تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سزاوار است كه عاقل ، از مستى ثروت، قدرت ، دانش ، ستايش و مستى جوانى بپرهيزد، چرا ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799583224




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

افزايش انتقاد به بيمارستان زنان


واضح آرشیو وب فارسی:جهان نیوز: افزايش انتقاد به بيمارستان زنان
بيمارستان مهديه تهران زمان افتتاح توسط وزير بهداشت به‌عنوان نخستين بيمارستان ويژه زنان معرفي شد و قرار بود تمامي خدمات آن اعم از‌سطوح خدمات تا درمان‌هاي پيشرفته توسط زنان انجام شود اما پس از گذشت تنها چند ماه به‌دليل كمبود نيروي جراح و پزشك متخصص و برخي گروه‌هاي شغلي ديگر ناچار به جذب نيروي مرد در اين بيمارستان زنانه شد!

وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، در نشستي كه درخصوص راهكارهاي اجراي هرچه بهتر قانون انطباق موازين شرعي برگزار شده بود، گفت: يكي از برنامه‌هايي كه ما براي اين موضوع در نظر داريم كه البته نياز به مساعدت‌هاي كشوري دارد و به‌راحتي محقق نمي‌شود، ايجاد بيمارستان‌هاي جامع زنان است؛ اين نوع بيمارستان جايي است بيمار محور نه پزشك محور؛ به اين معني كه هر بيماري با هر مشكلي مراجعه كرد، پزشك مورد نظر براي درمان آن بيماري وجود داشته باشد نه اينكه پزشكان محور باشند و بيمار مجبور باشد به مكان‌هاي مختلف مراجعه كرده و خدمت دريافت كند.

پيش از اين نيز مجتهدزاده، رئيس مركز امور زنان و خانواده رياست‌جمهوري يكي از مهم‌ترين نيازهاي فعلي زنان جامعه را نياز به ايجاد بيمارستان تخصصي ويژه زنان دانسته بود كه تك‌تك پرسنل آن را زنان تشكيل ‌دهند.هر چند طرح ايجاد يك بيمارستان زنانه را نمي‌توان به كل سيستم بهداشت و درمان كشور تعميم داد ولي افتتاح اين بيمارستان، طرح انطباق را كه در سال۱۳۷۶ مطرح و با مخالفت نمايندگان مجلس وقت مواجه شد، يادآوري مي‌كند. ‌ از گذشته تاكنون چندين بار طرح‌ها و اقداماتي براي ايجاد بيمارستان اختصاصي زنان آغاز شده اما به‌دليل كمبود پزشكان متخصص زن و كمبود نيروي انساني در رشته‌هاي مختلف پزشكي و پيراپزشكي محقق نشده و حتي جداسازي بخش‌هاي زنان و مردان در بيمارستان‌ها به‌طور كامل صورت نگرفته است.خبر اعلام شده ۲ نكته را به ذهن متبادر مي‌كند؛يكي آنكه اگر هدف از اختصاص بيمارستان به زنان ايجاد فضاي آرامش رواني براي زنان باشد جاي تقدير دارد ولي سؤال اصلي اين است كه آيا مي‌توان بيمارستاني احداث كرد كه تك‌تك پرسنل آن را زنان تشكيل دهند؟

اين كار دشوار است چرا كه در بخش‌هايي نظير خدمات، تأسيسات، نگهباني، باربري و امور بنايي و... كه صرفا مردان قادر به انجام آن هستند آيا مي‌توان از نيروي زن بهره گرفت!؟ به گفته مدير يكي از بيمارستان‌هاي تهران، تجربه ‌۱۶ساله من در مديريت بيمارستان و كلينيك‌ها نشان مي‌دهد كه درمان خانم‌ها توسط پزشكان همجنس خودشان دشوار خواهد بود. حتي من در يكي از بيمارستان‌ها اين پيشنهاد را دادم كه در ريكاوري اتاق عمل، خانم‌ها توسط خانم‌ها جابه‌جا شوند، ولي ۲ بار كه بيماران را جابه‌جا كردند، كمردرد گرفتند و به اين نتيجه رسيديم كه در عمل، حتي در سطح كارگري هم اين كار امكان‌پذير نيست.
بيمارستان مهديه تهران زمان افتتاح توسط وزير بهداشت به‌عنوان نخستين بيمارستان ويژه زنان معرفي شد و قرار بود تمامي خدمات آن اعم از‌سطوح خدمات تا درمان‌هاي پيشرفته توسط زنان انجام شود اما پس از گذشت تنها چند ماه به‌دليل كمبود نيروي جراح و پزشك متخصص و برخي گروه‌هاي شغلي ديگر ناچار به جذب نيروي مرد در اين بيمارستان زنانه شد!

بيمارستان ويژه زنان مهديه بر‌خلاف آنچه تاكنون در ايران با عنوان «زايشگاه» يا«بيمارستان تخصصي زنان» شهرت داشت و به امور بارداري و زايمان زنان اختصاص داشت، بيمارستاني است كه مقامات وزارت بهداشت اعلام كردند كه براساس «ايده جديد دولت نهم» و فقط «با فعاليت پرسنل زن» در همه بخش‌هاي درماني فقط به زنان سرويس خواهد داد ولي به گفته كاركنان بيمارستان اين ايده عمر كوتاهي داشت و ما ناچار به جذب نيروي مرد شديم.

به گفته يكي ديگر از مديران بيمارستان، وقتي ما به فكر جنرال كردن يك بيمارستان مي‌افتيم، بايد فكر مخارجش هم باشيم چون ما مطمئن نيستيم كه ابتداي كار مي‌توانيم به اندازه كافي بيمار زن جذب كنيم.
درصورت وجود امكانات، تجهيزات و نيروي انساني برابر، بيمار مختار است به مراكزي مراجعه كند كه پرسنل آن زن باشند ولي درحال حاضر كه اكثر مراكز درماني و بيمارستان‌ها با مشكل كمبود تجهيزات و نيروي انساني مواجهند آيا اين كار عملي خواهد شد؟ و طرح انطباق و زنانه- مردانه‌كردن بيمارستان‌ها چقدر مي‌تواند تحقق پيدا كند؟

منبع: وفا

دوشنبه|ا|12|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جهان نیوز]
[مشاهده در: www.jahannews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن