تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نزديك‏ترين شما به من در قيامت: راستگوترين، امانتدارترين، وفادارترين به عهد و پي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799096939




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

HTML5 و طوفانی مجازی که در راه است


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: دانش > فناوری اطلاعات
- 2سال بیشتر از انتشار نسخه پنجم زبان اچ.تی.ام.ال نمی‌گذرد اما حرکت سازگار بهترین مرورگرها و توسعهدهندگان وب با آن در کنار قابلیت‌های بسیار این نسخه می‌تواند تحولی بزرگ را در دنیای مجازی رقم بزند.

محبوبه عمیدی: یکی از اولین نکاتی که در مورد ظهور اچ.تی.ام.ال5 می‌‌دانیم، بی‌نیازی مرورگرها از افزونه‌‌هایی مانند فلش ادوبی برای پخش ویدئوهای آنلاین است. اما به نظر می‌رسد تغییراتی زیربنیایی که وب شاهد آنها خواهد بود، بسیارفراتر از این باشند.

کارشناسان یکی از قابلیت‌های این استاندارد تازه را افزایش ذخیره اطلاعاتی مرورگرها می‌دانند. این توانایی باعث می‌شود به خصوص در ابزارهای کندی مانند بعضی از تلفن‌های همراه مرورگر با سرعت بالاتری بتواند صفحات وب را نمایان کند و امکان نمایش صفحات قدیمی وب با کیفیتی بالا نیز فراهم شود.

امروزه بسیاری از وب‌سایت‌‌ها مانند نرم‌افزارهای کاربردی رومیزی عمل می‌کنند. به عنوان مثال امکان ویرایش آنلاین عکس‌ها را در نظر بگیرید. اشکال کار اینجاست که توسعه‌دهندگان برای ایجاد ویژگی‌های پیچیده این وب‌سایت‌ها از زبان‌های گوناگونی مانند اچ.تی.ام.ال، جاوااسکریپت و سی.اس.اس در کنار یکدیگر استفاده کرده‌اند و تعامل میان این فناوری‌ها می‌تواند گاهی مشکل‌آفرین باشد. در نتیجه وبسایتها کند کار میکنند، شیوه عملکرد آنها از یک مرورگر به مرورگر دیگر متفاوت خواهد بود و امکان وجود حفره‌های امنیتی نیز وجود خواهد داشت.

اینترنت

به گزارش تکنولوژی ریویو، بروس لاسون که دارد برای بهبود استانداردهای متن‌باز در مرورگر اپرا تلاش می‌کند، می‌گوید: «استاندارد فعلی پیچیده است و همین باعث اشتباهات ناخواسته و از کار افتادن نرم‌افزارها می‌شود. ما به یک استاندارد کاربردی و ساده نیاز داریم که بتواند دقیقا همان کاری را انجام دهد که کاربران می‌خواهند».

یکی دیگر از توانایی‌های این زبان ایجاد رابط برنامه‌نویسی کاربردی «ای.پی.آی» است که می‌تواند باعث ارتباط مداوم میان صفحات باز با سرور شود. در نتیجه تغییرات صفحه هم‌زمان با سرور انجام خواهد شد و صفحه همیشه به‌روز خواهد بود.

این قابلیت اگر شیوه فعلی را شبیه ارسال نامه‌ها به پست الکترونیک بدانیم می‌تواند آنرا به ارسال پیام‌های فوری تبدیل کند و به کاربران شبکه‌های اجتماعی اجازه دهد همیشه به آخرین تغییرات ایجادشده توسط دوستان‌شان دسترسی داشته باشند.

با اچ.تی.ام.ال5 مانند گوگل‌گیرز، امکان دسترسی به بخشی از اطلاعات به صورت آفلاین وجود خواهد داشت. این قابلیت که انبارش شبکه نامیده‌شده به مرورگر اجازه می‌دهد به شکل هوشمند و دسته‌بندی‌‌شده اطلاعات را به گونه‌ای ذخیره کند که صفحات با بالاترین سرعت ممکن نمایان شوند و علاوه بر این امکان بازیابی بخشی از اطلاعات وجود داشته باشد.

در کنار بهبود این استاندارد، تغییراتی نیز در نسخه جدید سی.اس.اس انجام شده است که می‌تواند نوید گرافیک آنلاین بهتری را به کاربران وب بدهد. سی.اس.اس هم مانند اچ.تی.ام.ال امکان قرار دادن پنجره‌های پویانمایی را در صفحات وب به کاربران خواهد داد. استانداردها ساده‌تر و کاربردی‌تر خواهند شد و در نهایت فضایی امن، با کارکردی مطمئن برای کاربران ایجاد خواهد شد. این همان هدف ایجادکنندگان اچ.تی.ام.ال نسخه 5 است.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 263]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن