تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):بار الها... باطل را از درون ما محو نما و حق را در باطن ما جاى ده. زيرا كه ترديدها...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802511709




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا کودکان پرخاشگر می‌شوند |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: چرا کودکان پرخاشگر می‌شوند
کد خبر: ۴۹۰۵۸۲
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۰ - 12 April 2015


روانشناس بالینی گفت: علت پرخاشگری به ویژه در کودکان 3 تا 6 ساله به نقش پدر و مادر مربوط می‌شود. اختلال در روابط والدین با کودک و عدم برآوردن نیازهای او زمینه‌ساز بروز پرخاشگری در کودک می‌شود.

به گزارش فارس، سید عبدالمجید بحرینیان اظهار داشت: مهمترین نقشی که در تربیت کودک وجود دارد رابطه والدین با او است که این رابطه در مقاطعی با تاکید بر مادر در مقاطعی پدر و مادر، گاهی همسالان و سایر اقشار جامعه بررسی می‌شود.

وی افزود: رابطه والدین با کودک به ویژه از منظر عاطفی توجه به او، بررسی مشکلاتش، آموزش کودک در زمینه اخلاق، مسائل عاطفی و کنترل ادرار و مدفوع نقشی است که والدین در رابطه با کودک ایفا می‌کنند و چنانچه هر کدام از این نقش‌ها ناقص باشد کودک در جامعه با مشکلاتی روبرو خواهد بود و مجبور به تحمل مشکلاتی خواهد بود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: مشکلات کودک می‌تواند زمینه‌ساز آسیب‌هایی در دوران بزرگسالی شود هر چند که این مشکلات حلقه زنجیره رشد کودکی را نیز مختل می‌کند. در مسیر رشد مراحل قبلی پایه مراحل بعدی است و چنانچه کودک در هر مرحله تثبیت شود اثر سویی بر مراحل بعدی او خواهد گذاشت.

این متخصص حوزه بهداشت روان ادامه داد: کودک در هر مرحله نیازهایی اساسی و بنیادی دارد و در هر مرحله می‌تواند این نیازها را با تاکید بر رابطه با یکی از والدین،‌ دوستان، همسالان، محیط تحصیلی و معلم و سایر اقشار جامعه انجام دهد.

وی ادامه داد: اگر کودک نقش خود به خوبی ایفا نکند و نیازهای او در هر مرحله ارضا نشود ممکن است در یکی از سطوح ذکر شده دچار آسیب شود مثلا با همسالان خود دچار مشکل شده و گوشه‌گیری اختیار کند.

این روانشناس بالینی تاکید کرد: نیازهای محوری کودکان را در هر مرحله باید شناسایی و نسبت به تامین آنها اقدام کنیم در صورتی که این نیازها برآورده نشوند کودک دچار محرومیت می‌شود که این عامل بر سایر جنبه‌های روان او تاثیر خواهد گذاشت.

بحرنیان ادامه داد: گاهی والدین کودک را به درمانگاه روان‌شناختی می‌آورند و از پرخاشگری فرزند خود شکایت دارند. توجه به این نکته ضروری است که برخی مسائل کودک تحت تاثیر مراحل رشد او قرار دارد، مثلا در برخی رفتارها مغز باید به پختگی لازم برسد. نمونه آن ابتلا به بیش فعالی است که با ناپختگی‌هایی در سیستم عصبی همراه است که بر اساس آن رشد این سیستم نسبت به سایر کودکان همسن کندتر می‌شود و کودک باید تحت آموزش‌هایی برای طی این دوران قرار گیرد.

این روانشناس بالینی گفت: برخی مسائل مربوط به پختگی، سن و سال و رفتار است اما برخی مسائل مانند پرخاشگری به ویژه در کودکان 3 تا 6 ساله به نقش پدر و مادر مربوط می‌شود. برای این کودکان اصلی وجود دارد که طبق آن گفته می‌شود کودکی مشکل‌دار نمی‌شود مگر این که رابطه والدین او مختل باشد یا پدر و مادر در رفتار با کودک دچار اشکالاتی باشند و نتوانند نیازهای او را برآورده کنند.

وی خاطر نشان کرد: گاهی والدین نیازهای کودک را تشخیص نمی‌دهند در این مواقع به والدین تاکید می‌شود که لازم نیست برای حل مشکلات فرزند خود، او را بیاورید همین که خودتان به درمانگاه می‌آیید کافی است چرا که علت مشکل کودک را باید در رفتار والدین جستجو کرد.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 478]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن