تبلیغات
تبلیغات متنی
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852135532
وزیر نیرو در هفتمین اجلاس شورای جهانی آب مطرح کرد احتمال افزایش ظهور کانونهای ناآرام آبی در ایران
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: وزیر نیرو در هفتمین اجلاس شورای جهانی آب مطرح کرد
احتمال افزایش ظهور کانونهای ناآرام آبی در ایران
وزیر نیرو با بیان اینکه عزم جدی وزارت نیرو، ادامه مسیر تطبیق ساختار تشکیلاتی خود با جدیدترین استانداردهای جهانی گفت:ظهور کانونهای ناآرام آبی بیشتر در مناطق خشک و نیمهخشک جهان که ایران نیز در آن قرار گرفته، محتملتر است.
بهگزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، حمید چیتچیان در جمع وزیران کشورهای حاضر در هفتمین اجلاس شورای جهانی آب و میزگردی با عنوان "مدیریت بههم پیوسته منابع آب" که در شهر گیانگجو کرهجنوبی برگزار شد، اظهار داشت: برای اینجانب بهعنوان وزیر نیروی جمهوری اسلامی ایران مایه بسی خوشوقتی است که در هفتمین اجلاس شورای جهانی آب که با حضور گسترده متخصصان و مدیران از سازمانها و نهادهای دولتی و غیردولتی ملی، منطقهای و بینالمللی برای بررسی چالشهای مرتبط با آب برگزار شده است، شرکت کرده و مطالبی را درباره مدیریت بههم پیوسته منابع آب ارایه کنم.
وی با سپاس از دولت و مردم کشور کرهجنوبی، شورای جهانی آب و برگزارکنندگان این گردهمایی بزرگ که در دو شهر دگو و گیانگجو برگزار شده است، ادامه داد: بیگمان برگزاری این رویداد بینالمللی با نظم و سیاق خاص خود نشانگر تلاش بیوقفه و همهجانبه همه نهادها و سازمانهای مرتبط بوده که قابل ستایش است.
وزیر نیرو در ادامه به پیشینه و لزوم پیادهسازی مدیریت بههم پیوسته منابع آب، چالشها و اقدامهای موردنیاز جهت مقابله و مواجهه با آنها با تاکید بر منطقه غرب آسیا بهعنوان یکی از کانونهای اصلی و مهم در معرض خطر بحران آب، اشاره کرد و ادامه داد: آب همواره بهعنوان یک مولفه مهم در توسعه پایدار مطرح است اما در بسیاری از طرحهای توسعهای، نقش و اهمیت منابع آب نادیده و یا حاشیهای در نظر گرفته میشود؛ از این رو رویکرد مدیریت بههم پیوسته منابع آب در پاسخ به فشارهای روزافزون بر سامانههای آبی که تحت تاثیر عامل یادشده بوده، پایهگذاری شده است.
وی افزود: اگرچه مفهوم مدیریت بههم پیوسته منابع آب از دیرباز وجود داشته است اما توسعه ادبیات فنی آن به اوایل دهه 90 میلادی برمیگردد. در گذشته طرحهای توسعه منابع آب، عمدتاً با هدف توسعه محلی یا منطقهای و بدون یکپارچهنگری و توجه کافی به چرخه آب در کل حوضه آبریز بوده است. عدم بههم پیوسته بودن مدیریت و توسعه منابع آب، چالشهای متعددی را برای ایجاد تعادل در سامانه عرضه و تقاضای آب بهصورت پایدار به همراه داشته است.
چیتچیان با اشاره به پیشینه موضوع مدیریت آب، گفت: مروری گذرا بر مسیر تاریخ تکوین مدیریت آب آشکار میسازد که کشورهای پیشرو در زمینه مدیریت منابع آب با انجام سرمایهگذاریهای کلان و ایجاد زیرساختهای لازم توانستهاند مرحله توسعه سازهای و مدیریت فیزیکی منابع آب را تا حدود زیادی پشت سر گذاشته و با ورود به مرحله مدیریت مصرف و تقاضا ضمن ایجاد ظرفیتهای مناسب مدیریتی و نرمافزاری، برنامههای عملیاتی لازم را برای این مرحله از مدیریت منابع آب فراهم سازند.
وی ادامه داد: بررسی سامانههای موفق مدیریت آب در نقاط مختلف جهان بهویژه در مناطقی که از کمبود بارش و توزیع زمانی و مکانی ناموزون آن در رنج هستند، اهمیت مدیریت بههم پیوسته منابع آب و نقش آن در میزان موفقیت در ایجاد تعادل و توازن در عرضه و تقاضای آب و دسترسی پایدار و نظاممند ذینفعان به منابع آب، ارتقای ارزش آب و در عین حال مقابله با آلودگیها و فراهم کردن شرایط مناسب برای محیط زیست و توسعه پایدار را روشن میسازد. *احتمال افزایش ظهور کانونهای ناآرام آبی در ایران وزیر نیرو تصریح کرد: ظهور کانونهای ناآرام آبی بیشتر در مناطق خشک و نیمهخشک جهان که ایران نیز در آن قرار گرفته، محتملتر است. راهحل اساسی، گذر از دوران مدیریت عرضه آب به مدیریت تقاضا است که خود به ابزارها و امکانات گستردهای نیاز دارد که امروزه از مجموعه عناصر آن بهعنوان مدیریت بههم پیوسته منابع آب نام برده میشود. از این رو، تدوین برنامههای مدیریت بههم پیوسته منابع آب در کل حوضه آبریز برای یافتن راهحلهایی برای مقابله با چالشهای پیشرو از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی با بیان اینکه چالشهای متعددی در مسیر مدیریت بههم پیوسته منابع آب بهویژه در مناطق خشک و نیمهخشک وجود دارد، ادامه داد: کمبود شدید منابع مالی برای توسعه زیرساختها برای تامین نیازهای پایه، بهرهوری بسیار کم منابع آب تامینشده و سرمایهگذاریهای بهعملآمده و بهطور کل پایینبودن ارزش اقتصادی آب، کمبود آمار و اطلاعات، آلودگی گسترده منابع آب، بهرهبرداری بیش از حد از منابع آب زیرزمینی و ضعف سامانههای پایش منابع و مصارف از نکتههای قابل ذکر در اینباره است.
وزیر نیرو افزود: وقوع پدیدههای خشکسالی و سیلاب که با بروز تغییرهای اقلیم دامنه و ابعاد خسارتهای جهانی و مالی ناشی از آنها روز به روز سیر صعودی دارد نیز میتواند حرکت در مسیر مدیریت بههم پیوسته منابع آب را کند نماید. موضوعهای دیگری نظیر رودخانههای مرزی و آبهای مشترک نیز نیازمند توجه جدی در مدیریت بههم پیوسته منابع آب است.
وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران بهعنوان یکی از کشورهای دارای پیشینه طولانی در زمینه مدیریت آب که قنات یکی از نمونههای آن است، در زمینه ابعاد و مولفههای مختلف مدیریت بههم پیوسته منابع آب با تهیه و تدارک و اجرای برنامههای لازم توانسته است گامهای ارزشمندی را طی سالیان اخیر طی کند که در صدر این اقدامها میتوان به جایگاه محوری بخش آب در توسعه پایدار ایران اشاره کرد که تصویب سیاستهای درازمدت، نتیجه ملموس و تجلی محسوس چنین اقدامی درواقع عزم مسئولان سیاسی کشور را برای تقویت بنیانهای مدیریت آب آشکار میسازد.
وی ادامه داد: بهطور مثال، در این راستا وزارت نیروی جمهوری اسلامی ایران بهعنوان نهاد اصلی متولی آب در ایران، به اجرا و عملیاتی کردن مدیریت بههم پیوسته منابع آب در سطح شش حوضه آبریز اصلی ایران اقدام کرده و در این راستا اصلاحهای سازمانی و اداری لازم را به عمل آورده است تا با در نظر گرفتن ارزش اقتصادی آب و ملاحظههای اجتماعی، سیاسی و نیازهای زیست محیطی این ماده حیاتی بهعنوان یکی از محورهای اصلی توسعه پایدار، با مدیریت کمی و کیفی منابع و مصارف آب، نسبت به عرضه آب سالم و کافی اقدام کند و عزم جدی وزارت نیرو، ادامه مسیر تطبیق ساختار تشکیلاتی خود با جدیدترین استانداردهای جهانی و در راستای مدیریت بههم پیوسته منابع آب در سطح حوضه آبریز است.
وزیر نیرو با اشاره به سرمایهگذاری گسترده در ایجاد زیرساختهای مربوط به آبرسانی شهری، روستایی، ایجاد سامانههای فاضلاب شهری و روستایی، احداث سدهای مخزنی و نیروگاههای برقآبی، شبکههای آبیاری و زهکشی، آموزش و ظرفیتسازی، توجه به روشهای غیر سازهای و ارتقای نظام مدیریتی و برخورداری از نظام تخصیص پیشرفته منابع آب که از اولویتهای اصلی و مولفههای مهم حکمرانی آب را تشکیل میدهد، ادامه داد: رشد سرمایهگذاری در اینباره در طول سالهای اخیر بیسابقه بوده است، بهطوری که منابع مالی هزینهشده در طول برنامه پنجم توسعه که از سال 2010 آغاز شد و تا مارس سال 2015 ادامه داشت، به رقم قابل ملاحظه 25 میلیارد دلار رسیده است.
وی افزود: در سایه تلاشها و اجرای برنامههای مختلف پنجساله هماکنون بیش از 99 درصد از جمعیت شهری و حدود 80 درصد از جمعیت روستایی ایران زیرپوشش آب شرب سالم و بهداشتی قرار دارد و حدود 40 درصد از جمعیت شهری زیرپوشش شبکههای آب و فاضلاب پیشرفته قرار داشته که به سرعت در حال رشد است و حجم مخازن سدهای در دست بهرهبرداری کشور به 48.8 میلیارد مترمکعب و تولید انرژی برقآبی به حدود 12 هزار مگاوات در سال رسیده است. افزونبر این، مساحت زمینهای زیرپوشش شبکههای آبیاری و زهکشی پیشرفته در ایران حدود دو میلیون هکتار برآورد شده که این رقم به سرعت در حال رشد است.
وی با تاکید بر اهمیت برگزاری مجمع جهانی آب که هفتمین دوره آن در شهرهای دگو و گیانگجو برگزار میشود، ادامه داد: هماکنون این مجمع به مهمترین و فراگیرترین رویداد بینالمللی درباره آب و مدیریت آن تبدیل شده و پارادایم حاکم بر نحوه سازماندهی و اجرای آن به نحوی است که در طول هفت دوره برگزاری آن، توانسته است انگیزههای مشارکت در آن را از بالاترین سطح سیاسی گرفته تا اقشار مختلف و جوامع بومی به نحو قابلتوجهی ارتقا دهد.
وزیر نیرو ادامه داد: از این نظر، برگزاری اجلاسهای جهانی شورای جهانی آب فرصت بینظیری را جهت توسعه مفهوم مدیریت بههم پیوسته منابع آب فراهم میکند تا تمام عوامل و عناصر اثرگذار و تاثیرپذیر در مدیریت آب به مبادله افکار، اندیشهها، تجربهها و دانش اقدام کنند. بهعنوان نمونه، میتوانم به رونمایی از مجموعه راهنماهای مدیریت بههم پیوسته منابع آب در پنجمین اجلاس شورای جهانی آب اشاره کنم که بر اجرای گام به گام و حرکت تدریجی (Spiral Model) به سمت مدیریت بههم پیوسته منابع آب با مشارکت تمامی ذینفعان تاکید میکرد.
چیتچیان در بخش پایانی سخنرانی خود با ارایه دو پیشنهاد درباره عملیاتی کردن مدیریت بههم پیوسته منابع آب بهویژه برای مناطق دارای اقلیم خشک، ادامه داد: همانگونه که در پیشنویس بیانه وزیران هفتمین اجلاس شورای جهانی آب اشاره شده است، عملیاتی کردن راهکارهای پیشنهادی اهمیت زیادی دارد و امیدوارم تاکید بر اجرایی کردن راهکارهای پیشنهادی یکی از نقاط قوت اجلاس هفتم باشد.
چیتچیان درباره پیشنهاد نخست خود گفت: در پیادهسازی کارآمد مدل مدیریت بههم پیوسته منابع آب باید به تنوع شرایط اقلیمی و بهویژه مسایل خاص اقلیم خشک و نیمهخشک نظیر کمبود منابع آب و کمیابی آن، فقدان آمار و اطلاعات کافی، عدم تعادل شدید بین نیازهای مختلف بخشهای شرب، کشاورزی، صنعت و محیط زیست و منابع آب در دسترس توجه داشت. مهمترین عامل در پیادهسازی موفق مدیریت بههم پیوسته منابع آب در مناطق خشک و نیمهخشک، وجود اراده و عزم سیاسی و اجتماعی و نیز وجود ساختارهای اداری توانمند برای اجرا و تداوم این برنامه بوده که خود مستلزم توجه به اهمیت و نقش ظرفیتسازی و توسعه نیروی انسانی و ادبیات فنی مناسب است.
وزیر نیرو در توضیح پیشنهاد دوم خود، گفت: مایلم بر اهمیت موضوع مدیریت پایدار منابع آب زیرزمینی و نقش و اهمیت آن در مسیر دستیابی به مدیریت بههم پیوسته منابع آب تاکید کنم. لازم است موضوع منابع آب سطحی و زیرزمینی و توسعه مفاهیم و دستورالعملهای موردنیاز بهمنظور در نظر گرفتن توامان منابع آب سطحی و زیرزمینی در مدیریت بههم پیوسته منابع آب، بیش از پیش موردتوجه قرار گیرد و در این زمینه جمهوری اسلامی ایران آماده است تا با در اختیار قرار دادن تجربههای خود و با سایر کشورها و سازمانهای علاقمند همکاری کند.
وی در پایان تصریح کرد: اینجانب قصد دارم تا نتایج حاصل از این اجلاس را توسط همکارانم در یک نشست ویژه در کشور خود ارایه کنم. انتهای پیام/ک
94/01/26 - 09:51
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]
صفحات پیشنهادی
برای شرکت در هفتمین مجمع جهانی آب وزیر نیرو امشب عازم کرهجنوبی میشود
برای شرکت در هفتمین مجمع جهانی آبوزیر نیرو امشب عازم کرهجنوبی میشودوزیر نیرو امشب برای حضور در هفتمین مجمع جهانی آب عازم کرهجنوبی میشود بهگزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو پاون مجمع جهانی آب بهعنوان بزرگترین رویداد بین&zwnjدر هفتمین اجلاس جهانی آب انجام شد توافق چین، ژاپن و کره جنوبی برای همکاری در زمینه آب/امیدواری به پایان تنشها
در هفتمین اجلاس جهانی آب انجام شدتوافق چین ژاپن و کره جنوبی برای همکاری در زمینه آب امیدواری به پایان تنشهای 70 ساله دو کرهدر حاشیه برگزاری اجلاس جهانی آب در دائگوی کره جنوبی وزاری کشورهای چین ژاپن و کره جنوبی توافق نامه ای را برای افزایش همکاری در زمینه مسایل مربوط به آب امضدر هفتمین اجلاس جهانی آب درخواست امارات برای کنترل کیفیت آب ورودی به خلیج فارس/ 90 درصد آب این کشور از خلیج فا
در هفتمین اجلاس جهانی آبدرخواست امارات برای کنترل کیفیت آب ورودی به خلیج فارس 90 درصد آب این کشور از خلیج فارس تامین میشودوزیر محیط زیست و آب امارات طی سخنانی در هفتمین اجلاس جهانی آب اعلام کرد کیفیت آب رودخانه های ورودی به خلیج فارس به دلیل وابستگی بالای این کشور به آب خلیج فامعاون فروش سایپا در پاسخ به فارس مطرح کرد دلیل افزایش یک میلیون تومانی قیمت پارس تندر / در قیمت گذاری جدید تاب
معاون فروش سایپا در پاسخ به فارس مطرح کرددلیل افزایش یک میلیون تومانی قیمت پارس تندر در قیمت گذاری جدید تابع مصوبه شورای رقابت هستیممعاون بازاریابی و فروش سایپا با اشاره به درخواست ارائه شده از سوی این شرکت به شورای رقابت برای افزایش قیمت خودرو گفت قیمت جدید خودرو پس از تعییندر هفتمین اجلاس جهانی آب مطرح شد پشنهاد ترکمنستان برای حل و فصل مناقشات آبی
در هفتمین اجلاس جهانی آب مطرح شدپشنهاد ترکمنستان برای حل و فصل مناقشات آبیرئیس جمهور ترکمنستان پیشنهاد کرد که سند الزام آور جدیدی در قالب راهبرد آب سازمان ملل متحد تهیه شود که جنبه اجرایی نیز داشته باشد به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در ترکمنستان به نقل از خبرگزاری دولتی تافزایش تقاضا برای خرید طلا در بازارهای جهانی
یکشنبه ۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۲ ۲۳ رییس اتحادیه طلا و جواهر گفت شروع سال جدید همزمان با بحران یمن بود که همین موضوع قیمت نفت را تحت تاثیر قرار داده و منجر به افزایش قیمت آن شده و به دنبال آن قیت طلا افزایش یافت محمدکشتی آرای در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد شروع سال جدید مصاداحتمال تعویق افزایش یک بند از فیش حقوق/ حق مسکن منتظر امضای دولت
۷۷ روز از مصوبه اولیه گذشت احتمال تعویق افزایش یک بند از فیش حقوق حق مسکن منتظر امضای دولت شناسهٔ خبر 2526990 دوشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۷ ۵۸ اقتصاد > کار و تعاون با وجود ارائه بسته جدید مزدی کارگران در سالجاری هنوز تکلیف یک بند از این افزایشها معلوم نیست و هیات وزیران تصقیمت جهانی نفت افزایش یافت/ بشکهای 57 دلار
قیمت جهانی نفت افزایش یافت بشکهای 57 دلارقیمت جهانی نفت امروز با افزایش ۱ ۵ دلار به بشکهای ۵۷ دلار معامله شد به گزارش گروه اقتصاد بینالملل خبرگزاری فارس امروز در بازارهای جهانی قیمت نفت برنت رشد 1 42 دلار داشت و بشکهای 56 دلار و 97 سنت خرید و فروش شد قیمت نفت آوزیر نفت اعلام کرد افزایش یک میلیون بشکه ای صادرات نفت ایران در صورت لغو تحریمها
وزیر نفت اعلام کردافزایش یک میلیون بشکه ای صادرات نفت ایران در صورت لغو تحریمهابیژن زنگنه از احتمال افزایش یک میلیون بشکهای صادرات نفت ایران در صورت لغو تحریمها خبر داد و گفت این میزان از مجموع ظرفیت تولید از مدار خارج شده در میدانهای نفتی موجود انجام میشود و به سرعت میتواشورای رقابت،سقف مجاز افزایش قیمت خودرو را چقدر می داند؟
شورای رقابت سقف مجاز افزایش قیمت خودرو را چقدر می داند اقتصاد > صنعت - خبرگزاری تسنیم نوشت رئیس شورای رقابت با بیان اینکه سازمان حمایت مسئول نظارت بر بازار خرید و فروش خودرو است گفت حداکثر افزایش قیمت خودرو با اعمال نرخ جدید مالیات ارزش افزوده حدود ۸۰۰ هزاراحتمال افزایش وام خرید مسکن قوت گرفت
یکشنبه ۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۲ ۴۳ با اشاره رییس کل بانک مرکزی به نظر مثبت شورای پول و اعتبار برای تغییر سقف وام خرید مسکن همچنین پیشنهادات جدید وزارت راه برای رفع موانع راه اندازی صندوق پس انداز مسکن به نظر می رسد که امسال طرحهای مطرح شده برای تغییر وام مسکن در سال گذشته تعیین تکلیفاونس جهانی 1210 دلار/افزایش نرخ سود بانکی آمریکا به تاخیر افتاد
اونس جهانی 1210 دلار افزایش نرخ سود بانکی آمریکا به تاخیر افتادقیمت طلا با 1 41 دلار افزایش به 1210 63 دلار در هر اونس رسید تاخیر در افزایش نرخ بهره بانکی آمریکا قیمت را بالا برد به گزارش گروه اقتصاد بینالملل فارس به نقل از رویترز قیمت طلا در معاملات امروز افزایش یافت و ببازگشت دوباره ایران به بازارهای کارجهانی/اعزام نیروی کار به ۸کشور
اعزام ۲۰هزار متقاضی کار در سال ۹۴ بازگشت دوباره ایران به بازارهای کارجهانی اعزام نیروی کار به ۸کشور شناسهٔ خبر 2529424 جمعه ۲۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۰ ۲۵ اقتصاد > کار و تعاون ایران قصد دارد در قالب سیاستهای جدید اعزام نیروی کار به خارج را گسترش دهد و این اقدامات از طریق تفاهم ناافزایش قیمت خودرو، بدون تائید شورای رقابت!
افزایش قیمت خودرو بدون تائید شورای رقابت رئیس شورای رقابت گفت افزایش قیمت خودرو بیش از یک درصد مالیات بر ارزش افزوده خلاف قوانین است عضو ناظر مجلس شورای اسلامی درشورای رقابت هم گفت این اتفاق بدون تائید شورای رقابت اتفاق افتاده و شورا درسال جاری هیچ مصوبهای برای افزایش قیمتبرگزاري سومين نشست وزيران 1+5 و ايران/ افزايش احتمال پايان مذاکرات با صدور بيانيه
۱۱ فروردين ۱۳۹۴ ۱۴ ۵۸ب ظ برگزاري سومين نشست وزيران 1 5 و ايران افزايش احتمال پايان مذاکرات با صدور بيانيه موج - احتمال پايان رايزني ها امروز سه شنبه با صدور بيانيه اي در اين خصوص افزايش يافته است به گزارش خبرگزاري موج ظهر سه شنبه سومين نشست وزيران خارجه گروه 1 5 و ايران برشورای رقابت با افزایش قیمت خودرو برخورد میکند
شورای رقابت با افزایش قیمت خودرو برخورد میکند عضو ناظر مجلس شورای اسلامی درشورای رقابت اظهار کرد افزایش قیمت خودرو خارج از تصمیمات شورای رقابت غیرقانونی است و شورا با آن برخورد خواهد کرد آفتاب عیسی امامی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به افزایش قیمت برخی از خودروهای تولید داواکنش شورای رقابت به افزایش قیمت خودرو |اخبار ایران و جهان
واکنش شورای رقابت به افزایش قیمت خودرو عضو ناظر مجلس شورای اسلامی درشورای رقابت اظهار کرد افزایش قیمت خودرو خارج از تصمیمات شورای رقابت غیرقانونی است و شورا با آن برخورد خواهد کرد کد خبر ۴۹۰۳۳۳ تاریخ انتشار ۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۶ ۱۷ - 11 April 2015 عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در-
اقتصادی
پربازدیدترینها