تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن بازگشت كننده به خدا، آمرزش خواه و توبه كننده است و منافق نيرنگباز، زيانبار و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819599832




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- فرماندار:از چاه های غیرمجاز بناب سالانه 28میلیون متر مکعب آب برداشت می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فرماندار:از چاه های غیرمجاز بناب سالانه 28میلیون متر مکعب آب برداشت می شود تبریز – ایرنا - فرماندار بناب با انتقاد از تعداد بیشتر چاه های فاقد پروانه در این شهرستان گفت: سالانه 28 میلیون متر مکعب آب از چاه های غیرمجاز بناب تخلیه و آسیب های هنگفتی را از این بابت آن هم در شرایط بحران کم آبی تحمیل می کنند.


ولی اله فرج الهی روز سه شنبه در جلسه کارگروه آب و کشاورزی بناب افزود: تعداد چاه های فاقد پروانه و ماده پنج بناب حدود چهار هزار و 777 حلقه است که سالانه از آنها 28 میلیون متر مکعب آب تخلیه می شود.
وی ادامه داد: هم اکنون سه هزار و 145چاه مجاز در شهرستان وجود دارد که سالانه 41 میلیون متر مکعب آب از آن تخلیه و مصرف می شود.
فرج الهی با بیان اینکه پتانسیل منابع زیر زمینی بناب 55 الی 60 میلیون متر مکعب در سال است، گفت: متاسفانه بیش از 70 درصد منابع زیر زمینی صرف محصولات پرمصرف هویج و پیاز می شود.
فرماندار بناب این وضعیت را نا خوشایند دانست و افزود: به دنبال آگاه سازی کشاورزان و روستاییان از بحران کم آبی، خوشبختانه سال گذشته به میزان 450 الی 500 هکتار سطح کاشت محصول پیاز کاهش یافت و این در حالی است که ما به میزان 3٫5 میلیون متر مکعب کاهش برداشت آبهای زیز زمینی داشته ایم.
فرج اللهی با بیان اینکه این عملکرد برای چهار ماهه گذشته بناب خوب است، گفت: امیدواریم در سال جاری نیز بتوانیم این اقدامات را دو تا سه برابر کاهش دهیم.
رییس کارگروه آب و کشاورزی بناب یکی از نیازهای اساسی شهرستان برای جلوگیری از هدر رفت آب را بتنی کردن کانالهای سنتی کشاورزی دانست و افزود: برای انجام این اقدامات نیاز به اعتبار داریم که با عنایت ستاد احیای دریاچه ارومیه این کارها عملیاتی خواهد شد.
فرج الهی اظهار کرد: هم اکنون 800 هکتار زمین کشاورزی تحت پوشش اجرای طرح آبیاری تحت فشار قرار دارد که پیش بینی می شود تا دو ماه آینده وارد مرحله عملیاتی شود.
وی خاطرنشان کرد: چاه های آب کشاورزی بناب شوری و سختی بیشتری دارند و آبیاری پرفشار نتیجه نمی دهد بنابراین باید روی طرح آبیاری کم فشار متمرکز شویم.
فرماندار بناب از عواملی مانند توسعه سطح زیرکشت محصولات گلخانه ای ، حذف باغات درجه سه و اجرای طرح کشت جایگزین محصولات کشاورزی بر اساس نیاز و موقعیت منطقه به عنوان راهکارهای کمک به احیای دریاچه ارومیه و مقابله با بحران کم آبی نام برد.
فرج الهی همچنین تامین لوله جهت انتقال آب به طول 200 کیلومتر به منظور تسهیل و صرفه جویی در انتقال آب به مزارع و باغات را مطالبه مردم بناب دانست و گفت: برای این کار حدود 16 میلیارد و 400 میلیون ریال اعتبار نیاز است.
نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه تاکنون برای تجمیع چاه های آب کشاورزی در بناب کار خاصی انجام نشده و این کار باید عملیاتی شود، گفت: برای این کار بروکراسی اداری هم باید تسهیل شود.
حجت الاسلام محمد باقری به وجود پتانسیل کشت محصولات گلخانه ای در بناب اشاره و اظهار کرد: این پتانسیل اجرایی نشده و پیگیری احداث شهرک گلخانه ای بناب توسط مسوولان ضروری است.
شهرستان بناب با 130 هزار نفر جمعیت در 110 کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی و به فاصله 5 کیلومتری از دریاچه ارومیه واقع است.
7230/6132/6183



15/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن