واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پرسه مرگ در جاده های مواصلاتی خاش به زاهدان خاش به سراوان و سکوت مسئولان پایگاه خبری تفتان ما روز یکشنبه /ششم اردیبهشت/ مطلبی با عنوان "پرسه مرگ در جاده های مواصلاتی خاش به زاهدان، خاش به سراوان و سکوت مسئولان!" منتشر کرده است.
در این مطلب آمده است: جاده خاش - زاهدان - ایرانشهر - سراوان به دلیل وجود آسفالت های کم عمر و پف کرده و در بسیاری قسمت ها تکه پاره شده و از سویی دیگر جاده ای کم عرض از خطرناکترین جاده های استان سیستان و بلوچستان است.
هرچند گاه یک بار شاهد کشته، زخمی شدن و ناقص العضو شدن تعدادی از هموطنان عزیزمان در جاده مواصلاتی زاهدان - خاش - ایرانشهر - سراوان از توابع استان سیستان و بلوچستان هستیم و مسئولین استان هیچگونه راه حلی برای جلوگیری از این تصادفات وحشتناک ارائه نکرده اند و تنها امارهاست که روزانه ردیف می کنیم و نصیب مسافران و رانندگان و خانوادهای آنان چیزی نیست جز تصادفات وحشتناکی که پایانی ندارد و باز هم ما می مانیم و جاده هاییکه قربانیان را به کام خود می گیرند و خبر های حوادث روزانه ها و خبرگزاری ها که می خوانیم و کاری جز تاسف برای خانواده قربانی نمی کنیم.
وضعیت کنونی جاده زاهدان- خاش و سراوان – خاش به گونه ای است که روزانه شاهد تصادفات دلخراش و منجر به فوت هم استانی های خود هستیم و شاهدیم که دوستان و هم استانی هایمان روزانه به داغ عزیزانشان می نشینند و مسئولین فقط سکوت می کنند. جاد ه زاهدان- خاش و سراوان – خاش روزانه جان مردم را می گیرند و در این وادی نه مسئولی پاسخگوی مشکلات موجود است و نه کسی به فکر است که این وضعیت را اصلاح کند، ولی آنچه در این بین بسیار قابل توجه بوده عدم توجه به مشکلات موجود در حوزه راه است که روزانه خسارت های جبران ناپذیری را به جامعه پیرامون تحمیل می کند.
جاده سراوان- خاش 160 کیلومتر جاده است که حادثه خیز بودن این محور به دلیل عرض کم آن است. ضمن آن که باید خودرو های قاچاق سوخت و انسان و حضور کامیون ها را هم دلیل دیگری برای حادثه خیز بودن این محور دانست و البته از آسفالت های نامرغوب این مسیر نیز نباید غافل بود.
سرهنگ ایوب شرافتی فرمانده پلیس راه استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه متاسفانه بیشترین تصادفات استان در شش ماهه دوم سال گذشته در حوزه شهرستان خاش و در محور خاش به زاهدان رخ داده است، گفت: پر حادثه ترین محور استان مسیرخاش به زاهدان او خاش به سراوان است که بیشترین آمار تصادفات مربوط به ساعات آخر شب است.
نماینده مردم شهرستان خاش نیز با بیان این که یکی از خواسته های مردم سیستان بلوچستان این است که تلفات جاده ای کاهش پیدا کند، اظهار کرد: مردم انتظار دارند جاده هایی مانند زاهدان - خاش - ایرانشهر - سراوان دو بانده شوند.
حمیدرضا پشنگ با تاکید بر این که یکی از خواسته های مردم این است که در استان بزرگراه ساخته شود، بیان کرد: سیستان و بلوچستان جزو استان هایی است که تقریبا رتبه اول تلفات تصادفات رانندگی را در اختیار دارد.
وی با بیان این که جاده های استانی مناسب نیست، تصریح کرد: با توجه به این که جاده ها ترانزیتی بوده و تعداد زیادی کامیون در آن تردد می کنند اما همه آنها یک بانده هستند.
عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان این که جاده ها در خیلی از جاها با استانداردها فاصله دارد، بیان کرد: نیاز است در این رابطه تدبیری شود، این موضوع را به اطلاع وزیر راه و شهرسازی رسانده ایم و کار هم شروع شده است.
پشنگ یادآور شد: از سمت زاهدان - نصرت آباد در حال دو بانده شدن است، ضمن آن که از سمت بم به نصرت آباد نیز کار در حال انجام است و جای شکر دارد.
8006/6081
06/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]