واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: مامور راهنمايي و رانندگي، قاضي دادگاه كيفري را مورد ضرب و شتم قرار داد
اعتماد ملي: با شكايت قاضي دادگاه كيفري مامور راهنمايي رانندگياي كه او را مورد ضرب و شتم قرار داده بود تحت تعقيب قضايي قرار گرفت.اين موضوع ساعت دو بامداد ديروز به بازپرس كشيك قتل تهران گزارش شد، وي پس از حضور در پزشكي قانوني با صورتجلسه پرونده دستور معاينه قاضي مصدوم را صادر كرد. اين بازپرس جنايي روز گذشته در اين مورد گفت: با توجه به اينكه حادثه، ساعت 12 شب اتفاق افتاده بود و موضوع ساعت 2 به من گزارش شد امكان بازداشت مامور متخلف وجود نداشت و من در آن زمان به صورتجلسه موضوع و صدور دستورات اوليه اكتفا كردم.
وي ادامه داد: در اين پرونده دستورات اوليه را صادر كردم چون در آن زمان دسترسي به دادستان وجود نداشت و طبق قانون در چنين شرايطي اولين بازپرس صلاحيت صدور دستورات اوليه را دارد. اما اين پرونده در زمان اداري به بازپرس صادركننده دستورات اوليه ارجاع نشد و پس از وقوع اين حادثه ماموران مركز فوريتهاي پليسي 110 تهران بزرگ از وقوع يك مورد ضرب و جرح و درگيري ميان ماموران پليس راهنمايي و رانندگي و فردي كه همراه خانوادهاش بوده باخبر شدند. ماموران با حضور در اتوبان مدرس خروجي اتوبان صدر دريافتند يك مامور به دليل نامشخصي با يك شهروند تهراني درگير شده و پس از مشاجره لفظي و درگيري فيزيكي اقدام به پاشيدن اسپري اشكآور به صورت اين فرد و اعضاي خانوادهاش كرده است. بررسي و تحقيق از خانواده اين شهروند نشان داد وي يكي از قضات دادگاه كيفري استان تهران و رئيس يكي از شعبات شوراي حل اختلاف نيروي انتظامي تهران است كه مورد ضرب و شتم قرار گرفته است. اين قاضي دادگاه كيفري استان تهران در مورد درگيري خود با اين مامور گفت: با خانوادهام قصد خروج از اتوبان مدرس و ورود به اتوبان صدر را داشتيم كه با ترافيك مواجه شدم، قصد تغيير مسير را داشتم كه در اين لحظه مامور با نزديك شدن به خودروي من شروع به فحاشي كرد، پس از آنكه خود را به او معرفي كردم از فحاشي كردن دست كشيده و شروع به ضرب و شتم فيزيكي من و خانوادهام كرد.
وي مدعي شد زماني كه به وي گفتم من قاضي هستم، گفت: براي من مهم نيست تو كه هستي، تنها ميدانم مقررات راهنمايي و رانندگي را نقض كردي.
بازپرس جنايي تهران بزرگ كه دستورات اوليه را صادر كرد در مورد اين پرونده گفت: مامور خاطي علاوه بر پاشيدن اسپري به صورت اين قاضي او را مورد ضرب و شتم قرار داده است و آثار كبودي و خراشيدگي روي صورت و بدن وي قابل مشاهده بود. همچنينصرف نظر از آنكه قاضي به دليل داشتن مقام قضايي داراي جايگاه خاص است و حتي برخورد با او موازين ويژهاي دارد اما با شاكي پرونده به عنوان يك شهروند نيز نبايد چنين برخوردي ميشد زيرا مجازات تخلف رانندگي از سوي يك شهروند، اهانت، ضرب و شتم و زدن اسپري نيست.
انتهاي خبر // روزنا - وب سايت اطلاع رساني اعتماد ملي//www.roozna.com
------------
------------
پنجشنبه 2 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 3076]