تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشانه توبه كننده چهار است: عمل خالصانه براى خدا، رها كردن باطل، پايبندى به حق و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829672047




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ذات سرمایه داری نابرابری است/ دلیل رشد اقتصادی بالا ی کشور آمریکا


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: امریکایی ها تحت عنوان نئولیبرالیسم سرمایه داری که صندوق بین المللی پول IMF آن را اشاعه می کرد توانستند همه کشورها را بدهکار کنند که متاسفانه ایران نیز از این قاعده مستثنی نبود.

به گزارش تراز ، ابراهیم رزاقی اقتصاددان و عضو هیات علمی دانشگاه تهران در باره دلایل عدم دسترسی ایران به استقلال اقتصادی به تراز گفت: ما، از ابتدای انقلاب تا امروز از استقلال سیاسی برخوردار بوده و هستیم. اما متاسفانه با تماس هایی که در طول این 35 سال با امریکایی ها و نظام سرمایه داری برقرار کردیم هنوز هم نتوانسته ایم به استقلال اقتصادی برسیم. وی در ادامه ضمن انتقاد از دولت های گذشته به خصوص دولت سازندگی افزود: در دوره ای، امریکایی ها تحت عنوان نئولیبرالیسم سرمایه داری که صندوق بین المللی پول IMF آن را اشاعه می کرد توانستند همه کشورها را بدهکار کنند که متاسفانه ایران نیز از این قاعده مستثنی نبود. رزاقی تصریح کرد: این در حالی است که در سیاست های نئولیبرالی سرمایه داری بحث استقلال اقتصادی هیچ معنا و مفهومی نداشته و صرفا ادغام اقتصادها در بازارهای جهانی مطرح است.
این اقتصاددان اظهار داشت: از آنجا که کالاهای تولید شده در کشورهای توسعه یافته بسیار زیاد و تا حدودی بی نهایت هستند. این کشورها با توجه به عدم مصرف داخلی برخی از کالاها نیاز به فروش آنها داشته و در صورت عدم فروش این کالاها با بحران مواجه خواهند شد. عضو هیات علمی دانشگاه تهران تصریح کرد: بحث نفوذ اقتصادی از این نقطه آغاز می شود. یعنی هر کشوری که بتواند کالای مصرفی و مازاد خود را به سایر کشورها بفروشد می تواند از لحاظ داخلی نیز انسجام داشته باشد. رزاقی با اشاره به کشور هندوستان افزود: تمام کشورهایی که مانند هند تحت استعمار بیگانگان بودند. نیروهای استعمارگر، افراد و شخصیت های استقلال طلب آن کشورها را کنار گذاشته و افراد دست پرورده خودشان را به قدرت می رساندند تا با فراغ بال اقدامات سلطه جویانه خودشان را ادامه دهند.
این کارشناس اقتصادی با تاکید بر اینکه ذات سرمایه داری نابرابری تولید ثروت و ضدیت با استقلال اقتصادی کشورها است گفت: کشورهای استعمارگر ضدیت خودشان با سایر کشورها را از طریق انواع کارشکنی ها، کودتای نظامی و در نهایت جنگ ادامه می دهند. وی درباره دلایل رشد اقتصاد امریکا به تراز گفت: بین جنگ جهانی اول و دوم ، بحران اقتصادی امریکا که چیزی نمانده بود باعث فروپاشی این کشور شود باعث شد تا آن ها به این فکر بیفتند که وقتی این همه کالای تولیدی بدون مشتری داخلی وجود دارد بهتر است دولت دخالت کرده و با اعطای تسهیلات و انجام اقدامات عمرانی برای این کالاها تقاضا ایجاد کند.
رزاقی درباره تفاوت ماهوی اقتصاد ما با اقتصاد لیبرالی خاطرنشان کرد: طبق قانون اساسی جمهوری اسلامی، اقتصاد وسیله است نه هدف، در حالی که در تمام جوامع سرمایه داری و حتی سوسیالیستی اقتصاد هدف است. وی ادامه داد: اگردر ایران اقتصاد هدف کسی باشد یعنی او خداپرست نیست که این موضوع با دین و اخلاق ما سازگاری ندارد.
این اقتصاددان در خاتمه اظهار داشت: متاسفانه های دولت های ما در طول 25 سال اخیر اگرچه در ظاهر عقاید سیاسی متفاوتی داشتند اما در موضوع واردات اشتراک داشته و طبق آمار بعد از دوران دفاع مقدس تا به امروز بیش از هزار میلیارد دلار واردات کالا داشته ایم که برای رسیدن به استقلال اقتصادی رقم بسیار بالایی است.





زمانبندی انتشار: 3 آذر 1394 - 12:39





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن