تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834500814
وزیر اقتصاد از کاهش قطعی سود بانکی خبر داد |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: وزیر اقتصاد از کاهش قطعی سود بانکی خبر داد
کد خبر: ۴۹۴۲۱۵
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۱ - 24 April 2015
وزیر اقتصاد خواستار برخورد قاطع و فارغ از مالکیت قوه قضائیه با مؤسسات مالی و اعتباری غیرمجاز شد و با اعلام اینکه سیاست اقتصاد دولت امسال بر پایه رونق است، گفت: بهطور قطع نرخ سود بانکی کاهش مییابد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، علی طیبنیا اظهار داشت: یکی از زمینههای رونق ساماندهی نرخ سود تسهیلات است که در این زمینه جلسات عدیدهای با محوریت سیاستهای پولی و بانکی برگزار میشود و بهطور قطع نرخ سود بانکی کاهش مییابد.
وزیر اقتصاد و امور دارایی خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم که کاهش سود نرخ تسهیلات بانکی برای اقتصاد عوارض منفی نداشته باشد تا منابع از بانکها به بازارهای ارز و طلا یا مؤسسات مالی غیرمجاز و غیرمنضبط که سود بالایی پرداخت میکنند، منتقل نشود.
طیبنیا با اشاره به درخواست از قوه قضائیه برای برخورد با مؤسسات مالی و اعتباری غیرمجاز بیان کرد: باید با این مؤسسات مالی غیرمجاز با قاطعیت تمام و فارغ از مالکیت برخورد شود زیرا پرداخت سودهای غیرمعمول سبب پرداخت تسهیلاتی با سود بیشتر میشود.
وی با بیان اینکه منابع مالی این مؤسسات غیرمجاز امکان حضور در تولید را ندارد، افزود: پولهای این مؤسسات بهسمت دلالی و خدماتی و فعالیتهایی که فارغ از توجیه هستند، میرود چراکه بخش تولید توان پرداخت سود این تسهیلات را ندارد و بر این اساس برخورد با مؤسسات مالی که بیش از نرخ مصوب سود پرداخت میکنند، ضرورت دارد.
* دولت 90هزارمیلیارد تومان به بانکها بدهکار است
طیبنیا با بیان اینکه دولت 90هزارمیلیارد تومان به بانکها بدهکار است، افزود: چنانچه دولت این بدهی را پرداخت نکند بانکها توان رقابت ندارند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه مطالب بیان شده در این جلسه را دغدغههای مسئولان ملی بیان کرد و گفت: دولت درصدد برنامهریزی برای رفع این مشکلات و کاهش دغدغهها است که بیان مدیران، نمایندگان و نمایندگان اصناف عزم ما را در این زمینه محکمتر میکند.
طیبنیا از تلاش برای برآورده کردن خواستههای مطرح شده در این جلسه با توجه به محدودیتهای کشور خبر داد و افزود: سفرهای استانی هیئت دولت، شخص رئیسجمهور و وزیران برای آشنایی از نزدیک با مشکلات و پیدا کردن راهحل مناسب این مشکلات است.
وی با بیان اینکه مشکلات امروز کشور در طول سالها بهوجود آمده است، خاطرنشان کرد: براین اساس این مشکلات در کوتاهمدت نیز حل نخواهند شد و باید برای یک برنامه منطقی، کارآمد و زمانبندی شده برای رفع این مشکلات تلاش کنیم.
* ریشه مشکلات اقتصادی امروز به دهه 50 برمیگردد
وزیر امور اقتصادی و دارایی ریشه مشکلات امروز را در ساختارهای نامتعادل به جای مانده از گذشته دانست و افزود: این ساختارهای نامتعادل از سالهای گذشته و بهویژه در دهه 50 شکل گرفت که افزایش درآمدهای نفتی و تزریق آن به دولت سبب شکلگیری ناکارآمدی آن شد.
طیبنیا با اشاره به این آسیبهای تزریق پول نفت به دولت بیان کرد: سطح اندک بهرهوری، اقتصاد ناکارآمد دولتی، عدم تعادل در ساختار بودجه دولت و عدم تعادلات منطقی از مشکلات این رویه است که مشکلات به جای مانده پس از انقلاب نیز ادامه پیدا کرد.
وی خاطرنشان کرد: وقوع جنگ تحمیلی و سالهای پس از آن فرصتی برای ترمیم این ساختار و عدم تعادلها ایجاد نکرد ولی در دوران اجرای برنامه سوم توسعه در کشور در بحث کاهش عدم تعادلها حرکات مثبتی انجام شد.
طیبنیا با بیان اینکه پس از این زمان با بازگشت به سیاستهای گذشته مشکلات اقتصادی دوباره شدت گرفت، افزود: هر بار که درآمدهای نفتی کاهش مییابد همه به یاد میآوریم که نفت بهجای نعمت به نقمت تبدیل شده، در حالیکه نفت نعمتی است که شیوه بهرهبرداری اشتباه از آن نقمت میسازد.
* افزایش واردات سرکوب تولید ملی است
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: افزایش درآمدهای نفتی سبب موضوعاتی همچون بزرگ شدن دولت، افزایش واردات و افزایش سهم واردات در تأمین اقتصاد کشور بود و وقتی که براساس این رویه وابستگی کشور به واردات اوج گرفت تحریمها اعمال شد.
طیبنیا با اشاره به آسیبهای افرایش واردات افزود: افزایش واردات سرکوب تولید ملی، افزایش نهادههای ملی در تولید و افزایش آسیبپذیری اقتصاد مقاومتی را بهدنبال دارد.
وی با بیان اینکه در آن دوره سیاستهای اقتصادی با سیاستهای سیاسی همراه نبود، تصریح کرد: در شرایطی که هر فردی با یک محاسبه ساده میتوانست پیشبینی کند که تحریمها در راه است، تحریمهای بیسابقه بر ما تحمیل شد.
وی با اشاره به سیاستگذاری تحریمها بیان کرد: فشار تحریمها بر درآمدهای نفتی و نظام بانکی کشور متمرکز شد که با شدت بیسابقهای بر کشور تحمیل شد که تاریخ اقتصادی جهانی چنین تحریمهای گسترده و با اجماع بینالمللی را تاکنون به خود ندیده است.
وی خاطرنشان کرد: تحریمها در اوج وابستگی سبب رکود شد زیرا اقتصادی که با عدم تعادلهای منطقی مواجه است با فشار تحریمها ایجاد رشد منفی اقتصادی را بهدنبال دارد و براثر این تحریمهای ظالمانه درآمد ملی 20درصد و تولید 10درصد کاهش یافت.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به شرایط کشور در دوران پس از تحریم بیان کرد: تورم نقطه به نقطه به 45درصد افزایش یافت که این تورم گسترش فقر، ناداری و نابرابری را بهدنبال داشت و فشارها بر عامه مردم و قشر کمدرآمد جامعه تحمیل شد.
طیبنیا با اشاره به اعتماد ملت به حاکمیت، دولت و مجلس برای پیدا کردن راهحل مقابله با تحریمها تأکید کرد: مردم خوب ایران شرایط سخت را تحمل کردند زیرا در کشورهای دیگر با نوسانات محدود نظامات اجتماعی به هم میریزد.
وی با بیان اینکه شرایط سخت هنوز ادامه دارد، افزود: در کمتر کشوری دیده شده که رکود با منشأ خارجی وجود داشته و در داخل نیز عدم تعادل ساختاری مزید بر علت شده باشد ولی آن کشور با وجود رکود و تورم از این وضعیت نجات یافته باشد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی خاطرنشان کرد: در کشورهای اروپایی و آمریکایی در سال 2008 رکود رخ داد که این کشورها طی 6 سال توانستند از وضعیت رکود خارج شود و حال آنکه در این مناطق رکود با تورم همراه نبوده است.
طیبنیا با اشاره به شرایط رهایی از رکود یا تورم گفت: برای رهایی از رکود با سیاستهای پولی انبساطی میتوان شرایط را تغییر داد و در شرایط تورم با سیاستهای انقباضی میتوان به مقابله با آن پرداخت ولی تناقض موجود در کشور وجود تورم و رکود کنار یکدیگر بود.
وی افزود: کمبود منابع برای تولید و بالا بودن نرخ سود تسهیلات بانکی سبب رکود و از سوی دیگر تورم حاصل از رشد بالای نقدینگی سبب تورم در کشور شده بود که بهدلیل وجود درآمدهای نفتی تأثیرات تورم و رکود بهمرور خود را نشان میداد.
وی خاطرنشان کرد: در این شرایط بازار ارز، طلا و غیره دچار عدم تعادل است و سرمایهگذاری صورت نمیگیرد و منابع سمت دلالی میرود که استقراض دولت از بانک مرکزی خود عاملی برای افزایش نقدینگی است.
* نقشه دشمن از تحریمها، ایجاد تنشهای سیاسی در کشور
وزیر اقتصاد و دارایی افتخار دولت یازدهم را عدم توسل به منابع بانک مرکزی در طول یک سال گذشته بیان کرد و افزود: توفیقاتی که ملت ایران در مدت یک سال گذشته به دست آورد قابل توجه است و کارشناسان خارجی گفتهاند اتفاقات یک سال اخیر در وضعیت اقتصادی کشور یک معجزه است.
وی از رشد مثبت اقتصادی در طول سه فصل گذشته خبر داد و تصریح کرد: چنانچه میبینیم طرفهای مذاکره در مذاکرات هستهای نرمش نشان دادند به این دلیل بود که دریافتند که ایرانیان راههای مقابله با تحریم را پیدا کردهاند.
طیبنیا با اشاره به قصد دشمنان در انجام تحریمها گفت: آنها توقع داشتند بهواسطه تحریمها هیجانات اجتماعی و تنشهای سیاسی در کشور بهوجود بیاید که این نقشه دشمن با استحکام ملت ایران بهدست نیامد.
* رفع تحریمهای ظالمانه بهزودی
وزیر اقتصاد با بیان اینکه بهزودی تحریمهای ظالمانه علیه ایران برداشته میشود، خاطرنشان کرد: با وجود تغییر در شرایط ولی هنوز سقف درآمد و تولید به سال 1390 نرسیده ولی رشد مثبت اقتصادی و کاهش شیب تورم علامتهای تغییر وضعیت در کشور است.
وی افزود: فشار تحریمهای ظالمانه به قشرهای متوسط و ضعیف جامعه بود و کودکان، بیماران و سالمندان از تحریمها آسیبهای فراوانی دیدند و امیدواریم بهزودی و با حفظ کرامت ایران اسلامی تحریمها برداشته شود.
طیبنیا با بیان "نگران هستیم که با رفع تحریمها اصلاحات ساختاری فراموش شود" گفت: این اصلاحات ساختاری در مدت اخیر سبب افزایش سهم مالیات، گمرک و غیره در اقتصاد کشور شده و وابستگی به درآمدهای نفتی نیز کاهش یافته است.
وی درآمدهای مالیاتی را درآمد پاک بیان کرد و افزود: در یک سال گذشته 65درصد در درآمدهای گمرکی با اعمال امکانات جدید افزایش داشتیم و درآمدهای مالیاتی نیز 42درصد در سال گذشته افزایش یافته است.
وزیر اقتصاد با اشاره به سیاستهای اقتصاد مقاومتی و تأکیدات مقام معظم رهبری بر اصلاح اقتصاد کشور بیان کرد: باید سهم مالیات در هزینههای دولت افزایش پیدا کند که افزایش درآمدهای مالیاتی با شناسایی درآمدها و وصول مالیات تحقق مییابد.
*مقابله با فرار مالیاتی درآمد را 4برابر میکند
طیبنیا با بیان اینکه مقابله با فرار مالیاتی تا چهار برابر درآمدهای مالیاتی را افزایش میدهد، افزود: کسانی هستند که با درآمدهای بالا مالیات پرداخت نمیکنند و اشخاصی هستند که درآمدهای مالیاتی دریافتی را به حساب دولت واریز نمیکنند.
وی از اجرای طرح جامع مالیاتی بهعنوان پایلوت در استان کرمانشاه خبر داد و گفت: مطالعات گستردهای برای اجرای این طرح انجام شده تا مالیاتها را براساس درآمد واقعی دریافت کنیم که استان پایلوت اجرای این طرح نقاط ضعف آن را مشخص میکند.
وی با اشاره به اثرات مثبت دریافت مالیات گفت: دولتی که مالیات دریافت میکند نگران فعالیت بخش خصوصی است زیرا دولت میخواهد از تولید بخش خصوصی درآمد کسب کند و براین اساس علاقمند به رونق اقتصادی است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری سال گذشته تحلیل جامعی از وضعیت اقتصادی کشور در بیانات خود ارائه دادند که از منظر معظمله نفتی و دولتی بودن مشکلات اقتصادی کشور است.
طیبنیا سیاست دولت برای سال 94 را مبتنی بر رونق اقتصادی بیان کرد و افزود: نرخ سود تسهیلات بانکی بهطور قطع کاهش مییابد و بانکها نیز باید اموال و داراییهای مازاد خود را بفروشند و از این طریق به مردم تسهیلات پرداخت کنند.
وی از اصلاح محیط کسب و کار طی سال جاری خبر داد و گفت: دوهزار مورد صدور مجوز غیرمنطقی شناسایی شده که این مجوزها به دو طریق حذف داوطلبانه از سوی دستگاه مسئول یا حذف از طریق این وزارتخانه حذف شده و برای سایر مجوزها نیز پس از بررسی شرایط اصلاح بهسمت آسانسازی میرود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]
صفحات پیشنهادی
خبر وزیر اقتصاد از بسته کاهش نرخ سود بانکی |اخبار ایران و جهان
خبر وزیر اقتصاد از بسته کاهش نرخ سود بانکی وزیر امور اقتصادی و دارایی از بررسی بسته کاهش نرخ سود بانکی در جلسه آینده شورای پول و اعتبار برای ساماندهی نرخ سود خبر داد کد خبر ۴۹۳۴۵۰ تاریخ انتشار ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳ ۰۸ - 21 April 2015 وزیر امور اقتصادی و دارایی از بررسی بسته کاهمتی: همه موافق کاهش نرخ سود بانکی هستند |اخبار ایران و جهان
همتی همه موافق کاهش نرخ سود بانکی هستند مدیرعامل بانک ملی می گوید همه بانکها موافق هستند که نرخ سود بانکی کاهش یابد کد خبر ۴۹۱۰۵۷ تاریخ انتشار ۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۸ ۰۵ - 13 April 2015 مدیرعامل بانک ملی می گوید همه بانکها موافق هستند که نرخ سود بانکی کاهش یابد به گزارش تابناک اوزیر اقتصاد: کاهش سود بانکی قطعی است
وزیر اقتصاد کاهش سود بانکی قطعی استتاریخ انتشار پنجشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۲۳ ۱۲ علی طیب نیا در جلسه شورای اداری استان کرمانشاه که با حضور مسئولین و فعالین اقتصادی این استان برگزار میشد افزود از جمله عوارض کاهش سود بانکی میتواند سوق یافتن منابع از بانکها به سمتکاهش نرخ سود بانکی مطالبه ملی شد |اخبار ایران و جهان
کاهش نرخ سود بانکی مطالبه ملی شد رئیسجمهور در جمع مدیران بانک مرکزی و بانکها با بیان اینکه اگر مردم به دولت و سیاستهای پولی اطمینان داشته باشند در رونق تأثیرگذار خواهد بود خواستار متناسب شدن نرخ بهره همگام با کاهش نرخ تورم شده و گفته است پرداخت تسهیلات با این نرخ سود به بخشبورس در انتظار کاهش نرخ سود بانکی |اخبار ایران و جهان
بورس در انتظار کاهش نرخ سود بانکی رئیس سازمان بورس با اعلام اینکه بورس در انتظار کاهش نرخ سود بانکی است از واریز درآمد حاصل از فروش نفت در بورس انرژی به صورت ریالی خبرداد و گفت عرضههای خصوصی سازی باید به شکل هدفمند انجام شود کد خبر ۴۹۰۵۳۲ تاریخ انتشار ۲۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰ ۴دستور کاهش نرخ سود بانکی تاکنون ابلاغ نشده |اخبار ایران و جهان
دستور کاهش نرخ سود بانکی تاکنون ابلاغ نشده نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت دستور کاهش نرخ سود بانکی در سال 94 ابلاغ نشده است کد خبر ۴۹۰۷۶۵ تاریخ انتشار ۲۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۱ ۵۶ - 12 April 2015 نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت دستور کاهش نرخ سود بانکی در سال 94 ابلاغ نشدهزمان کاهش نرخ سود بانکی فرا رسید |اخبار ایران و جهان
زمان کاهش نرخ سود بانکی فرا رسید به گفته یک کارشناس بانکی آنچه كه باعث شده اوضاع آشفته اي در سيستم مالي و پولي كشور ايجاد شود تداوم سياستهاي غلط بانكي است کد خبر ۴۹۲۶۴۳ تاریخ انتشار ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹ ۰۵ - 19 April 2015 به گفته یک کارشناس بانکی آنچه كه باعث شده اوضاع آشفآمار وزیر اقتصاد از افزایش درآمد مالیاتی کشور |اخبار ایران و جهان
آمار وزیر اقتصاد از افزایش درآمد مالیاتی کشور کد خبر ۴۹۴۰۲۰ تاریخ انتشار ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲ ۴۰ - 23 April 2015 وزیر اقتصاد و امور دارایی گفت مناطق آزاد در کشور از هدف اصلی خود دور شده و بهسمت وارد کردن کالا به کشور و ضربه به تولید ملی هستند که این روند باید معکوس شود به گزطرح مجلس برای تعیین تکلیف نرخ سود بانکی |اخبار ایران و جهان
طرح مجلس برای تعیین تکلیف نرخ سود بانکی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت طرحي براي مشخص شدن سود بانکي در کميسيون مشترک برنامه و بودجه و اقتصاد آماده شده است و يکشنبه براي رأي گيري درباره فوريت آن به صحن علني مجلس مي آيد کد خبر ۴۹۲۰۵۱ تاریخ انتشار ۲۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳ ۰۸ -وزیر اقتصاد: سود بانکی باید کاهش یابد
وزیر اقتصاد سود بانکی باید کاهش یابد شناسهٔ خبر 2560542 پنجشنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۳ ۰۸ اخبار کوتاه > اقتصاد وزیر اقتصاد از تصمیم دولت برای تهیه بسته جدید نرخ سود تسهیلات بانکی خبر داد و گفت هند بابت فروش نفت ۷ میلیارد دلار به ایران بدهکار استفرمول پلکانی سود بانکی |اخبار ایران و جهان
فرمول پلکانی سود بانکی سیاستگذار پولی اصلاح نرخ سود بانکی متناسب با روند نزولی نرخ تورم را بهعنوان یک اولویت اصلی در سال جاری مطرح کرده است در این شرایط سه گزاره تعیین سقف برای سود تعیین نرخ سود درصدی بیشتر از نرخ تورم و کاهش پلکانی نرخ سود مطرح شده است کد خبر ۴۸۹۲۵۶سوال طرح شده در حوزه اختیارات وزیر اقتصاد نیست |اخبار ایران و جهان
سوال طرح شده در حوزه اختیارات وزیر اقتصاد نیست مجلس باید با اختیارات خود شرایط را به گونهای تغییر دهد که بانکها کنترلپذیر شوند چرا که با رفتن این وزیر و آمدن دیگری مشکلات حل نخواهد شد کد خبر ۴۹۲۸۸۵ تاریخ انتشار ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۷ ۱۲ - 19 April 2015 مجلس باید با اختیاراتعییننرخسودبانکی در دستور کار شورای پول |اخبار ایران و جهان
تعییننرخسودبانکی در دستور کار شورای پول قائم مقام بانک مرکزی گفت تصمیم گیری در خصوص نرخ سود بانکی در دستور کار شورای پول و اعتبار قرار دارد کد خبر ۴۹۲۵۲۶ تاریخ انتشار ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۸ ۴۱ - 18 April 2015 قائم مقام بانک مرکزی گفت تصمیم گیری در خصوص نرخ سود بانکی درتفاهم امروز بانکها درباره نرخ سود بانکی |اخبار ایران و جهان
تفاهم امروز بانکها درباره نرخ سود بانکی رئیس شورای هماهنگی بانکها به نیابت از بانکهای دولتی و خصوصی اعلام کرد مدیران عامل بانکهای دولتی و خصوصی در نشست صبح امروز خود که در محل بانک تجارت انجام گرفت برای کاهش سود بانکی به تفاهم رسیدند کد خبر ۴۹۲۵۰۹ تاریخ انتشار ۲۹ فروردين ۱تأثیر سود بانکی بر مسکن |اخبار ایران و جهان
تأثیر سود بانکی بر مسکن کد خبر ۴۹۳۹۴۱ تاریخ انتشار ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۷ ۴۸ - 23 April 2015 دنیای اقتصاد نوشت در شرایطی که بانکها بر سر کاهش 2 درصدی نرخ سود بانکی با یکدیگر تفاهم کردهاند اما برخی بر این باورند که در این شرایط با کاهش نرخ سود ممکن است سرمایه دوباره به سمت فعدردهايي که با کاهش نرخ سود درمان نميشود |اخبار ایران و جهان
دردهايي که با کاهش نرخ سود درمان نميشود گرچه کاهش نرخ سود بانکي مي تواند هزينه سرمايه گذاري را کاهش دهد اما نبايد فراموش کنيم که در کشور ما سودآوري فعاليت هاي غيرمولد معمولا از فعاليت هاي مولد بيشتر است کد خبر ۴۹۲۶۲۴ تاریخ انتشار ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۸ ۰۰ - 19 April 2015 حبيباحتمال کاهش نرخ سود سپرده به 20 درصد |اخبار ایران و جهان
احتمال کاهش نرخ سود سپرده به 20 درصد با شدت گرفتن مواضع بانک مرکزی برای ساماندهی نرخ سود بانکی اعم از تسهیلات و سپرده گمانه زنیها و اظهارات متفاوتی نسبت به چگونگی تعیین نرخ سود و اجرای آن مطرح میشود که البته در این بین آخرین مباحث مطرح شده پیرامون کاهش نرخ سود سپرده بیانگر احتم-
اقتصادی
پربازدیدترینها