محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829808674
از کجا اینترنت بگیریم؟
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
اگر اینترنت میخواهید، بخوانید؛
از کجا اینترنت بگیریم؟
ضریب دسترسی به اینترنت در ایران به سرعت در حال رشد است با این وجود همچنان بخش قابل توجهی از کاربران اینترنت از شیوههای اتصال به اینترنت و به ویژه روشهای جدید اتصال اطلاعات کاملی ندارند.
به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، صحبتهای مسوولان وزارت ارتباطات گویای آن است که طی دو سال گذشته تعداد کاربران اینترنت پرسرعت خانگی یا ADSL از سه میلیون به نزدیک 10 میلیون کاربر رسیده و در زمینه اینترنت همراه هم با ارتقاء خدمات ارائه شده و گذر از نسل دو یا همان GPRS به نسلهای بالاتر (3Gو 4G) تعداد مشترکان به بیش از 10 میلیون نفر رسیده است.
بر این اساس می توان نتیجه گرفت که دسترسی سریع به اینترنت طی سالهای گذشته به یک مطالبه عمومی تبدیل شده و بخش قابل توجهی از مردم به دنبال دسترسی به این خدمت هستند.
اما برای اتصال به اینترنت راههای مختلفی وجود دارد که با توجه به ورود گسترده به نسلهای سه و چهار ارتباطی طی یک سال گذشته، برخی شیوههای جدید نیز به راههای قبلی افزوده شده و طبیعتا داشتن اطلاعات جامع درباره این شیوهها میتواند مشترکان را در خرید بهترین و کارآمدترین سرویس یاری کند.
البته پیش از انتخاب سرویس لازم است مشترک برای خود مشخص کند که قرار است چه حجم اینترنتی را با چه سرعت و قیمتی و در چه محدوده جغرافیایی خریداری کند چرا که این موارد از موضوعات مهم دسترسی به شمار می روند.
در میان کاربران عده ای هستند که با استفاده از وسایلی مانند تبلت، لپ تاپ یا انواع گوشیهای هوشمند به دنبال آن هستند که در هر نقطهای دسترسی به اینترنت داشته باشند. عده ای هم هستند که به عنوان مثال در محل کار خود به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند و تنها
میخواهند در منزل نیز دسترسی آنها متوقف نشود.
برخی هم ممکن است در منزل و محل کار به اینترنت دسترسی داشته باشند اما برای زمان رفت و آمدها و یا سفرهای خود نیز نیاز به راهکاری برای اتصال دارند. بر این اساس برای هر یک از این گروه ها یک شیوه مناسب است.
اینترنت پرسرعت خانگی یا ADSL
طی یک سال گذشته با توجه به پایان انحصار رایتل و ورود اپراتورهای اول و دوم کشور به عرصه ارائه خدمات اینترنت باند پهن موبایل(3G, 4G)به نظر می رسد شیوه غالب مشترکان برای اتصال به اینترنت بهره گیری از تلفن همراه باشد اما بر اساس آمارهای رسمی که از تابستان سال گذشته تا کنون به روز نشده اتصال از طریق ADSL محبوب ترین شیوه ایرانیان برای دسترسی به اینترنت است.
در این شیوه مشترکان به ازای پرداخت مبلغی مودمی را از مخابرات یا 11 شرکت های ندا خریداری کرده و به ازای هر ماه اشتراک مبلغی را پرداخت می کنند.
افرادی که از ADSL استفاده می کنند از این امکان برخوردارند که مودم های خود را به شکل سیمی یا بی سیم خریداری کنند. در مودم های سیمی که استفاده از آنها کمتر است کاربر می تواند به واسطه یک سیم رابط مودم را به دستگاه مدنظر خود (رایانه خانگی، لپ تاپ یا تبلت) نصب کرده و از اینترنت تنها برای یک دستگاه که به مودم متصل است بهره بگیرد.
اما در مودم های وایمکس یا بی سیم فرد می تواند از طریق یک مودم به طور همزمان برای چندین دستگاه از رایانه گرفته تا تلفن همراه اینترنت داشته باشد. همچنین مشترک می تواند بر اساس میزان مصرف خود حجم خاصی از دیتا را خریداری کند.
این شیوه اگرچه از نظر سرعت و حتی قیمت مزایایی نسبت به سایر شیوه ها دارد اما اشکال عمده ای نیز دارد و آن اینکه این سرویس بر روی خط تلفن ارائه می شود و تنها در محدوده محل سکونت فرد در دسترس خواهد بود. در برخی مناطق مخابراتی هم ممکن است شرکت های مختلف به دلایل متعدد قادر به ارائه سرویس نبوده و تنها مخابرات این سرویس را ارائه کند.
گاهی نیز دیده می شود که شرکت مخابرات برای ارائه ADSL در برخی مناطق با درخواست های متعدد مواجه بوده و به همین دلیل دشواری هایی بر سر راه ارائه این سرویس قرار دارد.
اینترنت موبایل از GPRS تا 3G و 4G
شیوه دیگری که طرفداران بسیار دارد و به ویژه با گسترش دسترسی مردم به نرم افزارهای ارتباطی موبایل بیشتر مورد توجه قرار گرفته شیوه اتصال از طریق اپراتورهای تلفن همراه است.
در این روش مشترک می تواند از طریق سیم کارت خود از اینترنت نیز استفاده کند. در این شیوه تا سال گذشته اپراتورهای اول و دوم کشور به ارائه اینترنت نسل دو یا GPRS می پرداختند که این روش از سرعت چندان بالایی برخوردار نبوده و به همین دلیل کمتر مورد توجه مشترکان قرار می گرفت.
اما از شهریور ماه سال گذشته با پایان یافتن دوره انحصار رایتل، همراه اول و ایرانسل نیز مجاز به ارائه اینترنت پهن باند شده و بدین ترتیب ارائه 3G و 4G در بسیاری از شهرهای کشور عملیاتی شده و با توجه به سرعت بالای این نسل علاقمندی افراد برای استفاده از اینترنت موبایل به شکل قابل توجهی افزایش یافت.
در این روش کاربر می تواند از طریق سیم کارت خود به استفاده از اینترنت بر روی گوشی هوشمند یا تبلت سیم کارتخور بپردازد اما علاوه بر این مورد اپراتورهای مختلف به ارائه مودمهای جیبی و همراه نیز پرداخته و مودمهای مختلفی را وارد بازار کرده اند.
این مودمها نیز دارای دو گونه هستند که در اولین گونه آنها مودمی شبیه به فلش در اختیار فرد قرار داده می شود تا از طریق اتصال آن به دستگاه مورد نظر فرد در هر منطقه ای بتواند از اینترنت سیم کارت استفاده کند.
البته در این شیوه باید به این نکته نیز توجه داشت که دسترسی به اینترنت پرسرعت نسل سه تنها در شرایطی میسر است که منطقه ای که شما در آن قرار دارید از سوی اپراتور تلفن همراهتان تحت پوشش 3G درآمده باشد چرا که طی یک سال گذشته هنوز تمام نقاط کشور تحت پوشش این شبکه درنیامده است.
نکته دیگر آنکه استفاده آزاد از اینترنت سیم کارت در اغلب مواقع به هیچ عنوان به صرفه نیست و لازم است افراد پیش از دسترسی حتما بستههای تشویقی اپراتورها را فعال کرده باشند تا با هزینه ای گزاف مواجه نشوند.
البته برخی اپراتورها نیز مودم های وایمکس یا بی سیم 3G و 4G را نیز ارائه کرده اند که به واسطه استفاده از آنها می توان در شعاعی خاص به طور همزمان با وارد کردن رمز عبور برای 10 دستگاه از رایانه گرفته تا گوشی موبایل از اینترنت سیم کارت قرار گرفته در مودم استفاده کرد.
این شیوه اگرچه ممکن است در قیاس با ADSL از سرعت کمتر و هزینه بیشتری برخوردار باشد اما سادگی اتصال، عدم نیاز به ماندن در صف انتظار و از همه مهم تر دسترسی به اینترنت در نقاط مختلف و در حین حرکت از جمله مزایای آن است و به خصوص در مواردی که ممکن است فرد برای استفاده از خدمات شرکت های ندا یا مخابرات با مشکل مواجه باشد راهکاری موثر به نظر می رسد.
وایمکس و دایال آپ
فناوری وایمکس نیز از دیگر شیوههای اتصال است که به تدریج جای خود را به شیوههای دیگر می دهد. در این شیوه نیز فرد می تواند از طریق دو شرکت عمده ارائه دهنده این خدمات یعنی ایرانسل یا مبین نت مودمی را خریداری کرده و از طریق آن در نقاط مختلفی که تحت پوشش شبکه اپراتور است به اینترنت دسترسی داشته باشد.
اما تفاوت مودم های وایمکس با 3G در آن است که در شیوه 3G و 4G در صورتی که تحت پوشش شبکه قرار داشته باشید حتی در حین حرکت هم امکان اتصال دارید اما در شیوه اتصال از طریق وایمکس چنین امکانی وجود ندارد.
شیوه دایال آپ نیز شیوه ای قدیمی در اتصال به اینترنت است که اگرچه ممکن است در نظر برخی به خاطرهها پیوسته باشد اما طبق آماری که تابستان سال گذشته ارائه شده همچنان علاقمندان خاص خود را دارد. در این شیوه نیز کاربران از طریق خرید کارتهای اینترنت و استفاده از رمز کاربری و عبور آنها می توانند به ازای مبلغ پرداخت شده از اینترنت استفاده کنند./ایسنا/110
۲۲/۰۴/۱۳۹۴ - ۲۰:۲۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]
صفحات پیشنهادی
بازاریابی اینترنتی از کجا باید آغاز بشود؟
راه کار تازه ای که برای حضور بهتر در بازارهای رقابتی ایجاد شده بازاریابی اینترنتی می باشد با توجه به رایج شدن استفاده از اینترنت و نقش آن روی کسب و کار های مختلف نیازمند تغییر در روش پیدا کردن مشتری و همین طور حفظ کردن مشتریان قبلی آن ها می باشیم راه کار تازه ای که برای حضور بهطرح «از کجا آوردهای؟» برای بهارستانیها
طرح از کجا آوردهای برای بهارستانیها عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به ابهامات هزینههای تبلیغاتی کاندیداها گفت مگر یک نماینده در طول یک دوره نمایندگی چقدر حقوق میگیرد که به این میزان هزینه تبلیغات کند عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به ابهامات هزینههای تبلیغاتی کاندیعلت کندی اینترنت به روایت وزیر
علت کندی اینترنت به روایت وزیرتاریخ انتشار يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۲ ۱۸ بنا به گفتهی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور حجم مصرف اینترنت در یک سال اخیر بیش از دو برابر شده است وی اظهار امیدواری کرده که با اجرای برخی طرحها از جمله شبکه ملی اطلاعات مشکلات دسترسیجدیدترین آمار از تعداد کاربران اینترنت در ایران
جدیدترین آمار از تعداد کاربران اینترنت در ایرانتاریخ انتشار سه شنبه ۹ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۲ ۴۰ جدیدترین آمار از وضعیت دسترسی به فناوری اطلاعات و ارتباطات در ایران نشان می دهد که ۲۵ میلیون نفر کاربر اینترنت هستند و ۱۵ استان کشور در وضعیت نامناسبی از نظر دسترسی به شاخص های ارتباطی قراتازههای وب و اینترنت همکاری ای او ال و مایکروسافت در حوزه تبلیغات آنلاین
تازههای وب و اینترنتهمکاری ای او ال و مایکروسافت در حوزه تبلیغات آنلاینبر اساس قرارداد همکاری جدیدی که میان مایکروسافت و AOL منعقد شده وظیفه فروش تبلیغات به نفع مایکروسافت بر عهده AOL خواهد بود به گزارش فارس به نقل از مارکت واچ مایکروسافت به علت تولید انبوهی از نرم افزارها وفروش اینترنت مخابرات در شش استان متوقف شد
شنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۴ - ۱۶ ۵۷ وضعیت پهنای باند اینترنت مصرفی از سوی شرکتهای مخابرات استانی در شش استان آذربایجان شرقی اصفهان خراسان رضوی کرمان مرکزی و همدان براساس شاخصهای تکلیفی در الحاقیه پروانه مخابرات در وضعیت نامطلوب است به گزارش ایسنا معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیجهانگیری:250 میلیارد دلار درآمد نفت کجاست؟/چه هنری داشتند که منابع را مصرف کردند بدهی هم بالا آوردند
جهانگیری 250 میلیارد دلار درآمد نفت کجاست چه هنری داشتند که منابع را مصرف کردند بدهی هم بالا آوردند اقتصاد > اقتصاد کلان - ما معتقدیم 700 میلیارد دلار صرف واردات شده است که این مسئله بهترین دفاع از دولت گذشته است اگر برخی اصرار دارند که واردات در آن زمان کم بوده اسظرفیت اینترنت و اینترانت ایران ۲.۵ برابر شد
ظرفیت اینترنت و اینترانت ایران ۲ ۵ برابر شد در ۲ ساله پایانی پنجم توسعه ظرفیت ارتباطی کشور به میزان تمام ظرفیت ایجاد شده در سالهای گذشته افزایش یافت به گزارش فرهنگ نیوز پروژه توسعه لایه انتقال شبکه زیرساخت کشور تلاش امروز با حضور معاون اول رئیس جمهور و وزیر ارتباطات توسط شرکفرماندار: رفع مشکلات زیر ساختی مخابرات و اینترنت در دهلران ضروری است
فرماندار رفع مشکلات زیر ساختی مخابرات و اینترنت در دهلران ضروری است ایلام - ایرنا - فرماندار دهلران رفع مشکلات زیرساختی مخابرات و اینترنت در این شهرستان مرزی را ضروری دانست و بر حل آنها تاکید کرد به گزارش ایرنا امید علی سبزی روز شنبه در نشست بررسی وضعیت مخابرات و زیر ساخت ها دتولید همچنان نالان / نقدینگی کجا مصرف میشود؟
گزارش تولید همچنان نالان نقدینگی کجا مصرف میشود بخش تولید کشور در حالی از کمبود نقدینگی نالان است که هم اکنون اقتصاد ایران میزبان حجم بالایی از نقدینگی بوده که مشخص نیست در کجا مصرف میشود به گزارش خبرنگار حوزه اقتصاد کلان گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران بزرگترینتوقف فروش اینترنت مخابرات در استانها
توقف فروش اینترنت مخابرات در استانها وضعیت پهنای باند اینترنت مصرفی از سوی شرکتهای مخابرات استانی در شش استان آذربایجان شرقی اصفهان خراسان رضوی کرمان مرکزی و همدان براساس شاخصهای تکلیفی در الحاقیه پروانه مخابرات در وضعیت نامطلوب است تسنیم غلامرضا داداشزاده معاون نظارت وتوقف فروش اینترنت مخابرات در برخی استانها
توقف فروش اینترنت مخابرات در برخی استانهاتاریخ انتشار يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۲ ۰۰ وضعیت پهنای باند اینترنت مصرفی از سوی شرکتهای مخابرات استانی در شش استان آذربایجان شرقی اصفهان خراسان رضوی کرمان مرکزی و همدان براساس شاخصهای تکلیفی در الحاقیه پروانه مخابرات درتمدید خودکار بستههای اینترنت ممکن شد
یکشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۴ - ۱۰ ۳۷ مدیر روابط عمومی ایرانسل از امکان تمدید خودکار بستههای هفتگی و ماهیانه اینترنت همراه اپراتور دوم تلفن همراه کشور خبر داد آرش کریم بیگی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا گفت هم اکنون بسته های هفتگی و ماهیانه اینترنت همراه ایرانسل این قابلیت را دارند که پسخصوصیسازی به کجا میرود؟
سهشنبه ۹ تیر ۱۳۹۴ - ۱۰ ۵۸ 9 سال از ابلاغ بند ج اصل 44 گذشت بندی که می توانست اقتصاد دولتی کشور را به مردم واگذار و زمینه کوچک سازی دولت را فراهم کند اما مقاومت های صورت گرفته در این مسیر و واگذاری به جیب دیگر دولت مانع از تحقق اهداف این بند و ناکامی در اجرای کامل خصوصی سازی شدتازههای دنیای فناوری بازار اینترنت اشیا تا 10 سال دیگر 11 تریلیون دلاری می شود
تازههای دنیای فناوریبازار اینترنت اشیا تا 10 سال دیگر 11 تریلیون دلاری می شودکارشناسان معتقدند ارزش بازار اینترنت اشیا تا 10 سال دیگر به 11 تریلیون دلار می رسد زیرا شاهد اتصال همه چیز اعم از خودرو وسایل منزل و به اینترنت هستیم به گزارش فارس به نقل از فایمنت تحقیقات موسسهپاسخ وزیر ارتباطات به کندی سرعت اینترنت
پاسخ وزیر ارتباطات به کندی سرعت اینترنتتاریخ انتشار شنبه ۲۰ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۴ ۴۴ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه حجم مصرف اینترنت در یک سال اخیر بیش از ۲ برابر شده است گفت امیدواریم با اجرای برخی طرح ها از جمله شبکه ملی اطلاعات مشکلات دسترسی کاربران حل شود به گزاسهم اینترنت برای هر ایرانی/ ۵۲ درصد مردم رایانه شخصی دارند
سهم اینترنت برای هر ایرانی ۵۲ درصد مردم رایانه شخصی دارندتاریخ انتشار دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۱ ۳۳ آخرین بررسی ها از وضعیت دسترسی عام مردم به فناوری اطلاعات و ارتباطات نشان می دهد که پهنای باند اینترنت بین الملل به ازای هر کاربر اینترنت در ایران ۱۷ کیلوبیت بر ثانیه است به گزا-
اقتصادی
پربازدیدترینها