تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836474645
وصلت در کوچه سیاسیون/نگاهی به برخی زوجهای سیاسی ایران
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: وصلت در کوچه سیاسیون/نگاهی به برخی زوجهای سیاسی ایران
از آنجایی که میگویند: «کبوتر با کبوتر، باز با باز...» هم که شروع کنیم، ازدواج درون یک طیف اجتماعی، فرهنگی و حتی شغلی کاملا منطقی بهنظر میآید. بههمیندلیل است که بسیاری از افراد جامعه درباره انتخاب همسر با همین رویکرد اقدام میکنند.
آفتاب : بسیاری از پزشکان، مهندسان، کارمندان بانک، روزنامهنگاران و... همسران همکار را ترجیح میدهند، اما به دنیای سیاست که میرسی، اوضاع اندکی فرق دارد. در ایران زوجهای سیاسی زیادی نداریم، اما بهجای آن تا دلتان بخواهد ازدواج سیاسی صورت گرفته است؛ ازدواجهایی که اغلب نقش ائتلاف را ایفا کرده و خانوادههای برجسته در عالم سیاست را به هم پیوند میدهد و اینطور است که سیاست علاوه بر پدر و مادر، همسر و فرزند و خانوادهدار هم میشود.
برای نامبردن از زوجهای سیاسی در ایران باید به چند نکته توجه کرد. نخست آنکه حساب ازدواجهای سیاسی را جدا کرده و بحث را از نسبت فامیلی سیاستمداران به دایره کوچکتر همسران سیاستمدار محدود کردهایم.
نکته قابلاهمیت دیگر تفاوتی است که در بررسی زوجهای سیاسی دنیا و ایران به چشم میخورد. اگر قرار به بررسی در دنیا باشد، بدون شک مهمترین زوجهای سیاسی؛ رؤسایجمهوری و همسرانشان هستند، اما در کشور ما همسران رئیسانجمهوری هیچوقت جایگاه چندان ویژهای نداشتهاند. حتی میتوان گفت تا همین شش یا هفت سال گذشته کسی نه نامی از همسر رئیسجمهوری و دیگر مقامات ارشد کشور شنیده بود، نه عکسی از او دیده بود و نه توقع داشت که او در عالم سیاست صاحب نقش باشد.
بعد از کنارگذاشتن این گروه- همسران مقامات - برای طبقهبندی صحیحتر زوجهای سیاسی میتوان آنها را به دو گروه زوجهایی که بعد از آغاز به کار سیاسی با هم ازدواج کردهاند و زوجهایی که بعد از ازدواج و بهواسطه یکی از همسران به زوج سیاسی تبدیل شدهاند، تقسیم کرد.
در ادامه، زوجهای سیاسی از دو گروه اصولگرا و اصلاحطلب را معرفی میکنیم؛ زوجهایی که برخی از آنها اکنون در قید حیات نیستند، زوجهایی که قبلا این سوی بودند و حالا آنسو هستند و البته زوجهایی که مشغول کار هستند.
زهرا اشراقی و محمدرضا خاتمی
زهرا اشراقی، نوه امامخمینی(ره) و فعال سیاسی اصلاحطلب است. او که مدتی مشاور معاونت اجتماعی در امور جوانان وزارت کشور بود، به مسائل حوزه زنان و حقوقبشر علاقهمند بوده است و در سازمان غیردولتی «انجمن حامیان زنان ایران» فعالیت میکند. همسرش محمدرضا خاتمی از فعالان شناختهشده اصلاحطلب است. او همچنین نماینده و نایبرئیس مجلس ششم بود.
نیره اخوان بیطرف و حسن کامران
نیره اخوان، بیطرف در دورههای پنجم، هفتم، هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی نماینده اصفهان بوده است. همسرش حسن کامران نیز در دورههای چهارم، پنجم، هفتم، هشتم و نهم نماینده همین شهر بوده و اکنون عضو ناظر مجلس در هیأت نظارت بر مطبوعات است.
طاهره رضازاده و ابراهیم اصغرزاده
طاهره رضازاده، نماینده مردم شیراز و عضو کمیسیون انرژی در مجلس شورای اسلامی بود. همسرش ابراهیم اصغرزاده، فعال سیاسی اصلاحطلب است که از جمله دانشجویان خط امامی و بنیانگذاران دفتر تحکیم وحدت و همینطور حاضر در اشغال سفارت آمریکاست. او نماینده دوره سوم مجلس شورای اسلامی و عضو شورای اول شهر بود. قبل از آن هم در دهه ٦٠ قائممقام فرهنگی مؤسسه کیهان و معاون روابط بینالملل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود.
عاتقه صدیقی و محمدعلی رجایی
عاتقه صدیقی یا پوران رجایی در انتخابات میاندورهای اولین دوره مجلس شورای اسلامی به مجلس راه یافت و تا دوره چهارم که ردصلاحیت شود؛ نماینده مردم تهران بود. او که از منتقدان سرسخت احمدینژاد بود و اعتقاد داشت او نام رجایی را مصادره کرده است، بعد از انتخابات دوره دهم ریاستجمهوری از فضای سیاسی کشور فاصله گرفته است. همسرش محمدعلی رجایی دومین رئیسجمهوری ایران بود که در بمبگذاری نخست وزیری شهید شد. رجایی پیش از آن نخست وزیر و وزیر آموزشوپروش بود.
كديور و مهاجراني
جمیله کدیور در مجلس ششم، نماینده مردم تهران بود. او پیشازآن نیز عضو شورای شهر تهران و استاد و عضو هیأت علمی دانشکده علوم اجتماعی و اقتصاد دانشگاه الزهرا بود. کدیور علاوهبراین مشاور رئیس دولت اصلاحات در امور رسانه و مطبوعات و عضو شورای مشورتی او بود. همسرش سیدعطاءالله مهاجرانی نماینده مردم شیراز در دوره اول مجلس شورای اسلامی و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت اصلاحات بود. او در دولت دفاع مقدس، معاون پارلمانی نخستوزیر و در زمان ریاستجمهوری آیتالله هاشمیرفسنجانی، معاون پارلمانی رئیسجمهور بود. گفتنی است او اکنون در لندن زندگی میکند.
زهرا مجردی و محسن میردامادی
زهرا مجردی از فعالان سیاسی شناختهشده اصلاحطلب است.
همسرش محسن میردامادی نیز نماینده مردم تهران در مجلس ششم - رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی- بود. او همچنین از جمله رهبران دانشجویان مسلمان پیرو خط امام بود که در شورای هماهنگی تسخیر لانه جاسوسی حضور داشت.
طیبه صفایی و رحیم قربانی
طیبه صفایی، نماینده تهران و رئیس فراکسیون زنان در مجلس هشتم بود و در دولت نهم نیز در مرکز امور زنان و خانواده ریاستجمهوری بهعنوان مشاور برنامهریزی رئیس این مرکز و مجری تدوین سند فرابخشی توسعه امور زنان و خانواده مشغول بهکار بود. عضویت در هیأت امنای دانشگاه الزهرا (س)، عضویت در هیأت امنای بنیاد ملی عفاف و حجاب و عضویت در ستاد ملی زن و خانواده نیز از دیگر سوابق کاری اوست. همسرش رحیم قربانی نیز سابقه همکاری با احمدینژاد در استانداری اردبیل و شهرداری تهران را دارد. او پس از پیروزی احمدینژاد در نهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری، به سمت استاندار آذربایجانغربی انتخاب شد.
طیبه ماهروزاده و غلامعلی حدادعادل
طیبه ماهروزاده، دارای رتبه علمی دانشیاری است و مدتی بهعنوان مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده مشغول بهکار بوده است. در دانشگاه الزهرا عضو هیأت علمی است و در دوران احمدینژاد با حکم رئیسجمهور به عضویت شورایعالی آموزشوپرورش درآمد. همسرش غلامعلی حدادعادل نیز علاوه بر اینکه ریاست مجلس هفتم و نمایندگی در مجالس ششم ، هفتم، هشتم و نهم را برعهده داشته است، عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام، شورای انقلاب فرهنگی و فرهنگستان زبان و ادب فارسی را نیز در کارنامه دارد.
طاهره نظریمهر و منوچهر متکی
طاهره نظریمهر بعد از اینکه همسرش بهعنوان وزیر خارجه انتخاب شد، درحالیکه در سازمان بهزیستی مشغول به کار بود، به همراه همسرش به وزارت خارجه رفت و سمت مدیرکل امور بینالملل زنان و حقوقبشر وزارت خارجه را عهدهدار شد، این مسئله با انتقادهای زیادی مواجه شد؛ چراکه او سابقهای در زمینه دیپلماسی و روابط بینالملل نداشت. همسرش منوچهر متکی نیز وزیر خارجه دولت احمدینژاد بود که حین مأموریت برکنار شد. او همچنین در مجلس هفتم نماینده تهران بود و در جریان انتخابات سال ۸۴ نیز ریاست ستاد انتخاباتی لاریجانی را برعهده داشت.
فاطمه رجبی و غلامحسین الهام
فاطمه رجبی، تحلیلگر مسائل سیاسی، استاد دانشگاه و نویسنده است. او در دوران اصلاحات مقالاتی در مجلههایی چون هفتهنامه صبح یا لثاراتالحسین(ع) در نقد اصلاحطلبان مینوشت. بعد از پیروزی احمدینژاد در انتخابات، حضور او در عرصه سیاسی کشور در حمایت از دولت پررنگتر شد و در سال ۸۴ کتاب «معجزه هزاره سوم» را نوشت. همسرش غلامحسین الهام در دوران احمدینژاد به ابوالمشاغل معروف بود. او در آن دوران معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاستجمهوری، حقوقدان شورای نگهبان، سخنگوی دولت، وزیر دادگستری و رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز بود.
وجیهه مرصوصی و سعید حجاریان
وجیهه مرصوصی از مبارزان سیاسی- دانشجویی در رژیم سابق بوده و سابقه سالها حضور در زندانهای آن رژیم را دارد. او پس از پیروزی انقلاب فعالیت سیاسی چندانی نداشته و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران است. همسرش سعید حجاریان نیز از جمله تئوریسینهای جریان اصلاحات است که قبلا از مدیران وزارت اطلاعات بوده است. او تاکنون دوبار- هشتم شهریور ١٣٦٠ از سوی منافقین و ١٣٧٨ توسط سعید عسگر - مورد سوءقصد قرار گرفته است.
فاطمه فخر و محمدنبی حبیبی
فاطمه فخر، عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه و مدیر سازمان زنان این حزب است و در زمان انتخابات مجلس نهم نیز عضو شاخه زنان جبهه متحد اصولگرایان بود. همسرش محمدنبی حبیبی از جمله سیاستمداران و بازرگانان ایرانی و از اعضای قدیمی مؤتلفه است. او بین سالهای ٦٢ تا ٦٦ شهردار تهران بود. وی همچنین مدیرعاملی شرکت پست جمهوری، معاونت وزارت راهوترابری، رئیس سازمان هواپیمایی کشور، معاون سیاسی استاندار کرمان، رئیس شورای سیاستگذاری اقامه نماز تهران و... را در کارنامه دارد.
فریده ماشینی و رحیم عبادی
فریده ماشینی، فعال سیاسی، پژوهشگر و از مدافعان حقوق زنان در ایران بود. او عضو شورای مرکزی حزب منحلشده مشارکت و رئیس کمیسیون زنان این حزب بود و در خردادماه سال ٩١ بر اثر بیماری سرطان درگذشت. همسرش رحیم عبادی، رئیس سازمان ملی جوانان و مشاور رئیسجمهور در دولت هشتم بود. عبادی در دولت هفتم نیز معاون وزیر آموزشوپرورش بود و اکنون استادیار دانشگاه فرهنگیان و عضو هیأتامنا و هیأتمؤسس و قائممقام دانشگاه مهر البرز، اولین دانشگاه مجازی ایران، است.
سوسن صفاوردی و محمدعلی رامین
سوسن صفاوردی در دولت محمود احمدینژاد معاون هماهنگی و همکاری بینالملل مرکز امور زنان و خانواده ریاستجمهوری بود. او فعالیتهای سیاسی خود را از ماههای ابتدایی انقلاب آغاز کرد و از مسئولان انجمن اسلامی شهر کلاوستان در کشور آلمان بود و مسئولیت فعالیتهای مربوط به زنان، کودکان و خانواده در این انجمن را برعهده داشته است.
همسرش محمدعلی رامین، معاون مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزارت ارشاد در دولت دهم بود.
فاطمه بداغی و محمدعلی حجازی
فاطمه بداغی در دوران ریاستجمهوری احمدینژاد معاون حقوقی رئیسجمهور بود.
او مدتی نیز مستشار قضائی حوزه ریاست قوهقضائیه و نماینده قوهقضائیه در شورای فرهنگی اجتماعی زنان و رابط قوه قضائیه با فراکسیون بانوان مجلس هفتم بوده است. همسرش محمدعلی حجازی نیز از فعالان ستاد انتخاباتی احمدینژاد بود و در دولت دهم طی حکمی از سوی احمدینژاد بهعنوان دبیر و عضو هیأت نظارت بر اجرای قانون اساسی انتخاب شد.
مرضیه مرتاضیلنگرودی و حبیبالله پیمان
مرضیه مرتاضیلنگرودی از فعالان حوزه زنان و عضو هیأتمدیره انجمن دفاع از حقوق زندانیان و از بنیانگذاران گروه مادران صلح است که در آبان ٨٥ اعلام موجودیت کرد. همسرش حبیبالله پیمان، عضو کمیته رهبری «شورای فعالان ملی مذهبی» و از اعضای مؤسس و دبیرکل «جنبش مسلمانان مبارز» است. فعالیت سیاسی او با نهضت خداپرستان سوسیالیست و همراهی با محمد نخشب و حسین راضی آغاز شد و با عضویت در حزب مردم ایران و همگامی در نهضت ملی به رهبری دکتر محمد مصدق ادامه یافت. این روند به بازداشت وی پس از کودتای ٢٨ مرداد ختم شد.
زهرا مشیر و محمدباقر قالیباف
زهرا مشیر، دارای دکترای جامعهشناسی و مدیرکل امور بانوان و سپس رئیس ستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار شهرداری تهران است. همسرش محمدباقر قالیباف نیز شهردار تهران است. او قبل از برعهدهگرفتن این مسئولیت، فرماندهی نیروی انتظامی کشور را برعهده داشته است. در نهمین و یازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری نیز شرکت کرد، ولی رأی کافی نیاورد.
عصمت باروتی و حسین شریعتمداری
عصمت باروتی، متخصص زنان و زایمان است و در دولت نهم در زمان وزارت محمدباقر لنکرانی، مسئولیت معاونت جدیدالتاسیس دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت را بر عهده گرفت و مشاور مرضیه وحیددستجردی در امور زنان بود. همسرش حسین شریعتمداری نیز مدیر مسئول روزنامه کیهان و نماینده ولیفقیه در این مؤسسه است.
محتشمي پور و تاجزاده
فخرالسادات محتشمیپور، فعال سياسي اصلاحطلب و عضو هیأتمدیره انجمن زنان پژوهشگر تاریخ است.
محتشمیپور همچنین سمت مشاور وزير كشور و مديركل امور بانوان (١٣٨٤ -١٣٨٠) و مشاور معاونت اجتماعي وزارت كشور (١٣٨٠) را در کارنامه دارد.
همسرش سیدمصطفی تاجزاده، فعال سیاسی اصلاحطلب در دولت اصلاحات، معاون وزیر کشور و سرپرست این وزارتخانه پس از استیضاح عبدالله نوری بود.
همچنین سابقه معاونت امور بینالملل وزیر ارشاد را دارد.
این افراد تنها زوجهای سیاسی ایران نیستند، زیرا این نوع ازدواج بهعنوان یک بخش از ازدواجهای سیاسی در ادوار گذشته نیز رایج بوده است.
منبع: شرق
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]
صفحات پیشنهادی
تکذیب اخلال اصلاحطلبان در سخنرانی روحانی/ هاشمی در صورت لزوم خواهد آمد/ روحانی خطوط قرمز را کشید/ وصلت در کوچ
تکذیب اخلال اصلاحطلبان در سخنرانی روحانی هاشمی در صورت لزوم خواهد آمد روحانی خطوط قرمز را کشید وصلت در کوچه سیاسیون چندین سخنرانی رئیسجمهور در روزهای اخیر باعث شده است که روزنامههای مخالف و موافق دولت مطالب متعددی را به واکنش به سخنان روحانی اختصاص دهند مذاکرات هستهای تحرايزني ايران براي کاهش توليد برخي اعضاي اوپک
۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۹ ۱۴ق ظ رايزني ايران براي کاهش توليد برخي اعضاي اوپک موج - مدير امور اوپک و روابط با مجامع انرژي از مازاد ٢ ميليون و ٤٠٠ هزار بشکه اي نفت در بازار خبر داد و گفت کاهش توليد کشورهايي که به دليل غيبت نسبي ايران و بعضي از اعضا در اين مدت افزايش توليد داشته اند در نشالمستقبل: توافق سیاسی هستهای قطعی شد |اخبار ایران و جهان
المستقبل توافق سیاسی هستهای قطعی شد یک روزنامه عرب زبان وابسته به جریان مستقبل لبنان نوشت که توافق سیاسی هستهای بین ایران و گروه ۱ ۵ قطعی شده و مذاکرات فنی ادامه خواهد داشت کد خبر ۵۰۸۹۰۷ تاریخ انتشار ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵ ۱۷ - 14 June 2015 یک روزنامه عرب زبان وابسته به جریان مسیاسیون امروز پیام امام خمینی (ره) را کاملا درک نکردهاند/ رسانهها با کنار گذاشتن نگاه خطی خود چنین رسالتی را
رضایی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران سیاسیون امروز پیام امام خمینی ره را کاملا درک نکردهاند رسانهها با کنار گذاشتن نگاه خطی خود چنین رسالتی را ایفا کنند نماینده خمین در مجلس با بیان اینکه پیام معمار انقلاب را متاسفانه امروز سیاسیون ما به صورت کامل درک نکردهاند گفت رسانهنگاهی به سه دوره حضور ایران در فدراسیون جهانی تهیه کنندگان خصوصی عایدی «فیاپف» برای سینمای ایران چه
نگاهی به سه دوره حضور ایران در فدراسیون جهانی تهیه کنندگان خصوصیعایدی فیاپف برای سینمای ایران چه بوده است چرا تهیهکننگان ایرانی باید حق کپی رایت خود را از امریکا یا کشورهای اروپایی بگیرند اینکه سینمای ایران توانسته است در چند سال اخیر یک کرسی ثابت در فیاپف فدراسیون جهانی تهیهحجت الاسلام ماندگاری در گفتوگو با فارس: اگر برخی دشمنیها نبود ایران گلستان میشد/ ماجرای فریاد امام (ره) به
حجت الاسلام ماندگاری در گفتوگو با فارس اگر برخی دشمنیها نبود ایران گلستان میشد ماجرای فریاد امام ره به خاطر اسراف آبیک استاد حوزه و دانشگاه بابیان اینکه اگر برخی دشمنیها نبود ایران گلستان میشد گفت دلیل اصلی پیشرفت حکومت اسلامی مقاومت در برابر ویروسهای درونی بوده است حقیمت برخی خودروهای وارداتی کاهش یافت |اخبار ایران و جهان
قیمت برخی خودروهای وارداتی کاهش یافت کد خبر ۵۰۴۷۸۵ تاریخ انتشار ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸ ۱۶ - 31 May 2015 قیمت برخی از خودروهای وارداتی در هفته جاری کاهش یافته است به گزارش ایسنا در این هفته قیمت سوناتا معادل یک میلیون تومان اسپورتیج یک میلیون تومان توسان یک میلیون تومان النترا 5ایران به هیچ عنوان منزوی نیست/ عربستان را از صحنه سیاسی منطقه حذف نمیکنیم
ظریف ایران به هیچ عنوان منزوی نیست عربستان را از صحنه سیاسی منطقه حذف نمیکنیم وزیر امور خارجه کشورمان گفت ما تلاش نمیکنیم عربستان را از صحنه سیاسی منطقه حذف کنیم بلکه اصولا معتقدیم حذف بازیگران غیر ممکن است و امیدوارم آنها هم به این درک واقع بینانه برسند به گزارش حوزههاشمی:برخی گروه ها نام مردم را مصادره میکنند و توهین، تهمت و غیبت را شجاعت و غیرت میدانند/وضعیت سیاسی داخل د
هاشمی برخی گروه ها نام مردم را مصادره میکنند و توهین تهمت و غیبت را شجاعت و غیرت میدانند وضعیت سیاسی داخل در اوج بی صفایی به سر می برد آیت الله هاشمی رفسنجانی در پیامی به پانزدهمین یادواره سرداران و 117 شهید والا مقام بخش نوق که امسال به خاطر همزمانی با سالگرد رحلت امام رهآیت الله هاشمی رفسنجانی: وضعیت سیاسی داخل در اوج بی صفایی به سر می برد / برخی گروه ها نام مردم را مصادره میکن
آیت الله هاشمی رفسنجانی وضعیت سیاسی داخل در اوج بی صفایی به سر می برد برخی گروه ها نام مردم را مصادره میکنند و توهین تهمت و غیبت را شجاعت و غیرت میدانند آیت الله هاشمی رفسنجانی در پیامی به پانزدهمین یادواره سرداران و 117 شهید والا مقام بخش نوق که امسال به خاطر همزمانی با سانيروهاي مقاومت لبنان برخي مناطق را در عرسال آزاد کردند |اخبار ایران و جهان
نيروهاي مقاومت لبنان برخي مناطق را در عرسال آزاد کردند نیروهای مقاومت توانستند دو دستگاه خودروی نظامی جبهه النصره را در منطقه الرهوه منهدم کنند و شماری از عناصر آن را نیز به هلاکت برسانند کد خبر ۵۰۵۷۲۴ تاریخ انتشار ۱۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹ ۰۸ - 03 June 2015 خبرگزاری صدا و سیما بهکمالوندی: پرونده ایران در آژانس قربانی بازیهای سیاسی/اجازه ورود بازرسان را به سایتهای نظامی نمیدهیم
کمالوندی پرونده ایران در آژانس قربانی بازیهای سیاسی اجازه ورود بازرسان را به سایتهای نظامی نمیدهیمسخنگوی سازمان انرژی اتمی ورود بازرسان آژانس به سایتهای نظامی را در حوزه مباحث حاکمیتی دانست و تأکید کرد این اجازه داده نمی شود که هرگاه دلشان خواست به این سایتها وارد شوند به۲۴ خرداد سالروز بلوغ سیاسی ملت ایران است
قائم مقام نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی ۲۴ خرداد سالروز بلوغ سیاسی ملت ایران است شناسهٔ خبر 2778874 - یکشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷ ۴۸ استانها > خراسان شمالی بجنورد- قائم مقام نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی با بیان این که بیست و چهارم خرداد سالروز بلوغ سیاسی ملت ایران استکارشناس علوم سیاسی مرکز مطالعات سیاسی پاریس: آمریکا و اروپا به نهایت نفوذ خود در خاورمیانه رسیدهاند/ ایران تن
کارشناس علوم سیاسی مرکز مطالعات سیاسی پاریس آمریکا و اروپا به نهایت نفوذ خود در خاورمیانه رسیدهاند ایران تنها قدرتی است که به طور مشخص در حال مبارزه با داعش استیک کارشناس علوم سیاسی در مرکز مطالعات سیاسی پاریس در مصاحبه اختصاصی با یک نشریه فرانسوی اعلام کرد که آمریکا و کشورهاینگاهی به موقوفات ایرانیان در هند
نگاهی به موقوفات ایرانیان در هندتاریخ انتشار شنبه ۹ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۲۲ ۲۵ ایرانیان در یک قرن اخیر بیش از صدها آپارتمان مغازه حسینیه مسجد زمین و مستغلات برای انجام امور خیریه در شهرهای مختلف هندوستان وقف کرده اند که برخی از آنها در آستانه تخریب قرار دارد به گزارش ایرنا هماگر برخی دشمنیها نبود ایران گلستان میشد/ ماجرای فریاد امام (ره) بخاطر اسراف آب
حجت الاسلام ماندگاری اگر برخی دشمنیها نبود ایران گلستان میشد ماجرای فریاد امام ره بخاطر اسراف آب یک استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه اگر برخی دشمنیها نبود ایران گلستان میشد گفت دلیل اصلی پیشرفت حکومت اسلامی مقاومت در برابر ویروسهای درونی بوده است به گزارش فرهنگ نیوزنگاهی به احزاب مؤثر در انتخابات ترکیه تغییر نظام سیاسی یا ائتلاف با سایر احزاب در دولت آینده؛ دستاورد حزب عدال
نگاهی به احزاب مؤثر در انتخابات ترکیهتغییر نظام سیاسی یا ائتلاف با سایر احزاب در دولت آینده دستاورد حزب عدالت و توسعه از انتخابات فردا چیست اگرچه کارشناسان بر این باورند که حزب عدالت و توسعه آرای مورد نظر برای تداوم حضور در قدرت را کسب خواهد کرد اما افزایش انتقادات از حزب حاکم-
گوناگون
پربازدیدترینها