تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خانه هاى عنكبوتى كه در اتاق هاى شماست، لانه شياطين است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834797894




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاهش قیمت طلا و افزایش نفت در بازار جهانی |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: کاهش قیمت طلا و افزایش نفت در بازار جهانی
قیمت جهانی طلا در معاملات امروز ۶ دلار کاهش یافت و هر اونس فلز زرد در برابر ۱۱۴۰ دلار معامله شد.
کد خبر: ۵۲۷۰۸۵
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۷ - 26 August 2015


قیمت جهانی طلا در معاملات امروز ۶ دلار کاهش یافت و هر اونس فلز زرد در برابر ۱۱۴۰ دلار معامله شد.

به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، پس از آنکه قیمت طلا همزمان با احیای شاخص های بورس در بازارهای جهانی در جلسه گذشته بیشترین کاهش 5 هفته اخیر را تجربه کرد، قیمت طلا امروز نیز کاهش یافت. دیروز بانک مرکزی چین برای حمایت از اقتصاد این کشور نرخ بهره را کاهش داد.
اما اقدامات چین ظاهرا تنها به صورت موقتی موجب رشد شاخص شده و ارزش شاخص ها در بازار آمریکا افت خود را از سر گرفته اند و سهام های آسیایی نیز شاهد افت جزئی بوده اند. کاهش بیشتر شاخص ها می تواند اشتیاق برای سرمایه گذاری را به سمت بازارهایی نظیر بازار طلا متمایل سازد.

بر اساس این گزارش، قیمت هر اونس طلا پس از کاهش 1.2 درصدی در روز سه شنبه، امروز نیز 6 دلار کاهش یافت و به 1140 دلار رسید. این بزرگترین کاهش فلز زرد از 20 جولای تاکنون بود و فاصله قیمت را با بالاترین رقم هفت هفته اخیر بیشتر کرد.

بانک مرکزی چین دیروز نرخ بهره را کاهش داد و مقدار پولی را که بانک ها باید به عنوان رزرو نگهداری کنند، برای دومین بار در دو ماه گذشته کاهش داد تا بتواند به اقتصاد بحران زده خود کمک کند.

قیمت پالادیوم پس از کاهش بیش از 6 درصدی در جلسه قبل، امروز 0.3 درصد دیگر کاهش یافت و به 534 دلار و 50 سنت رسید. این فلز که عمدتا در سیستم های کنترل آلایندگی خودروها، کامیون ها و دیگر وسائل نقلیه مورد استفاده قرار می گیرد، از ابتدای هفته جاری تاکنون 11 درصد کاهش قیمت داشته است.

اعتماد مصرف کننده در آمریکا در ماه اوت به بالاترین رقم 7 ماه اخیر رسید و میزان فروش خانه های تک واحدی نوساز در ماه جولای افزایش یافت که نشان از تقویت اقتصاد آمریکا داشت. این آمارها می تواند فدرال رزرو را به افزایش نرخ بهره در سال جاری تشویق کند.

به رغم بحران بازار بورس در چین، قیمت طلا نتوانسته رشد کند، زیرا سرمایه گذاران که از پایان مرگبار رشد 12 ساله بازار بورس این کشور شوکه شده اند، ترجیح می دهند تا زمان روشن شدن زمان افزایش نرخ بهره در آمریکا، سرمایه های خود را به صورت نقدی یا اوراق قرضه نگهداری کنند.

 قیمت نفت افزایش یافت

پس از آنکه بانک مرکزی چین اقدام به حمایت از اقتصاد رو به ضعف این کشور کرد قیمت هر بشکه نفت برنت امروز با ۲۵ سنت افزایش به ۴۳ دلار و ۴۶ سنت رسید.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، هرچند قیمت نفت امروز اندکی افزایش یافت، اما پس از آنکه بانک مرکزی چین اقدام به حمایت از اقتصاد رو به ضعف این کشور کرد، قیمت نفت هنوز فاصله چندانی از پایین ترین قیمت های 6 سال و نیم اخیر نگرفته و نگرانی ها در مورد فرونی عرضه در بازارهای مالی پابرجاست.

بازارهای بورس آسیایی ضعف های اولیه در معاملات امروز را جبران کردند و شاهد رشد بودند که ناشی از بهبود وضعیت شاخص ها در بازار چین بود. با این حال همچنان نگرانی هایی در این زمینه وجود دارد که آیا اقدامات چین برای تثبیت اقتصادش کافی خواهد بود و خواهد توانست سقوط در بازارهای سهام را متوقف سازد یا نه.

بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت برنت امروز با 25 سنت افزایش به 43 دلار و 46 سنت رسید و نفت خام آمریکا برای تحویل در ماه اکتبر با 36 سنت رشد 39 دلار و 57 سنت معامله شد.
بانک ای ان زد اعلام کرد، کاهش نرخ بهره در چین بازارهای کالا را آرام کرده، اما این بازارها همچنان محتاط اند و افزایش ها محدود خواهند بود.

این بانک همچنین می افزاید: «تغییر روند عرضه نفت پر هزینه از سوی آمریکا بیش از آنچه که انتظار می رود زمان خواهد برد و احتمالا بازارها در کوتاه مدت همچنان با فزونی عرضه مواجه خواهند بود.»

دانیل آنگ، تحلیلگر سرمایه گذاری در موسسه فیلیپ فیچرز گفت، کاهش نرخ بهره از سوی چین مانع از این شد که قیمت نفت به رقم های پایین تری برسد.
بر اساس آمارهای انستیتوی نفت آمریکا در روز سه شنبه، حجم ذخایر نفت خام آمریکا در هفته گذشته 7.3 میلیون بشکه کاهش یافته و به 449.3 میلیون بشکه رسیده، در حالی که تحلیلگران انتظار داشتند این رقم یک میلیون بشکه کاهش یابد.

آمارهای اداره اطلاعات انرژی آمریکا قرار است اواخر روز چهارشنبه منتشر شود.

بی ان پی پاریباس روز سه شنبه اعلام کرد: «هرچند میزان ذخایر نفت خام جهانی همچنان در مسیر کاهش است، اما حجم ذخایر برای مدتی طولانی تر از آنچه که ابتدا تصور می شد افزایش خواهد یافت.»

«در نتیجه، هرگونه بهبود قیمت ها به احتمال فراوان از یک نقطه شروع پایین تر آغاز خواهد شد و روند هرگونه بهبود قیمت احتمالا کندتر از آن چیزی خواهد بود که در نظر گرفته می شود.»89













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن