تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):دورترین مردم ار خداوند عزّو جل در روز قیامت سرکشانِ متکبّر هستند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805266116




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرار مغزها مهم ترین مشکل جهان در حال توسعه است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون پژوهشی وزیر علوم: فرار مغزها مهم ترین مشکل جهان در حال توسعه است تهران - ایرنا - معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به این که فرار مغزها مهم ترین مشکل در جهان در حال توسعه است ، گفت: فرار مغزها به این دلیل است که جوانان فرصتی برای نشان دادن توانمندی های خود در زندگی علمی ندارند.


به گزارش خبرنگار علمی ایرنا دکتر وحید احمدی روز شنبه در مراسم افتتاحیه یازدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی که در محل سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، گفت: این جشنواره ، مراکز رشد و پارک های فناوری از ابزارهایی هستند که جوانان می توانند در زمینه علمی عرضه اندام کنند.
وی با تاکید بر توجه به رویداد جهانی اسلاش گفت: در جهان پیشرفته مهم ترین تاکید بر فرآیند خلاقیت و نوآوری و به کار گیری افراد صاحب ایده است که جشنواره شیخ بهایی این کار را انجام می دهد.
معاون پژوهشی وزیر علوم با اشاره به اینکه جشنواره اسلاش فنلاند اکنون با حضور بیش از 15هزار نفر از سراسر دنیا و حدود 400 شرکت برگزار می شود، گفت: اسلاش فضایی برای تبادل تجربیات است و فرصت هایی را برای سرمایه گذاری محلی و ارائه فناوری های ابداعی فراهم می کند.
احمدی با اشاره به اینکه این رویداد هر ساله در کشور فنلاند برگزار می شود و طی آن صحنه رقابت و تعامل میان صاحبان ایده با شرکت های دانش بنیان ایجاد خواهد شد، گفت: در جشنواره یازدهم از میان شرکت کنندگان در این رویداد 20 تیم پس از بررسی و داوری جهت ارائه فن آفرینی خود در بعداز ظهر یکشنبه حضور دارد.
وی ابراز امیدواری کرد که در این جشنواره بتوان نمونه ایرانی رویداد اسلاش را ایجاد کند.
میزان جایزه رویداد اسلاش slush توسط بانک فنلاندی bankevli و شبکه سرمایه گذاران خطرپذیر اقتصاد فنلاند پرداخت می شود معادل 500 هزار یورو است که به برنده نهایی این مسابقه پرداخت می شود. در سال 2014 بیش از 14 هزار نفر از سراسر دنیا در این رویداد حضور داشتند و از ایران نیز گروهی متشکل از مدیران عامل چند شرکت نوپا و مسوولان جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی نیز در این رویداد حضور داشتند.
معاون پژوهشی وزیر علوم با اشاره به اولین المپیاد طرح کسب و کار دانشجویی که امسال برای اولین بار در یازدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی برگزار می شود، گفت: هدف از برگزاری این المپیاد این است که بتوانیم فضای دانشگاه را به فضای زنده ای تبدیل کنیم به این معنی که در دانشگاه ها به جای آموزش کلاسیک به سمت ایده پردازی برویم.
احمدی با اشاره به مسابقات ایده پردازی (استارتاپ ویکند) گفت: در ایران استقبال زیادی از استارتاپ ویکند شده است بطوریکه این استقبال در جهان نبوده است.
وی ابراز امیدواری کرد که بتوان با برگزاری این المپیاد ، طرح ایده و ارتباط میان صاحبان ایده و شرکت های سرمایه گذاری ایجاد کرد.
معاون پژوهشی وزیر علوم همچنین ابراز امیدواری کرد که این المپیاد بتواند در عرصه بین المللی عرضه اندام کند.
احمدی با اشاره به طرح ارائه فن آفرینی شیخ بهایی مرتبط با اسلاش و اولین المپیاد طرح کسب و کار دانشجویی، ابراز امیدواری کرد: این دو رویداد جدید بتواند جشنواره شیخ بهایی را تکمیل کند و این جشنواره در عرصه بین المللی عرضه اندام کند.
یازدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی و اولین المپیاد طرح کسب و کار دانشجویی روز شنبه با حضور وزیر علوم، وزیر ارتباطات، معاون پژوهشی وزیر علوم و جمعی از روسای پارک های علم و فناوری در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی شروع به کار کرد. این جشنوار تا روز دوشنبه 21 اردیبهشت ادامه دارد.
علمی ** 2038 ** د . الف**1599



19/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن