تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):نیکوترین مردم از نظر ایمان، خوش خلق‌ترین و با لطفترین آنها نسبت به اهل خویش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827216742




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انفجار جمعیت چه بر سر چین آورده است؟


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
انفجار جمعیت چه بر سر چین آورده است؟
عدم توانایی دولت چین در کنترل جمعیت این کشور و افزایش شدید جمعیت چین نسبت به سال های 1960، وضعیت این کشور را از نظر آلودگی هوا، آب و محیط زیست در حالت بحرانی قرار داده است.

خبرگزاری فارس: انفجار جمعیت چه بر سر چین آورده است؟



به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس، جمعیت چین طی سال های گذشته رشد به شدت بالایی را تجربه کرده است. رشد جمعیت این کشور با در نظر گرفتن اقدامات سختگیرانه از سوی دولت این کشور در سال 2013 معادل 0.5 درصد ارزیابی شده است. جمعیت چین طی دهه های گذشته از حدود 667 میلیون نفر در سال 1960 به 1 میلیارد و 357 میلیون نفر در سال 2013 رسیده است که بیش از دو برابر شده است. از اصلی ترین تأثیرات افزایش جمعیت در چین می توان به افزایش شدید آلودگی هوا در شهرهای این کشور، افزایش ریسک زایمان های پر خطر و ناهنجاری های مادرزادی و همچنین آلوده شدن بیش از حد آب های روان در این کشور اشاره کرد.

  از سوی دیگر به دلیل استفاده از حجم بسیار بالای ذغال سنگ در تولید انرژی مورد نیاز چین،شرایط  هوا به شدت در این کشور بحرانی شده است به گونه ای برخی دانشمندان هشدار داده اند که شرایط در چین به سمتی پیش می رود که طی سال های آینده  شرایط شبیه به شرایط زمستان هسته ای در این کشور روی خواهد داد. بر اساس آمارهای موجود، چین در حال حاضر حدود نیمی از ذغال سنگ تولید شده در جهان را به صورت سالانه مصرف می کند. این کشور پرجمعیت در سال 2011 ، 3.8 میلیارد تن ذغال سنگ سوزانده است.

  آلودگی هوا در پکن در روز 12 ماه ژانویه سال 2013 به قدری افزایش یافت که از مقیاس های کنونی اندازه گیری نیز فراتر رفت. آلودگی شهرهای چین به قدری معمول هستند که تعطیلی ادارات و مدارس به دلیل آلودگی هوا در شهرهای این کشور امری عادی تلقی می شود. بر اساس اعلام موسسه صلح سبز، تنها به دلیل وجود ذرات معلق PM2.5 در هوای پکن، 2589 نفر در این شهر جان خود را از دست داده اند و 328 میلیون دلار به اقتصاد این کشور زیان وارد شده است.

  بر اساس اعلام وایرد، در صورتی که تولید آلاینده های هوا در چین با رشد اقتصادی این کشور همراه شود، در سال 2030، تولید کربن دی اکسید در چین معادل کل دی اکسید کربن تولید شده در جهان در شرایط کنونی خواهد بود.

  بر اساس اعلام بانک جهانی،از 30 کشور با بیشترین آلودگی هوا در جهان، 20 شهر از چین هستند، و استانداردهای آلایندگی در دو سوم شهرهای این کشور رعایت نمی شود. بنا به اعلام نیویورک تایمز، تنها 1 درصد از جمعیت شهر نشین 560 میلیونی چین از هوای مطابق  با استانداردهای اتحادیه اروپا برخوردار هستند.

  بر اساس آمارهای موجود، سالانه 750 هزار شهروند چینی پیش از رسیدن به سن بلوغ به دلیل آلودگی در این کشور جان خود را از دست می دهند. استفاده بیش از حد از منابع آبی و آلوده کردن آنها باعث شده است که آب پاک به یکی از اصلی ترین بحران های این کشور تبدیل شده است. از سوی دیگر ضعف سیستم جمع آوری زباله ها در برخی مناطق این کشور باعث شده است که آب راه های چین به زباله دانی و محلی برای انباشت زباله تبدیل شوند.



  بر اساس اعلام آسیا پراجکت، 90 درصد از آب های زیر زمینی شهرهای چین آلوده هستند. به عنوان مثال در حال حاضر به دلیل ورود مستقیم آلاینده های شیمیایی تصفیه نشده، آب رودخانه جیان هه این کشور به طور کامل قرمز شده است و یا دریاچه هه فی این کشور در حال حاضر با لایه زخیمی از جلبک و آلاینده ها پوشانده شده است.

  در سال 2007 مقامات چین اعلام کردند که دو سوم ماهی های بومی رودخانه زرد در این کشور به دلیل سد سازی و آلودگی آب منقرض شده اند.

  بر اساس پیش بینی های دولت چین، تا سال 2030 تمام منابع آبی این کشور مورد بهره برداری قرار خواهند گرفت. از سوی دیگر تأمین انرژی های این کشور از نفت نیز بحران های جدی تری را برای این کشور به همراه داشته است به گونه ای که تنها در سال 2010 و بر اثر انفجار یک مخزن نفت در منطقه دالیان چین، 400 هزار گالن نفت در محیط اطراف آن پخش شد که آلودگی ناشی از  آن 4 برابر آلودگی ناشی از نشت نفت از تجهیزات بریتیش پترولیوم در سال 2010در خلیج مکزیک  بر آورد شده است. بنا به مطالعات صورت گرفته در سال 2009 توسط موسسه سیاست بین الملل لوی و بنیاد مک آرتور، سه چهارم شهروندان چین، مشکلات زیست محیطی این کشور را به عنوان تهدیدی برای امنیت ملی این کشور تلقی می کنند.











  انتهای پیام/  

94/02/20 - 10:12





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن