تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):آيا شما را به چيزى با فضيلت‏تر از نماز و روزه و صدقه (زكات) آگاه نكنم؟ آن چيز اصلا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804422845




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بزرگاني كه در جشنواره‌اند !


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: بزرگانی كه در جشنواره‌اند !
هادی منتظری
حضور بزرگان موسیقی در بیست و چهارمین جشنواره موسیقی فجر به اعتبار بیشتر جشنواره كمك می‌كندبه گزارش همشهری ،در حالی‌كه حضور این بزرگان می‌تواند باعث رونق و اعتبار جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر شود. اما متأسفانه برخی از سرشناسان موسیقی ما بنا بر دلایلی به جشنواره موسیقی افتخار نمی‌دهند.هادی منتظری؛ سفیر موسیقیاین نوازنده كمانچه در سال 1334 در كرمانشاه به دنیا آمد. وی از استـادانـی‌چون نـورعلـی‌خان بـرومند، محمد رضا لطفی، علی اصغر بهاری و محمد رضا شجریان بهره گرفته و در مركز حفظ و اشاعه نیز تدریس داشته است.  منتظری نیز برای شناساندن موسیقی سنتی ایران همراه با گروه، مسافرت‌هایی به كشورهای مختلف داشته و برنامه‌هایی را اجرا كرده است.
جلال ذوالفنون
جلال ذوالفنون؛ متمركز با سه تاراین نوازنده سه تار در سال 1316 در شیراز به دنیا آمد و همچون سایر موسیقی‌دانان، سه تار را از كودكی آغاز كرد.وی ابتدا ویولن را نزد برادرش محمود ذوالفنون آموخت و همزمان با تاسیس رشته موسیقی در دانشكده هنرهای زیبا، به آنجا راه یافت. آشنایی با شخصیت‌های موسیقی ملی ایران از جمله نورعلیخان برومند و دكتر داریوش صفوت، شناخت تازه‌ای از موسیقی اصیل ایران و امكانات وسیع سه‌تار برای وی به ارمغان آورد و روی سه تار متمركز شد.
فرهنگ شریف
فرهنگ شریف؛ نشان هنریاین نوازنده تار در سال 1310 در شهرستان آمل متولد شد  و از4سالگی تحت‌تاثیر آموزش موسیقی به وسیله پدرش و نیز رفت‌وآمد بزرگان موسیقی به منزل آنها خصوصا عبدالحسین‌خان شهنازی برادر حاج علی اكبرخان شهنازی، موسیقی را فرا گرفت.  فرهنگ شریف با خوانندگانی چون  تاج اصفهانی، غلامحسین بنان، شجریان، محمودی خوانساری، ایرج و... همنوازی داشته و در چند فستیوال بین‌المللی نیز حضور داشته است. شریف نشان درجه یك هنری را دریافت كرده است.
منصور نریمان
منصور نریمان؛ خدمت به موسیقی ایرانییكی از چهره‌های حاضر در جشنواره امسال، اسكندر ابراهیمی زنجانی است كه با نام مستعار نریمان شناخته شده است. وی در بیستم اسفند ماه 1314 در مشهد به دنیا آمد و از همان كودكی زیر نظر پدر هنرمندش ردیف‌ها و گوشه‌های موسیقی ایرانی و نواختن سه‌تار را آموخت. مسئولیت شورای موسیقی مشهد، همكاری با خوانندگانی چون محمودی خوانساری، اكبرگلپایگانی، حسین قوامی، محمد رضا شجریان، ایرج خواجه امیری، نادر گلچین و همكاری با علی اصغر بهاری، مهندس همایون خرم، اسداله ملك، حبیب‌الله بدیعی، پرویز یاحقی، كامران داروغه، منصور صارمی، جواد معروفی،سیاوش زندگانی،  محمد موسوی، جهانگیر ملك و امیر ناصر افتتاح نشان دهنده اعتبار این هنرمند است.  نریمان تنها به نوازندگی اكتفا نكرده و برای شناساندن بیشتر موسیقی اصیل ایران  سفرهایی  به كشورهای دیگر داشته و به موسیقی ایران خدمت كرده است.
محمد اسماعیلی
 محمد اسماعیلی؛ آثاری برای اركستر سمفونیكاین نوازنده تنبك در سال 1312 در تهران به دنیا آمده و از شاگردان استاد حسین تهرانی است. این نوازنده تنبك كه افتخار شاگردی تهرانی را در كارنامه خود دارد، تاكنون با هنرمندانی چون فرامرز پایور، جلیل شهناز، حسن ناهید و اصغر بهاری و با گروه‌های مهم موسیقی ایرانی همكاری داشته است. او در سال ???? در گروه‌های موسیقی وزارت فرهنگ و هنر مشغول به كار شد و همزمان در گروه همنوازان تنبك به رهبری استاد خود نیز همكاری می‌كرد. در سال ???? به سمت هنرآموز تنبك در هنرستان موسیقی ملی به جانشینی استاد خود آموزش تنبك را به‌عهده گرفت.  اسماعیلی علاوه بر تكنوازی تنبك توانسته آثاری را نیز برای تنبك و اركستر سمفونیك ارائه دهد. اسماعیلی در هنرستان موسیقی و جهاد دانشگاهی تنبك آموزش می‌دهد.
مجید کیانی
مجید كیانی؛ احترام به موسیقی دستگاهیاین نوازنده سنتور در سال 1320 در تهران به دنیا آمد و با انتخاب ساز سنتور و سال‌ها پس از یادگیری ردیف سنتور ابوالحسن صبا و قطعات علینقی وزیری و روح‌الله خالقی در هنرستان آزاد موسیقی ملی به‌عنوان یكی از مؤثرترین نوازندگان موسیقی سنتی ایران شناخته شد.از استادان كیانی می‌توان به داریوش صفوت، نورعلی‌خان برومند و عبدالله دوامی اشاره كرد. وی همچنین 3 سال در دانشگاه سوربن پاریس تحصیل كرد. كیانی در حال حاضر عضو هیأت علمی گروه موسیقی دانشكده هنر‌های زیبا و عضو پیوسته فرهنگستان هنر است. از مهم‌ترین ویژگی‌های این نوازنده احترام به موسیقی دستگاهی ایران و توجه ویژه به ردیف موسیقی ایران است.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 391]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن