واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ شهريور ۱۳۹۴ (۱۴:۱۵ب.ظ)
۳ سند مهم فناوري در نظام تعليم و تربيت موج - رئيس مرکز برنامهريزي منابع انساني و فناوري اطلاعات وزارت آموزش و پرورش از وجود ۳ سند مهم فناوري در نظام تعليم و تربيت خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، محمدحسين سليمي جهرمي در چهل و يکمين مجمع عمومي مديران دبيرخانههاي نظام اداري کشور که در سالن حجاب برگزار شد، اظهار کرد: آموزش و پرورش به عنوان بزرگترين و گستردهترين دستگاه کشور با وظايف متنوع و گوناگون و مخاطبان مختلفي مانند دانشآموز، معلم، کارکنان اداري و اوليا دانشآموزان در ارتباط است که به عنوان دستگاه پيشرو و از پيشگامان استفاده از فناوري اطلاعات محسوب ميشود.
وي افزود: در آموزش و پرورش از سال 1370 و همزمان با اجراي نظام جديد متوسطه (نيم سالي واحدي)، فناوري اطلاعات وارد حيطه آموزش و پرورش شد و از سال 1371 در حوزه آموزش از اين تکنولوژي استفاده شد و از سال 1372 به بعد در حيطه پرسنلي از تکنولوژي تحت DOS و آفلاين بهره برده شد.
سليمي جهرمي با بيان اين که در طي 23 سال گذشته فعاليتهاي آموزش و پرورش متناسب با تکنولوژي، رشد کرده است، خاطر نشان کرد: از سال 1384 به بعد که وارد فضاهاي جديتر دولت الکترونيک شديم، آموزش و پرورش هم اقدام به تدوين سند توسعه فاوا کرد.
رئيس مرکز برنامهريزي منابع انساني و فناوري اطلاعات وزارت آموزش و پرورش با اشاره به سه سند مهم فناوري در آموزش و پرورش گفت: اهداف و راهبردهاي سند تحول بنيادين آموزش و پرورش، سند برنامه درسي ملي (حوزه تربيت و يادگيري کار و فناوري) و سند توسعه فاوا به عنوان سه سند مهم فناوري در آموزش و پرورش محسوب ميشود.
وي در خصوص نگاه کلان توسعه فناوري در آموزش و پرورش عنوان کرد: بايد در 5 حوزه زيرساخت، محتوا، آموزش دانشآموزان، مديريت آموزش و پرورش و فرآيندهاي اجرايي آموزش و پرورش به توسعه فناوري توجه کنيم.
سليمي جهرمي با اشاره به ايجاد شبکه ملي مدارس (رشد) در آموزش و پرورش گفت: در شبکه ملي مدارس يک فضاي الکترونيکي ياددهي و يادگيري ايجاد شد که در آن ميتوان به متن الکترونيک کتب درسي، نرمافزارهاي آموزش چند رسانهاي، انجمنهاي گفتوگو، پايگاههاي مدارس و آموزش و پرورش، رشتههاي تحصيلي و دانشگاهها اشاره کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]