تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر کـس به رزق و روزى کم از خدا راضى باشد، خداوند از عمل کم او راض...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834709333




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا کودکان پرخاشگر می‌شوند


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
چرا کودکان پرخاشگر می‌شوند
چرا کودکان پرخاشگر می‌شوند روانشناس بالینی گفت: علت پرخاشگری به ویژه در کودکان 3 تا 6 ساله به نقش پدر و مادر مربوط می‌شود. اختلال در روابط والدین با کودک و عدم برآوردن نیازهای او زمینه‌ساز بروز پرخاشگری در کودک می‌شود.


به گزارش فرهنگ نیوز، سید عبدالمجید بحرینیان به فارس اظهار داشت: مهمترین نقشی که در تربیت کودک وجود دارد رابطه والدین با او است که این رابطه در مقاطعی با تاکید بر مادر در مقاطعی پدر و مادر، گاهی همسالان و سایر اقشار جامعه بررسی می‌شود.

وی افزود: رابطه والدین با کودک به ویژه از منظر عاطفی توجه به او، بررسی مشکلاتش، آموزش کودک در زمینه اخلاق، مسائل عاطفی و کنترل ادرار و مدفوع نقشی است که والدین در رابطه با کودک ایفا می‌کنند و چنانچه هر کدام از این نقش‌ها ناقص باشد کودک در جامعه با مشکلاتی روبرو خواهد بود و مجبور به تحمل مشکلاتی خواهد بود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: مشکلات کودک می‌تواند زمینه‌ساز آسیب‌هایی در دوران بزرگسالی شود هر چند که این مشکلات حلقه زنجیره رشد کودکی را نیز مختل می‌کند. در مسیر رشد مراحل قبلی پایه مراحل بعدی است و چنانچه کودک در هر مرحله تثبیت شود اثر سویی بر مراحل بعدی او خواهد گذاشت.

این متخصص حوزه بهداشت روان ادامه داد: کودک در هر مرحله نیازهایی اساسی و بنیادی دارد و در هر مرحله می‌تواند این نیازها را با تاکید بر رابطه با یکی از والدین،‌ دوستان، همسالان، محیط تحصیلی و معلم و سایر اقشار جامعه انجام دهد.

وی ادامه داد: اگر کودک نقش خود به خوبی ایفا نکند و نیازهای او در هر مرحله ارضا نشود ممکن است در یکی از سطوح ذکر شده دچار آسیب شود مثلا با همسالان خود دچار مشکل شده و گوشه‌گیری اختیار کند.

این روانشناس بالینی تاکید کرد: نیازهای محوری کودکان را در هر مرحله باید شناسایی و نسبت به تامین آنها اقدام کنیم در صورتی که این نیازها برآورده نشوند کودک دچار محرومیت می‌شود که این عامل بر سایر جنبه‌های روان او تاثیر خواهد گذاشت.

بحرنیان ادامه داد: گاهی والدین کودک را به درمانگاه روان‌شناختی می‌آورند و از پرخاشگری فرزند خود شکایت دارند. توجه به این نکته ضروری است که برخی مسائل کودک تحت تاثیر مراحل رشد او قرار دارد، مثلا در برخی رفتارها مغز باید به پختگی لازم برسد. نمونه آن ابتلا به بیش فعالی است که با ناپختگی‌هایی در سیستم عصبی همراه است که بر اساس آن رشد این سیستم نسبت به سایر کودکان همسن کندتر می‌شود و کودک باید تحت آموزش‌هایی برای طی این دوران قرار گیرد.

این روانشناس بالینی گفت: برخی مسائل مربوط به پختگی، سن و سال و رفتار است اما برخی مسائل مانند پرخاشگری به ویژه در کودکان 3 تا 6 ساله به نقش پدر و مادر مربوط می‌شود. برای این کودکان اصلی وجود دارد که طبق آن گفته می‌شود کودکی مشکل‌دار نمی‌شود مگر این که رابطه والدین او مختل باشد یا پدر و مادر در رفتار با کودک دچار اشکالاتی باشند و نتوانند نیازهای او را برآورده کنند.

وی خاطر نشان کرد: گاهی والدین نیازهای کودک را تشخیص نمی‌دهند در این مواقع به والدین تاکید می‌شود که لازم نیست برای حل مشکلات فرزند خود، او را بیاورید همین که خودتان به درمانگاه می‌آیید کافی است چرا که علت مشکل کودک را باید در رفتار والدین جستجو کرد.



94/1/23 - 16:54 - 2015-4-12 16:54:23





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن