واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آرمان در یک نگاه- دوشنبه بیست و هشتم اردیبهشت تهران- ایرنا- «صرف ذکات برای فعالیت های عمرانی» و «از رفاقت تا شکایت!» عنوان های مهم روزنامه آرمان در شماره روز دوشنبه است.
این روزنامه تیتر یک را به خبرصرف ذکات برای فعالیت های عمرانی اختصاص داد و نوشت: کمیته امداد متولی ساخت و ساز نیست روز گذشته رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) در همایش کشوری زکات با بیان اینکه کمیته امداد گذرگاه سخت انقلاب اسلامی است و ما باید به یتیم، مسکین و درمانده برسیم تا موفق باشیم، گفت: مقام معظم رهبری با هوشمندی تمام وظیفه جمع آوری زکات را به کمیته امداد سپردند در حالی که ایشان می توانستند این وظیفه را به سازمان های دیگر بدهند که شاید یکی از دلایل این باشد که زکات باید به محرومان برسد و کمیته امداد هم متولی این موضوع است؛ نه متولی ساخت و ساز و موارد دیگر. او با بیان اینکه ما حتی در مناطق محروم نیز متولی کارهای عمرانی نیستیم بلکه موظفیم وضعیت و نیازمندی های محرومان را رفع کنیم، افزود: از این پس بیشتر زکات کشور صرف امور فقرا و بقیه صرف امور مساجد و بهداشت و مانند این ها خواهد شد.
روزنامه آرمان در تیتر دیگر خود به خبراز رفاقت تا شکایت! پرداخت و نوشت:دوستان دیروز بر صندلی شاکیان امروز
دادگاه دیروز با توجه به شاکیانی که حضور داشتند نیز جالب توجه بود. دوستان قدیمی، شاکیان امروز بودند. کسانی که یک زمانی در دولت های نهم و دهم از حمایت امثال توکلی برخوردار بودند و حتی توکلی می گفت که هنگام زیارت، احمدی نژاد را دعا می کند، حالا در برابر حامیان خود صف کشیده و مدعی بودند که پایگاه خبری الف به مدیرمسئولی توکلی آنها را در طول سال های گذشته به انواع و اقسام دروغ ها متهم کرده است. البته که در دادگاه دیروز برخی از شاکیان اعلام رضایت کردند. اسفندیار مشایی و حمید بقایی از کسانی بودند که از شکایت خود صرف نظر کردند. توکلی درباره دلیل صرف نظر کردن این دو نفر از شکایت شان گفت: «مشایی و بقایی به علت طولانی شدن زمان رسیدگی رضایت دادند.» لازم به ذکر است که یکی از اتهام های توکلی اهانت به یک قوه کشور بود که در حال پیگیری است و هنوز حکم دادگاه درخصوص آن اعلام نشده است. جوانفکر نیز یکی دیگر از شاکیان توکلی بود که اعلام رضایت کرده و به گفته توکلی، او را به دادگاه عدل الهی سپرده است.
این روزنامه خبرهراس تندروها از آیت الله جوان! را بازتاب داد و نوشت:هراس تندروها از «آیت ا... جوان»! این بارزترین تعریفی است که می توان در تعریف این روزهای سیاست ایران داشت. سیاستی که نزدیک به دو سال است رنگ و بوی بهتری پیدا کرده و می توان در این فضا با آرامش تر سخن گفت. این فضا البته نیازمند مردان و شخصیت هایی است که بتوانند آن را حفظ و تقویت کنند و چه شخصیت هایی برتر از آنان که با تحمل هجمه ها از سوی ناکامان رسیدن به کرسی های قدرت، از آرمان های خود ذره ای عدول نکردند. ایستادگی این شخصیت ها چنان بوده که حتی سکوتشان منجر به بی تابی مخالفان شده است، برخی اعتقاد دارند اگر صبوری و تدبیر شخصیت هایی ازجمله آیات هاشمی رفسنجانی و سیدحسن خمینی نبود، تندروها موفق می شدند مسیر گذشته را ادامه دهند اما وقتی دکتر حسن روحانی با پشتیبانی بزرگان اعتدال بر کرسی ریاست جمهوری نشست، این پیام را به تندروها داد که چراغ نیمه روشن اتاق تخریب آنها به زودی خاموش خواهد شد. زمانی که ساکنان اتاق تخریب این پیام را دریافت کردند و تلاش داشتند این چراغ خاموش نشود ازجمله سنگ اندازی برای سخنرانی شخصیت های میانه رو که یادگار امام هم از جمله آنهاست.
روزنامه آرمان خبرمرگ 400 هزار نفر در جاده ها ی کشور را انعکاس داد و نوشت: در سال گذشته حدود 17 هزار کشته و 300 هزار مجروح بر اثر تصادفات رانندگی ثبت شده است. آمارها نشان می دهد که در 20 سال اخیر بیش از 400هزار شهروند ایرانی جان خود را در جاده های کشور از دست داده اند. به گزارش مهر، بر اساس آمارهای پزشکی قانونی کشور از سال 1373 تا 1393 بیش از 400 هزار نفر در تصادفات رانندگی جان خود را از دست داده اند و در جدیدترین آمارهای این سازمان در سال گذشته حدود 17 هزار کشته و 300 هزار مجروح بر اثر تصادفات رانندگی ثبت شده است. بر اساس این گزارش این سوال مطرح می شود که چه عاملی موجب بروز تصادفات و مرگ ومیر در جاده می شود؟ کمیسیون ایمنی راه های کشور اعلام کرده است: 30.8درصد تصادفات به دلیل عدم توجه به جلو (عدم رعایت فاصله با اتومبیل جلویی)، 25.2 درصد انحراف به چپ، 22.6 درصد سرعت غیرمجاز، 9 درصد عدم توانایی کنترل وسیله، 5.6 درصد عدم رعایت حق تقدم و 6.8 درصد سایر موارد است.
گروه اطلاع رسانی**1893**9131
28/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]