واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: ماجرای اعتراض به مافیای موسیقی
حمید حامی در نشست خبری اش گفت: من خواننده پاپ نیستم، من یک خواننده پاپ کلاسیک هستم.
حمید حامی خواننده در نشست خبری خود اعلام کرد خواننده موسیقی پاپ نیست بلکه پاپ کلاسیک میخواند.
به گزارش عصرایران به نقل از مهر، نشست خبری کنسرت موسیقایی حمید حامی خواننده کشورمان یکشنبه ششم دی ماه در تالار استاد امیرخانی خانه هنرمندان ایران برگزار شد.
بابک صحرایی شاعر و ترانه سرا در ابتدای این نشست خبری گفت: طبق برنامه ریزی های انجام گرفته قرار بر این است که حمید حامی بعد از ۵ سال در تالار وحدت تهران اجرای زنده ای را داشته باشد. این ۵ سال دوری هم به خواسته خودش نبوده بلکه اتفاقاتی پیش آمده که او تا حد زیادی منزوی باشد.
ورود به دنیای موسیقی بعد از پنج سال انزوا
وی افزود: حمید حامی در این ۵ سال از خانه خود دور بوده و حالا این نشست خبری بهانه ای است تا اعلام کنیم او بار دیگر در عرصه های مختلف اجرای زنده برنامه های موسیقایی حضور فعالی خواهد داشت.
این ترانه سرا در بخش دیگری از صحبت های خود بیان کرد: متاسفانه برخی از هنرمندان و اهالی رسانه، بعضاً برای دیده شدن سعی می کنند با اتفاقات منفی بیشتر شناخته شوند که این روند در بخش حرفه ای مطبوعات و هنر ما شکل پررنگ تری دارد. بنده معتقدم فضای انتقاد در موسیقی همواره باید وجود داشته باشد اما آن چیزی که در این فضا باید به آن توجه کنیم پرهیز از دروغ گویی و ایجاد حاشیه های منفی است که بنده تصور می کنم حمید حامی به شدت از آن دور بوده است.
صحرایی ادامه داد: اولین چیزی که در روند کارهای حمید حامی متوجه می شویم این است که او اندیشه و آگاهی را سرلوحه کارها و فعالیت های خود قرار داده است که همین روند موجب شده این در مقاطع زمانی مختلف کاراکتر ثابت خود را حفظ کند. او دانش ترانه و موسیقی زیادی دارد که همین باعث شده هیچ گاه از سر ناآگاهی و سرسپردگی خود را در جریان فضای خاصی از موسیقی قرار دهد.
طرفدارانم تصاعدی زیاد شدند
حمید حامی نیز در این نشست خبری گفت: مدتها پیش یکی از دوستان رسانه ای اولین کسی بود که خبر بیماری من را در یک رسانه منتشر کرد که من در ابتدا بسیار ناراحت شدم که چرا چنین خبری در مطبوعات منتشر می شود. اما بعدها که مطالعاتی را در این زمینه انجام دادم متوجه شدم که برای تمامی هنرمندان ممکن است چنین اتفاقاتی به وجود بیاید. بنابراین نباید از این شرایط فرار کنیم. اما آنچه که بیش از هر نکته دیگری توجه من را به خود جلب کرد، این بود که فهمیدم این استرس و فشار روانی است که باعث بروز چنین بیماری برای من شده است.
وی بیان کرد: طی ماه های گذشته و بعد از اینکه یکی از قطعه هایم در فضای مجازی منتشر شد، متوجه شدم طرفدارانم به صورت تصاعدی زیاد شدند و این نکته بسیار ارزشمندی بود که توجه من را به خود جلب کرد و باعث شد تا انگیزه هایم برای برگزاری کنسرت و اجراهای زنده بیشتر شود.
حامی در ادامه این نشست خبری با اشاره به دوری ۵ ساله خود از اجراهای زنده گفت: دوری من تنها به صرف اعتراضات همیشگی ام به جریان موسیقی نبوده است. کمااینکه بیماری هم تاثیر زیادی در دور بودن من از صحنه های اجرا داشت. اما ماجرا از زمانی آغاز شد که بنده در یک مقاله اعتراضی به وجود مافیای موسیقی در ایران اعتراض شدیدی کردم و در همان جا گفتم که نابرابری بسیاری در فضای موسیقی وجود دارد. این نابرابری به حدی بود که من به خاطر آن ورزش را هم رها کردم اما چون موسیقی بخش زیادی از زندگی من است، نمی توانستم آن را به راحتی ترک کنم به همین جهت تصمیم گرفتم که بار دیگر به جریان موسیقی کشور بازگردم و فعالیت هایی را در این زمینه انجام دهم.
مردم موسیقی فاخر را نمی پسندند
این خواننده در این نشست خبری با اشاره به اینکه قرار بود تور کنسرت هایش از کشورهای اروپایی آغاز شود، گفت: به دلیل اینکه اعتقاد دارم اغلب مردم موسیقی فاخر را نمی پسندند، بنابراین تصمیم گرفتم برنامه کنسرت هایم را از اروپا و کشور فرانسه آغاز کنم. حتی تصمیم بر این بود که کتاب شعرم را نیز به زبان فرانسه در این کشور منتشر کنم. اما ماجرا به شکلی هدایت شد که اول تصمیم بگیریم کنسرت کوچکی را در تالار وحدت تهران برگزار کنیم و بعد اگر دیدیم مخاطبان استقبال خوبی از فضای کنسرت به عمل آوردند، همین کنسرت را در خارج از کشور نیز اجرا کنیم. به هر ترتیب آنچه برای ما بیش از هر نکته دیگری مهم بوده، ارائه یک موسیقی خوب همراه با هنرمندانی است که هر یک از درجه و رتبه بالایی در موسیقی برخوردارند.
این خواننده در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: من خواننده پاپ نیستم، من یک خواننده پاپ کلاسیک هستم. به اعتقاد من خواننده پاپ همانی است که صبح از خواب بیدار می شود تا بعد از اینکه صبحانه خود را خورد آهنگ و شعری را آماده می کند و بعد از ظهر همان روز اثرش را در فضای مورد نظر منتشر می کند. قطعه هایی که به طور حتم بعد از یک ماه فراموش می شود و دیگر اثری از آنها نیست. آنچه که من به آن اهمیت می دهم ارائه یک اثر موسیقایی فاخر و ارزشمندی است که هم در حوزه ترانه و هم در حوزه آهنگسازی حرف هایی برای گفتن دارد و می تواند تا مدتها در ذهن شنیداری مخاطب قرار بگیرد.
حامی با اشاره به برگزاری کنسرت خود در تالار وحدت گفت: پاسخ اینکه چرا مسئولان تالار وحدت این مکان را به کنسرت های پاپ هم اختصاص می دهند، وظیفه من نیست و من اطلاعاتی در این زمینه ندارم اما می توانم به این نکته اشاره کنم که موسیقی که من در این کنسرت آن را ارائه می کنم، موسیقی فاخری است که فکر می کنم در آن اندیشه وجود دارد.
کنسرتی با سازهای آکوستیک
محمدرضا عقیلی رهبر ارکستر کنسرت حمید حامی نیز در این نشست خبری توضیح داد: در برنامه ای که قرار است روز هفتم دی ماه در تالار وحدت روی صحنه ببریم، تلاش کردیم تا از سازهای آکوستیک استفاده کنیم و فکر می کنم با توجه به نوع موسیقی که ارائه می دهیم، مخاطبان با یک کنسرت متفاوت تر از آنچه که امروز از کنسرت های این چند ماهه دیده اند، روبرو خواهند شد.
وی افزود: ما سعی کردیم ارکستر جمع و جوری را فراهم کنیم که با کمک هنرمندان شاخصی چون رضا تاج بخش، کریم قربانی و ناصر رحیمی و دیگر هنرمندان شایسته موسیقی این سرزمین، کنسرت قابل قبولی را به مخاطبان ارائه دهیم و امیدوارم در این راه موفق بوده باشیم.
رضا تاج بخش یکی دیگر از هنرمندان اصلی کنسرت حمید حامی نیز در این نشست خبری با اشاره به جزئیات کنسرت گفت: در این برنامه بیش از ۱۸ قطعه موسیقایی از منتخب آلبوم های حمید حامی از جمله «آخدا» و «یه لحظه عاشق شو» برای دوستداران و طرفداران این خواننده اجرا می شود که امیدوارم بعد از ۵ سال دوری وی از اجراهای زنده، بتوانیم برنامه خوبی را به مخاطبان ارائه دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۰۶ دی ۱۳۹۴ - 27 December 2015
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]