تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فرزندم از خواندن قرآن غافل مباش، زيرا كه قرآن دل را زنده مى كند و از فحشاء و زشتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813286884




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مسواک‌زدن یا شانه‌کردن موها جلوی این آینه با بقیه آینه‌ها فرق دارد!


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: مسواک‌زدن یا شانه‌کردن موها جلوی این آینه با بقیه آینه‌ها فرق دارد!
به لطف آینه جدیدی که محققان ساخته اند از این پس مسواک زدن یا شانه کردن موها در برابر آینه کاری پیش پا افتاده نخواهد بود.
آفتاب : مهر نوشت: این آینه جدید درحالی که مانند آینه های عادی منعکس کننده نور بوده و شخص در آن می تواند ظاهر خود را تماشا کند این امکان جالب توجه را نیز ارایه می کند که انبوهی از اطلاعات کاربردی مورد نیاز نظیر ایمیلها، زمان دقیق حرکت اتوبوس، قطار و هواپیما و سایر اطلاعات آنلاین دیگر از جمله نتایج مسابقات ورزشی را به راحتی مشاهده کرد.


این فناوری جدید که می توان آن را آینه اطلاعات نامید، محصول تفکر خلاقانه تیمی از محققان جوان دانشگاه پوردو است. درواقع آنها موفق به ساخت آینه ای شده اند که عملکرد اینترفیس اطلاعاتی را دارد.


اما جالب تر از این فناوری، جرقه اولیه ابداع آن بوده است. محققان جوانی که شاید یکی از دغدغه های اصلی آنها زمان دقیق حرکت اتوبوس بوده است به این فکر افتادند که نمایش اطلاعاتی از این دست همواره در دسترس باشد و حتی نیازی به استفاده از تبلت یا رایانه نباشد.


این فناوری جدید «آینه آینه» نام دارد و در ساخت آن از فناوری تشخیص چهره استفاده شده است که نمایش اطلاعات مختلف و مرتبط با هم را در زمان نگاه کردن به آینده امکانپذیر می کند.


این آینه به گونه ای ساخته شده که در طول روز همواره مجموعه ای از اطلاعات کلی و عمومی را نمایش می دهد اما به محض تشخیص اینکه شخصی در برابر آن ایستاده است شروع به نمایش اطلاعات مهمتری نظیر ایمیلها و تازه ترین نتایج مسابقات ورزشی می کند.


با توجه به موفقیت به دست آمده در فاز نخست این پروژه، حالا محققان دانشگاه پوردو در نظر دارند تا در گام بعدی از این فناوری به عنوان ابزاری سودمند جهت کنترل تجهیزات مختلف خانه استفاده کنند.






تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 145]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن