واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: درخشش لاک پشت آب بان زنجان در هفتمین اجلاس شورای جهانی آب زنجان - ایرنا - ماندنی، لاک پشت آب بان که به دعوت دبیرخانه هفتمین اجلاس جهانی آب، به کشور کره جنوبی سفر کرده بود، با تحسین هیات های نمایندگی کشورها و برگزارکنندگان این اجلاس مواجه شد.
به گزارش روابط عمومی آب منطقه ای زنجان، این اجلاس با شعار«آب برای آینده ما» و با حضور 35 هزار نفر از مدیران و متخصصان سراسر دنیا، بزرگترین رویداد جهانی حوزه آب، محسوب می شود.
ماندنی با کمپین Biggest Ocean = Water Conservation «بزرگترین اقیانوس = صرفه جویی در آب» در این اجلاس هفت روزه حضور یافت والگوی آب بان را به عنوان روشی ساده، فراگیر و موثر در بهینه سازی مصرف آب، تبیین کرد.
دبیرخانه اجلاس به منظور معرفی و الگوسازی ماندنی، سمینار تخصصی با موضوع « لاک پشت آب بان، ایفای مسوولیت فرهنگی برای حفظ آب» برگزار کرد و از کمپین « بزرگترین اقیانوس، مصرف بهینه آب است» به شدت استقبال شد.
درخشش ماندنی در حالی بود که بسیاری از کشورها، نمادهایی مشابه ماندنی برای ترویج مصرف بهینه آب دارند که سابقه برخی از این نمادها به بیش از 40 سال می رسد.
لاک پشت آب بان ماندنی که به ابتکار شرکت آب منطقه ای زنجان از سال گذشته برای تشویق مردم به ویژه کودکان و دانش آموزان برای مصرف بهینه آب ساخته شده و در برنامه ها و مراسم مختلف برای نشان دادن اهمیت آب حضور یافته است.
لاک پشت آب بان ماندنی سال گذشته از سوی وزیر نیرو رونمایی و تجلیل شد.
برگزاری سمینار تخصصی توسط لاک پشت آب بان، در رسانه های کره جنوبی نیز انعکاس یافت و نشریه اجلاس، نماد سازی لاک پشت آب بان برای ترویج مصرف بهینه آب را به عنوان الگویی هوشمندانه و خلاق معرفی کرد.
همچنین هیات های نمایندگی هفت کشور از ماندنی برای سفر به کشور خود و اجرای برنامه مشترک در زمینه بهینه سازی مصرف آب، دعوت کردند.
دانش آموزان و معلمان کره ای نیز از ماندنی، استقبال و وزیر نیرو و معاون آبفای وزارت نیرو نیز که در اجلاس حضور داشتند، از حضور اثرگذار ماندنی در اجلاس قدردانی کردند.
ماندنی در سال 1392 نیز به دعوت سازمان بین المللی راپمی، به کویت سفر و برای تبیین اهداف و برنامه های خود در زمینه محیط زیست دریایی، سخنرانی کرد.
ماندنی، عروسک ترویجی (mascot) است که با الهام از لاک پشت خلیج فارس و به منظور ترویج حفظ محیط زیست دریایی و بهینه سازی مصرف آب، طراحی و ساخته شد.
آنچه باعث شد از بین گونه های مختلف موجودات دریایی، لاک پشت خلیج فارس به عنوان نماد انتخاب شود به ماجرایی واقعی بر می گردد.
در سال 1387 یک لاک پشت بزرگ دریایی از گونه پشت سبز در نزدیکی ساحل عسلویه با قایق موتوری برخورد کرد و به شدت زخمی شد.
کارکنان پتروشیمی مبین، لاک پشت زخمی را به آبگیر بزرگ مجتمع انتقال دادند و دو ماه از آن مراقبت کردند.
آنان لاک پشت زخمی را ماندنی نام نهادند و وقتی ماندنی بهبود یافت، کارکنان پتروشیمی و کودکان عسلویه، آن را به آغوش دریا بازگرداندند.
ماندنی در سال 93 به ابتکار شرکت آب منطقه ای زنجان و با همکاری آموزش و پرورش و صدا و سیمای مرکز زنجان با حضور در مدارس این استان برای اجرای طرح داناب و پرسش مهر ریاست جمهوری و در دهمین نمایشگاه بین المللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب کشور و در دومین جشنواره و نمایشگاه توانمندی های بهره برداری و نگهداری در صنعت آب و فاضلاب کشور شرکت و پس از ارزیابی به عمل آمده از سوی داوران جشنواره در فرهنگ سازی مصرف بهینه آب شرکت آب منطقه ای زنجان مقام اول کشوری را کسب کرد.
3001/6085
07/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]