تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداى عزوجل به موسى وحى كرد: اى موسى در هيچ حالى مرا فراموش نكن و به ثروت زياد شاد نش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799571603




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پرنده‌فروشی‌ها نقطه خطر در انتشار آنفلوآنزا


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: پرنده‌فروشی‌ها نقطه خطر در انتشار آنفلوآنزا
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: مغازه‌های فروش پرندگان زنده یک مخزن مهم عفونت است و با توجه به اینکه بندرت شاهد ضدعفونی کردن این اماکن هستیم، چنین مکان‌هایی از نقاط کلیدی در شیوع آنفلوآنزای طیور محسوب می‌شود.
آفتاب‌‌نیوز : به گزارش ایسنا، جزایری، امروز شنبه هفتم اسفند در جمع خبرنگاران گفت:  تاکنون هیچ موردی از آنفلوآنزای مرغی در واحدهای مرغداری تحت نظارت این سازمان در سراسر فارس مشاهده نشده است.


وی افزود: در استان فارس 1500 واحد مرغداری وجود دارد که در زمینه تولید انواع طیور گوشتی، تخم‌گذار و مادر فعالند.


او با بیان اینکه استان فارس سومین تولیدکننده گوشت مرغ و هفتمین تولید کننده تخم مرغ در کشور است، یادآور شد: در واحدهای مرغداری استان فارس تولیداتی شامل مرغ، شترمرغ، کبک، بوقلمون و ... سایر طیور وجود دارد.


جزایری با یادآوری اینکه بیماری آنفلوآنزای مرغی یکی از مخاطراتی است که تولید این محصول را با مشکل مواجه می‌کند، گفت: همکاری همه اداره‌ها و بخش خصوصی باعث شده که موردی از این بیماری در واحدهای مرغداری استان فارس مشاهده و گزارش نشود.


او گفت: نکته مهم در خصوص انتشار بیماری آنفلوآنزای طیور، مرغ‌های وحشی و اهلی است؛ این نوع از پرندگان جزء اولین مخازن ویروس آنفلونزا دسته‌بندی می‌شوند و در این بین مرغابی وحشی که معمولا علائم کلینیکی را بروز نمی‌دهد و تا مدت‌های طولانی حامل سالم ویروس است، به‌عنوان یک عامل مخاطره آمیز اشاره کرد.


جزایری گفت: مرغابی وحشی می‌تواند ویروس آنفلوآنزا را به آب و مواد معدنی، آلی، دریاچه‌ها و استخرها انتقال دهد و به همین دلیل از فاکتورهای اصلی بروز همه‌گیری محسوب می‌شود.


وی اظهار کرد: ویروس آنفلوآنزای مرغی می‌تواند برای مدت‌های طولانی در دماهای معتدل و در دمای زیر صفر و مواد فریز شده نیز برای مدت نامحدود زنده بماند و به همین دلیل امکان انتقال از طریق اجساد پرندگان و کود یا محصولات دیگر، وجود دارد.


جزایری یادآور شد: این بیماری می‌تواند به راحتی توسط مرغداران و وسایل آلوده به ویروس مانند کفش، لباس و سایر تجهیزات انتقال پیدا کند؛ بر این اساس باید مزارع پرورش طیور آلوده به ویروس باید به شکل کامل ضدعفونی و از وجود ویروس پاک شود.


معاون جهاد کشاورزی فارس گفت: ویروس آنفلوآنزای مرغی به کرات از پرندگان وارداتی سالم جدا شده است؛ این پرندگان خطری بالقوه برای پرندگان قفسی، وحشی و گله‌های طیور پرورشی محسوب می‌شوند.


وی در ادامه به الزامات ضروری که مرغداران باید مد نظر قرار دهند اشاره و خاطرنشان کرد: صاحبان مرغداری خود اولین خط دفاعی برای شناسایی شیوع آنفلوآنزای مرغی هستند و اگر پرندگان در نشان دادن علایم آنفلوآنزای مرغی پیشرفت کردند باید بلافاصله گزارش کاملی در این خصوص به اداره‌های ذیربط ارسال شود.


معاون جهاد کشاورزی فارس تصریح کرد: هیچ نوع مقررات یا قرنطینه‌ای نمی‌تواند از ورود ویروس آنفلوآنزا توسط پرندگان وحشی به کشور یا مناطق مختلف ممانعت کند.


جزایری گفت: پیشگیری از ورود ویروس‌های آنفلوآنزا توسط پرندگان وحشی باید در سطح مزرعه یا گله انجام شود و در مناطق پرخطر از قبیل مسیرهای مهاجرت پرندگان آبزی، نباید اجازه پرورش طیور اهلی داده شود.


این کارشناس تاکید دارد که پیشگیری از انتشار ثانویه ویروس‌های آنفلوآنزا ضروری است و قبل از ریشه کنی هر نوع بیماری آنفلوآنزا از گسترش آن به مرغداری‌های مجاور و حتی به بقیه سالن‌ها، باید توسط مرغدار کنترل و باید نسبت به حذف عوامل جلب کننده پرندگان وحشی و مهاجر در مزارع، استخر آب و وجود دان در محوطه مرغداری، اقدام لازم انجام شود.


جزایری همچنین گفت: ایزوله کردن سالن‌های آلوده با هدف ممانعت از گسترش بیماری به سایر سالن‌ها، پاک سازی و ضدعفونی کردن ساختمان‌ها بعد از تخلیه، کنترل جابجایی افراد و به‌کارگیری دستور العمل‌های شدید امنیت زیستی و پیشگیری از دسترسی پرندگان وحشی به گله‌های طیور باید حتما مد نظر مرغداران قرار گیرد.




۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن