تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسیارند دانشمندانی که جهلشان آنها را کشته در حالی که علمشان با آنهاست، اما به حالش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805534042




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ترویج فرهنگ عاشورا مرهون تلاش عالمان و هنرمندان است


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، عالمان و هنرمندان را گسترش دهنده مکتب عاشورا بیان کرد و گفت: فرهنگ جامعه ما بطور گسترده با قیام امام حسین (ع) گره خورده و یکی از منابع اصیل ماندگاری این مکتب، هنرمندانی هستند که به کار و اثر خود وجه عاشورایی داده اند.

به گزارش تراز ،حجت الاسلام والمسلمین احمد واعظی ظهر دوشنبه در آیین پایانی سوگواره نگاه سرخ که با موضوع عکس عاشورایی و معماری ایرانی - اسلامی در گرگان برگزار شد، اظهار داشت: این مکتب انسان ساز برای قشرهای مختلف اسوه و الگوبخش بوده و اوج عشق و دلدادگی، ایثار، جوانمردی و ارزش های والای انسانی را بیان می کند.

وی با تاکید بر نقش علما و هنرمندان در ترویج فرهنگ عاشورا، اضافه کرد: عالمان با موشکافی، دقت و تفحص های تاریخی و حدیثی توانستند زوایای عاشورا، قیام امام حسین (ع) و معارف عاشورایی را مدون و در یک فضای علمی و دانشی منتقل و به جامعه عرضه کنند.

حجت الاسلام واعظی افزود: کار هنرمندان نیز برای انتقال پیام های عاشورایی اصیل بوده و باعث ماندگاری آن شده است.

وی گفت: هنرمند با درک معنای یک واقعه و حادثه با اثر هنری خود باعث مانایی و انتقال پیام می شود و با نگاه ظریف و مفهومی و در اوج احساس و ادراک ،آن را در قالب اثر ماندگار می کند.

به گفته وی نقش هنرمندان بخش های مختلف هنری در واقع مردمی کردن و گسترش پیام های عاشورایی و معانی و احساسات بلند آن و منتقل کردن به جان و قلوب مردم است.

رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در ادامه با بیان اینکه هرم فرهنگ هر جامعه دارای چهار لایه است، اظهار داشت : باورها و اعتقادات، ارزش ها و وجه زیباشناختی فرهنگ، رفتارها و نمادها لایه های این هرم هستند.

وی با بیان اینکه در نظام زیباشناسی فرهنگ خوب ها و ارزش ها مطرح و رفتار و باورهای مردم تحت تاثیر آن هستند، افزود: در بحث تهاجم فرهنگی و تغییر فرهنگ یکی از محورهای تبلیغ تغییر در نظام زیباشناختی است تا به این طریق باورهای مخاطب و نمادهای ارزشمند او را تغییر دهند.

حجت الاسلام واعظی، اینکه برخی افراد اقدام به شبیه سازی خود با بازیگران و نمادهای بیگانه می کنند را در این راستا بیان کرد و گفت: نمادها در ظاهر افراد و نیز در معماری و بخش های مختلف جامعه می تواند تاثیر بگذارد.

وی ادامه داد که هنرمندان عاشورایی در بخش های مختلف ادبیات، شعر، موسیقی، نگارگری و سخنوری از لایه دوم و بحث زیباشناختی بهره مند شده و ارزش ها را ترویج می دهند.

رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم یادآور شد: به عبارتی هنرمندان زیبایی هایی شخصیتی و قیام عاشورا را درک کرده و آن را تعالی می دهند تا ماندگار شود.

وی ادامه داد: وقتی این نگاه زیباشناختی به جامعه منتقل شود در حوزه رفتار و نمادها تغییر ایجاد می کند و نیزبا انتقال معانی و پیام های زیبا ،رفتارهای جامعه عوض می شود.

همچنین احمد خطیری دبیر سومین جشنواره ملی نگاه عاشورایی در سخنانی گفت: دوره اول این سوگواره در سال 90 و دومین دوره در سال 92 برگزار و هم اینک شاهد آیین پایانی سومین دوره آن هستیم.

وی از ارسال دو هزار و 478 اثر در بخش عکس عاشورایی و یکهزار و 44 اثر در بخش معماری ایرانی - اسلامی از سوی 712 هنرمند کشور به این سوگواره خبر داد.

در ادامه این مراسم که با حضور نماینده ولی فقیه در گلستان، مسوولان استانی و هنرمندان برگزار شد، از نقرات برگزیده این سوگواره تقدیر شد.





دوشنبه 25 خرداد 1394 ساعت 14:26





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن