تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداى عزوجل به موسى وحى كرد: اى موسى در هيچ حالى مرا فراموش نكن و به ثروت زياد شاد نش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834315512




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر دادگستری: حقوق مالکیت فکری مهمترین موضوع توسعه کشور است /لایحه جامع حقوق مالکیت ادبی و هنری در حال تکمیل است


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: وزیر دادگستری: حقوق مالکیت فکری مهمترین موضوع توسعه کشور است /لایحه جامع حقوق مالکیت ادبی و هنری در حال تکمیل است
حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری، از حقوق مالکیت فکری و ادبی به عنوان مهم ترین موضوع توسعه کشور یاد کرد که بر اساس اقتصاد دانش بنیان شکل می گیرد.
به گزارش نامه نیوز پورمحمدی روز دوشنبه در مراسم افتتاحیه پنجمین همایش ملی حقوق مالکیت ادبی، هنری و حقوق مرتبط در تالار وحدت گفت: امروزه در ادبیات جاری از حقوق مالکیت فکری به عنوان اقتصاد دانش بنیان یاد می شود که در این حوزه باید بستر توسعه ترویج و حمایت آن را ایجاد کنیم.


وی با اشاره به ضرورت رعایت حقوق پدیدآورندگان هنری تاکید کرد: همه ما باید تلاش کنیم تا پدیدآورنده و خالق یک اثر فکری یا هنری احساس کند که سهم عادلانه ای از این تلاش نصیب او می شود.


** لایحه جامع حقوق مالکیت ادبی و هنری در حال تکمیل است


پورمحمدی با اشاره به تلاش های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای به نتیجه رساندن لایجه جامع مالکیت ادبی و هنری گفت: قانون جامع مالکیت ادبی و فکری در حال تکمیل است و فصل اول این قانون به مالکیت ادبی و هنری اختصاص دارد.


وی با اشاره به تلاش های صورت گرفته از سوی دولت و مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این قانون در 120 ماده تلاش دارد تا دغدغه های حوزه ادبی و هنری را رفع کند.


وزیر دادگستری همچنین گفت: دراین قانون موضوعات بسیاری در زمینه حقوق مالکیت ادبی و فکری از مباحثی چون ژنتیک ، علائم و نقاط جغرافیایی صنایع دستی و سایر صنایع هنری مطرح است.


وی با اشاره به ضرورت حمایت مشترک حقوقی و همچنین ثبت منظم حقوق پدیدآورندگان افزود: زنجیره گسترده ای از دستگاه های مختلف مانند مراجع قانونی، حقوقی و اجرایی وظیفه دارند تا به بهترین شکل در اجرای این قانون تلاش کنند.


پورمحمدی اضافه کرد: برای اجرایی کردن این قانون باید فهم و جایگاه هر دستگاه را مشخص کنیم و با تبیین قانونی خاص، ماموریت و وظایف هر دستگاه به منظور حمایت جامع حقوقی از پدیدآورندگان آثار فکری و هنری صورت گیرد.


وی در ادامه به فعالیت های صورت گرفته در وزارت دادگستری اشاره کرد و گفت: این وزارتخانه که به عنوان شورای سیاستگذاری مالکیت فکری تلاش هایی را در این راستا داشته و اقدام به تشکیل معاونت مالکیت فکری در این وزارتخانه کرده است.


پورمحمدی به جایگاه بین المللی حقوق مالکیت فکری نیز اشاره کرد و افزود: خالقین برجسته ای در حوزه های مختلف هنری و ادبی در کشور وجود دارند که رشد و تقویت این هنرمندان نیازمند حمایت حقوقی است که در عرصه جهانی نیز باید این حمایت صورت گیرد.


وی با اشاره به قدمت 150 ساله فعالیت های کنوانسیون برن گفت: ما از گذشته های دور بنا به دلایلی به این کنوانسیون نپیوستیم و در دهه های اخیر این بحث به صورت جدی تری مطرح شده تا معاهدات بین المللی به نفع برخی از کشورهای برخوردار است.


به گزارش ایرنا ، کنوانسیون برن برای حمایت از آثار ادبی و هنری، که معمولاً به اختصار کنوانسیون برن شناخته می شود، یک معاهده بین المللی در خصوص حق تکثیر و حق مؤلف است که اولین بار در شهر برن در سوئیس در سپتامبر سال ۱۸۸۶ (شهریور ۱۲۶۵ شمسی) تصویب شد.


کنوانسیون برن کشورهای امضاکننده را ملزم می کند که آثار پدیدآورندگان سایر کشورهای امضاکننده را همچون آثار پدیدآورندگان تبعه خود مورد حمایت کپی رایت قرار دهد. این پدیدآورنده کسی است که دارای تابعیت یکی از کشورهای عضو می باشد و اگر دارای چنین تابعیتی نیست، اثر خود را برای نخستین بار در یکی از کشورهای عضو اتحادیه منتشر می کند و یا اقامتگاه وی در یکی از کشورهای عضو اتحادیه است.


مطابق با کنوانسیون برن، حمایت کپی رایت خودبه خود باید فراهم آید و هیچ لزومی به ثبت رسمی آثار در کشورهای دیگر برای به برقراری این حمایت نیست.








منبع: ایرنا


۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن