واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: جام جم در یک نگاه- دوشنبه بیست و هشتم اردیبهشت تهران- ایرنا- روزنامه جام جم خبرهای «مال سازی؛ چالش اقتصاد مقاومتی» و «واردات بی رویه تجهیزات پزشکی» را در صفحه نخست شماره روز دوشنبه انتشار داد.
این روزنامه تیتر یک را به موضوع مال سازی؛ چالش اقتصاد مقاومتی، اختصاص داد و نوشت: در حالی که تب تجاری سازی یا مال سازی به نحو بی سابقه ای تهران و کشور را دربرگرفته است، کارشناسان با نگاهی به ریشه های این موضوع، تجاری سازی لوکس فعلی را ترویج کننده الگوی مصرفی جدید با تکیه بر اجناس وارداتی پرزرق و برق و چالشی برای اقتصاد مقاومتی ارزیابی می کنند. این روزها گشت و گذاری معمولی در تهران و برخی شهر های بزرگ ایران نشان می دهد در بیشتر مناطق ـ چه جدید و چه قدیمی ـ مجتمع های بزرگ چند منظوره تجاری، اداری، تفریحی، فروشگاهی از زمین سربرآورده است. نگاهی به آمار و ارقام موجود نشان می دهد تب مال سازی به نحو کم سابقه ای تمام نقاط کشور را دربرگرفته است؛ از پایتخت کشور یعنی تهران تا کوچک ترین شهرها. به عبارت بهتر شاید کمتر شهری را در کشور پیدا کرد که گرفتار تب مال سازی نشده باشد.
روزنامه جام جم با برجسته کردن عنوان واردات بی رویه تجهیزات پزشکی، آورد: اگر به دارو و تجهیزات پزشکی فقط از نگاه درمانی نگاه کنیم، کاملا به خطا رفته ایم. این روزها، دارو و تجهیزات پزشکی در دنیا به عنوان کالاهایی استراتژیک و حساس شناخته می شوند که کمبود آنها می تواند حوزه های دیگر را هم دچار اختلال جدی کند. به همین دلیل است که گفته می شود خودکفایی نسبی در تولید دارو و تجهیزات پزشکی، می تواند امنیت ملی را هم ارتقا ببخشد و تبعات تحریم احتمالی این اقلام ضروری را کاهش دهد. اما کشور ما در زمینه تولید تجهیزات پزشکی، هنوز به آن سطح از تولید و خودکفایی نرسیده است که بتواند در برابر تحریم واردات و صادرات این کالاهای حیاتی، دوام بیاورد. روز گذشته هم رسول دیناروند رییس سازمان غذا و دارو، آب پاکی را روی دست همه ریخت و به صراحت اعلام کرد که اکنون ۶۰ درصد تجهیزات پزشکی مصرفی در ایران وارداتی است؛ این در شرایطی است که ما شرکت های زیادی در حوزه تجهیزات پزشکی داریم و در چند سال اخیر نیز شرکت های دانش بنیان در حوزه پزشکی فعال شده است.
این روزنامه با انعکاس خبر نیمی از موفقیتم را مدیون صدا هستم، نوشت: اولین بار زمانی که قدم به ساختمان رادیو و تلویزیون ملی ایران گــذاشت، جوانی 24 ساله بود. با صدایی زیبا و شور حالی فراوان، اما بدون آن پختگی های لازم. حالا با گذشت نزدیک به 50 سال، مسعود اسکویی 75 ساله را هنوز هم با آن صدای زیبا و دلنشین می شناسند، با همان شور و حال سال های جوانی و البته با کوله باری از تجربه. رادیویی ها او را با صدای جادویی اش می شناسند، صدایی که به قول عادل فردوسی پور مجری برنامه90، به جوانی صدای یک مرد 35 یا حداکثر 40 ساله است. البته در کنار این صدای زیبا، آنچه باعث شده مسعود اسکویی در بین مخاطبان رادیو جایگاهی ویژه داشته باشد پشتکار و عشق و علاقه بالای او به حرفه گزارشگری و اجراست. مصاحبه صفحه هفت امروز جام جم با این مجری و گزارشگر خوش صدا و با سابقه را بخوانید.
روزنامه جام جم با انعکاس موضوع سبقت در جنایت، آورد: سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان طی یک سخنرانی که از شبکه خبری المنار، به صورت زنده پخش شد، با اشاره به تازه ترین مسایل امت اسلامی تاکید کرد پروژه تکفیری نکبت جدیدی شکل گرفته است که عامل آن آمریکا بوده و می خواهد جهان اسلام را تجزیه کند. وی با اشاره به نبرد القلمون در خاک سوریه گفت که در این نبرد بیش از 300 کیلومتر مربع از اراضی لبنان و سوریه آزاد شده است. دبیرکل حزب الله لبنان سپس با اشاره به سالگرد روز نکبت (فاجعه اشغال فلسطین) گفت: سالگرد نکبت به دلیل شکستی بود که متاسفانه امت به آن دچار شده بود. امروزه ما وظیفه داریم از آنچه روی داده، درس بگیریم و از آن عبرت بیاموزیم. اکنون ما به این بازنگری ها نیاز داریم، چرا که امروز در برابر نکبت تازه ای قرار گرفته ایم و آن نکبت، نکبت پروژه تکفیری است؛ نکبتی که آمریکا برای تضعیف امت و تکه تکه کردن آن از این پروژه استفاده می کند. نکبت جدید قصد دارد فلسطین و امت را گمراه کند و خطرناک تر از آن این که، این نکبت می خواهد کشورهایی را که در آن تکفیری ها، شکل می گیرند، به طور کامل نابود کند.
این روزنامه با مطرح کردن عنوان دست های سخاوتمند سیستان و بلوچستان، نوشت: فقط باید بین جوانان سیستان و بلوچستانی باشید تا متوجه شوید که این جوانان حتی اگر کم و کاستی هایی داشته باشند، با همه مشکلات کنار آمده و تلاش می کنند که در تحصیل، کار و فعالیت های اجتماعی همراه یکدیگر باشند.
گروه اطلاع رسانی**9165**9131
28/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]