واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: جام جم در یک نگاه- سه شنبه بیست و نهم اردیبهشت تهران- ایرنا- روزنامه جام جم خبرهای «ناکارآمدی بیمه های تکمیلی در شرایط اورژانسی»، «سقوط اخلاقی جامعه بین الملل» و «طنز پاستوریزه وجود ندارد» را برای صفحه نخست شماره روز سه شنبه انتخاب کرد.
این روزنامه تیتر یک را به موضوع ناکارآمدی بیمه های تکمیلی در شرایط اورژانسی، اختصاص داد و نوشت: فرض کنید برای رفتن به خانه تان، هر روز مجبور شوید کلید را از صاحبخانه بگیرید یا برای روشن کردن خودروی شخصی تان، هر روز صبح مجبور باشید سوییچ را از نمایندگی آن خودرو دریافت کنید. همه این شرایط غیرقابل تصور و اعصاب خردکن، حال و روز بیمه های تکمیلی درمان در ایران است. با وجود آن که هر ماه، هزینه ای را بابت بیمه های تکمیلی پرداخت می کنید و انتظار دارید که این بیمه در شرایط اورژانسی به داد شما برسد، اما بیمه های تکمیلی در شرایطی که بیمار به درمان فوری نیاز دارد، کمک فوری به بیمار ارایه نمی کنند و او را در دام کاغذ بازی های متعدد گرفتار می کنند.
روزنامه جام جم با بازتاب عنوان سقوط اخلاقی جامعه بین الملل، آورد: 50 روز تجاوز و قریب به هفت هزار کشته و مجروح، نتیجه حمله ریاض به همسایه عرب خود است. یمن، همان کشوری که بسیاری از بازاریان عربستانی تبارشان به آن می رسد و شاید اگر ماهیت اجاره ای ارتش عربستان سعودی نبود، کم نبودند نظامیانی در عربستان که حاضر به بمباران خانه های پسرعموهای یمنی خود نمی شدند. کمیساریای عالی حقوق بشر در سازمان ملل می گوید در 6 روز پیش از آتش بس یمن، دست کم 828 غیرنظامی یمنی بر اثر حملات عربستان کشته شده و هزار و 500 یمنی دیگر مجروح شده اند. در میان کشته شدگان در این بازه 6 روزه، 51 کودک و 41 زن حضور دارند و با وجود این خبری از دخالت آنچه جامعه بین الملل خوانده می شود، برای پایان این تجاوز نیست! مفهوم جامعه بین الملل، برآمده از عبارتی سیاسی-حقوقی تحت عنوان جامعه ملل است که 94سال قبل به شکل گیری نهادی میان دولت ها انجامید. نهادی که قرار بود تلاش هایش به خلع سلاح، جلوگیری از جنگ به واسطه تامین امنیت همگانی، رفع اختلاف و مشاجره بین کشورها از راه مذاکره و دیپلماسی و همچنین بهبود سطح زندگی جهانی بینجامد. با این حال فرجام این جامعه یا سازمان مجمع اتفاق ملل تلخ بود؛ چرا که با به راه افتادن جنگ جهانی دوم، 58 عضو این سازمان دریافتند میراث وودرو ویلسون رییس جمهور وقت آمریکا، کارآمدی لازم برای تامین صلح جهانی را ندارد.
طنز پاستوریزه وجود ندارد، تیتر دیگر این روزنامه است. هوشنگ، عطا، زهره، شیرین، زیبا، سارا، عرشیا، سعید و بابا رضا اعضای سه خانواده هستند که سروش صحت آنها را مقابل دوربین برده تا به گفته خودش روابط بین اعضای چند خانواده را به نمایش بگذارد و بگوید کجای این روابط خوب است و باید تقویت شود و کجایش عیب دارد و باید اصلاح شود. عرشیا بچه بی تربیتی است. شیرین خاله زنک است و به عنوان مادر اصلا تلاشی نمی کند عرشیا را خوب تربیت کند، اما اگر کسی به او انتقاد کند، عصبانی می شود و تلافی می کند. زیبا هم کم از شیرین که زن برادرش است، ندارد و یکی از کارهایش این است که شیرین را به اصطلاح بچزاند و رک و راست جواب او را بدهد و ... درباره شکل گیری این شخصیت ها و چگونگی شوخی با آنها اما و اگرهایی که در بین مردم به وجود آورده، با صحت به گفت و گو نشستیم.
رونامه جام جم با انعکاس خبر ساماندهی موسسات مالی؛ دو صد گفته و نیم کردار، نوشت: با این که سال هاست موسسات مالی و اعتباری بدون مجوز در کشور فعالیت می کنند، بانک مرکزی و وزارت اقتصاد از حد تهدید و خط و نشان کشیدن در ساماندهی آنها فراتر نرفته اند و لذا فعالیت این موسسات ادامه دارد. بر اساس قانون پولی و بانکی کشور، بانک مرکزی به عنوان تنظیم کننده انحصاری نظام پولی و اعتباری کشور مطرح است و لذا تمام عناصر فعال در این بازار باید از بانک مرکزی مجوز بگیرند. با این حال شاهد هستیم که از حدود 15 سال پیش تا کنون موسسات مالی و اعتباری در قالب حقوقی تعاونی های اعتبار و با دریافت مجوز از وزارت تعاون یا صندوق های قرض الحسنه سربرآوردند و به سپرده گیری از مردم مشغول شدند. بر اساس آمار منتشره از سوی بانک مرکزی، علاوه بر هفت موسسه مالی اعتباری بزرگی که در کشور با یا بدون مجوز فعالیت می کنند، حدود هفت هزار صندوق قرض الحسنه بی مجوز هم در کشور وجود دارند.
این روزنامه با مطرح کردن موضوع بازگشت تکواندوی ایران به سکوی قهرمانی جهان، آورد: درخشش تکواندوی ایران در رقابت های جهانی تنها به گل کاشتن کیمیا علیزاده در بخش بانوان و کسب نخستین مدال تاریخ ایران در بخش بانوان رقابت ها محدود نشد، زیرا دیروز با ادامه درخشش شاگردان بیژن مقانلو، تیم ملی ایران در بخش مردان سرود قهرمانی جهان خواند. بیست و دومین دوره رقابت های جهانی تکواندو در شرایطی دیروز در روسیه به پایان رسید که در این رقابت ها در مجموع 875 تکواندوکار از 144 کشور دنیا حضور داشتند. تیم ملی ایران در بخش مردان با کسب چهار مدال برای دومین بار بر سکوی قهرمانی ایستاد و در بخش زنان نیز برای اولین بار از این کارزار مدال صید کرد.
گروه اطلاع رسانی**9165**9131
29/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]