واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تهیه کننده آلمانی: جشنواره فیلم فجر ستاره درخشان سینمای آسیا است تهران - ایرنا - تهیه کننده آلمانی شرکت کننده در بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر، حضور در این جشنواره را افتخار بزرگی دانست و گفت: جشنواره فیلم فجر ستاره درخشان سینمای آسیا است.

کلاوس اشتنباخ روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار سینمایی ایرنا با بیان این که مراودات سینمایی ایران و آلمان عمق و ریشه ای طولانی مدت دارد، افزود: هر چند طی یک دهه اخیر بیشتر این ارتباط ها از طریق تلویزیون بوده است اما امیدوارم با سیاست دولت ایران و تاکید بر توسعه دیپلماسی فرهنگی بار دیگر شاهد تولید مشترک آثار سینمایی میان هنرمندان ایران و آلمان باشیم.
وی همچنین با مثبت ارزیابی کردن برگزاری بازار جهانی فیلم ایران در خلال سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر خاطرنشان کرد: گردهمایی سینماگران در خلال جشنواره و آثار آنها زیر چتر واحدی چون بازار فیلم این امکان را به تهیه کنندگان جهانی می دهد که با اشراف و دقت بر آثار سینمای ایران علاوه بر آشنایی با این مجموعه هنری بهترین ها را برای حضور در جشنواره های ببین المللی و یا اکران های جهانی انتخاب کنند.
این تهیه کننده آلمانی جشنواره فیلم فجر را ستاره درخشان سینمای آسیا دانست و تصریح کرد: سینمای ایران کلاس جهانی دارد و جشنواره فیلم فجر نیز در تقویم رخدادهای سینمای جهان به ثبت رسیده است و سینماگران در اقصی نقاط جهان همزمان با برگزاری این رخداد تلاش می کنند مستقیما در ایران حاضر باشند یا اخبار و تولیدات سینمایی ایران را طی این جشنواره مدام رصد می کنند.
وی، کیفیت، نوع نگاه و روایت آثار سینمایی ایران را دارای ویژگی منحصر به فرد در جهان دانست و گفت: اغلب سینماگران در جهان تلاش می کنند با نادیده گرفتن خصوصیات فرهنگی سرزمین خود نگاه شان را به فرهنگ جهانی نزدیک کنند اما سینمای ایران با کیفیت آثار و نحوه نگرش به دنیای معاصر نشان داده که چشم سینمای جهان را به فرهنگ ایران و اسلام معطوف کرده است.
اشتنباخ، ضمن تقدیر از کیفیت آثار سینماگران جوان ایرانی، اظهارداشت: سابقه حضور من در رخدادهای بین المللی سینمایی به من ثابت کرده است که نسل جدید سینماگران ایرانی نه تنها از پیشکسوتان این عرصه چیزی کم ندارند که با تلفیق جسارت و نگاه مدرن و خلاقانه توانسته اند به ابعاد جدیدی در هنر سینمای ایران دست پیدا کنند.
وی یادآور شد: درخشش این سینماگران و کسب جوایز متعدد در فستیوال های جهانی موید این ادعا است.
بخش بین الملل سی و سومین جشنواره فیلم فجر از شنبه گذشته (پنجم اردیبهشت) برای نخستین بار به صورت مستقل از بخش ملی (که بهمن ماه سال گذشته برگزار شد) آغاز شده و تا روز شنبه 12 اردیبهشت ماه در تهران ادامه دارد.
در این جشنواره 42 فیلم در سه بخش سینمای سعادت (فیلم های سینمایی جهان)، جلوه گاه شرق (فیلم های کشورهای اسلامی و منطقه) و هنر و تجربه رقابت می کنند.
فراهنگ**9266**1336
12/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 151]