تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835843281
نقش موثر عشایر سیستان و بلوچستان در اقتصاد مقاومتی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نقش موثر عشایر سیستان و بلوچستان در اقتصاد مقاومتی زاهدان - ایرنا -حضور فعال و نقش موثر عشایر سیستان و بلوچستان در کار تولید و اشتغال و کمک به اقتصاد مقاومتی در جامعه اسلامی و ایرانی غیرقابل انکار و ستودنی است.
جامعه عشایری سیستان و بلوچستان با وجود داشتن نقش فعال و موثر در کار تولید و اشتغال و مرزداری در مقایسه با سایر عشایر کشور از زندگی سخت و دشواری برخوردارند و رنجشان چند برابر عشایر کوچ رو است اما همه اینها در میان محبت و مهربانی آنان گم شده است.
عشایر مرزدار سیستان و بلوچستان با وجود تحمل سختی های فراوان ارزش و جایگاه و اصالت شان را بخوبی حفظ کرده و از کیان کشور و مرزها بخوبی صیانت و پاسداری کرده اند.
رییس سازمان امور عشایری کشور در وصف عشایر سیستان و بلوچستان گفت: نجابت از ویژگی های مهم عشایر سیستان و بلوچستان است.
برگزاری نخستین گردهمایی عشایر سیستان و بلوچستان با حضور رییس سازمان امور عشایری کشور و استاندار و مسوولان استان و شرکت جمع زیادی از عشایر بهانه ای شد تا پای درد دل شماری از عشایر بنشینیم.
ساده و کم توقع اما مهربان و صمیمی به گرمی در جمع شان دعوت مان کردند، هر یک چای و شیرینی تعارف می کرد و اصرار بر خوردن آن داشت اگر امتناع می کردیم دلخور می شدند اما اخم نمی کردند، لبخندشان دلنشین بود.
با وجودی که خود را معرفی کرده و هدفمان را طرح مسائل و مشکلاتشان اعلام کردیم اما بطور جمعی گفتند خدا را شکر وضع مان رو به راه است و مشکلی نداریم.
دقایقی به خوش و بش گذشت تا رفته رفته گرمتر و صمیمی تر شده و لب به سخن گشودند.
وقتی آن همه مشکل و سختی زندگی را شنیدم، گفتم چگونه است که این همه مشکل دارید اما باز هم می گویید مشکلی نداریم؟
یکی از عشایر خونگرم سیستانی گفت: ما مردم سیستان و بلوچستان شکرگزار نعمات خداوند و نظام اسلامی هستیم و در موقعیتی که دشمنان با تحریم و انواع توطئه ها و هجمه ها ملت و نظام ما را در تنگنا قرار داده اند دیگر جایی برای گلایه و شکایت نمی ماند، همه باید برای رسیدن به هدف و رساندن کشور به خودکفایی مشکلات را تحمل کنیم.
یکی از عشایر غیور بلوچ نیز گفت: هر چقدر سختی و مشکل هم داشته باشیم بازهم به رهبر عزیز و مسوولان نظام و دولت قول می دهیم که تا پای جان از کیان میهن و امنیت ملت دفاع می کنیم و به عنوان مرزدار سینه های خود را سپر تیرهای دشمن می کنیم تا آسیبی به مردم ما نرسد.
بی خود نیست که دشمنان ایران اسلامی وحدت این مردم را هدف قرار داده اند زیرا آنان به خوبی این همه محبت و عشق و علاقه مردم به میهن و نظام شان را درک کرده اند و می خواهند با دسیسه های گوناگون آنان را از یکدیگر جدا کنند اما زهی خیال باطل....
عباس جوان بخش از عشایر حوزه سیستان معتقد است: مشکلات همیشه وجود داشته و اهمیت زیادی به آن نمی دهیم اما برای رسیدن به خودکفایی و توسعه لازم است برخی موانع برطرف شود.
وی افزود: وجود مشکلاتی در مسیر تامین خوراک دام و علوفه، نبود بازار مناسب فروش محصولات دامی و فراورده های گوشتی، دسترسی نامناسب به آب آشامیدنی و وجود مشکل در زمینه ارائه تسهیلات بانکی سبب وارد آمدن فشار زیادی به جامعه عشایری شده است.
وی با اشاره به اینکه عشایر حوزه سیستان دارای 300 هزار راس دام سبک، 9 هزار راس گاو و 14 هزار و 500 نفر شتر هستند بیان کرد: نبود مجوزهای حمل و نقل در مباحث کوچ و مانع تراشی های متعدد در مسیر کوچ از سوی ادارات منابع طبیعی و دامپزشکی مهمترین دغدغه عشایر محسوب می شود.
به گفته وی عشایر حوزه سیستان برای گذران زندگی مجبور به کوچ در مناطق جنوب خراسان و نقاط بلوچستان هستند.
دادمحمد بامری از عشایر حوزه دلگان نیز اهمیت رسیدگی به نیازهای آب آشامیدنی دام و انسان و نیز حمایت در بخشهای کشاورزی و دامی و اجرای طرحهای اسکان عشایر را متذکر شد.
کریم بخش کردی از عشایر خاش نیز اظهار داشت: سیاه چادر نماد زندگی، اصالت و فرهنگ غنی مردم بلوچ و بویژه جامعه عشایری منطقه محسوب می شود.
وی افزود:سیاه چادر در بلوچستان بعنوان مسکن عالی و نقش اتاق پذیرایی، خواب، نشیمن، آشپزخانه و غیره را ایفا می کند.
وی ادامه داد: نجابت و سخت کوشی در کنار درک و فهم عشایر از وجود مشکلات کشور و جامعه سبب شده که این قشر دلسوز و پرتلاش جامعه ما برای پیگیری امور خود کمتر به مسوولان مراجعه کنند.
فرماندار شهرستان خاش نیز گفت: افزون بر 4800 خانوار عشایری با جمعیت بیش از 25 هزار نفر در این منطقه سکونت دارند.
محمداکبر چاکرزهی اظهار داشت: این قشر از جامعه با کمبود منابع آبی، کمبود علوفه، ضعف در تامین آب آشامیدنی، کمبود آرد مصرفی جهت پخت نان و غیره رو به رو هستند.
نخستین گردهمایی عشایر سیستان و بلوچستان با هدف آشنایی با مشکلات، کمبودها و نارسایی های این قشر با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان امور عشایری کشور، استاندار و شماری از مدیران استانی و محلی و نیز عشایر در دره گل تفتان خاش برگزار شد.
در این گردهمایی مشکلات تامین آب آشامیدنی مصرفی انسان و دام، فروش محصولات، مشکلات کوچ، سهمیه آرد و غیره مورد بررسی قرار گرفت.
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان امور عشایری کشور در این همایش بیان کرد: در دولت تدبیر و امید برنامه های مهمی برای تامین نیازهای عشایر در اولویت قرار گرفته و برای نخستین بار شورای عشایر با هدف رسیدگی به امور این قشر تشکیل و در برنامه ششم توسعه نیز کارگروه ساماندهی عشایر گنجانده شده است.
کرمعلی قندالی افزود: نجابت از ویژگی های مهم عشایر سیستان و بلوچستان است.
وی حمایت از تولید، پرواربندی دام های عشایر، کمک به افزابش تولید، اشتغال و درآمد در کنار حمایت از بیمه های دامی و اجتماعی روستاییان و عشایر را از برنامه های مهم دولت برشمرد.
استاندار سیستان و بلوچستان نیز بیان کرد: دولت امسال برای کمک به تامین نیازهای عشایر و ارائه خدمات به این قشر زحتمکش افزون بر یکصد میلیارد ریال پیش بینی کرده که بصورت صد در صد از سوی استان و سازمان عشایر کشور تخصیص می یابد.
علی اوسط هاشمی افزود: با توجه به اینکه هم اکنون استان ما از 900 هزار دام سبک بهره می برد، تلاش داریم این رقم را به میزان دو برابر برسانیم.
وی اظهار داشت: هر سیاه چادر یک کارگاه تولیدی است و دولت نیز برنامه دارد بخشی از گوشت مورد نیاز کشور را از طریق سیستان و بلوچستان تامین کند.
استاندار گفت: برای بهره گرفتن از ظرفیت بهار زیبای منطقه باید برنامه ریزی شود و تولید دام استان باید جهش یابد.
مدیر کل امور عشایری سیستان و بلوچستان نیز در این همایش گفت: هم اکنون کار آبرسانی سیار به 147 منطقه عشایری استان با 13 دستگاه تانکر انجام می شود که با توجه به وسعت منطقه و جمعیت بالای عشایر به حداقل ده دستگاه تانکر دیگر نیاز است.
حمید طوقی با اشاره به اینکه قوت اصلی عشایر را نان تشکیل می دهد، سهمیه آرد دریافتی این قشر را 1300 تن در ماه ذکر کرد و گفت: با افزوده شدن 105 تن دیگر کمبود مرتفع می شود.
وی بر لزوم مستقرشدن امکانات بهداشتی در مناطق عشایری تاکید کرد و افزود: باید مساله مهم سوادآموزی نیز در مکان های عشایری مورد توجه ویژه قرار گیرد.
این مسوول نرخ باسوادی عشایر سیستان و بلوچستان را 44 درصد عنوان کرد که این میزان در مردان 50 درصد و در زنان 37 درصد است.
طوقی اظهار داشت: برای افزایش تولید محصولات عشایر در زمینه دامی و تامین علوفه به بیش از 20 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
افزون بر 18 هزار خانوار عشایری در سیستان و بلوچستان با جمعیتی معادل بر یکصد هزار نفر ساکن هستند که چهار درصد جمعیت کل استان و هشت درصد جمعیت روستایی را تشکیل می دهند.
عشایر استان دارای 900 هزار راس دام بوده که 21 هزار راس دام سنگین و 872 هزار راس دام سبک و بقیه شتر هستند.
عشایر منطقه نقش مهمی در تامین گوشت استان دارند بطوری که این افراد سالانه بطور متوسط 3400 تن گوشت قرمز تولید و به بازار مصرف عرضه می کنند.
7310 / 6081/ 6075
02/03/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]
صفحات پیشنهادی
اعلام آمادگی ژاپن برای مشارکت در توسعه اقتصادی سیستان و بلوچستان
اعلام آمادگی ژاپن برای مشارکت در توسعه اقتصادی سیستان و بلوچستان شناسهٔ خبر 2759419 - یکشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸ ۱۴ اخبار کوتاه > اقتصاد کوجی هاندا سفیر ژاپن در ایران اعلام کرد سفر ما به سیستان و بلوچستان به معنای اعلام آمادگی رسمی ژاپن برای حضور جدی در توسعه اقتصادی منطقه اسعشایر سیستان و بلوچستان سالانه 3300تن گوشت قرمز تولید می کنند
عشایر سیستان و بلوچستان سالانه 3300تن گوشت قرمز تولید می کنند زاهدان- ایرنا- مدیر کل امور عشایری سیستان و بلوچستان گفت عشایر استان سالانه سه هزار و 300 تن انواع گوشت قرمز تولید و روانه بازار مصرف می کنند حمید طوقی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود عشایر سیستان و بلنماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری: عشایر نقش مهمی در تامین امنیت سیستان و بلوچستان دارند
نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری عشایر نقش مهمی در تامین امنیت سیستان و بلوچستان دارندنماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری گفت عشایر نقش مهمی در تامین امنیت سیستان و بلوچستان دارند و همکاری و تعامل آنها با نیروهای امنیتی در راستای تامین امنیت بس46 هزار واحد طرح اقتصاد مقاومتی در کشور اجرا می شود
رییس سازمان بسیج سازندگی 46 هزار واحد طرح اقتصاد مقاومتی در کشور اجرا می شود یاسوج - ایرنا - رییس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه 46 هزار واحد تولیدی اقتصاد مقاومتی در کشور اجرا می شود گفت این تعداد پروژه اشتغالزایی با هدف ایجاد اشتغال و افزایش تولید و خودکفایی ایران اسواردات بی رویه و قاچاق آفت تولید ملی/۱ ورود سالانه ۳۷ هزار دستگاه خودرو لوکس بر خلاف اقتصاد مقاومتی/کالای غیر
واردات بی رویه و قاچاق آفت تولید ملی ۱ورود سالانه ۳۷ هزار دستگاه خودرو لوکس بر خلاف اقتصاد مقاومتی کالای غیر ضرور قاچاقی وارد میشودرئیس مجمع واردات از ورود سالانه ۳۷ هزار تا ۵۰ هزار دستگاه خودرو لوکس بر خلاف اقتصاد مقاومتی خبرداد و گفت اکثر کالای غیر ضروری به صورت قاچاقی وارد مفرماندار: پایانه مرز رازی در رونق اقتصادی خوی نقش بسزایی دارد
فرماندار پایانه مرز رازی در رونق اقتصادی خوی نقش بسزایی دارد ارومیه - ایرنا - فرماندار خوی گفت پایانه مرز رازی در رشد و شکوفایی و رونق اقتصادی این شهرستان نقش موثر و بسزایی دارد حسین سیوانی عصر روز سه شنبه در یک نشست خبری اظهار کرد پایانه مرز رازی به لحاظ برخورداری از موقعیتورود خودروهاي لوكس برخلاف اقتصاد مقاومتي
ورود خودروهاي لوكس برخلاف اقتصاد مقاومتي رئيس مجمع واردات از ورود سالانه ۳۷ هزار تا ۵۰ هزار دستگاه خودروي لوكس بر خلاف اقتصاد مقاومتي خبرداد و گفت اكثر كالاهاي غير ضروري به صورت قاچاقي وارد ميشود محمدحسين برخوردار در گفتوگو با فارس اظهار داشت متأسفانه زماني كه درآمد نفتي بایک کارآفرین مطرح کرد اقتصاد مقاومتی را با دست خالی معنا کردیم/ اشتغالزایی در محروم ترین نقطه خراسان جنوبی
یک کارآفرین مطرح کرداقتصاد مقاومتی را با دست خالی معنا کردیم اشتغالزایی در محروم ترین نقطه خراسان جنوبییک کارآفرین از اشتغالزایی و اقتصاد مقاومتی میگوید که در محروم ترین نقطه استان خراسان جنوبی توانسته برای افراد درآمد زایی کند به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از بسیج سازندگی عبشعار نمی دهیم، بدون توافق هسته ای هم اقتصاد مقاومتی را ادامه می دهیم
شعار نمی دهیم بدون توافق هسته ای هم اقتصاد مقاومتی را ادامه می دهیم معاون اول رئیس جمهور در نشست شورای اقتصاد گفت دولت با سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی شعاری برخورد نمی کند جهانگیری تاکید کرد دولت با یا بدون توافق هسته ای اجرای دقیق سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی را ادامه خواهپرداخت 14 میلیارد ریال به طرح های اقتصاد مقاومتی و مشاغل خانگی شهرستان نیر
پرداخت 14 میلیارد ریال به طرح های اقتصاد مقاومتی و مشاغل خانگی شهرستان نیر اردبیل - ایرنا - فرمانده سپاه ناحیه نیر از پرداخت 14 میلیارد ریال تسهیلات به طرح های اقتصاد مقاومتی مشاغل خانگی و تعاونی ها در این شهرستان خبر داد سرهنگ حسن دهقانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرگندم مازاد کشاورزان سیستان و بلوچستان 178 میلیارد ریال خریداری شد
گندم مازاد کشاورزان سیستان و بلوچستان 178 میلیارد ریال خریداری شد زاهدان- ایرنا- مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت تاکنون 15 هزار و 558 تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان استان به ارزش 178 میلیارد ریال خریداری و به سیلوها حمل شده است حسین کیخا روز دوشنبه در گفت وتوسعه فولاد گامی موثر در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی
دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴ ۴۵ استاندار آذربایجان غربی از پروژههای صنعتی گروه فولاد ارومیه بازدید کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه آذربایجان غربی قربانعلی سعادت در این بازدید اظهار کرد صنعت فولاد برای استان آذربایجان غربی به عنوان صنعتی اشتغالزا و موثر درمصرف گرایی چالش اقتصاد مقاومتی
واردات فاقد مدیریت مصرف گرایی چالش اقتصاد مقاومتی براساس آمارهای موجود حدود 25 درصد واردات کشور به کالاهای مصرفی اختصاص دارد البته بخشی از اینها که کالاهای مصرفی ضروری است اما بخش بزرگی از آن کالاهایی است که انسان از شنیدن نام آن انگشت تعجب بر دهان میگزد به گزارش سرویس اقتلزوم توجه به اقتصاد مقاومتی در کنار دیپلماسی
حجت الاسلام محمدی ایلامی لزوم توجه به اقتصاد مقاومتی در کنار دیپلماسی نماینده طلاب استان ایلام و عضو مبلغان نخبه دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم با اشاره به لزوم توجه به اقتصاد مقاومتی در کنار دیپلماسی گفت طرف مقابل در مذاکرات شیطان است به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز حجت الاسلامنقش کلیدی رادیو در ترویج اقتصاد مقاومتی
نقش کلیدی رادیو در ترویج اقتصاد مقاومتی تاریخ انتشار سه شنبه 29 اردیبهشت 1394 ساعت 01 43 | شماره خبر 1947624982475010374 تعداد بازدید 0 پ پ با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در حوزه اقتصاد مقاومتی رسانه رادیو تلاش دارد با تولید برنامههای متنوع با محوریت اقتصاد مقاومتی و دنظام مالیاتی پاشنه آشیل اقتصاد مقاومتی
نظام مالیاتی پاشنه آشیل اقتصاد مقاومتی هر گام مثبتی که ما در اصلاح ساختار اقتصاد کشور یا در استحکام آن برداریم اقتصاد را به سمت اقتصاد مقاومتی سوق میدهد اما یکی از مشکلات و ضعفهای قدیمی اقتصاد ایران مشکل وابستگی بودجه دولت به درآمد نفتی است در حالی که این تکیه باید به مالیاتنفت کلید اقتصاد مقاومتی
نفت کلید اقتصاد مقاومتی اقتصاد ایران قرار است بر مبنای راهبرد اقتصاد مقاومتی روند توسعهای و شکوفایی خود را در آینده دنبال کند این راهبرد گرچه به عنوان نقشه راه مورد توجه و اهتمام نظام حاکمیتی کشور قرار گرفته است اما به نظر میرسد شناخت و درک درستی از آن در مجموعه کارشناسی و س-
اقتصادی
پربازدیدترینها