تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):درباره ما غلو نکنید، ما را بندگان پرورش یافته (حق تعالی) بدانید آنگاه در فضلیت ما ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820038729




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زمین‎خواری در کدام استان‎‎ها بیشتر است؟


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


ویژگی مشترک مناطق جذب زمین‌خوار چیست؟
زمین‎خواری در کدام استان‎‎ها بیشتر است؟
گفته می‎شود چهار استان تهران، البرز، مازندران و گیلان به شدت با موضوع زمین خواری درگیر هستند.حال این پرسش به وجود می‎آید که دلیل کشش زمین‎خواری در این مناطق چیست؟



به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، از زمانی که برخورد با زمین‎خواران به صورت جدی‌تر اعلام شده‎است، قوه قضائیه پیگیر برخورد با زمین خواران شده و هر چند روز یکبار خبری مبنی بر برخورد با تعدادی زمین‎خوار در نقاط مختلف کشور منتشر می‎شود.

بر این اساس گفته شده ‎طبق تاکیداتی که بر زمین‎خواری شده، قوه قضائیه بیش از دیگر ارگان‎ها پیگیر این پرونده‎ها است؛ به گونه‎ای که به تازگی از سوی کمیسیون کشاورزی مجلس چهار استانی که بیشترین تعداد زمین‎خواری را به خود اختصاص دادند، معرفی شده‎اند. حال برخی بر این باورند که جاذبه سرمایه‎گذاری و تجاری بودن این شهرها باعث تشدید ورود زمین‎خواران به این مناطق شده‎است .

به گفته برخی کارشناسان ،‌ تهران به دلیل جاذبه‎های سرمایه‎گذاری و خاصیتی همچون پایتخت بودن می‎تواند جذب کننده زمین‎خواران باشد، به همین دلیل نیز استان البرز هم می تواند به دلیل نزدیک بودن به پایتخت و اینکه به تازگی به صورت استان درآمده است و هنوز زمین‎های بکر دارد گزینه‎ انتخابی زمین‎خواران باشد.

از طرفی دیگر استان‎های شمالی کشور به دلیل آب و هوای مناسب و وجود جنگل‎ها و زمین‎های کشاورزی توانسته‎اند در سال‎های اخیر بسیاری از سرمایه‎های خرید زمین را به سمت خود جذب کنند. از این رو برخی دراین میان به دنبال کسب سود و درآمدهایی از کنار خرید و فروش زمین شده‎اند و با خرید و فروش‎های غیر قانونی و زمین‎‎خواری منبع درآمدی کسب کرده‎اند که حال قوه قضائیه پیگیر این امر شده است و می‎خواهد از ادامه زمین‎خواری‎ها جلوگیری کند.

دراین باره نیز عباس پاپی‌زاده بالنگان به تسنیم گفته است:در بسیاری از مناطق کمیسیون کشاورزی و کمیسیون اصل ۹۰ به موضوع زمین‌خواری وارد شده‎است و نماینده کمیسیون اصل ۹۰ و کارگروه مبارزه با زمین‌خواری در مناطقی که زمین‌خواری وجود دارد می‌روند .

حدود یک‎‎ماه گذشته بود که برخورد با زمین‎خواران اعلام و مقرر شد تا قوه قضائیه پیگیر این موضوع باشد . از این رو یک عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفته است که چند ماهی از تاکیدات رهبر معظم انقلاب درباره مقابله با زمین خواری گذشته و در این مدت تنها قوه قضاییه با جدیت مساله را دنبال کرده است.

محمد علی اسفنانی گفته است: سال‎های متمادی است که شاهد معضل بزرگ زمین‎خواری در کشور هستیم و متاسفانه بررسی‎ها نشان می‎دهد تاکنون عزم جدی برای مقابله با این پدیده وجود نداشته است. در بسیاری از روستاهای کشور به ویژه استان‎های شمالی شاهد تغییر کاربری اراضی کشاورزی هستیم و این مساله سبب شده تا در این اراضی ویلا و خانه‎های مسکونی بدون مجوزهای لازم ساخته شود.

به گفته او، نمی‎توان نقش دلالان و واسطه‎ها را نادیده گرفت، زیرا آ‎نها با سوءاستفاده از وضعیت نامطلوب کشاورزی بستر را برای فروش زمین‎های از سوی کشاورزان فراهم ‎می‎کنند./اقتصاد نیوز/110
 



۳۱/۰۳/۱۳۹۴ - ۰۷:۲۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن