تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):پيامبر خدا هنگام نشستن، بيشتر رو به قبله مى نشست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804266753




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- کسب استقلال کامل تعمیراتی رویکرد فعالیت کشتی سازی شهدای هفتم آذر است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرعامل حمل و نقل دریایی ارتش کسب استقلال کامل تعمیراتی رویکرد فعالیت کشتی سازی شهدای هفتم آذر است انزلی - ایرنا - مدیرعامل سرویس های حمل و نقل نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران (نداجا) فعالیت کارخانه کشتی سازی شهدای هفتم آذر نیروی دریایی در محدوده منطقه آزاد انزلی را یک کار ملی با هدف کسب استقلال در امور تعمیراتی ، جلوگیری از خروج ارز و اشتغالزایی دانست.


امیر دریادار محسن بهزادفر روز یکشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا با بیان این که ناوگان داخلی دریایی یکی از مؤلفه‎ها‎ی اصلی اقتصاد مقاومتی است، گفت: با توجه به حمایت های مسوولان، امسال را به جد سال شکوفایی و رونق این کارخانه می دانیم.
کارخانه کشتی سازی شهدای هفتم آذر نیروی دریایی از فروردین 1393 در حسن رود در محدوده منطقه آزاد انزلی شروع به فعالیت کرد.
وی با اشاره به در دست تعمیر قرار داشتن چهار شناور به طور همزمان در این کارخانه اظهار کرد: امسال را دائما با چهار فروند کار می کنیم و به نظر می رسد بعضی اوقات تعمیر در آن واحد شش فروند نیز محقق شود و این برای خودمان نیز دور از انتظار بود.
دریادار بهزادفر خاطرنشان کرد: کار در کشتی سازی رونق خوبی گرفته برای هر فروند 50 تا 100 نفر مستقیم مشغول به کار می شوند و بازار شهر انزلی و رشت و صنایع مرتبط نیز به لحاظ مالی به حرکت در می آید.
مدیرعامل سرویس های حمل و نقل نیروی دریایی اظهار کرد: شناور پنج هزار تنی پرمیس متعلق به کشتیرانی دریای خزر بزرگترین شناوری است که در روزهای اخیر از آب گیری کرده ایم.
وی با اشاره به تعمیر کشتی پایا متعلق به این کشتیرانی در اسفند ماه پارسال یادآور شد: این دومین شناور متعلق به کشتیرانی دریای خزر است که در این کارخانه تعمیر می شود.
دریادار بهزادفر افزود: ارکیده، شناور دیگر در حال اتمام تعمیر در این کارخانه با ظرفیت دو هزار و 800 تن متعلق به بخش خصوصی است و ظرف چند روز آینده به دریا بازگردانده می شود.
مدیرعامل سرویس های حمل و نقل نیروی دریایی ادامه داد: کشتی باری دیگری به نام جهان1 با تناژ یکهزار و 500 تن متعلق به بخش خصوصی را حدود یک هفته قبل برای انجام تعمیرات به ساحل آوردیم.
به گفته وی غیر از این سه فروند شناو ، یک فروند یدک کش متعلق به فلات قاره شمال با نام ایران بهشهر در دست تعمیر قرار دارد و یک فروند کشتی تدارکاتی لیلا هم در آینده نزدیک برای قطعه کردن به خشکی آورده می شود و مجوزهای گمرکی و محیط زیستی آن نیز اخذ شده است.
دریادار بهزادفر خاطرنشان کرد: این مایه خشنودی است که بخش های دولتی نیز این کشتی سازی را مورد لطف قرار داده اند.
وی اضافه کرد: حمایت بی دریغ فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران(نداجا) ، مقام های مسوول دریایی کشور سازمان بنادر و دریانوردی ، کشتیرانی دریای خزر در نیل به اهداف کشتی سازی بسیار موثر بوده است.
*گسترش فعالیت به جنوب
وی در ادامه یادآور شد: علاوه بر حضور در کنار دریای خزر، در خرمشهر، آبادان، ماهشهر و بوشهر نیز فعال هستیم و با شرکت هایی که کارهای مشابه ما انجام می دهند مشغول به فعالیت مشترک می باشیم.
دریادار بهزادفر تصریح کرد: شیوه خودمان برای از آب گیری کشتی را به همه شرکت ها اعلام کرده ایم و کشتی سازی اروندان بعنوان یک کشتی سازی معتبر به این روش برای پایین آوردن شناورها از ارتفاع نیاز داشت که ما خدمات ارائه دادیم.
مدیرعامل سرویس های حمل و نقل نیروی دریایی اذعان کرد برخی باور نداشتند ما بتوانیم این کار را انجام دهیم ولی فعالیت کارخانه اکنون از حد انتظار خودمان نیز فراتر رفته است.
وی خاطرنشان کرد: به جز شناور پرمیس، کشتی هایی با دو اندازه دیگر 115 و 140 متری در خزر وجود دارد که اگر بتوانیم در این کارخانه کار از آب گیری و به آب دهی آن را انجام دهیم نیازی به مراجعه شناورهای داخلی برای تعمیرات به کشورهای همسایه وجود نخواهد داشت.
وی تصریح کرد: در زمان حاضر کشتی های با اندازه 115 متر در کارخانه صدرا تعمیرات زیرآبی شان را انجام می دهند ولی کشتی های 140 متر باید به کشورهای حاشیه خزر، باکو، روسیه اعزام شوند که طبیعتا ارزبری زیادی دارد و اعزام کارکنان کشتی، استقرار انها و هزینه های سنگین تعمیراتی آن بار مالی سنگینی را به صاحبان کشتی تحمیل می کند.
دریادار بهزادفر با بیان اینکه مصمم هستیم تا تعمیرات کشتی های با 140متر را در کشور راه اندازی کنیم، تاکید کرد: این امر موجب قطع وابستگی به انجام تعمیرات در کشورهای همسایه و اطمینان صاحبان کشتی از انجام تعمیرات می شود.
وی با بیان این که این کار به معنای استقلال تعمیراتی شناورهای داخلی است، گفت: نهایت تلاش خود را برای نیل به این مقصود انجام خواهیم داد.
وی افزود: غیر از کشتی های با طول بلند متعلق به کشتیرانی دریای خزر و بنیاد، با شرکت ملی نفتکش هم همکاری نزدیک داریم که برای تعمیرات سه فروند کشتی تدارکاتی کاسپین متعلق به این شرکت مذاکراتی انجام شده است.
مدیرعامل سرویس های حمل و نقل نیروی دریایی با اشاره به نیاز شناورهای تدارکاتی کاسپین به تعمیرات بخش های زیرآبی ابراز امیدواری کرد در سه ماه اینده شرایط از آب گیری کاسپین بوجود آید.
دریادار بهزادفر خاطرنشان کرد: با توجه به این که برای ایجاد اشتغال در هر بخش 50 تا 70 میلیون سرمایه گذاری باید صورت بگیرد ما بدون دریافت ریالی وام 200 تا 250 نفر را در کارخانه مشغول به کار کرده ایم.
وی در پاسخ به این سووال که آیا به روش های دیگر از آب گیری کشتی فکر کرده اند، اظهار کرد: یکی از مشکلات ساحل جنوبی خزر شکل خاص توپوگرافی و شیب بسیار ملایم آن و جابجایی حجم بالای ماسه بوده که اجازه روش های دیگر را تا به حال نداده است.
مدیرعامل سرویس های حمل و نقل نیروی دریایی یادآور شد: روش از آب گیری شناور با بالشتک هوا، شیوه ای سخت و نفس گیر است ولی مالکان کشتی ها با وجود زمان بر بودن به ایمن بودن روش اعتقاد پیدا کردند.
دریادار بهزادفر همچنین در مورد گسترش کارخانه گفت: از نظر اراضی مشکلی نداریم و فرمانده نیرو این مجوز را خواهد داد که برحسب نیاز فضا را توسعه دهیم ولی در حال حاضر همین فضای 50 هزار متری برای پنج تا شش فروند جوابگو است .
مدیرعامل سرویس های حمل و نقل نیروی دریایی خاطرنشان کرد: مشکل توسعه زیرساخت ها را نداریم و روی ارتقای تجهیزات و تامین فضای سرپوشیده کار خواهیم کرد.
کارخانه کشتی سازی شهدای هفتم آذر نیروی دریایی برای نخستین بار در شمال کشور از فروردین 1393 در حسن رود در محدوده منطقه آزاد انزلی در استان گیلان به طور رسمی شروع به فعالیت کرد.
برای ساخت این کارخانه بیش از یکصدمیلیارد ریال سرمایه گذاری شده و از توان استادکاران و پیمانکاران مجرب در زمینه این صنعت استفاده شده است .
این کارخانه توان ساخت کشتی های باری، تفریحی و حتی فایبر گلاس را در ابعاد مختلف دارد.
شهرستان بندرانزلی با 275 کیلومتر مربع وسعت و حدود 132 هزار نفر جمعیت در کرانه جنوبی دریای خزر و غرب گیلان واقع است.ک/3
6030/ 6158












13/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن