تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسن مجتبی (ع):خردمند به کسى که از او نصیحت مى خواهد، خیانت نمى کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831326890




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سیر صعودی تصرفات و ساخت و ساز غیرقانونی در شمال


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: حجتی اعلام کرد: سیر صعودی تصرفات و ساخت و ساز غیرقانونی در شمال خبرگزاری پانا: وزیر جهادکشاورزی از سیر صعودی تصرفات و ساخت و ساز غیرقانونی به ویژه در شمال کشور خبر داد و گفت: تصرف‌ها و تغییر کاربری‌ها ریشه اقتصادی دارد.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ ارديبهشت ساعت 11:48

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرگزاری پانا در این جلسه که با حضور وزیر جهادکشاورزی به‌عنوان رئیس کارگروه، رئیس سازمان امور اراضی کشور به‌عنوان دبیر کارگروه و دیگر اعضا برپا شده بود، محمود حجتی با اشاره به سیر صعودی تصرفات و ساخت و سازهای غیرقانونی به‌ویژه در شمال کشور افزود: عزم مسئولان عالی‌رتبه کشور برای جلوگیری از این پدیده جدی است و ما باید راه‌هایی پیدا کنیم که از ابتدا جلو این کار گرفته شود تا مشکلات بعدی پیش نیاید. حجتی خاطر نشان کرد: تصرف‌ها و تغییرکاربری‌ها به‌ویژه در شمال کشور ریشه اقتصادی دارد، چرا که کشاورزان می‌بینند که با فروش زمین‌هایشان در کوتاه مدت می‌توانند زندگی بهتری داشته‌ باشند و در این میان دلالان و سوداگران هم به این مسئله دامن ‌می‌زنند و بحران را تشدید می‌کنند. وی با اشاره به حریم‌هایی که گاه ده‌ها و صدها برابر مساحت شهرها گسترش یافته‌ است، تاکید کرد: باید با اولویت‌بندی مشکلات و همچنین بررسی کارشناسانه تجربه دیگر کشورها، راه‌های پاسخ به نیاز مردم به استفاده از طبیعت و بهره‌مندی از محیط‌های خارج شهری را پیدا کنیم که اگر به فرد گفتیم در زمین کشاورزی ساخت و ساز نکن، جایگزین آن را به او معرفی کنیم. همچنین رئیس سازمان امور اراضی کشور در این جلسه با تشریح چگونگی و هدف از شکل‌گیری این کارگروه گفت: پیرو مصوبه ۱۱ اسفند ۹۳ ستاد مفاسد اقتصادی مقرر شد کارگروهی متشکل از دستگاه‌های مختلف در زمینه موضوع مبارزه با زمین‌خواری تشکیل شود تا اهداف، وظایف و ماموریت‌هایی را که ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی تعیین کرده است، پیگیر شود. قباد افشار افزود: براساس مصوبه ستاد تعدادی از دستگاه‌ها به‌عنوان اعضای این کارگروه تعیین شدند که از هر سه قوه در این کارگروه حضور دارند. وی خاطر نشان کرد: ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی چهار وظیفه برای این کارگروه تعیین کرده است که شامل دریافت و بررسی پیشنهادهای دستگاه‌ها، رسیدگی به مصادیق و گزارشهای واصله از دستگاه‌ها، ارائه گزارش‌ها به ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی و ارائه پیشنهادهای راهبردی به ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی می‌شود. رئیس سازمان امور اراضی کشور افزود: پیشنهاد می‌شود دستگاه‌های عضو، گزارش‌ها و پیشنهادهای خود را در زمینه قوانین و مقررات مورد عمل دستگاه در امور زمین، شناسایی قوانین و مقررات مخل مبارزه با زمین‌خواری، شناسایی خلاء‌های قانونی مبارزه با زمین‌خواری، پیشنهادات در خصوص اصلاح قوانین و مقررات، پیشنهاد در خصوص تعریف و مصادیق زمین خواری، احصای نقاط و گلوگاه‌های مفسده‌خیز درون دستگاه، پیشنهاد اصلاح و بازتعریف فرآیندها و ارائه گزارش پرونده‌های مهم زمین‌خواری مرتبط با وظایف به دبیرخانه کارگروه (سازمان امور اراضی کشور) ارائه کنند. در ادامه نمایندگان دستگاه‌های مختلف عضو کارگروه شامل وزارت کشور، وزارت اطلاعات، دادستانی کل کشور، سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان بازرسی کل کشور، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، سازمان ملی زمین و مسکن، شورای‌ عالی شهرسازی و معماری، کمیسیون اصل نود، سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیز داری کشور، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و دادسرای ویژه مبارزه با زمین‌خواری به بیان دیدگاه‌ها و مطالب خود درباره موضوع زمین‌خواری و راه‌های مبارزه کارآمد با آن پرداختند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن