تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):با علما معاشرت كن تا علمت زياد، ادبت نيكو و جانت پاك شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803289154




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازار از فردای خود بی‌خبر است |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: بازار از فردای خود بی‌خبر است
یکی از زیان‌های مخرب دوران تحریم این بود که امکان خرید تجهیزات و کالاها به صورت مستقیم از تولیدکنندگان اصلی برای شرکت‌های ایرانی فراهم نبود بنابراین برای اینکه چرخ واحدهای تولیدی بچرخد، نیاز بود که به هر طریقی مواد اولیه این واحدها تامین شود‌ از این رو بود که مواد اولیه از طریق برخی واسطه‌ها و البته با هزینه‌ای به مراتب بالاتر از نرخ‌های رسمی تهیه شد‌.
کد خبر: ۵۲۹۴۶۱
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۰ - 06 September 2015


رییس جدید هنوز از راه نرسیده، چالش‌های جدی جلو راهش سبز شده است. اگرچه خودش دنبال دردسر می‌گردد و سرش برای جنجال درد می‌کند‌ اما وارد جمعی هم شده که زیر مجموعه‌هایش از او انتظاراتی دارند‌. اگر تا همین یکی دو ماه پیش کسی علی فاضلی، رییس اتاق اصناف کشور را نمی‌شناخت‌، در این ماه‌های اخیر آقای رییس آنقدر بر سر مسایل مالیاتی خود را به آب و آتش زد که حالا کمتر کاسبی است که او را نشناسد. درست بعد از اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها اتاق اصناف به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین مجموعه‌های مدیریتی بخش‌خصوصی دچار تغییر‌ و ‌تحول شد.

به گزارش جهان صنعت، روزی که علی فاضلی‌ رییس جدید اتاق اصناف شد‌، برنامه‌های بلندپروازانه‌ای برای بهبود وضع اصناف کشور داشت؛ برنامه‌هایی که باتوجه به وضع عمومی اقتصاد کشور معلوم نیست قابلیت اجرایی داشته باشند یا نه. با این حال و از اوایل امسال وی برای اینکه خودی نشان دهد تا به امروز در مقابل خواسته مالیاتی دولت کوتاه نیامده و از قرار معلوم در این جنگ نیز به فکر عقب‌نشینی نیست.

در حال حاضر صنوف کشور با رکود عمیقی دست و پنجه نرم می‌کنند. اگرچه دولت بارها اعلام کرده موفق به کاهش نرخ تورم شده است اما به دست آمدن آن هدف‌ شبیخونی از جنس رکود به بازار زده است. از این رو واقعیت این است که حال بازار و حال اصناف خوب نیست و همین خود دلیل مهمی است که دوران ریاست فاضلی در اتاق اصناف را چالش برانگیزتر کند از همین رو با رییس اتاق اصناف از هر دری گپی زدیم تا ببینیم اوضاع و احوال این مجموعه به کجا می‌رسد.

اخیرا شاهد اظهارنظری از شما بودیم در این رابطه که رفع تحریم‌ها می‌تواند جلو ضرر روزانه 60 میلیون دلاری اقتصاد را بگیرد، لطفا یک بار دیگر و با مستندات این رقم را اعلام کنید.

همان‌طور که می‌دانید یکی از زیان‌های مخرب دوران تحریم این بود که امکان خرید تجهیزات و کالاها به صورت مستقیم از تولیدکنندگان اصلی برای شرکت‌های ایرانی فراهم نبود بنابراین برای اینکه چرخ واحدهای تولیدی بچرخد، نیاز بود که به هر طریقی مواد اولیه این واحدها تامین شود‌ از این رو بود که مواد اولیه از طریق برخی واسطه‌ها و البته با هزینه‌ای به مراتب بالاتر از نرخ‌های رسمی تهیه شد‌. همین مساله سبب شده بود تا به طور میانگین بین 25 تا 30 درصد بر قیمت‌های مواد اولیه افزوده شود که امیدواریم با پشت سرگذاشتن مراحل نهایی توافق هسته‌ای و حذف واسطه‌ها بتوانیم اقلام مورد نیاز را با نرخ‌های رسمی تهیه کنیم.

آنچه برآوردها نشان می‌دهد سالانه حدود 25 میلیارد دلار کالای قاچاق در کشور وارد می‌شود که به عبارتی نه تنها مشمول مالیات نمی‌شود، بلکه قاچاقچی‌ها حقوق دولت در بحث عوارض و تعرفه‌های ورودی و خروجی را هم نمی‌پردازند و ضربه سختی به تولید ملی وارد می‌کنند.

آیا می‌شود به بازار پس از تحریم‌ها امیدوار بود یا اینکه برداشته شدن تحریم‌ها هم نمی‌تواند گره مشکلات اقتصادی را باز کند؟

به یقین حل مسایل سیاسی کشور به حل مسایل اقتصادی هم کمک می‌کند. در خصوص توافق هسته‌ای همان‌طور که مقام‌های هر دو طرف بر آن اذعان دارند، این است که تحریم‌ها لغو شود. همین لغو تحریم‌ها به ایران کمک می‌کند تا علاوه بر تقویت تولیدات داخلی خود به فکر صادرات هم باشیم و وارد بازارهای جهانی شویم.

چگونه می‌توان فرصت‌های به دست آمده پس از توافقات سیاسی را به نفع شرایط اقتصادی رقم زد؟

یکی از راه‌های تبادل هیات‌های سیاسی و اقتصادی بین ایران و شرکای تجاری و بازرگانی‌، مذاکره است که قطعا پس از لغو تحریم‌ها بیشتر خواهد شد. حضور بسیاری از مدیران و روسای شرکت‌های معتبر خارجی به ویژه اروپایی در ایران در شرایطی که هنوز لغو کامل تحریم‌ها صورت نگرفته است، نشان می‌دهد که اقتصاد جهانی تمایل بسیار زیادی برای سرمایه‌گذاری در ایران دارد. البته حضور سرمایه‌گذاران خارجی در ایران باید با هدف تولید مشترک و صادرات کالا باشد نه اینکه صرفا به یک واردکننده کالاهای مصرفی تبدیل شویم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن