تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):ميان حق و باطل جز كم عقلى فاصله نيست. عرض شد: چگونه، اى فرزند رسول خدا؟ فرمود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798135389




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معتادان متأهل ايران در صدر آمار جهاني


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: معتادان متأهل ايران در صدر آمار جهاني
مديركل دفتر تحقيقات و آموزش ستاد مبارزه با موادمخدر با بيان اينكه 64 درصد معتادان متأهل هستند، گفت: تنها كشور دنيا هستيم كه ميزان گرايش افراد متأهل به موادمخدر از مجردها بيشتر است و اين گرايش ناشي از فقدان رضايت عاطفي، جنسي و اقتصادي در خانواده است.
حميد صرامي درباره آمار قشرهاي گرفتار به افيون توضيح داد: 37 درصد از معتادان داراي مدرك فوق‌ديپلم، ليسانس، فوق‎‌ليسانس و دكترا هستند كه نشان مي‌دهد اعتياد فقط مربوط به بي‌سوادها نيست. وي ادامه داد: 21 درصد معتادان در محيط‌هاي صنعتي مشغول به كار هستند و نشانگر اين است كه اعتياد تنها شامل افراد بيكار نمي‌شود. همچنين 64 درصد معتادان افراد متأهل هستند و ايران تنها كشوري است كه ميزان گرايش افراد متأهل به مواد مخدر از مجردها بيشتر است و اين گرايش ناشي از فقدان رضايت عاطفي، جنسي و اقتصادي در خانواده است.
وي اضافه كرد: در مجموع دغدغه روزانه افراد متأهل معتاد و خانواده‌هاي آنها كه تعداد 7 ميليون نفر از جمعيت كشور را شامل مي‌شوند، مصرف مواد مخدر است.
مشاور دبير كل ستاد مبارزه با موادمخدر افزود: موادمخدر يك تهديد چند وجهي است و بيش از 90 درصد مردم اولين آسيب و جدي‌ترين آسيب اجتماعي را اعتياد و مواد مخدر مي‌دانند و مقام معظم رهبري نيز اولين اولويت كشور را مبارزه با مواد مخدر اعلام كرده‌اند.

وي اظهار داشت: هيچ قشري از اين تهديد اجتماعي مصون و ايمن نيست، زيرا مسئله اعتياد امروز وارد مدارس، خانواده‌ها، دانشگاه‌ها و محيط‌هاي صنعتي و محله‌هاي شهري و روستایي شده است.
به گفته وي، در حوزه اعتياد با چند رويكرد در كشور مواجه هستيم كه برخي نگاه حداقلي نسبت به آن دارند كه اين خود ترويج دهنده اعتياد است و به جامعه زيان وارد مي‌كند و نگاه ديگر اين بوده كه ناكارآمدي نظام را نشان دهند كه اين با توجه به آمارها اشتباه است و يك رويكرد توجه به همه ابعاد اين آسيب است.

وي همچنين اظهار داشت كه عوامل مؤثر در گرايش به اعتياد در طبقات مختلف اجتماعي كشور، تفريح، لذت‌طلبي و رهایي از اختلالات خلق فردي است كه 6/23 درصد جمعيت 15 تا 64 سال جامعه داراي يكي از اين اختلالات بوده كه زمينه‌ساز تجربه اولين مصرف مواد شده است. مدير كل دفتر تحقيقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: متأسفانه عده‌اي نيز براي مطرح كردن خود در جامعه، رفع مشكلات جنسي، غلبه بر خواب، تمركز و رهایي از مشكلات خانوادگي به مواد مخدر روي مي‌آورند.
صرامي تأكيد كرد: ساختارهاي بيمار در حوزه‌هاي فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي جامعه از ديگر عوامل روي آوري افراد به موادمخدر است، اگر ساختار اجتماع در جهت نشاط و مشاركت باشد بدون شك به پيشگيري از اين امر كمك مي‌كند، اما متأسفانه در جامعه ما نشاط پايين است.
وي ادامه داد: ساختار اقتصادي بيمار مانند فقر، بيكاري، تورم خود زمينه‌ساز ترويج اعتياد است و در حوزه ساختار فرهنگي نيز دستگاه‌هاي دست‌اندركار به تناسب حجم تهديد عظيم موادمخدر، اقدامات زيربنایي نداشتند.
صرامي تأكيد كرد كه حاصل اين ضعف‌ها در واقع روز به روز به تقويت شكاف نسلي، هويت سردرگم، بحران‌زدگي جوانان و نوجوانان كمك كرده است. طبق آمارها 2 ميليون نفر معتاد در كشور هستند كه بايد روزانه مصرف داشته باشند. 





تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن