محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853579172
مشکل اصلی مطبوعات ما چیست؟/دیواری کوتاهتر از روزنامهنگار نیست
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: مشکل اصلی مطبوعات ما چیست؟/دیواری کوتاهتر از روزنامهنگار نیست
«دادن مجوزهای فلهای به نشریات و روزنامهها، لزوم رعایت اعتدال در مطبوعات و حرفه روزنامهنگاری، توجه معاونت مطبوعاتی به برخی ناهنجاریها و تعطیلی روزنامهها» از جمله دغدغههای مطبوعاتیهاست که در گفتوگوهایشان همواره بر لزوم توجه به آنها و حل این مشکلات تاکید میکنند و از جانب معاونت مطبوعاتی هم خواستار حمایت هستند.
آفتاب : خبرنگار ایسنا به انگیزه روز جهانی مطبوعات با تعدادی از مدیرمسوولان روزنامههای کشور گفتوگو کرد و در جریان مشکلات این حرفه و خواستههایشان قرار گرفت.
حسین عبداللهی - مدیرمسوول روزنامه «آرمان» - در گفتوگویی با ایسنا با اشاره به اینکه در اهدای مجوزها باید اهلیت حرفهای روزنامهنگاری را مدنظر قرار داد، گفت: انگار دیواری کوتاهتر از صنف روزنامهنگار و مطبوعات وجود ندارد؛ چراکه هرکس به خودش اجازه میدهد وارد حریم مطبوعات شده و برای او نسخه بپیچد؛ به عنوان مثال هر کس که فکر میکند چون سیاستمدار، وکیل دادگستری و یا نماینده مجلس خوبی است، میتواند صاحب نشریه و مدیر رسانه هم باشد؛ این در حالی است که اگر به صنوف دیگر نگاهی بیندازیم میبینیم که بر اساس شرایط حرفهای و متناسب با تواناییهای مدیریت و داشتن تجربه و علم کافی در این حوزه مجوز صادر میشود.
وی تصریح کرد: به عنوان مثال کسی که بخواهد مجوز نانوایی بگیرد ابتدا باید تمام سلسله مراتب مربوطه را از چانهگیری گرفته تا پخت نان طی کند تا بتواند مجوز بگیرد وگرنه حتی اجازه نمیدهند او وارد اتحادیه صنف نانوایان شود؛ یعنی فرد باید در آن رشته آموزشهای لازم و تجربه کافی و تخصص را کسب کرده باشد نه اینکه هنوز از راه نرسیده و بدون بررسی صلاحیت حرفهای به او مجوز نانوایی بدهند اما متاسفانه در صنف ما (مطبوعات و روزنامهنگاری) این مساله اصلا رعایت نمیشود و اگر هم رعات شود، در حد ناچیزی است. در حرفه ما هر صاحب نفوذی به خودش اجازه میدهد که بگوید من مدیر رسانهای هستم و میتوانم نشریه داشته باشم!
این مدیرمسوول در ادامه همین مطلب عنوان کرد: مدیریت رسانه، امروز یک علم و دانش است که کسی میتواند وارد آن شود که سلسله مراتب مربوط به این حوزه را از ابتدا تا انتها با موفقیت طی کرده باشد. مگر میشود کسی که مربی والیبال است سرمربی تیم فوتبال شود؟ مگر میشود کسی که نماینده مجلس است بگوید من مدیر خوب رسانهای هستم؟!؛ بنابراین در همین گفتار مطلوبیت حرفه مطبوعاتی و روزنامهنگاری بر همه عیان میشود که چقدر دیوار کوتاهی دارد که هرکس میتواند وارد آن شود و مدعی هم باشد.
عبداللهی سپس خاطرنشان کرد: امروز دادن مجوزهای فلهای به صِرف بالا بردن آمار، مشکلی را از صنف مطبوعات و روزنامهنگاری حل نمیکند. مگر یک جامعه کشش چند حزب سیاسی و چند مجله، نشریه و روزنامه را دارد؟ متأسفانه با این حال خروجیهایمان هم روز به روز بازگشت به عقب دارد و پیشرفت آنچنانی در این حرفه نداریم. به نظرم مطبوعات و مدیریت آن یک تخصص است، بنابراین نباید با یک موضوع تخصصی، سیاسی رفتار کرد و این آسیبی است که امروزه این حرفه از نابلدان خود میخورد و حتی بالاتر از آسیبی است که یک نشریه موثر و پرمخاطب در اثر یک اشتباه به جامعه میزند.
مدیرمسوول روزنامه آرمان همچنین تأکید کرد: معاونت مطبوعاتی به این جریانات رسیدگی کند تا بیشتر از این به حرفه روزنامهنگاری و مطبوعات آسیب وارد نشود؛ هر چند که معاونت مطبوعاتی در شرایط حاضر به سمت اینکه مجوزها با در نظر گرفتن اهلیت حرفهای به متقاضیان اهدا شود، رفته است اما این کافی نیست و نیاز است که به این مقوله با نگاه عمیقتر علمی نگاه شود.
او به گفتههای خود اضافه کرد: امروز رسانه به لحاظ علمی از اصول بنیادین برخوردار است که باید در چهارچوب این اصول و قالبها به خصوصیات یا ویژگیهای فرد متقاضی نگرش شود، به مفهوم بهتر اینکه باید شاخصهها را در فرد متقاضی یافت نه اینکه از برخی شاخصهها عبور کرد تا به فرد متقاضی بر اساس حداقل شرایط، مجوز اهدا کرد.
***
مدیرمسوول روزنامه «آفتاب یزد» هم در این بحث شرکت کرد و گفت: رسانهها چه بخش دیداری و چه شنیداریشان، در جوامع مختلف نقشهای متفاوتی دارند و در عین حال بیشترین فشارها هم بر روی رسانههاست؛ به ویژه رسانههای مستقل که بیشترین فشار را دارند. رسانههای دولتی وظایف خاص خودشان را دارند ولی رسانههای خصوصی علاوه بر حفظ منافع ملی باید بیشتر پاسخگوی مردم جوامع خودشان باشند.
منصور مظفری در ادامه بیان کرد: اکنون وظیفه اطلاعرسانی روشن است اما متأسفانه برخی رسانهها به ویژه رسانههای غربی گرفتار دولتهای خودشان شدهاند و وظایف خودشان را آنطور که باید و شاید انجام نمیدهند و بیشتر در دام دولتهای خودشان گیر افتادهاند. برخی رسانهها متأسفانه رسالت اصلی خودشان را فراموش کردهاند؛ به عنوان مثال رسانههای غربی با وجود امکاناتی که دارند به جای اینکه درد مردم مظلوم را بگویند، درگیر دولتهای خودشان شدهاند.
وی سپس خطاب به معاون مطبوعاتی گفت: معاون مطبوعاتی بهتر از هر کسی نیازهای یک رسانه را احساس میکند، بنابراین امیدوارم به این موضوع هم فکر کند تا مشکلات این حرفه حل شود.
***
در ادامه این گزارش، بیژن مقدم - مدیرمسوول سابق روزنامه «جامجم» - خاطرنشان کرد: به نظرم کاری که در حال حاضر باید در حوزهی مطبوعات انجام شود، سایه تهدیدات بر سر مطبوعات است که یا باید آن را کم کنیم و یا از بین ببریم؛ به نظرم بخشی از این مشکل، به زیرساختهای مطبوعاتی و بخشی دیگر به نوع مواجههی مطبوعات با شرایط جدید برمیگردد که مربوط به تمام دنیاست و به کشور ما منحصر نیست.
وی در ادامه مطلب بالا پیشنهاد داد: باید برای این آسیب فکری شود و دوستان مسوول با یک نظر کارشناسی مشکل را حل کنند. به نظرم یکی از مهمترین کارها، آمادگی برای همین مشکل است. از طرفی دیگر ما باید نگران روزی باشیم که کسی بیاید و بگوید روزنامهام فروش ندارد و میخواهم آن را جمع کنم. امروز مهمترین مساله تعطیلی برخی روزنامههاست که باید از حالا فکرش را کرد.
این مدیرمسوول همچنین اظهار کرد: نهادهای مسوول باید به این بخش توجه بیشتری کنند؛ ضمن اینکه ما کارشناسان داخلی خوبی داریم که میتوانند در این زمینه ما را کمک کنند. در هر صورت امیدوارم بتوانیم سالهای آینده هم از روزی چون روز مطبوعات به خوبی یاد کنیم.
***
به گزارش ایسنا، محمد پیرعلی - مدیرمسوول روزنامه «سیاست روز» - هم دربارهی اینکه در روز جهانی مطبوعات چه ایدهها و پیشنهاداتی به معاونت مطبوعاتی دارد؟ خاطرنشان کرد: امسال دولت در عرصه انتخابات با یک شعار جدید تحت عنوان «اعتدال» روبهرو شد که مردم هم خوشبختانه به گرمی از آن استقبال کردند و به نظرم باید در تمام شئون به ویژه در امر مطبوعات به آن توجه شود که این اتفاق نیازمند یک کار عمیق است. اگر معاونت مطبوعاتی بتواند در چهار سال اول بستر کار در این زمینه را فراهم کند، شاید کار بزرگی انجام داده باشد.
وی اضافه کرد: با توجه به شعاری که امسال دولت در دستور کار خود قرار داده است، با رعایت اعتدال میتوان گفت اوضاع تمام بخشها از جمله مطبوعات درست خواهد شد که این امر مستزلم عمل به شعار اعتدال است.
این مدیر مسوول در پایان گفت: امیدوارم معاونت مطبوعاتی هم این موضوع را مد نظر قرار بدهد؛ چراکه اعتدال در رسانهها نیازمند یک فضای جدیدی است که باید عالمانه انجام شود.
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]
صفحات پیشنهادی
دیواری کوتاهتر از روزنامهنگار نیست
دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲ ۱۶ دادن مجوزهای فلهای به نشریات و روزنامهها رعایت اعتدال در حرفه مطبوعات و روزنامهنگاری توجه معاونت مطبوعاتی به برخی ناهنجاریها و تعطیلی روزنامهها از جمله دغدغههای مطبوعاتیهاست که در گفتوگوهایشان همواره بر لزوم توجه و حل آنها تاکید میکننچرا کسی نمیگوید مشکل این فیلم چیست؟
چرا کسی نمیگوید مشکل این فیلم چیست دو فیلم سینمایی خانه دختر به کارگردانی شهرام شاهحسینی و نهنگ عنبر ساخته سامان مقدم برای اکران عمومی با مشکل مواجه شدهاند توقع میرفت براساس تلاشهای پخش کنندگان دو فیلم خانه دختر و نهنگ عنبر این دو فیلم سینمایی در نوبت دوم اکران بهامشکل اصلی اشتغال جوانان چیست؟
مشکل اصلی اشتغال جوانان چیست معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی نبود ارتباط صحیح میان دانشگاه و صنایع را یکی از مشکلات اساسی اشتغال جوانان دانست روز نو معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی نبود ارتباط صحیح میان دانشگاه و صنایع را یکی از مشکلات اساسی اشتغال جوانان دانست بهشاخص اصلی سینمای ایران چیست؟
سهشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۳۶ سیف الله صمدیان تاکید کرد که آنچه طی سی و چند سال گذشته سینمای ایران را در مجامع بینالملل به کانون توجه تبدیل کرده امکانات فکری و نوع تفکر موجود در این سینماست این هنرمند در گفت وگویی ایسنا جداسازی بخشهای ملی و بین الملل جشنواره فیلم فجر را اقچرا کسی نمیگوید مشکل این فیلم چیست؟ / سرنوشت نامعلوم «خانه دختر» و «نهنگ عنبر»
چرا کسی نمیگوید مشکل این فیلم چیست سرنوشت نامعلوم خانه دختر و نهنگ عنبر فرهنگ > سینما - دو فیلم سینمایی خانه دختر به کارگردانی شهرام شاهحسینی و نهنگ عنبر ساخته سامان مقدم برای اکران عمومی با مشکل مواجه شدهاند به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین توقع میر«گبرلو»: ما را نیش بزنید و تخریب کنید/ «شریفینیا»: هفت اصلیترین مشکل سینما یعنی تبلیغات را حل کرد
درجشن تولد 5 سالگی هفت در هتل انقلاب گبرلو ما را نیش بزنید و تخریب کنید شریفینیا هفت اصلیترین مشکل سینما یعنی تبلیغات را حل کرد جشنی به مناسبت پنجمین سالگرد برنامه هفت در هتل انقلاب با حضور عوامل این برنامه و جمعی از سینماگران برگزار شد به گزارش خبرنگار سینما باشگاه خبمشکل اصلی اشتغال جوانان چیست؟ |اخبار ایران و جهان
مشکل اصلی اشتغال جوانان چیست معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی نبود ارتباط صحیح میان دانشگاه و صنایع را یکی از مشکلات اساسی اشتغال جوانان دانست کد خبر ۴۹۴۷۸۱ تاریخ انتشار ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸ ۳۳ - 26 April 2015 معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی نبود ارتباط صحیح میانشایعترین مشکل بیعلامت نوزادان چیست؟
شایعترین مشکل بیعلامت نوزادان چیست دکتر تقی بغدادی اظهار کرد یکی از شایع ترین مشکلات مادرزادی نوزادان در رفتگی لگن است که برای تشخیص این عارضه نوزادان باید غربالگری شوند فوق تخصص جراحی ارتوپدی کودکان گفت نگهداری نوزاد در پوشش قنداق خطرناک است و نباید از این روش استفاده کرداصلیترین مشکل معلولان مشکلات فرهنگی است
سهشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰ ۱۶ رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان کرمانشاه گفت این اداره آمادگی پذیرش کودکان معلول از سنین چهار تا شش سال را دارد علی احمد حاتمی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه کرمانشاه با بیان اینکه اداره آموزش و پرورش استثندلیل اصلی مخالفت اسراییل با توافق هسته ای چیست؟
دلیل اصلی مخالفت اسراییل با توافق هسته ای چیست بدون تردید رژیم اسراییل در ماه ها و سال های گذشته در صف نخست مخالفت با هر گونه توافق هسته ای با ایران بوده است به گزارش نامه نیوز اسراییلی ها در ظاهر مدعی اند نگرانی اصلی آنها از ماهیت برنامه هسته ای ایران و نیات ایران از توسعه قاتفاوت اصلی بین مردان و زنان چیست؟
برای داشتن یک ازدواج موفق تفاوت های اصلی بین زن و مرد را بشناسید شما با همسر آینده تان هر قدر نقاط مشترک داشته باشید و هر قدر در محیط مشابهی رشد کرده باشید باز هم یک تفاوت خیلی بزرگ دارید که بین شما شکاف ایجاد می کند جنسیت زن بودن یا مرد بودن شما آنقدر ویژگی مهمی است که می توانقدی: شناخت «مشکل اصلی» ضروری است
پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱ ۵۸ رییس سازمان بسیج مستضعفین گفت چنانچه در رفع مشکلات از راهکارهای بومی استفاده شود میتوان در مدت زمان کمتر و هزینه کمتر به نتایج مطلوب دست یافت به گزارش خبرنگارخبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه چهارمحال و بختیاری سردار محمدرضا نقدی در نخستینامام جمعه چترود: بیکاری اصلیترین مشکل مردم چترود است
امام جمعه چترود بیکاری اصلیترین مشکل مردم چترود استامام جمعه چترود گفت بیکاری اصلیترین مشکل مردم بخش چترود است به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان حجتالاسلام علیاکبر سامنژاد عصر امروز در نشست رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان با مردم روستای دهزیار بخش چترودنبود سیاست واحد، مشکل اصلی حوزه گردشگری سلامت
چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۴۱ معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجانشرقی در دیدار با سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در نخجوان در خصوص راههای توسعه روابط با این جمهوری خودمختار گفتوگو و تبادل نظر کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه آذربایجانشرقی سعید شبستری درئیس هیئت ووشوی خراسان رضوی خبر داد کمبود منابع مالی اصلیترین مشکل ووشوی خراسان رضوی
رئیس هیئت ووشوی خراسان رضوی خبر دادکمبود منابع مالی اصلیترین مشکل ووشوی خراسان رضویرئیس هیئت ووشوی خراسان رضوی گفت به دلیل کمبود منابع مالی امکان حضور در لیگ برتر برای ووشوی خراسان رضوی وجود ندارد به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد محمد زحمتکش ظهر امروز در نشست خبری که در سالن جموشن گرافیک/ ان.پی.تی چیست و چند کشور آن را امضا نکرده اند/ انتظار اصلی از اجلاس نیویورک
موشن گرافیک ان پی تی چیست و چند کشور آن را امضا نکرده اند انتظار اصلی از اجلاس نیویورک بین الملل > دیپلماسی - در موشن گرافیک تهیه شده می توانید پاسخ چند سوال درباره معاهده ان پی تی و انتظار اصلی از اجلاس 2015 نیویورک را مشاهده کنید لطفا منتظر بمانید &nbs- مشکل اصلی معلمان فیش حقوقی آنهاست - محمود بهشتی*
مشکل اصلی معلمان فیش حقوقی آنهاست - محمود بهشتی هفته معلم است و مسوولان آموزش و پرورش در مصاحبه های مختلف از مطالبات و معوقات فرهنگیان می گویند وزیر محترم آموزش و پرورش نیز در همین ارتباط معوقات و مطالبات فرهنگیان را به 2 بخش تقسیم می کند نخستین موضوع معوقات و مطالباتی است که-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها