محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830572246
رکود اقتصادی و بیآبی عامل تشدید بیکاری
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
"درآمد سرانه کم عامل تشدید بیکاری"
رکود اقتصادی و بیآبی عامل تشدید بیکاری
مرکز آمار در آخرین گزارش خود آمار بیکاری کشور را به صورت فصلی و سالانه اعلام کرد. بر این اساس در سال 93، 2/37درصد جمعیت 10ساله و بیشتر در فعالیتهای اقتصادی مشارکت داشتهاند که در این میان سهم مردان 5/62 و سهم زنان 12درصد بوده است.
به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز به نقل از روزنامه تعادل، همچنین نرخ بیکاری با اندکی افزایش از 4/10درصد در سال 92 به 6/10درصد در سال 93 رسید. براساس این گزارش، استان کرمان با ثبت نرخ 9/6درصد کمترین نرخ بیکاری را در بین استانهای کشور در سال 93 دارا بوده است و در ادامه این فهرست استانمرکزی با 7 درصد، همدان با 7/7درصد و تهران با 3/8درصد بهترین استانهای کشور از نظر اشتغال بودهاند.
حاصل محاسبات مرکز آمار نشان میدهد، بیشترین نرخ بیکاری در سال 93 برای استان کرمانشاه با نرخ 7/15درصد گزارش شده است؛ ضمن آنکه بعد از این استان، استانهای چهارمحالوبختیاری با نرخ 15درصد، استان لرستان با 9/14درصد و کهگیلویه و بویراحمد با 8/14درصد بیشترین نرخ بیکاری را داشتهاند. در این بین استانهای صنعتی و کلانی همچون اصفهان و خراسان شمالی و فارس هم جزو استانهای با نرخ بیکاری بالا بودهاند. برای دریافت چرایی وجود چنین نرخهای بیکاری بالایی به سراغ برخی روسای اتاقهای بازرگانی این استانها رفتهایم و علت را جویا شدهایم.
کرمانشاه، رتبه اول در بیکاری
طبق بررسیهای «تعادل» از طرح آمارگیری نیروی کار مرکز آمار، استان کرمانشاه با نرخ بیکاری 7/15درصد، بالاترین نرخ بیکاری کشور را دارد که نسبت به سال گذشته (6/14درصد در سال 92) افزایش بیش از یکدرصدی داشته است. کیوان کاشفی، رییس اتاق بازرگانی این استان در گفتوگو با «تعادل» نرخ 7/15درصدی را چندان عجیب نمیداند و میگوید داشتن جایگاه اول در نرخ بیکاری بالا برای استان کرمانشاه تبدیل به یک سنت شده است. وی عنوان میکند: «نرخ بیکاری کرمانشاه همیشه بالا بوده که البته در سالهای بیشتر از هر زمانی تشدید شده است. ریشه این امر هم برمیگردد به سالهای جنگ تحمیلی که با فرار مالی گستردهیی اتفاق افتاد. اما در دو سال اخیر اقتصاد استان به شدت با مشکل آب درگیر بوده و تعطیلات زیادی را در بخش کشاورزی به دنبال داشته است. معضل بعدی در تشدید بیکاری عملکرد نامطلوب در سرمایهگذاری است. این استان به دلیل مجاورت با عراق همچنین ریزگردها توان کمی در جذب سرمایه داشته و به همین دلیل موقعیت ایجاد فرصتهای شغلی برای آن بسیار محدود بوده است».
دادههای آماری مرکز آمار نشان میدهد، نرخ بیکاری استان کرمانشاه در فصل ابتدایی سال جاری با کاهش چشمگیری روبهرو بوده و به 7/13درصد رسیده است. اما رییس اتاق بازرگانی کرمانشاه این اتفاق را موقتی و ناپایدار میداند و معتقد است هر ساله در فصل بهار با رونق کشاورزی و پروژههای عمرانی تعداد بیشتری از افراد فرصت ورود به بازار کار را پیدا میکنند اما این موضوع پدیدهیی فصلی است و اصلا نشاندهنده کاهش بیکاری و افزایش اشتغال نیست.
استانی صنعتی اما بیکار
استان اصفهان با وجود صنایع بزرگ به قطب صنعتی ایران معروف است اما آمارگیری نیروی کار این استان همخوانی زیادی با آن ندارد. نرخ بیکاری این استان با 4/12درصد جزو استانهای بیکار محسوب میشود. استان اصفهان که در سال 92 نرخ بیکاری 9/10درصد داشته است در سال 93 و بهار 94 در این نرخ روند صعودی داشته تا جایی که در فصل ابتدایی سال جاری نرخ بیکاری این استان به 6/13درصد رسیده است. عبدالوهاب سهلآبادی، رییس اتاق بازرگانی اصفهان مهمترین دلیل به وجود آمدن سونامی بیکاری در این استان را رکود اقتصادی حاکم بر کشور میداند که منجر به تعطیلی بسیاری از واحدهای تولیدی اصفهان شد. وی میگوید: «استان اصفهان با وجود 80 هزار واحد صنعتی و 700واحد معدنی و نزدیک به 50هزار واحد اینترنی صنعتی، یک استان صنعتی و معدنی محسوب میشود که طبیعتا هر بحران اقتصادی و رکودی بیشتر از همه این واحدها و بالطبع معیشت اقتصادی استان را تحت تاثیر قرار میدهد.»
رییس اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به اتفاقات یکی دو ساله اخیر در بازار کار استان عنوان میکند: «رکود اقتصادی کشور در این مدت تاثیر زیادی بر بازار کار و تولید استان داشته تا جایی که به دلیل کمبود منابع و نقدینگی بسیاری از واحدهای تولیدی و کارخانجات مجبور به تعطیلی شدند و همین موضوع خصوصا در بهار سال جاری بیکار شدن تعداد زیادی از کارکنان را در پی داشت؛ به طوری که در نیمه ابتدایی سال 94 بیش از دو هزار از شاغلان استان به جمعیت بیکاران پیوستند و از بازار کار کنار گذاشته شدند. از طرفی به دلیل خشکسالیها و بیبرنامگی در پرآب کردن زایندهرود، بخش کشاورزی هم ظرفیتهای خود را از دست داده و بیکارشدن شاغلان این بخش هم افزایش نرخ بیکاری استان را تشدید کرد. همچنین استان اصفهان، استانی مهاجرپذیر است و هر ساله بر جمعیت آن اضافه میشود که قاعدتا این مهاجران جویای کار هم در صورت نیافتن شغل به بیکاران استان میپیوندند. تمامی این عوامل در این دوره دست به دست هم داد تا اکنون استان اصفهان تبدیل شود به یکی از استانهای بیکار کشور».
درآمد سرانه کم عامل تشدید بیکاری
یکی دیگر از استانهایی که با تعداد زیادی بیکار مواجه است. این استان اگرچه در سال93 با کاهش 2/2درصدی (نرخ بیکاری سال92، 1/17درصد و سال93، 9/14درصد) توانسته است، جمعیت بیشتری را به بازار کار دعوت کند اما همچنان هم جزو بالاترین نرخهای بیکاری است. حسین سلاحورزی، رییس اتاق بازگانی استان لرستان در اینباره میگوید: «متاسفانه استان لرستان نه تنها در سال92 و93 بلکه نزدیک به یکدهه است که از نظر نرخ بیکاری، در جایگاه مناسبی قرار ندارد و بیشترین بیکاری و کمترین اشتغال را دربردارد. از نظر شاخصهای کلان هم یکی از استانها با درآمد سرانه کم به شمار میرود، بهطوری که درآمد سرانه جمعیت حاضر در استان کمتر از 50درصد درآمد سرانه کشور است. از نظر ضریب توسعهیافتگی و میزان تولید ناخالص داخلی هم جزو محرومترین استانهای حاضر درکشور است. مهمترین دلیل این محرومیت هم در پایین بودن سرمایهگذاریهای تجاری و اقتصادی است. زمانی که درآمد سرانه پایین باشد، پدیده پسانداز هم موضوعیتی نمیتواند داشته باشد. به همین دلیل ما در استان همیشه با میزان مصرف و منابع بانکی درگیر هستیم و بانکهای داخل استان لرستان بهدلیل نداشتن منابع مالی توان ارائه تسهیلات برای ایجاد سرمایهگذاری ندارند. نتیجه این روند در نهایت باعث فرصتهای شغلی محدود میشود که همین امر هم باعث شکاف عمیق نرخ بیکاری استان ما با دیگر استانها شده است».
رشد جمعیت و وضعیت نامطلوب کسبوکار
استان کهگیلویه و بویراحمد نیز ازجمله استانهایی است که با معضل بیکاری دستوپنجه نرم میکند. براساس گزارش مرکز آمار نرخ بیکاری این استان در سال93 برابر با 8/14درصد است. جبار کیانیپور رییس اتاق بازرگانی لرستان مهمترین دلایل این اتفاق را رشد جمعیت و وضعیت نامطلوب کسبوکار عنوان میکند و توضیح میدهد: «لرستان بهدلیل نبود زیرساختهای اصلی ایجاد اشتغال و عدم سرمایهگذاری کافی و همچنین از دست رفتن بخش کشاورزی، فرصت شغلی چندانی برای جمعیت در سن کار ندارد. طی دوسال اخیر هم سرمایهگذاریهای انجام شده متناسب با جغرافیای استان نبوده است. همچنین لرستان بهدلیل ساختار عشایری، کنترل چندانی بر رشد جمعیت نمیتواند داشته باشد و به همین خاطر ما شاهد ایجاد اشتغال متناسب با افزایش جمعیت نیستیم». براساس محاسبات مرکز آمار، نرخ بیکاری استان لرستان در بهار سال94 روند افزایشی داشته و به 16درصد رسیده است. رییس اتاق بازرگانی این استان در این رابطه میگوید: «در نیمه ابتدایی سالجاری بهدلیل عدم تخصیص منابع مالی، پروژههای عمرانی زیادی متوقف مانده است، ضمن اینکه بلاتکلیفی طرح مسکن مهر و تعطیلی کارخانجات هم باعث شد تعداد زیادی از شاغلان بیکار شده و افزایش نرخ بیکاری تشدید شود. علاوه بر این رونق کسبوکار استان متناسب با کاهش نرخ تورم نبوده و شاید تعداد کارخانهها و بنگاههایی که در این مدت تاسیس شدهاند، کمتر از تعداد انگشتان دست باشد».
جزییات بیشتر از طرح آمارگیری نیروی کار
براساس گزارش نیروی کار مرکز آمار در بهار94 نرخ مشارکت اقتصادی افزایش یافته و به 38درصد رسیده است اما شکاف سهم فعالیت اقتصادی زنان و مردان عمیقتر شده و مردان با 9/62درصد مشارکت اقتصادی، پنج برابر زنان (3/13درصد نرخ مشارکت اقتصادی زنان) در اقتصاد کشور نقش دارند.
حاصل محاسبات مرکز آمار نشان میدهد که نرخ بیکاری در بهار سالجاری به 10.8درصد رسیده و نرخ بیکاری مردان و زنان به ترتیب 9 و 19.2درصد محاسبه شده است. ضمن آنکه نرخ بیکاری جوانان 25درصد است که این نرخ برای مردان و زنان جوان به ترتیب 20.9 و 43.1درصد اعلام شده است. البته نرخ بیکاری مناطق شهری و روستایی به ترتیب 12 و 7.6درصد گزارش شده است. همچنین اعلام شده که تعداد بیکاران کشور معادل 2میلیون و647 هزارو233نفر است که تعداد مردان یکمیلیون و822 هزارو38نفر و زنان 825هزارو194نفر است.
مرکز آمار جدیدترین آمار نیروی کار سال93 را منتشر کرد. براساس این گزارش نرخ مشارکت اقتصادی جمعیت 10ساله و بیشتر از 37.6درصد در سال92 با اندکی کاهش به 37.2درصد در سال93 رسید. همچنین نرخ بیکاری با اندکی افزایش از 10.4درصد در سال92 به 10.6درصد در سال93 رسید. بررسیهای «تعادل» از گزارش مرکز آمار نشان میدهد، نرخ مشارکت اقتصادی مردان در سال93 5برابر زنان بوده است. نرخ مشارکت اقتصادی مردان 62.5درصد و نرخ مشارکت اقتصادی زنان 12درصد گزارش شده است. همچنین نرخ مشارکت اقتصادی در روستاها بیشتر از شهر است. نرخ بیکاری زنان هم درحالی 19.7درصد عنوان شده که نرخ بیکاری مردان 2.5برابر کمتر و 8.8درصد است. نرخ بیکاری در نقاط روستایی هم 7.9درصد و در نقاط شهری 11.6 است. این گزارش همچنین نشان میدهد نرخ بیکاری جوانان 15 تا 24سال 25.2درصد است. درمورد این شاخص هم زنان بیکارتر از مردان هستند. نرخ بیکاری مردان 21.3درصد و زنان 43.8درصد است. همین نسبت در مورد نرخ بیکاری جوانان 15 تا 29درصد هم صادق است. نرخ کلی این گروه سنی 21.9درصد گزارش شده که نرخ بیکاری جوانان 17.درصد و نرخ بیکاری مردان 40.1درصد گزارش شده است.
همچنین به موجب این گزارش سهم بخشهای مختلف از اشتغال سال93 در بخش کشاورزی، صنعت و خدمات هم منتشر شده که به ترتیب 17.9، 33.8 و 48.3درصد اعلام شده است. اشتغال زنان در بخش کشاورزی و خدمات بیش از مردان است. 21.8درصد اشتغال در بخش کشاورزی متعلق به زنان و 17.2درصد آن متعلق به مردان است. درخصوص بخش خدمات هم 47.4درصد اشتغال متعلق به مردان و 53.8درصد متعلق به زنان است. براساس نتایج طرح آمارگیری نیروی کار مرکز آمار، نرخ مشارکت اقتصادی جمعیت 10ساله و بیشتر نشان میدهد که 38درصد جمعیت در سن کار از نظر اقتصادی فعال بودهاند؛ یعنی در گروه شاغلان یا بیکاران قرار گرفتهاند. همچنین نتایج نشان میدهد که نرخ مشارکت اقتصادی در بین زنان نسبت به مردان و در نقاط شهری نسبت به نقاط روستایی کمتر بوده است.
بررسی تغییرات نرخ مشارکت اقتصادی کل کشور حاکی از افزایش 9/0درصدی این نرخ نسبت به فصل مشابه در سال قبل و 7/0درصدی آن نسبت به فصل گذشته است. بررسی نرخ بیکاری جمعیت 10ساله و بیشتر نشان میدهد که 8/10درصد از جمعیت فعال بیکار بودهاند. براساس این نتایج نرخ بیکاری در بین زنان نسبت به مردان و در نقاط شهری نسبت به نقاط روستایی بیشتر بوده است./110
۱۲/۰۴/۱۳۹۴ - ۰۹:۴۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]
صفحات پیشنهادی
رکود معاملات فرابورس به 3 میلیارد ریال رسید
در آخرین روز کاری هفته رکود معاملات فرابورس به 3 میلیارد ریال رسید در جریان معاملات امروز شاخص فرابورس با رشد 0 70 واحدی به کانال 734 واحدی رسید به گزارش خبرنگار حوزه بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان در معاملات امروز تعداد 160 هزار و 379 سهم اوراق بهادار به اتوجه به صنایع با فناوری بالا، عامل رشد اقتصادی ژاپن | خبرگزاری ایلنا
توجه به صنایع با فناوری بالا عامل رشد اقتصادی ژاپن ایلنا عضو هیات علمی موسسه پژوهشی اقتصاد تجارت و صنعت ژاپن با بیان اینکه اگرچه شناسایی صنایع مستعد و قابل رشد مشکل است اما اقتصاددانان و سیاستگذاران ژاپنی در طول شصت سال گذشته برای رشد و توسعه اقتصادی ژاپن به تناسب شرایط زمانارز دو نرخی عامل فساد اقتصادی است
ارز دو نرخی عامل فساد اقتصادی است شماری از کارشناسان و مسئولان با اشاره به فساد اقتصادی ارز چند نرخی بر ضرورت تک نرخی شدن ارز تاکید کردند دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور با تاکید بر ضرورت تک نرخ شدن ارز گفت ارز دو نرخی مبادله ای ۲۸۵۰ تومانی و آزاد ۳۳۵۰ادامه وضعیت رکودی در بازار مسکن، کاهش 15درصدی معاملات
اختصاصی جام جم آنلاین ادامه وضعیت رکودی در بازار مسکن کاهش 15درصدی معاملات معاملات بخش مسکن درسه ماه نخست امسال نیز به گفته فعالان بازار مسکن با 12تا 15 درصد کاهش با رکود سپری شد پیش بینی ها نشان می دهد این روند در ماههای پیش رو نیز ادامه داشته باشد بخش مسکن که از خرداتوجه به صنایع با فناوری بالا عامل، رشد اقتصادی ژاپن
توجه به صنایع با فناوری بالا عامل رشد اقتصادی ژاپن خبرگزاری پانا عضو هیات علمی موسسه پژوهشی اقتصاد تجارت و صنعت ژاپن با بیان اینكه اگرچه شناسایی صنایع مستعد و قابل رشد مشكل است اما اقتصاددانان و سیاستگذاران ژاپنی در طول شصت سال گذشته برای رشد و توسعه اقتصادی ژاپن به تناسب شفرماندار قروه: محدودیت منابع اعتباری نباید عامل رکود و سستی در کارها شود
فرماندار قروه محدودیت منابع اعتباری نباید عامل رکود و سستی در کارها شودفرماندار قروه گفت محدودیت منابع اعتباری نباید عاملی برای سستی و رکود در کارها شود بلکه باید با همدلی و تلاش در مسیری آرام و روبهجلو قدم برداریم به گزارش خبرگزاری فارس از قروه شعبان سپهر ظهر امروز در نشستعضو هیئت نمایندگان اتاق ایران مطرح کرد اتخاذ راهکارهای تسهیل فعالیت فعالان اقتصادی در تعامل با مسئولان
عضو هیئت نمایندگان اتاق ایران مطرح کرداتخاذ راهکارهای تسهیل فعالیت فعالان اقتصادی در تعامل با مسئولانعضو هیئت نمایندگان اتاق ایران از برگزاری هفت نشست ویژه فعالان اقتصادی قم با مسئولان در راستای تسهیل فعالیت فعالان اقتصادی و سرمایهگذاران خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از قم ابنباید از مالیات در گریز از رکود اقتصادی چشم پوشی کرد
عضو کمیسیون انرژی مجلس نباید از مالیات در گریز از رکود اقتصادی چشم پوشی کرد رابرت بیگلریان گفت مالیات وزنه ای برای بهبود شرایط اقتصادی کشور است و نباید از این موضوع مهم در جریان گریز از رکود اقتصادی چشم پوشی کرد به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از رودهن رابرت بیگلریانسوء مدیریت ها و تحریم داخلی عامل مشکلات اقتصادی
نماینده ساوه در نطق میان دستور سوء مدیریت ها و تحریم داخلی عامل مشکلات اقتصادی شناسهٔ خبر 2784164 - یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶ ۱۸ سیاست > مجلس نماینده مردم ساوه گفت تحریم داخلی سوء مدیریتها و عدم اجرای قوانین مصوب در حوزه حمایت از تولید داخلی خروج از رکود بیش از تحریم خارمدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس خبر داد مشارکت پارس جنوبی در طرحهای توسعهای بهداشت و درمان صن
مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس خبر دادمشارکت پارس جنوبی در طرحهای توسعهای بهداشت و درمان صنعت نفتمدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس از آمادگی پارس جنوبی برای مشارکت در طرحهای توسعهای بهداشت و درمان صنعت نفت خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از عسلویهتشدید موج بیکاری کارگران نفتی در آمریکا | خبرگزاری ایلنا
تشدید موج بیکاری کارگران نفتی در آمریکا ایلنا با ارزان شدن قیمت نفت در بازارهای جهانی تولید شل اویل دیگر برای شرکت های آمریکایی صرفه اقتصادی ندارد و بر همین اساس هر روز بر تعطیلی پلت فرم هایی که بر روی استخراج و تولید شل اویل کار می کردند افزوده شده است به گزارش خبرنگار ایلنامدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس خبر داد افزایش تولید گاز در پارس جنوبی به روزانه 440 میلیون متر مکعب
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس خبر دادافزایش تولید گاز در پارس جنوبی به روزانه 440 میلیون متر مکعبمدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس از افزایش تولید گاز در پارس جنوبی به روزانه 440 میلیون متر مکعب خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از جم مهدی یوسفی بعد از ظهر امروز درئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان: بیکاری اصلیترین عامل افزایش اعتیاد است
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان بیکاری اصلیترین عامل افزایش اعتیاد استرئیس مرکز پژوهشهای کاربردی و مطالعات راهبردی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت بیکاری بهعنوان اصلیترین عامل افزایش اعتیاد در سطح جامعه است و اشتغالزایی برای افراد باید مهمترین سیاست در سطح جامعه بافقر دانش، فقر اقتصادی و فقر بهداشتی سه عامل مهم بروز بیماریها
گزارشها نشان میدهند فقر دانش فقر اقتصادی و فقر بهداشتی سه عامل مهم بروز بیماریها گزارشهای سازمان بهداشت جهانی نشان میدهند که علاوه بر بیماریهای عفونی و واگیردار بیماریهای مزمن و غیرواگیر نیز دامنگیر کشورها و جوامع مختلف شده است و فقر دانش فقر اقتصادی و فقر بهداشتی سهنماینده ولی فقیه در سپاه عاشورا آذربایجانشرقی: مصرف صحیح و قناعت عامل ثبات اقتصادی است
نماینده ولی فقیه در سپاه عاشورا آذربایجانشرقی مصرف صحیح و قناعت عامل ثبات اقتصادی استنماینده ولی فقیه در سپاه عاشورا آذربایجانشرقی گفت مصرف صحیح و قناعت در مصرف عامل ثبات اقتصادی و افزایش کمی و کیفی در عرصههای مختلف اقتصادی است به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز حجتالاسلراه های زیادی برای خروج از رکود اقتصادی ناشی از تحریم وجود دارد
مقام روسی راه های زیادی برای خروج از رکود اقتصادی ناشی از تحریم وجود دارد شناسهٔ خبر 2782228 - پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵ ۴۸ بین الملل > اوراسیا معاون رییس بانک دولتی وی ای بی روسیه امروز از احتمال تمدید تحریم های ضد روسیه توسط اتحادیه اروپا بیش از ۶ ماه خبر داد به گزارش خبمدیرعامل شرکت آب منطقهای استان فارس: کشت برنج در شرایط بیآبی فارس نوعی خیانت است
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان فارس کشت برنج در شرایط بیآبی فارس نوعی خیانت استمدیرعامل شرکت آب منطقهای استان فارس گفت کسانی که در شرایط خشکسالی و با وجود تذکرهای چندساله همچنان در این استان برنج میکارند در حق مردم خیانت میکنند به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز حمیدرضا دهق-
اقتصادی
پربازدیدترینها