تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آن‏كه خدا را شناخت ، از او ترسيد و آن كس كه از خدا ترسيد ، ترس از خدا او را به عم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798161293




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

50 درصد ايراني‌ها از چاقي رنج مي‌برند


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: 50 درصد ايراني‌ها از چاقي رنج مي‌برند
در‌حاليکه عضو علوم پزشکي تهران از کم‌خوني 30درصد مردم ايران خبر مي‌دهد، دبير علمي کنگره تغذيه ايران می‌گوید: 40 تا 50 درصد مردم به چاقي و اضافه وزن دچار هستند که اين امر عاملي براي تشديد ساير بيماري‌هاست.


عضو دانشگاه علوم پزشكي تهران، از كم‌خوني 30 درصد مردم ايران خبر داد. و گفت: يك رصدخانه تغذيه‌اي در كشور كمبود داريم و متأسفانه اين مسئله با وجود ضرورت تشكيل مورد توجه قرار نگرفته است.

كوروش جعفريان  افزود: چه كسي در كشور مي‌تواند اعلام كند كه ماده غذايي كه مورد مصرف قرار مي‌گيرد به طور اطمينان سالم است چراكه بسياري از غذاها را امروزه نمي‌توان گفت 100 درصد سالم است. لذا بايد يك مركزي باشد كه همه اطلاعات تغذيه‌اي كشور در آن مورد بررسي قرار گيرد.
عضو دانشگاه علوم پزشكي تهران در پاسخ به سؤالي مبني بر اينكه معاون وزير بهداشت چندي پيش اعلام كرده بود كه 30 درصد مردم كشور گرسنه ‌هستند، گفت: موضوع گرسنگي پروسه ساده‌اي نيست و شايد منظور اين بوده كه اين اراده به اندازه كافي سير نمي‌شوند يا گرسنگي سلولي و شكم مد نظر قرار داشته، لذا نمي‌شود ادعا كرد كه 30 درصد مردم به معني عام گرسنه هستند، البته ممكن است موضوع امنيت غذايي نيز مد نظر قرار داشته است.

جعفريان اضافه كرد: مطبوعات مي‌توانند عامل مهمي باشند تا خدمات تغذيه‌اي استاندارد به مردم ارائه شود چراكه با فشار بر سيستم در جهت ايجاد رصدخانه تغذيه مي‌توانند فعاليت كنند. در مورد سند ملي غذا و تغذيه بايد گفت كه اين سند در حال حاضر يك كاغذ است و هيچ‌كس ضمانتي براي اجراي آن ندارد.

وي با اشاره به اينكه كل وزارت بهداشت مي‌تواند تنها مسئوليت 20 درصد وضع تغذيه مردم را بپذيرد، گفت: 80 درصد اين وضعيت خارج از سيستم وزارت بهداشت است و وضعيت تغذيه را تحت پوشش قرار مي‌دهد بايد سازمان‌هاي نظارت بر واردات تغذيه به صورت منسجم عمل كنند تا شاهد مشكلات در اين زمينه نباشيم.
عضو دانشگاه علوم پزشكي تهران مشكلات در حوزه شكر يا گندم را نبود نظارت كافي بر واردات تغذيه عنوان كرد و گفت: ‌اگر در يك منطقه از كشور گندم زياد توليد شود و محصول ديگري نباشد امنيت غذايي مردم مي‌تواند در آن منطقه دچار مشكل شود لذا همه سيستم‌هاي درگير در حوزه تغذيه بايد برنامه‌ها را با هم اجرا و تدوين كنند.

50  درصد ايراني‌ها چاق هستند
0 تا 50 درصد مردم مبتلا به چاقي و اضافه وزن هستند. چاقي در همه گروه‌هاي سني از كودك تا بزرگسال ديده مي‌شود.
دبير علمي دومين كنگره بين‌المللي و چهاردهمين كنگره تغذيه ايران گفت: چاقي هم خودش، بيماري شمرده مي‌شود و هم عامل خطري براي بروز بيماري‌هاي ديگر مانند بيماري‌هاي قلبي و عروقي، فشارخون و ديابت است.

ابوالقاسم جزايري افزود: بررسي‌ها - كه مربوط به چهار سال پيش بوده و فكر نمي‌كنم آمار آن تغييري كرده باشد- نشان مي‌دهد ناامني غذايي در هفت استان كشور از جمله استان‌هاي سيستان و بلوچستان، خوزستان و كرمان شديدتر است.
وي افزود: جهاد كشاورزي و وزارت بهداشت براي برطرف كردن اين ناامني غذايي، برنامه‌هايي دارند و اين مسئله در دست بررسي و پيگيري است.  وي افزود: در برنامه استراتژيك هدف‌گذاري شده كه سوء تغذيه طي 10 سال، 20 درصد كاهش يابد.

به گفته وي، سند ملي تغذيه، پنج سال است كه تدوين شده و مسائلي مانند امنيت غذايي در آن مدنظر قرار گرفته شده است.
جزايري تصريح كرد: بنابراين بايد به سياستگذاري‌ها در حوزه غذا توجه تا امنيت غذايي مردم تأمين شود. امنيت غذايي به معناي دسترسي به غذاي كافي و سالم است، به طور مثال تحقيقات نشان مي‌دهد ارزش غذايي ماهي بسيار بالا است اما از سوي ديگر ماهي گران است و زود خراب مي‌شود، بنابراين با كمك صنايع غذايي بايد اين ماده غذايي به صورت كنسرو در اختيار مردم قرار گيرد.  وي يادآور شد: مسئله امنيت غذايي در دو برنامه اخير كشور از جمله برنامه پنج‌ساله توسعه مورد تأكيد قرار گرفته است.

دبير علمي دومين كنگره بين‌المللي و چهاردهمين كنگره تغذيه ايران در خصوص سوء تغذيه در كشور گفت: كمبود ويتأمين D به مقدار زيادي در كشور وجود دارد.
جزايري افزود: همچنين كمبود يد در كشور به علت غني‌سازي نمك‌ها بايد حذف شود و كمبود ويتامين‌ A شديد نيست اما مردم كمبود كلسيم، ويتامين D و آهن دارند.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن