تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835185243
تصویر امام (ره) در تلویزیون و سینما/ کوتاهی کرده ایم
واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
تصویر امام (ره) در تلویزیون و سینما/ کوتاهی کرده ایم
تاریخ انتشار : پنج شنبه 14 خرداد 1394 ساعت 11:35 | شماره خبر : 1967990937493776064 تعداد بازدید: 0
پ پ
سه فیلمساز که تاکنون درباره امام خمینی (ره) فیلم و سریال ساخته اند درباره الزامات پرداختن به زندگی معمار انقلاب سخن گفتند و تاکید داشتند عرصه سینما و تلویزیون در این زمینه کم کاری داشته است.
امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران است. مردی که زندگی او از دوران کودکی گرفته تا لحظه درگذشت، سرشار از پستی و بلندی و اتفاقات بزرگی است که زندگی یک کشور را نیز تغییر داد. با این حال اگر قرار باشد آثار نمایشی قابل قبولی را که در طول ۳۶ سال بعد از انقلاب با محوریت زندگی امام (ره) تولید شدهاند مرور کنیم، تعداد این آثار به انگشتان دو دست هم نمیرسد. ۲۶ سال از درگذشت معمار انقلاب میگذرد و نسل چهارم انقلاب شاید آشنایی کافی با او نداشته باشند. صرف نظر از وظیفهای که بر دوش هنرمندان برای به تصویر کشیدن زندگی مهمترین چهره تاریخ معاصر کشور قرار دارد، زندگی سیّد روحالله مصطفوی موسوی خمینی (ره) حوادث گوناگونی را در برمیگیرد که از نظر درام و داستانپردازی نیز جای کار بسیاری دارد و سوژه جذابی است که هنرمندان تا به حال به راحتی از کنار آن گذشتهاند.
در این گزارش در کنار مرور ضمنی آثاری که با محوریت زندگی رهبر انقلاب تولید شدهاند، گفتگویی نیز با صاحبان این آثار داشتهایم تا دریابیم موانع و محدودیتهایی که به چنین خلأیی انجامیده، چیست و چرا برخی پروژهها ناتمام میمانند یا برخی هنرمندان به سمت تولید چنین آثاری کشیده نمیشوند. «آفتاب و زمین» نخستین سریالی بود که به تهیهکنندگی علیرضا سجادپور و کارگردانی جواد شمقدری در اوایل دهه ۸۰ درباره امام خمینی (ره) ساخته شد. البته این سریال بیش از امام (ره) به پدر ایشان و فعالیتهای مبارزاتیاش در خمین میپرداخت و تا ۶ ماهگی خمینی (ره) را در بر میگرفت. با این حال بنا بود این مجموعه در فازهای دیگری ادامه پیدا کند اما این اتفاق تا به حال رخ نداده است. شمقدری فیلمنامهنویس و کارگردان سینما و تلویزیون این روزها پیگیر ساخت سریال تازهاش با نام «انقلاب دوم» است که همانطور که از نامش برمیآید به ماجراهای انقلاب و زندگی امام (ره) نیز بی ربط نیست اما همچنان به نتیجه نرسیده است. مسئولان پاسخگو باشند او درباره دلایل کمکاری در زمینه زندگی بنیانگذار جمهوری اسلامی چنین میگوید: به نظر من نسبت به این موضوع احتیاطی وجود دارد که باعث میشود عملا چندان به زندگی امام (ره) و اتفاقاتی که در زندگی او رخ داده، کمتر پرداخت شود. این موضوع به خصوص در ساختار سینمایی به چشم میخورد. در ایام فتنه ۷۸ در حالی که هنرمندان و بازیگران در فضای تبلیغاتی سنگینی که ایجاد شده بود، قرار گرفته بودند و برخی در آن مقطع به دنبال این بودند که بگویند نظام و انقلاب به خط پایان رسیده، ما تصمیم گرفتیم درباره امام (ره) کار کنیم. البته به شدت تحت فشار بودیم اما کار پرمشقتی بود که سرانجام به ثمر رسید. وی ادامه میدهد: این کار با نام «آفتاب و زمین» به تولد امام میپرداخت و به مناسبت یکصدمین سالگرد تولد امام (ره) آماده پخش شد. بعدها مستند سینمایی «آفتاب و عشق» را ساختم که به رحلت امام (ره) میپرداخت. سپس با جمال شورجه به صورت مشترک مستند «روایت انقلاب» را کار کردیم که آیتمهای مختلفی داشت و به حوادث خرداد ۴۲ و امام خمینی (ره) میپرداخت. با این حال اینها کارهای صرفا کوچک و محدودی بود و ما شاهد فعالیتهای گسترده و برنامهریزی شده در این زمینه نیستیم.
رییس سابق سازمان سینمایی تصریح میکند: قطعا بخشی از این کمبود به خاطر این است که جریان هنری و علاقمندان به فعالیت در این عرصه، از طرف مقامات و مسئولان امر مورد حمایت قرار نمیگیرند و به آنها اعتماد نمیشود. در این زمینه موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی حرف اول و آخر را میزند و آنها باید در این زمینه فعال تر ظاهر شوند. به هرحال خروجی این رویکرد این است که کاری انجام نمیشود. اجازه ندادند نوجوانی و جوانی امام (ره) را بسازیم شمقدری درباره دلایل ادامه پیدا نکردن «آفتاب و زمان» توضیح میدهد: قرار بود پس از این مجموعه به نوجوانی و سپس جوانی امام (ره) بپردازیم و حتی تا واقعه خرداد ۴۲ کار را ادامه بدهیم. حتی کار تحقیقاتی نیز انجام دادیم اما به ما اجازه کار داده نشد. به هرحال با نظر دفتر تنظیم و نشر آثار امام افراد دیگری انتخاب و آثاری چون «فرزند صبح» یا «صنوبر» ساخته شدند. وی اشاره کرد: اکنون نیز در حالی که ساخت «انقلاب دوم» اجتناب ناپذیر است اما به نظر میرسد کسانی هستند که نمیخواهند این کار ساخته شوند اما جرئت ابراز صریح خواستهشان را ندارند. اما کار ما در شورای صداوسیما مصوب شده و کد تولید گرفته است. با این حال دست اندازهای زیادی پیش رویمان داریم. وی در پایان تأکید میکند: با این حال صبر ما زیاد است و از خود امام (ره) یاد گرفتیم که با صبر و اراده میتوان کارها را جلو انداخت.
از دیگر هنرمندانی که پیرامون زندگی امام خمینی (ره) کار کردهاند میتوان از مجتبی راعی نام برد که فیلم «صنوبر» را با این موضوع ساخته است. اثری که بعدها با نام «روزهای سخت در خمین» از تلویزیون نیز روی آنتن رفت و به زندگی امام خمینی (ره) در ۱۳ تا ۱۶ سالگی میپردازد. با این حال راعی که به نظر میرسد برای تولید این کار در سال ۸۰ نیز دشواریهای زیادی را متحمل شده، راضی به گفتگو نمیشود. از آخرین آثاری که نه به صورت مستقیم اما در لفافه و به زیبایی به زندگی امام خمینی (ره) میپردازد نیز میتوان از سریال «روحالله» نام برد. مجموعهای اپیزودیک که در هر قسمت به یکی از کسانی میپرداخت که آرزوی دیدار با امام (ره) را در سر میپروراندند. حق خودم را درباره امام (ره) ادا کردم راما قویدل که کارگردانی «روحالله» را برعهده داشت، درباره پرداخت به زندگی بنیانگذار انقلاب در سینما و تلویزیون میگوید: فکر میکنم من جزو معدود کارگردانهایی هستم که دین خودم را نسبت به امام خمینی (ره) ادا کردم و موفق شدم سریالی پیرامون زندگی ایشان بسازم. «روح الله» سریال مورد علاقه من است و آن را بسیار دوست دارم. سریالی لطیف و شیرین که با زبانی شاعرانه به موضوع خود میپرداخت و غیرشعاری بود. به ویژه این کار را براساس بازخوردهایی که گرفتهام بیشتر دوست دارم.
وی درباره دلایل ضعف در پرداخت درست به زندگی امام خمینی (ره) اظهار میکند: این امر نیازمند کار نویسندههای ما است. اما فیلمنامهنویسان کمتر به این موضوع پرداختهاند. بنابراین کم کاری از نویسندهها و سیاستهای تلویزیون است. در حالی که زندگی امام (ره) جزو موضوعاتی است که به شدت میشود درباره آن کار کرد. اما با این حال یادم میآید حتی فیلمنامه کار خودم «روح الله» نیز خیلی سخت به تولید رسید. حساسیتهای بسیار درباره آثار مربوط به امام خمینی (ره) این کارگردان در پایان میگوید: بار اولی که برای ساخت این سریال دعوت شدم تا زمانی که کار به مرحله پیش تولید و تصویربرداری رسید، فاصلهای نزدیک به یک سال و نیم تا دو سال بود. حتی این کار اول قرار بود در شبکه سه سیما تولید شود اما بعدها به شبکه دو رسید. نمیدانم، شاید طبیعی است که به خاطر حساسیت پرداختن به زندگی امام خمینی (ره)، خیلیها باید در این زمینه نظر مثبت بدهند تا کاری به ثمر برسد.
در کنار آثاری که از آنها نام برده شد، سریالی چون «سالهای پرحادثه» به کارگردانی سعید چاری نیز ساخته شد که ابتدا قرار بود مستقیما به زندگی امام بپردازد و حتی بعد از کنار گذاشتن ولیالله مومنی که در نقش امام (ره) تست گریم داده بود، یکی از عوامل سریال که بازیگر نبود برای این کار تست داد و حواشی به وجود آمد و در نهایت مسیر قصه سریال تغییر کرد و به حواشی زندگی امام (ره) پرداخت. تدوین مجدد «فرزند صبح» با بازی عبدالرضا اکبری فیلم سینمایی «فرزند صبح» به کارگردانی بهروز افخمی نیز حواشی متعددی به دنبال داشت و اصلا کارگردان، به دلیل ناظر نبودن بر مرحله تدوین، اثر را از آن خود نمیدانست. این فیلم قرار است به زودی توسط خود افخمی تدوین شود و شاید بعد از این امر بهتر بتوان دربارهاش صحبت کرد. تنها ذکر این نکته درباره این فیلم کفایت میکند که نقش حضرت امام (ره) را عبدالرضا اکبری ایفا کرده است. و اما سریالی که این روزها در حال ساخت است و میتوان آن را اولین اثری دانست که به صورت مستقیم به امام خمینی (ره) در قاب تلویزیون میپردازد، «معمای شاه» است. جای آثار نمایشی متعدد درباره امام (ره) خالی است محمدرضا ورزی کارگردان این سریال که داستان زندگی محمدرضا پهلوی را در سه مرحله روایت میکند و شکرخدا گودرزی نیز ایفای نقش امام (ره) را در آن برعهده دارد، درباره جای خالی داستانهای زندگی امام خمینی در آثار تلویزیونی میگوید: نه تنها دوران کودکی و نوجوانی، بلکه دوران تحصیل امام خمینی (ره) هم خاص و قابل پرداخت است. من همواره اعتقاد داشتم جای آثار نمایشی متعدد درباره امام (ره) خالی است و جوانان باید درباره زندگی معمار انقلاب اطلاعات بیشتری کسب کنند. تصویر نیز موثرترین اطلاعرسانی است که میتواند انجام شود اما در حوزه آثار نمایشی پرداخت کمی نسبت به این موضوع انجام شده و جای آن خالی است.
وی تصریح میکند: باید سریعتر دست به کار شویم. آن هم قبل از اینکه خدایی نکرده غربیها بخواهند نمونه مردودی از زندگی امام خمینی (ره) را ارائه بدهند. چون آنها حتی با زندگی انبیای الهی همچون حضرت موسی (ع) و حضرت نوح (ع) نیز همین کار را کردهاند. بنابراین ما مکلف هستیم و باید در این حوزه کاری انجام دهیم. ساخت سریالی درباره زندگی ایشان جزو اوجب واجبات است و نه تنها در زمینه آثار نمایشی، بلکه روی صحنه نمایش و در زمینه مستند نیز باید کار شود. کارگردان «عمارت فرنگی» درباره دلایل این غفلت و اینکه آیا مانعی برای کار وجود دارد، توضیح میدهد: به راستی مانعی وجود ندارد. فکر میکنم سهل انگاری ما مانع این اتفاق است. خود من در «معمای شاه» خیلی عاشقانه سراغ این قضیه رفتم. مسئولان امر نیز باید به این روند کمک کنند و نگاهشان این باشد که اتفاقی خوب شکل بگیرد نه اینکه به صورت سرسری و بی دقت به چنین موضوع مهمی بپردازند. ضمن اینکه انتخاب هنرپیشه، نحوه اجرای نقش، بیان دیالوگها و چیدن صحنهها نیز باید دقیق باشد. باید نگاهی عاشقانه به این ابر مرد تاریخ داشت ورزی تأکید میکند: امام بزرگ ما نه تنها در تاریخ ایران بلکه در تاریخ جهان مطرح است. او معادلات جهانی بسیاری را تغییر داد و ابرقدرتها را مبهوت و محسور انقلاب کرد. من فکر میکنم باید به صورت ویژهای به او بپردازیم و در این عرصه نیز کسانی که عرق و علقه دارند باید مشغول به کار شوند چرا که من فکر میکنم باید قبل از اینکه به موضوع زندگی امام (ره) نگاه هنری و فیلمسازانه داشت، باید نگاه عاشقانه به این ابر مرد تاریخ داشته باشیم. به هرحال هر ۱۰۰ سال یا ۲۰۰ سال یک بار چنین شخصیتی ظهور میکند و ما باید در عرصه نمایشی زندگی این شخصیت را با دقت تصویر کنیم.
وی درباره پرداخت به امام خمینی (ره) در «معمای شاه» میگوید: من سعی کردم فرازهای مهمی از مبارزات و حضور موثر امام در جامعه آن زمان را در این سریال به تصویر بکشم. از سال ۳۹ و یک سال آخر عمر مرحوم بروجردی امام (ره) وارد داستان «معمای شاه» میشود. زمانی که نهضت اسلامی اوج میگیرد. برعکس تصور خیلی که فکر میکنند نقطه عطف انقلاب ۱۵ خرداد ۴۲ بوده، به اعتقاد من از اواخر سال ۴۰ را میتوانیم در این زمینه در نظر بگیریم. به ویژه زمانی که طرح انجمنهای ایالتی و ولایتی در دولت علم مطرح میشود و برای منفورترین مفاد از جمله حذف قرآن کریم از قسمها، تلاش صورت میگیرد. اقدامی که آغاز یک اسلام زدایی است. «معمای شاه» به کدام مقاطع زندگی معمار انقلاب میپردازد؟ این کارگردان تصریح میکند: زمانی که آیتالله بروجردی به رحمت خدا رفت و پس از او آیتالله کاشانی دار فانی را وداع گفت، نگاه پهلوی این بود که موانع اهداف رژیم برداشته شدهاند و آنها میتوانند با خیال راحت اهدافی را که سالها پیگیری میکردهاند تحقق ببخشند. اما افشاگری و اطلاع رسانی وسیع امام (ره) در اواخر همین سال است که شکل میگیرد و حتی لایحه انجمنهای ایالتی و ولایتی لغو میشود و نهضت کار خودش را شروع میکند. در این زمان مبارزان پا به میدان میگذارند و قیام را رقم میزنند. ورزی میگوید: در ادامه به ماجرای تبعید اول امام (ره) به تهران میپردازیم. وقتی دولت منحوس حسن علی منصور روی کار میآید و او برای طرح لایحه کاپیتولاسیون پیشنهاد میدهد با دلجویی از امام خمینی (ره) او را به قم برگردانند و با خیال راحت کارشان را انجام دهند اما با اعتراض شدید امام روبرو میشوند و تبعید دوم ایشان ابتدا به ترکیه و بعد نجف اشرف رقم میخورد. جالب اینکه آرزوی دیرینه امام این بوده که در نجف زندگی کند و به واسطه این تبعید آرزوی او برآورده میشود و در محضر سیدعلی قاضی طباطبایی تلمذ میکند. این تبعید ۱۵ سال ادامه دارد و ما در این ایام به وقایع سال ۵۰ اعتراضات، بیانیهها و اعلامیهها میپردازیم. سال ۵۷ نیز به خوبی در سریال جراحی و واکاوی شده است. روایت فعالیتهای امام (ره) از سال ۳۹ تا ۵۷ در «معمای شاه» وی میافزاید: اخراج امام (ره) از عراق و مهاجرت او به فرانسه و روستای نوفل لوشاتو و شکلگیری ستاد انقلاب در آنجا موضوعات دیگری است که به آنها میپردازیم. در این دوران حضور بزرگانی چون شهید مطهری، شهید بهشتی، مرحوم آیت الله طالقانی و برخی مبارزان مثل مرحوم مهدوی کنی کاملا به چشم میخورد. تا ورود حضرت امام به ایران و نحوه شکلگیری کمیته استقبال و جلسات شورای انقلاب و مطالب مهم دیگری که در شکل گیری، تحقق و پیروزی انقلاب اسلامی موثر بودهاند و تا بهمن ۵۷ ادامه دارند. کارگردان «معمای شاه» یادآور میشود: البته ما در این سریال تنها به بُعد سیاسی شخصیت حضرت امام نپرداختهایم و سعی کردیم او را از ابعاد دیگر نیز تصویر کنیم. مثلا یکی از ویژگیهای او این بوده که شخصیت مهربانی در خانواده و میان مردم به حساب میآمده و همیشه منفعت مردم را در نظر میگرفتند. ایشان در رویارویی با مردم و خانواده بسیار مهربان و متواضع بودند و شخصیت مبارزی که از او سراغ داریم، در قبال ظلم طاغوت بوده است اما در قبال مردم مهربان، آرام و افتاده بودند و رفتار و شخصیت او در منزل میتواند الگوی یک مرد مسلمان ایرانی باشد. لزوم پرداخت به ابعاد گوناگون زندگی بنیانگذار انقلاب ورزی در پایان می گوید: امام (ره) غزل سرای خوبی نیز بوده و ابعاد غیرسیاسی شخصیت او شخصیت پردازی حضرت امام در «معمای شاه» را تکمیل میکند. البته من کار خودم را اثر کاملی نمیدانم و قطعا درباره زندگی و حیات سیاسی و خصوصی امام خمینی (ره) باید کارهای بسیاری شود و پتانسیل خوبی برای فیلمسازان مختلف وجود دارد. باید درباره دوران بابرکت زندگی ایشان کارهای مختلفی ارائه داد، به ویژه که جامعه به چنین چیزی نیاز دارد و نسل چهارم انقلاب باید آگاه شوند. همانطور که این فیلمسازان تاکید دارند پرداختن سینما و تلویزیون به زندگی و مبارزات حضرت امام خمینی (ره) یک ضروتر است ولی این ضرورت سال هاست به درستی رنگ اجرا به خود نگرفته و هر سال در چنین روزی بر این مسایل تاکید می شود و باز تا سال بعد که رسانه ها بر این موضوع تاکید ورزند عملا اتفاقی نمی افتد. حال امیدواریم موانع پرداختن به زندگی امام خمینی (ره) برداشته شود و به ویژه در دوران جدید سازمان صداوسیما و سازمان سینمایی، حرکتهای خوبی را در این زمینه شاهد باشیم تا هر سال در آستانه وفات امام خمینی (ره) یا سالگرد ۲۲ بهمن، صرفا شاهد آثار تکراری نباشیم که سالها است در این مناسبتها روی آنتن میروند و نسل جوان رغبتی برای تماشای آنها ندارد. (مریم عرفانیان/ خبرگزاری مهر)
تاریخ انتشار : پنج شنبه 14 خرداد 1394 ساعت 11:35 | شماره خبر : 1967990937493776064 تعداد بازدید: 0
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 140]
صفحات پیشنهادی
برای حمايت از سينما از خطوط قرمز تبليغات تلويزيون هم گذشتهایم
مدیر روابط عمومی رسانه ملی برای حمايت از سينما از خطوط قرمز تبليغات تلويزيون هم گذشتهایم شناسهٔ خبر 2585983 - چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰ ۱۰ هنر > رادیو و تلویزیون مديركل روابط عمومی رسانه ملی به انتقادها به پخش نشدن یا پخش سلیقهای تبليغات آثار سينمايی داخلی پاسخ داد بسینما تمام موفقیتهای خود را مدیون اندیشههای امام خمینی (ره) است
حجتالله ایوبی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران سینما تمام موفقیتهای خود را مدیون اندیشههای امام خمینی ره است رئیس سازمان سینمایی گفت سینما تمام موفقیت خود را مدیون اندیشههای امام خمینی ره است حجتالله ایوبی رئیس سازمان سینمایی در گفتگو با خبرنگار سینما باشگاه خبرنگاران بهجزئیات تغییرات ساختاری بنیاد سینمایی فارابی و موسسه رسانههای تصویری | خبرگزاری ایلنا
از سوی حیدری خلیلی اعلام شد جزئیات تغییرات ساختاری بنیاد سینمایی فارابی و موسسه رسانههای تصویری دبیرخانه جشنوارههای استانی جشنواره فیلم فجر جشنواره فیلم یاس و دبیر خانه شورای راهبردی بین الملل سینمای ایران به موسسه رسانههای تصویری واگذارشد به گزارش ایلنا «رمضانعتوضیحات بهاره رهنما درباره دلایل کم کاری در سینما و تلویزیون / عنوان پرکارترین بازیگر زن تئاتر را با هیچی عوض
در گفتگو با باشگاه خبرنگاران توضیحات بهاره رهنما درباره دلایل کم کاری در سینما و تلویزیون عنوان پرکارترین بازیگر زن تئاتر را با هیچی عوض نمی کنم سال های گذشته به طور مداوم عنوان پرکارترین زن تئاتر را داشتم و نمی خواهم این موقعیت را با چیز دیگری عوض کنم بهاره رهنما بازیگر سیاکبر عالمی در دومین روز جشنواره فیلم شهر عنوان شد لازمه فیلمسازی «نگاه» است/سینما زبان تصویر و صدا ا
اکبر عالمی در دومین روز جشنواره فیلم شهر عنوان شدلازمه فیلمسازی نگاه است سینما زبان تصویر و صدا استاکبر عالمی گفت خوب نگاه کنید و دیدتان را نسبت به اتفاقاتی که در اطرافتان می افتد اگر کسی که وارد سینما شده باشد و کار عکاسی نکرده باشد نمی تواند در سینما هم موفق باشد کسی که نگاه نرخشان بنی اعتماد: سینما برایم دردی مقدس است
گزارش برنامه هفت جمعه شب 8 خرداد رخشان بنی اعتماد سینما برایم دردی مقدس است تاریخ انتشار شنبه 9 خرداد 1394 ساعت 11 18 | شماره خبر 1961815235229111032 تعداد بازدید 0 پ پ شب گذشته رخشان بنی اعتماد در برنامه سینمای هفت حاضر شد و محور صحبتهایش را درمورد سینمای اجتماعی قرار د«پارک ژوراسیک» با حمايت تلويزيون به سينما میآید
پارک ژوراسیک با حمايت تلويزيون به سينما میآید شناسهٔ خبر 2763850 - شنبه ۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲ ۴۸ هنر > سینمای جهان فیلم پارک ژوراسیک پس از استقبال رسمی از آن در تلويزيون اكران جهانی خود را در سينماها آغاز ميكند به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از ورايتي استيون اسپيلبرگ و كريتلویزیون و سینما باید با هم دوست باشند
سیروس الوند در گفتگو با باشگاه خبرنگاران تلویزیون و سینما باید با هم دوست باشند سیروس الوند گفت پخش تیزر فیلمهای سینمایی از تلویزیون عواقب بسیار مثبتی به دنبال دارد سیروس الوند در گفتگو با خبرنگار سینما باشگاه خبرنگاران در خصوص تاثیر فیلمهای شهری روی سبک زندگی شهری گفت اساتعطیلی کامل سینماها در سالگرد ارتحال امام (ره)
قاصد اشرفی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران تعطیلی کامل سینماها در سالگرد ارتحال امام ره چگونگی فعالیت سینماهای کشور در ایام تعطیل آخر هفته مشخص شد محمد قاصد اشرفی رئیس انجمن سینماداران ایران در گفتگو با خبرنگار سینما باشگاه خبرنگاران گفت تمام سینماهای کشور در سالروز رحلت امامکوتاهی کرده ایم/ مبادا غربی ها دست به کار شوند
تصویر امام ره در تلویزیون و سینما کوتاهی کرده ایم مبادا غربی ها دست به کار شوند شناسهٔ خبر 2766908 - پنجشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹ ۵۶ هنر > رادیو و تلویزیون سه فیلمساز که تاکنون درباره امام خمینی ره فیلم و سریال ساخته اند درباره الزامات پرداختن به زندگی معمار انقلاب سخن گفتبازیگر معروف عالم سینما آلزایمر گرفت
عمر شریف بازیگر لورنس عربستان بازیگر معروف عالم سینما آلزایمر گرفت عمر شریف ستاره فیلم لورنس عربستان آلزایمر دارد به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز عمر شریف بازیگر معروف عالم سینما به بیماری آلزایمر مبتلاست استیو کنیس وکیل عمر شریف دوشنبه در مصاحبهای با آسوشیتد پرس اتفکر و کردار امام شاخصی برای همه نسلها/با حذف اثار امام خودمان ایشان را کنار زدهایم
مدیر حوزه علميه سفیران ابوطالب ع در گفتگو با باشگاه خبرنگاران تفکر و کردار امام شاخصی برای همه نسلها با حذف اثار امام خودمان ایشان را کنار زدهایم حجت الاسلام سينايي گفت تفکر عمیق و دور اندیشی حضرت امام ره به گونهای است که میتواند شاخصی جهت تربیت افراد جامعه در این برهه پ39 ساله همیشه خندان سینما و تلویزیون
39 ساله همیشه خندان سینما و تلویزیون سید جواد رضویان بازیگر طناز کشورمان 39 سال است که همیشه می خندد و می خنداند به گزارش حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران سیدجواد رضویان متولد 6 مرداد ۱۳۵۴ از پدری قمی و مادر یزدی در شهر قم به دنیا آمد و از سال 73 در عرصه بازیگری مشغولاستعاره های تصویری آخرالزمانی در سینمای هالیوود
استعاره های تصویری آخرالزمانی در سینمای هالیوودغرب گرایی و پیوند معنایی غرب به ویژه امریکا در مرکز قرار دادن حوادث آخرالزمان و محل ظهور منجی همان ایدئولوژی پسا معنایی این فیلم ها است گویی سینمای هالیوود با تسخیر تصویر و روایت داستانی می کوشد منجی و آخرالزمان را منحصر به امریکفیلـمهای سینمایی و تلویزیونی شبکههای سیما درتعطیلات آخر هفته از دست ندهید
فیلـمهای سینمایی و تلویزیونی شبکههای سیما درتعطیلات آخر هفته از دست ندهید سیما فیلم های سینمایی و تلویزیونی و انیمیشن های متفاوتی را پنجشنبه و جمعه 7 و 8خرداد ماه از شبکه های سیما برای مخاطبان در نظر گفته است به گزارش خبرنگار رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عموبازیگر زن سینما و تلویزیون، مدل شد +عکس
بازیگر زن سینما و تلویزیون مدل شد عکس یک بازیگر بازیگر سینما و تلویزیون به جامعه مدلینگ پیوست کافه سینما یک بازیگر بازیگر سینما و تلویزیون به جامعه مدلینگ پیوست حدیثه تهرانی متولد 1363 در محله نارمک تهران است یک خواهر بزرگتر از خود در خارج از ایران دارد لیسانس ماماییبازیگر سینما و تلویزیون: بیتوجهی به نیازهای جوانان باعث مسجدگریزی آنها شده است
بازیگر سینما و تلویزیون بیتوجهی به نیازهای جوانان باعث مسجدگریزی آنها شده استپویا امینی بازیگر سینما و تلویزیون گفت بیش از دینگریزی سوءمدیریت و عدم رفتار مناسب با جوانان سبب مسجدگریزی آنها شده است به گزارش خبرگزاری فارس پویا امینی بازیگر جوان سینما و تلویزیون در گفتوگ-
سینما و تلویزیون
پربازدیدترینها