تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 25 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):دانشمندی که از علمش سود برند ، از هفتاد هزار عابد بهتر است .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815760094




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

استيضاح نمي‌‌شوم، پس هستم


واضح آرشیو وب فارسی:ايتنا: استيضاح نمي‌‌شوم، پس هستم


جالب است كه در زمينه‌هاي ديگر، با كوچك‌ترين تكان‌هايي مانند رشد تورم، گراني مسكن، انتخابات و... وزرا استيضاح مي‌شوند، اما اين امر در مورد وزارت ICT صادق نيست. البته يك بار در مجلس هفتم، نامه استيضاح دكتر سليماني به امضاي نمايندگان رسيد، ولي به‌دليل برخي مصلحت‌ها به هيأت رئيسه مجلس تسليم نشد.

استيضاح نمي‌‌شوم، پس هستم
عميد نمازيخواه
«دولت نهم، دولت ويژه‌اي است كه ما تاكنون نداشتيم؛ پارامترها، شاخص‌ها و شعارهاي خاص خود را دارد و اقدامات و فعاليت‌هاي آن نيز، خاص خود است. اين دولت هر شعاري كه مي‌دهد در جهت اقدام به آن است، يعني اول عمل مي‌كند و بعد شعارها را مطرح مي‌كند.»

اين جملات جناب آقاي سليماني، وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در سال ۱۳۸۵ و در گردهمايي سراسري مديران و كارشناسان روابط‌عمومي وزارت ICT است. اگر كمي با دقت بيشتر به آنها فكر كنيد صحت اعتبار آنها را به خوبي درك خواهيد كرد.

به ‌عنوان مثال در گزارش سال ۲۰۰۵ سازمان ملل در زمينه آمادگي براي دولت الكترونيكي، ايران نسبت به سال ۲۰۰۴، ۱۷ پله رشد پيدا كرده بود و به لطف همين رشد قابل توجه در فهرست ۱۰ كشور صاحب اميد براي جهش از روي شكاف ديجيتال قرار داشت (كه اين پيشرفت مربوط به دوره وزارت آقاي سليماني و وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات دولت نهم نمي‌شود).

ولي دقيقاً پس از انتصاب ايشان به مسند وزارت ICT دولت نهم، تمامي مسائل دگرگون شد و از سال ۲۰۰۴ (۱۳۸۲-۱۳۸۳) به بعد قضيه برعكس شد و افت چشمگير جايگاه ايران در اين زمينه، باعث تعجب همگان، ‌البته به جز مسئولان عمل‌كننده و دور از شعار اين وزارتخانه شد. ايران از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۸ در فهرست جهاني آمادگي براي دولت الكترونيكي، ۱۰ پله سقوط داشته است. مي‌بينيد كه سخنان جناب آقاي وزير درست بوده است.

يعني هيچ گاه، هيچ كدام از مقام‌هاي مسئول در وزارت ICT نگفته بودند كه قصد دارند در رتبه بندي‌هاي جهاني ۱۰ پله سقوط كنند و حتي شعاري هم در اين رابطه ندادند، و تنها عمل كردند تا يك دفعه ۱۰ پله سقوط كه حاصل تلاش اين مقامات محترم بود تحقق يابد و باعث تعجب همگان شوند.

البته در اين سقوط تنها نبوديم و كشورهاي ديگري مانند نپال و بوتان نيز سقوط داشته‌اند و اين مسئله نشان مي‌دهد كه دولت آنها هم دولت عمل است نه شعار. در حالي‌ كه اين روزها تيزر تبليغاتي زننده‌اي در مورد عملكرد مخابرات از تلويزيون در حال پخش است (تيزري كه سرتاسر تمجيد و تعريف و مدح و ثناي وزارت محترم ICT از خود است و مصداق واقعي «خود گويي و خود خندي...» است)

اگر بخواهيم به تمامي عملكردهاي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات دولت نهم بپردازيم، سقوط‌هاي جهاني، ابلاغيه‌هاي عجيب و غريب، خدمات بسيار بد خطوط همراه، سرعت اينترنت پايين، فيلترينگ بدون نظارت صحيح و... خيلي بيشتر از توسعه كمي وسايل ارتباطي (كه آن‌هم عموما به برنامه‌ريزي‌هاي دولت‌هاي گذشته برمي‌گردد) به چشم مي‌آيد و تنها نتيجه‌اي كه از اين آمارها مي‌توانيم بگيريم اين است كه نگرش مسئولان وزارت ICT بيش از اين نيست و نخواهد بود.

شايد تنها وزارتي كه در دنيا با يك ابلاغيه در خلاف جهت اهداف كلي خود، نسل جوان و علم جوي كشورش را شوكه مي‌كند، وزارت ICT ايران در دوران وزارت آقاي سليماني است كه قانون محدوديت سرعت اينترنت را به سادگي ابلاغ مي‌كند و هيچ كس يا ارگاني هم در مقابل آن ايستادگي نمي‌كند.

البته قانون محدوديت سرعت از طرف سازمان تنظيم مقررات وضع شده كه يكي از اعضاي اين سازمان، وزير ارتباطات است. حمايت ايشان از محدوديت سرعت هم چيز عجيبي نيست و هر كس هنگامي كه ببيند توانايي عرضه پهناي باند مكفي را ندارد، حتماً چنين خواهد كرد و با هر قانون و ابلاغيه‌اي كه در جهت كاهش سرعت اينترنت باشد، همسو مي‌شود.

جالب است كه در زمينه‌هاي ديگر، با كوچك‌ترين تكان‌هايي مانند رشد تورم، گراني مسكن، انتخابات و... وزرا استيضاح مي‌شوند، اما اين امر در مورد وزارت ICT صادق نيست. البته يك بار در مجلس هفتم، نامه استيضاح دكتر سليماني به امضاي نمايندگان رسيد، ولي به‌دليل برخي مصلحت‌ها به هيأت رئيسه مجلس تسليم نشد.

خوشحاليم كه آن روز اين اتفاق نيفتاد تا باشيم و باشند و جمله «سرعت ۵۶ كيلو بيت براي دانشگاه هايمان بس است» را هم از زبان بالاترين مقام مسئول امور ارتباطات و فناوري اطلاعات كشور بشنويم.
 چهارشنبه 1 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايتنا]
[مشاهده در: www.itna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 308]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن