تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، كتاب خدا و بهترين روش، روش پيامبر صلى لله  عليه  و  آله و بدترين ام...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829648633




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

باید به تربیت مدیران مجرب و کارآزموده برای کشور توجه جدی داشت


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رئیس اتاق ایران در دومین نشست با تشکل های اقتصادی: باید به تربیت مدیران مجرب و کارآزموده برای کشور توجه جدی داشت خبرگزاری پانا : دومین نشست رؤسای تشکل‌های اقتصادی وابسته به اتاق ایران با رئیس و هیأت رئیسه این اتاق، روز 6 مهرماه درمحل اتاق ایران برگزار شد و رئیس اتاق ایران در آن بر لزوم توجه به تربیت مدیران مجرب و کارآزموده برای فردای اقتصاد کشور تأکید کرد.
۱۳۹۴ سه شنبه ۷ مهر ساعت 12:57

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از روابط عمومی اتاق ایران، «محسن جلال‌پور» رئیس اتاق ایران گزارشی از عملکردسه ماه گذشته این اتاق ارائه داد و گفت: هدف اتاق در دوره جدید ایجاد اتاقی شفاف و به روز برای همه اعضا است تا اطلاعات در کوتاه ترین زمان ممکن مبادله شود و همه در جریان برنامه‌های اتاق قرار بگیرند، بنابراین ایجاد اتاق مجازی یکی از برنامه‌های جدی است.
جلال‌پور اضافه کرد: در بحث تبادل هیأت‌های تجاری تا ماه آینده بحث مذاکرات B2B مجازی راه اندازی خواهد شد و فعالان اقتصادی می‌توانند با ثبت نام در سایت مربوطه ارتباطات خود با شرکای مورد نظر را به صورت مجازی ادامه دهند.
رئیس پارلمان بخش خصوصی کشور یادآور شد: بخش‌های مختلف اتاق در این خصوص موظف شده‌اند تا بتوانیم به عنوان ستاد هماهنگی همه طرف‌های تجاری را به یکدیگر وصل کنیم.
وی تصریح کرد: در سه ماه گذشته یکی از کارهای اصلی که صورت گرفت تشکیل دبیرخانه سه اتاق و قرار دادن مرکزیت آن در اتاق ایران بود و سبب شد که اتاق در تمام مجامع به عنوان نماینده سه اتاق سخن بگوید و در بحث‌های صنفی و تعاونی نیز امکان ارائه نظر داشته باشد.
جلال‌پور توضیح داد: اکنون هیچ تصمیم‌گیری اقتصادی بدون حضور سه اتاق انجام نمی‌شود و دبیرخانه مجامع و شورای حکومتی نیز ایجاد شده و 200 نماینده در شوراهای حکومتی خواهد داشت و به زودی شبکه آن‌ها ابتدا در مرکز و سپس در اتاق‌ها ایجاد می‌شود و مسؤول این دبیرخانه نیز تعیین شده است و به زودی معرفی خواهد شد.
رئیس اتاق ایران گفت: گزارش دهی و گزارش گیری این شبکه نیز به صورت لحظه‌ای در سایت اتاق ایران انجام خواهد شد و این کار حرکت جدی برای حضور بیشتر تشکل‌ها است.
وی ادامه داد: دبیرخانه ماده 76 و شورای گفت‌و‌گوی دولت و بخش‌خصوصی نیز فعال است و به سمتی حرکت خواهد کرد تا همه مسائل را در کمیته‌های کارشناسی بررسی تخصصی کند.
رئیس پارلمان بخش خصوصی کشور عنوان کرد:جلسات شورای گفت‌و‌گوی دولت و بخش خصوصی با 12 جلسه در سال و با اضافه شدن وزیر کشور به این شورا برپا است و مجمع جهانی اقتصادی را نیز برگزار خواهد کرد و شورا گزارش دهی سالیانه خواهد داشت.
جلال‌پور فعال کردن اتاق‌های مشترک را به عنوان دیگر اقدام صورت گرفته در اتاق برشمرد و گفت: برخی اتاق‌ها فعال شدند و در برخی اتاق‌ها باید تغییرات جدی صورت گیرد همچنین در بحث تشکل‌ها، تشکیل تشکل‌ها و کنفدراسیون ها به صورت جدی دنبال شد و امیدوار هستیم در پایان این دوره، فدراسیون ها و کنفدراسیون‌ها کرسی‌های قابل توجه در اتاق ایران داشته باشند که این کار در راستای ماده 5 قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار صورت می‌گیرد.
وی اضافه کرد: موضوع یک در هزار فروش از سال 1395 نیز به 4 در هزار سود تبدیل خواهد شد و همچنین در شوراهای مختلف نیز کار کارشناسی قابل توجهی صورت می‌گیرد و اتاق حضور پررنگی داشته و با برنامه‌ریزی قبلی حضور پیدا می‌کند.
رئیس اتاق ایران اعلام کرد: بحث شورای عالی پیشکسوتان نیز ایجاد شده است، زیرا حضور پیشکسوتان در اتاق سبب انتقال تجربه‌ها خواهد شد و بحث آموزش و داوری نیز در حال دنبال است و همه باید کمک کنیم مدیران مجرب و کارآزموده برای فردای اقتصاد کشور تربیت کنیم و با همین نگاه به دنبال اضافه کردن سازمان مدیریت صنعتی به اتاق هستیم.
جلال‌پور افزود: مراکز داوری نیز در استان‌ها ایجاد خواهد شد و به دنبال این هستیم که اتاق به جایگاه واقعی و مناسب خود در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی کشور برسد و مشکلات تشکل‌ها با شهرداری‌ها نیز به زودی حل خواهد شد.
رئیس اتاق ایران اعلام کرد: در بحث دوران پسا تحریم و اتاق‌ها نیز اتاق منفعلانه عمل نکرده و درخصوص هیأت‌ها با برنامه پیشرفته است و مذاکرات B2B را ترتیب داده و نیازهای کشور را احصا کرده و ظرفیت تشکل‌ها را نیز بررسی خواهد کرد و اعزام و پذیرش هیأت‌ها نیز متناسب با همین ظرفیت‌ها خواهد بود.
جلال‌پور گفت: امیدواریم تشکل‌ها بتوانند حضور و مشارکت بیشتری داشته باشندو اگر ظرفیت بخش خصوصی با بخش خصوصی دیگر کشورها مرتبط شود، کار بزرگی صورت گرفته است و سعی خواهیم کرد با کشورهای دیگر برنامه‌های مشترک داشته باشیم و بیشتر مذاکرات ما با این محور خواهد بود که برنامه‌های مشترک به کاری پایدار تبدیل شده و برندهای مشترک ایجاد شود که لازمه این امر بنگاه‌های قوی و شفاف با تسلط کافی به قراردادها است.
رئیس پارلمان بخش خصوصی کشور ادامه داد: برای آینده اتاق نیز در حال فکر هستیم تا جوانان اتاق نیز سامان داده شوند و وضعیت اتاق با توجه به نیاز کشور رشد کرده و بتواند حضور پررنگ‌تری در اقتصاد کشور داشته باشند.
حضور بانوان و جوانان باید در تشکل‌ها تقویت شود
«پدرام سلطانی» نایب رئیس اتاق ایران اعلام کرد: به موجب ماده 75 قانون رفع موانع تولید، فضای خوبی در کشور ایجاد شده وآن کمیته مقررات زدایی است که باید تمامی مقررات را با حضور نمایندگان اتاق‌ها بررسی کرده و نسبت به پیشنهاد حذف و یا اصلاح آن‌ها و تصمیم‌گیری درخصوص بخشنامه‌ها اقدام کند و این کار با جدیت در حال انجام است.
وی افزود: 2 هزار و 150 مجوز تاکنون احصا شده و اطلاعات آن در معاونت اقتصادی موجود است و باید تا دو هفته آینده با نگاه حذف حداکثری و البته با استدلال کافی پیشنهادات در این خصوص ارائه شود.
سلطانی یادآور شد: نکته مهم دیگر این است که برای تدوین برنامه اجرایی هیأت رئیسه بیشتر باید تقسیم کار بین تشکل‌ها و اتاق صورت گیرد و کارهایی که در ظرفیت تخصصی از عهده تشکل‌ها برمی‌آید احصا شده و تقسیم کار صورت گیرد تا کارهای تخصصی و صنفی در تشکل‌ها دنبال شود و اتاق نیز کارهای عمومی را انجام دهد زیرا هدف گذاری ما مبتنی بر «نتیجه محوری» است.
نایب رئیس اتاق ایران ادامه داد: رویکرد اتاق در این دوره افزایش مشارکت بانوان و جوانان در تشکل‌های اتاق و خود اتاق است و در 170 تشکل موجود در کشور 30 نفر از خانم‌ها در هیأت مدیره‌ها حضور دارند و ما باید ضمن توسعه تشکلی، توسعه اجتماعی را نیز مدنظر داشته باشیم و لازم است برای حضور بیشتر بانوان فضاسازی لازم صورت گیرد و حضور جوانان نیز تقویت شود و این وظیفه ملی ما است.
سلطانی یادآور شد: در این دوره قصد داریم سامانه «جانشین‌پروری» را ایجاد کنیم و در این خصوص لازم است نسبت به جایگاه و وضعیت بانوان و جوانان خود اظهاری از سوی تشکل ها صورت گیرد و اگر برنامه‌هایی در این زمینه تدوین شده و یا پیشنهاد وجود دارد، اعلام شود.
اقتصاد ایران به طور حتم رو به توسعه خواهد رفت
«محمدرضا انصاری» نایب رئیس اتاق ایران گفت: هیأت رئیسه اتاق ایران با جدیت و با انگیزه خدمت بالا در حال کار و تلاش برای بهبود شرایط اقتصادی کشور هستند و می‌توان به وی یادآور شد: اقتصاد ایران به طور حتم رو به توسعه خواهد رفت و ما باید مهیا و آماده برای بهره‌برداری مناسب از فضای اقتصادی پیش روی خود باشیم و در این میان بنگاه‌های اقتصادی اهمیت فراوانی دارند و باید توانمندی‌های خود را متناسب با شرایط روز افزایش دهند.
تشکل‌های بالادستی با مدل مفهومی ایجاد خواهند شد
«هومن حاجی‌پور» معاون تشکل‌های اتاق ایران گفت: در جلسه گذشته، پیشنهادها دریافت و دسته بندی شد و سعی کردیم انتظارات تشکل‌های اقتصادی وابسته به اتاق را برآورد کنیم و اجرایی شدن این پیشنهادها را با دسته بندی به معاونت‌های مربوطه ارجاع دهیم.
وی افزود: در بحث تعریف خدمات اتاق به تشکل‌های وابسته از جمله سالن جلسات با همت هیأت رئیسه آیین‌نامه مشخصی تدوین شد و استفاده از سالن‌هایی با ظرفیت 30 نفر تا 5 بار در سال، سالن‌های با ظرفیت 80 تا 100 نفر، 2 بار در سال و سالن‌هایی با ظرفیت 300 نفر، یک بار در سال در اختیار تشکل‌ها قرار داده می‌شود و خدمات داوری و حقوقی نیز به تشکل‌ها ارائه خواهد شد.
حاجی پور اعلام کرد: در مورد تشکل‌های بالادستی مأموریت جدی اتاق این است که آن‌ها را به صورت دسته‌بندی شده بامدل مفهومی تبیین شده، ایجاد کند و این امر به طور جدی در دستور کار است و فدراسیون صادرات انرژی، فدراسیون اقتصاد سلامت، ایجاد فدراسیون آب، برق، حمل و نقل، واردات و ... که رابط تشکل‌های اقتصادی با ارکان خواهند بود، انجام شده است و بی شک ادامه این روند نیاز به همکاری همه تشکل‌ها دارد.
معاون امور تشکل‌های اتاق ایران اضافه کرد: برای حمایت‌هایی که اتاق از تشکل‌ها خواهد داشت نیز آیین‌نامه‌های مربوطه تهیه شده و براساس آن‌ها عمل خواهد شد.
وی یادآور شد: در راستای ارتباط دوسویه تشکل‌ها با اتاق نیز سعی شده از ابزارهای جدید اطلاع‌رسانی استفاده شود و اولین کار در این زمینه راه‌اندازی سیستم اطلاع‌رسانی پیامکی بود که راه ارتباطی دو سویه‌ای خواهد بود.
حاجی پور توضیح داد: سایت خبری تشکل‌ها نیز به نشانی www.economag.ir راه‌اندازی شده است و از این پس اطلاعات تشکل‌ها به روی این سایت قرار خواهد گرفت، همچنین گروه تلگرام را نیز به زودی راه‌اندازی خواهیم کرد و اخبار تشکل‌ها از این طریق نیز اطلاع‌رسانی خواهد شد و نشریه تشکل‌ها نیز راه ارتباطی دیگری خواهد بود.
معاون تشکل‌های اتاق ایران گفت: در معاونت تشکل‌ها در حال حرکت به سوی بهره‌گیری مناسب از فضای مجازی هستیم که از تأکیدات مقام معظم رهبری نیز هست و باید از این ابزارها بهره‌گیری مناسب داشته باشیم.
حاجی پور اضافه کرد: در تعداد معدودی از تشکل‌ها سابقه کار طولانی وجود دارد، اما واقعیت این است که فعالیت‌های تشکلی نوپا هستیم و این آغاز بامشکلات عدیده‌ای روبرو است و همه این مسائل سبب شد که بحث برگزاری دوره‌ها و سمینارهای آموزشی مورد توجه قرار گیرد تا هماهنگ سازی میان تشکل‌ها انجام شود.
وی عنوان کرد: دوره آموزشی «چگونه یک تشکل اقتصادی خوب بسازیم» در تمام استان‌ها برگزار شده است و سعی شده دانش تشکلی میان همه به اشتراک گذاشته شود و بر این اساس چند سرفصل آموزشی دیگر نیز در دستور کار قرار گرفته است.
معاون تشکل‌های اتاق ایران اعلام کرد: دوره‌های آموزشی تحت 7 کتابچه آماده شده است و اولین آن با عنوان «هیأت مدیره تشکل‌ها، رهبران تغییر»، امروز رونمایی شده و برای همه تشکل‌ها ارسال خواهد شد.
وی یادآور شد: در اطلاع‌رسانی هیأت‌های ورودی به دو طریق عمل می‌شود که در یکی پروفایل شرکت‌های حاضر برای شرکت‌ها ارسال می‌شود و از سوی دیگر اطلاعات به روی پورتال اتاق ایران نیز قرار خواهد گرفت.
حاجی‌پور عنوان کرد: همچنین اطلاعات همه تشکل‌های تأسیس شده در پورتال خبری اتاق ایران درج شده و قابل دسترسی است. لزوم پایش قوانین سرمایه‌گذاری خارجی در کشور
«محمد لاهوتی» رئیس کنفدراسیون صادرات اتاق ایران نیز گفت: در بحث سرمایه‌گذاری خارجی و پسا تحریم به نظر می‌رسد هیأت‌هایی که تا به امروز به کشور آمده‌اند با برنامه‌ریزی مشخص بوده است، اما ما خیلی برنامه مشخصی برای ارائه به آن‌ها نداشته‌ایم و اتاق با استفاده از ظرفیت تشکل‌ها می‌تواند این خلاء را پر کند.
وی پایش قوانین سرمایه‌گذاری خارجی را نیز مهم دانست و افزود: این قوانین برای شرایط امروز کشور مناسب نیست و پایش قوانین باید به خواسته جدی اتاق بدل شود. به طور مثال با یک دستور‌العمل سازمان امور مالیاتی، قوانین حوزه صادراتی افزوده شده است و باید این مسائل مورد توجه قرار گیرد، بنابراین بر اساس ماده 60 قانون رفع موانع تولید، اتاق باید در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی حضور داشته باشد.
لاهوتی اضافه کرد: بحث تقویت تشکل‌ها بر اساس ماده 5 قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار نیز بسیار مهم است و باید به صورت جدی‌تری اجرایی شود.
وی ادامه داد: درخواست ما این است که در شوراهای تصمیم‌گیری، به طور حتم نماینده‌ای از اتاق نیز همراه رئیس اتاق حضور داشته باشد. بخش خصوصی به بدنه‌های تصمیم‌گیری نزدیک‌تر شود
«پیربابایی» نایب رئیس مجمع صادرات اتاق ایران نیز گفت: گاهی در برخی جلسات تصمیماتی گرفته می‌شود که تبعات خوبی ندارد و باید بخش خصوصی به بدنه‌های تصمیم‌گیری نزدیک‌تر شود. لزوم توجه به چالش‌های درون سازمانی تشکل‌ها
«انصاری» دبیرکل انجمن صنایع لوزام خانگی ایران نیز به موضوعی با عنوان «چالش‌های درون سازمانی تشکل‌ها» اشاره کرد و گفت: باید بررسی شود که تشکل‌ها تا چه حد توانسته‌اند میان اعضای خود و دولت ارتباط لازم را برقرار کنند و همچنین از آنجایی که ماهیت تشکل‌ها کار گروهی است، باید بررسی شود که چقدر در این زمینه جلو رفته‌ایم.»
وی تصریح کرد: آیا تشکل‌ها برنامه‌ریزی مبتنی بر نقشه راه داشته‌اند و توانسته‌اند استراتژی خود را با توجه به وظایف خود تدوین کنند و در اشاعه فرهنگ تشکل‌گرایی موفق عمل کنند؟ و باید متوجه بود که پاسخ دهی به این پرسش‌ها در رشد و تقویت تشکل‌ها بسیار مؤثر خواهد بود. تشکل‌ها باید ساختار مناسب داشته باشند
«سعید جارودی» عضو هیأت مدیره شرکت‌های صنعت پخش گفت: تشکل‌ها باید آمادگی پذیرش مسؤولیت‌ها را داشته باشند و لازم است در این خصوص ساختار مناسب داشته باشند.
وی افزود: درشرایط اقتصادی امروز موج رکود صنعت را فراگرفته است، اما هنوز در برخی تصمیم‌گیری‌ها موجبات افزایش مشکلات تولید فراهم می‌شود.
جارودی یادآور شد: مشکلات و مسائل مالیاتی بسیار جدی است و گریبانگیر همه فعالان اقتصادی شده است و دغدغه‌های فراوانی در رابطه با عملکرد دولت داریم که باید به مقامات دولتی انعکاس داده شود. سهم تشکل‌ها باید در سفرهای دولت افزایش یابد
«شمس فرد» رئیس اتحادیه صادرکنندگان خشکبار ایران بیان کرد: این اتحادیه بیش از 50 سال است که تأسیس شده و از ارزآورترین اتحادیه‌هاست که صادرات بالایی دارد.
وی افزود: متاسفانه با تمام تلاش‌ها تشکل‌ها سهم چنددانی در سفرهای دولت ندارند در حالی که این بخش خصوصی است که باید روابط تجاری ایجاد کند.
شمس فرد تأکید کرد: حضور نمایندگان تشکل‌ها و بخش خصوصی در مراجع تصمیم‌گیری نیز بسیار ضروری است تا انعکاس دهنده تجارب و مشکلات این بخش باشد.
رئیس اتحادیه صادرکنندگان خشکبار ایران مشکلات مالیاتی و بیمه‌ای را بسیار جدی دانست و خواستار تسهیل این موارد شد. جلوگیری از شدت گرفتن بحران اقتصادی نیازمند تدابیر لازم است
«حاجی بابا» عضو هیأت مدیره سندیکای تولیدکنندگان رنگ و رزین بیان کرد: این تشکل نیز قدیمی است و از سراسر کشور عضو دارد و لازم است فهرست همه تشکل‌ها برای تشکل‌ها ارسال شود تا با یکدیگر آشنا شوند.
وی ادامه داد: اگر تدابیر لازم اندیشیده نشود، بحران اقتصادی کنونی شدیدتر خواهد شد. فهرست فرصت‌های سرمایه‌گذاری تهیه و توزیع شود
«قیافه» رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگ آهن ایران گفت: این تشکل از جوان‌ترین تشکل‌هاست و از بدو تأسیس تا امروز مشکلات فراوانی داشته است، اما توانسته سه موضوع جدی خود از جمله کاهش حقوق دولتی معادن، استمهال بدهی‌ها، حذف کامل عوارض صادراتی و کنسانتره سنگ آهن را پیگیری و حل کند، بنابراین اگر تشکل‌ها تلاش‌ کرده و پیگیر باشند به نتیجه می‌رسند.
وی یادآور شد: ما باید به عنوان بخش خصوصی برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی آماده بوده و در تشکل‌های خود فرصت‌های سرمایه‌گذاری حتی کوچک را نیز مورد توجه قرار داده و از آن‌ها استفاده کنیم.
قیافه توضیح داد: اکنون در بسیار حوزه‌‌ها پتانسل جذب سرمایه‌گذاری خارجی را به خوبی دارا هستیم و باید فهرست فرصت‌های سرمایه‌گذاری تهیه و توزیع شود، ضمن این که برگزاری همایش‌های تخصصی و تهیه بانک‌ اطلاعاتی در هر بخش نیز بسیار راهگشا خواهد بود.
وی اعلام کرد: طراحی سایت مرجع چند زبانه از سوی اتاق برای معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری نیز باید به صورت جدی پیگیری شود و رایزنی‌های بازرگانی باید در دست اتاق بازرگانی باشد و این موضوع باید پیگیری شود. لزوم اعزام نمایندگان اتاق در وزارت‌خانه‌ها
«حمید ورناصری» رئیس اتحادیه نهادهای دام و طیور اعلام کرد: اتاق باید نقش بسیار مهمی در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها داشته باشد تا مسائل ریز و تخصصی دور از نظر باقی نماند، اما نمایندگان اتاق تنها در تصمیم‌گیری‌های کلان حضور دارند، در حالی که بسیاری تصمیم گیری‌های تجاری در سطوح پایین‌تر از جمله وزارت‌خانه‌ها صورت می‌گیرد، بنابراین اتاق باید نمایندگان خود را به وزارت‌خانه‌ها نیز اعزام کند.
وی ادامه داد: در اعزام و پذیرش هیأت‌های اقتصادی نیز باید دقیق‌تر و با برنامه‌تر عمل شود و متناسب با فیلد کاری آن هیأت، تشکل مربوطه امکان مذاکره با آن هیأت را در اتاق داشته باشد و در بحث اعزام هیأت‌های تجاری نیز باید از سوی اتاق معرفی صورت گیرد. خصوصی‌سازی لازمه رسیدن به توسعه پایدار است
«منوچهر ملکیان» رئیس هیأت مدیره سندیکای شرکت‌های ساختمانی گفت: اقدامات خوبی در دوره جدید فعالیت اتاق صورت گرفته است که نویدبخش آینده درخشانی است.
وی ادامه داد: اجرای سیاست‌های خصوصی‌سازی لازمه رسیدن به توسعه پایدار است و اتاق باید به این مسأله ورود کرده و اجرای آن را به دست بگیرد و این مهمترین کار اتاق است که باید با همکاری تشکل‌ها انجام شود.
ملکیان بر لزوم اجرای قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار نیز تأکید کرد و افزود: اتاق باید پیگیر اجرایی شدن این قانون باشد، زیرا گره‌گشای مشکلات فراوانی خواهد بود.
وی اعلام کرد: شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی باید تقویت شده و مرجعی برای انعکاس صدای بخش خصوصی باشد. باید از ظرفیت تشکل‌ها استفاده شود
«نیلی» دبیر انجمن فعلی سیب‌زمینی نیز گفت: گزارش ارائه شده از عملکرد اتاق و تقویت تشکل‌ها نویدبخش آینده خوبی است.
وی تأکید کرد: تشکل‌ها می‌توانند در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها بسیار مفید و موثر عمل کنند و باید از ظرفیت آن‌ها استفاده شود. لزوم تغییر نگاه دولت به بخش خصوصی
«مرادلو» رئیس انجمن صنایع سرب و روی کشور گفت: باید نگاه بالا به پایین دولت به بخش خصوصی تغییر پیدا کند و واقعیت‌ها نباید نادیده گرفته شود.
وی در ادامه به برخی مشکلات در خصوص سرمایه‌گذاری و تولید در کشور اشاره کرد. ساز و کار مناسب برای فعال کردن تشکل‌ها تعریف شود
«کلاهی» رئیس هیأت مدیره تشکل‌های دانش‌بنیان اعلام کرد: فعال کردن تشکل‌ها نیاز به ساز و کار مناسب و حمایت‌های لازم دارد و یکی ازاین لازمه‌ها فراهم کردن دفتر کار برای تشکل‌های بالا دستی در اتاق ایران است و از سوی دیگر مبالغی که به تشکل‌ها کمک می‌شود بسیار ناچیز است و با توجه به این که تشکل‌ها تأثیرگذاری بسیار زیادی دارند، این مسأله باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی تصریح کرد: برای مطالبات تشکل‌ها باید ساز و کار مناسب در اتاق تعریف شده و مشکلات آن‌ها در این ساز و کار و ساختار رفع شود.  













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن