تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اگر بنده «خدا» مى‏دانست كه در ماه رمضان چيست [چه بركتى وجود دارد] دوست مى‏داشت كه تم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820643020




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سود ۲۷درصدی بانک مسکن از انبوه‌سازان


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
سود ۲۷درصدی بانک مسکن از انبوه‌سازان
سود ۲۷درصدی بانک مسکن از انبوه‌سازان دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان کشور با بیان این‌که بانک مسکن تسهیلات را با نرخ ۲۷ درصد در اختیار انبوه‌سازان قرار می‌دهد، گفت:‌لازم است نهادهای نظارتی به بحث رسوب تسهیلات که سه درصد سود به انبوه‌سازان تحمیل می‌کند، وارد شوند.


به گزارش فرهنگ نیوز، فرشید پورحاجت، اظهار کرد: سیستم بانکی کشور در حال حاضر به نحوی رفتار می‌کند کمتر کسی حاضر به سرمایه‌گذاری در بخش ساخت و ساز مسکن است.وی با بیان این‌که بانک‌ها وام را با سود 24 درصدی به انبوه‌سازان پرداخت می‌کنند، تصریح کرد: بانک مسکن به‌عنوان یک بانک تخصصی در بخش ساخت و ساز قرارداهای مشارکت و تسهیلات مشارکت مدنی را اسما با سود 24 درصدی به مالک یا سازنده پرداخت می‌کند.

وی ادامه داد‌:‌ این در حالی است که حداقل باید 15 درصد از مبلغ تسهیلات به مدت یک یا دو سال نزد بانک مسکن به‌عنوان رسوب بلوکه شود.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان تاکید کرد: این میزان حدود 3 درصد سود به انبوه‌سازان تحمیل می‌کند و به همین دلیل در حالی باید سود تسهیلات 24 درصد محاسبه شود که در نهایت انبوه‌ساز باید 27 درصد سود وام را پرداخت کند.

پورحاجت با تاکید بر این‌که با این مکانیسم عملا نمی‌توانیم به بخش ساخت و ساز و نوسازی بافت‌های فرسوده وارد شویم، بیان کرد: نهادهای نظارتی بانک‌ها باید به این مسئله ورود پیدا کرده و بحث رسوب را پیگیری کنند.

وی با بیان این‌که بخش خصوصی تا حدی می‌تواند از منابع خود در بخش ساخت و ساز استفاده کند، یادآور شد: دولت باید با نگاه تسهیل گری به بخش خصوصی در این حوزه کمک کند، البته باید نظر رئیس کل بانک مرکزی در خصوص مسکن نیز عوض شود. باید به مسکن به‌عنوان صنعت پیشران نگاه شود، چراکه تمام صنایع بزرگ و کوچک به نحوی به ساختمان وابسته هستند.

 

منبع: تسنیم


94/5/31 - 11:36 - 2015-8-22 11:36:46





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن