تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر پنج خصلت نبود، همه مردم جزوِ صالحان مى شدند: قانع بودن به نادانى، حرص به دنيا، بخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870372755




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- وزیر دادگستری: حقوق مالکیت فکری مهمترین موضوع توسعه کشور است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: وزیر دادگستری: حقوق مالکیت فکری مهمترین موضوع توسعه کشور است تهران-ایرنا- حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری، از حقوق مالکیت فکری و ادبی به عنوان مهم ترین موضوع توسعه کشور یاد کرد که بر اساس اقتصاد دانش بنیان شکل می گیرد.


به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، پورمحمدی روز دوشنبه در مراسم افتتاحیه پنجمین همایش ملی حقوق مالکیت ادبی، هنری و حقوق مرتبط در تالار وحدت گفت: امروزه در ادبیات جاری از حقوق مالکیت فکری به عنوان اقتصاد دانش بنیان یاد می شود که در این حوزه باید بستر توسعه ترویج و حمایت آن را ایجاد کنیم.
وی با اشاره به ضرورت رعایت حقوق پدیدآورندگان هنری تاکید کرد: همه ما باید تلاش کنیم تا پدیدآورنده و خالق یک اثر فکری یا هنری احساس کند که سهم عادلانه ای از این تلاش نصیب او می شود.

** لایحه جامع حقوق مالکیت ادبی و هنری در حال تکمیل است
پورمحمدی با اشاره به تلاش های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای به نتیجه رساندن لایجه جامع مالکیت ادبی و هنری گفت: قانون جامع مالکیت ادبی و فکری در حال تکمیل است و فصل اول این قانون به مالکیت ادبی و هنری اختصاص دارد.
وی با اشاره به تلاش های صورت گرفته از سوی دولت و مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این قانون در 120 ماده تلاش دارد تا دغدغه های حوزه ادبی و هنری را رفع کند.
وزیر دادگستری همچنین گفت: دراین قانون موضوعات بسیاری در زمینه حقوق مالکیت ادبی و فکری از مباحثی چون ژنتیک ، علائم و نقاط جغرافیایی صنایع دستی و سایر صنایع هنری مطرح است.
وی با اشاره به ضرورت حمایت مشترک حقوقی و همچنین ثبت منظم حقوق پدیدآورندگان افزود: زنجیره گسترده ای از دستگاه های مختلف مانند مراجع قانونی، حقوقی و اجرایی وظیفه دارند تا به بهترین شکل در اجرای این قانون تلاش کنند.
پورمحمدی اضافه کرد: برای اجرایی کردن این قانون باید فهم و جایگاه هر دستگاه را مشخص کنیم و با تبیین قانونی خاص، ماموریت و وظایف هر دستگاه به منظور حمایت جامع حقوقی از پدیدآورندگان آثار فکری و هنری صورت گیرد.
وی در ادامه به فعالیت های صورت گرفته در وزارت دادگستری اشاره کرد و گفت: این وزارتخانه که به عنوان شورای سیاستگذاری مالکیت فکری تلاش هایی را در این راستا داشته و اقدام به تشکیل معاونت مالکیت فکری در این وزارتخانه کرده است.
پورمحمدی به جایگاه بین المللی حقوق مالکیت فکری نیز اشاره کرد و افزود: خالقین برجسته ای در حوزه های مختلف هنری و ادبی در کشور وجود دارند که رشد و تقویت این هنرمندان نیازمند حمایت حقوقی است که در عرصه جهانی نیز باید این حمایت صورت گیرد.
وی با اشاره به قدمت 150 ساله فعالیت های کنوانسیون برن گفت: ما از گذشته های دور بنا به دلایلی به این کنوانسیون نپیوستیم و در دهه های اخیر این بحث به صورت جدی تری مطرح شده تا معاهدات بین المللی به نفع برخی از کشورهای برخوردار است.
به گزارش ایرنا ، کنوانسیون برن برای حمایت از آثار ادبی و هنری، که معمولاً به اختصار کنوانسیون برن شناخته می شود، یک معاهده بین المللی در خصوص حق تکثیر و حق مؤلف است که اولین بار در شهر برن در سوئیس در سپتامبر سال ۱۸۸۶ (شهریور ۱۲۶۵ شمسی) تصویب شد.
کنوانسیون برن کشورهای امضاکننده را ملزم می کند که آثار پدیدآورندگان سایر کشورهای امضاکننده را همچون آثار پدیدآورندگان تبعه خود مورد حمایت کپی رایت قرار دهد. این پدیدآورنده کسی است که دارای تابعیت یکی از کشورهای عضو می باشد و اگر دارای چنین تابعیتی نیست، اثر خود را برای نخستین بار در یکی از کشورهای عضو اتحادیه منتشر می کند و یا اقامتگاه وی در یکی از کشورهای عضو اتحادیه است.
مطابق با کنوانسیون برن، حمایت کپی رایت خودبه خود باید فراهم آید و هیچ لزومی به ثبت رسمی آثار در کشورهای دیگر برای به برقراری این حمایت نیست.
ادامه دارد...
فراهنگ**1003**د.ت**1027



14/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 189]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن