تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819365213




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خیز بوئینگ برای ساخت قدرتمندترین راکت جهان


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


خیز بوئینگ برای ساخت قدرتمندترین راکت جهان دانش > فناوری - ایرنا نوشت: شرکت بویینگ در حال ساخت یک راکت فضایی به نام SLS است که گفته می شود قدرتمندترین راکت ساخت دست بشر خواهد بود.

راکت SLS قابلیت استفاده مجدد را ندارد و برخلاف راکت شرکت SpaceX ، هدف از ساخت آن ارسال ملزومات به فضا نیست؛ بلکه تنها هدف این راکت، حمل انسان به اعماق فضا است. هدف نهایی این پروژه چندین میلیارد دلاری، رفتن انسان به مریخ است.
قرار است اولین آزمایش راکت SLS در اواخر سال 2018 میلادی انجام شود و تا سال 2021 فضانوردان با استفاده از آن، اولین ماموریت فضایی خود را فراتر از مدار ماه، یعنی در جایی که تا کنون پای هیچ انسانی به آن نرسیده است، انجام دهند.
یک بودجه دو میلیارد دلاری تنها برای پیشبرد پروژه SLS در سال جاری میلادی، به ناسا تخصیص یافته است و بخش عمده این بودجه برای تولید بخش اصلی راکت توسط شرکت بویینگ صرف می شود. این بخش از راکت شامل مخازن اکسیژن و سوخت است که توانی معادل 8.5 میلیون پوند تولید می کنند و SLS را به قدرتمندترین راکت جهان بدل خواهند کرد.
فاصله مریخ تا زمین یک میلیون برابر فاصله ایستگاه فضایی تا زمین است و اکتشاف آن بسیار گرانقیمت و خطرناک است. به همین علت ناسا بر این باور است که باید تمام جریان ماموریت را راسا اداره کند.


شرکت بویینگ در تلاش است تا با استفاده از فناوری های موجود برای شاتل های فضایی، از جمله موتورها و بوسترها، در هزینه های پروژه صرفه جویی کند. با وجود این در راستای پیشبرد و تضمین موفقیت پروژه، به دنبال به کارگیری فناوری های جدیدی از جمله انرژی هسته ای و لباس های فضایی پیشرفته تر است. این لباس ها باید مقاومت بسیار بالاتری داشته باشند و به تمام ابزارهای لازم برای تعمیر و بازسازی مجهز باشند، چرا که قرار است فضانوردان در بخش عمده مدت ماموریت، این لباس ها را به تن داشته باشند. 5454

کلید واژه ها: فضاپیما - فناوری فضایی - فعالیت فضایی -




چهارشنبه 7 بهمن 1394 - 20:13:27





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن