تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگهاى زیربناى اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگرى درست ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798004378




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خبرنگار بی‌بی‌سی در کوبانی، خبرنگار ایرانی در استودیو!


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: خبرنگار بی‌بی‌سی در کوبانی، خبرنگار ایرانی در استودیو!

به گزارش خبرآنلاین، سایت سینما پلاس در مطلبی نوشت : بودجه شبکه بی‌بی‌سی فارسی سالانه پانزده میلیون پوند است که چیزی حدود 75 میلیارد تومان یعنی یک بیستم بودجه رادیو و تلویزیون ایران می‌شود.در شرایطی که دنیا به سمت رفتارهای مؤثر و حرفه ای می‌رود، صدا و سیما به جای اصلاح ساختار غلط خود روز به روز به تعداد شبکه‌های تلویزیونی کم کیفیت خود اضافه می‌کند.

رفتار انفعالی و ضعیف صدا و سیما در قبال تحولات اخیر در عراق، بار دیگر تفاوت قواعد حرفه ای حاکم بر این رسانه با شبکه‌های تلویزیونی مطرح دنیا را یادآوری کرد. در شرایطی که بخش‌های خبری برای پوشش بحران عراق از تصاویر آرشیوی استفاده می‌کنند، خبرنگاران شبکه‌های ماهواره ای فارسی زبان در خط مقدم این رویداد مشغول فعالیت هستند.

حیدری
  در صدا و سیما تشکیلات عریض و طویلی برای پوشش اخبار وجود دارد. این تشکیلات بزرگ برای پوشش رویدادهای گوناگون با اما و اگرهای مختلفی مواجه است و به همین دلیل وقتی رویداد مهمی در نزدیکی مرزهای ایران اتفاق می افتد؛ تا این مجموعه به تحرک بیفتد و به سراغ سوژه‌های خبری برود، زمان زیادی از آن گذشته است.


در حال حاضر رویدادهای مختلفی در منطقه خاورمیانه در حال جریان است که به جز کشور سوریه، صدا و سیما حضور پُر رنگی در دیگر عرصه‌ها ندارد. این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که شبکه ای مانند بی‌بی‌سی فارسی، یکی از خبرنگاران خود به نام «نفیسه کوهنورد» را از ابتدای آغاز درگیری‌ها در منطقه شیعه نشین آمرلی، مستقر کرده و حالا با آغاز درگیری‌ها در منطقه کوبانی این خبرنگار را برای پوشش اخبار به این نقطه مرزی فرستاده است.

ساختار شبکه بی‌بی‌سی فارسی این‌گونه است که خبرنگاران در مسئولیت های مختلفی همچون: مجری گری، تهیه کنندگی برنامه، گزارشگری و... به کار گرفته می‌شوند و هیچ گاه پس از شهرت و چهره شدن، «کُنج فراق» برای آن‌ها فراهم نمی‌شود تا زندگی آرام و بی دغدغه ای را در پیش بگیرند. حضور پُر رنگ این خبرنگاران در شبکه‌های اجتماعی همچون فیس‌بوک هم نشانه دیگری از زیرکی مدیران این شبکه‌ها در چهره سازی از خبرنگاران است.

چرا بی‌بی‌سی توانست و ما نتوانستیم؟
طبق اطلاعات به دست آمده از سوی سینما پلاس، شبکه‌های مذکور برای حضور خبرنگاران خود در خط مقدم نبرد نیز هزینه‌های فراوانی انجام می‌دهند و بابت حضور در خط مقدم و تهیه اخبار جذاب و دست اول، مبالغ کلانی پرداخت می‌کنند که در مقابل هزینه پرداخت شده از سوی صدا و سیما بسیار بالا است.

پرداخت پول به واسطه‌ها، محافظان، هماهنگ کننده‌های محلی و... برخی از فعالیت‌هایی است که بی‌بی‌سی انجام می‌دهد تا از منطقه تحت درگیری «خبر» کسب کند. در نقطه مقابل و در ایران، ماجرا به گونه ای پیش می‌رود که خبرنگاران و گزارشگران هیچ گاه چهره نشوند. برخی خبرنگاران نیز پس از آنکه سرمایه گذاری‌ها بر روی آن‌ها جواب داده و اصطلاحاً «چهره» شدند، به واسطه محدودیت‌های موجود به جای تداوم فعالیت در عرصه خبر، به سراغ فعالیت‌هایی همچون: تهیه کنندگی، مدیریت روابط عمومی سازمان‌ها و رسانه‌ها، برنامه سازی و در یک کلام «پول پارو کردن» می‌روند. در نهایت نیز گاهی به عنوان خبرنگار همراه هیات های دولتی، عازم کشورهای خارجی می‌شوند تا رویدادهایی کاملاً رسمی را پوشش خبری بدهند. مرتضی حیدری و کامران نجف زاده دو نمونه از این چهره‌های خبری هستند. صدا و سیما بودجه ای معادل 950 میلیارد تومان از دولت دریافت می‌کند و حدود 700 میلیارد تومان هم از محل آگهی‌ها درآمد دارد. در نقطه مقابل بودجه شبکه بی بی سی فارسی سالانه پانزده میلیون پوند است که چیزی حدود 75 میلیارد تومان یعنی یک بیستم بودجه رادیو و تلویزیون ایران می‌شود.در شرایطی که دنیا به سمت رفتارهای مؤثر و حرفه ای می‌رود، صدا و سیما به جای اصلاح ساختار غلط خود روز به روز به تعداد شبکه‌های تلویزیونی کم کیفیت خود اضافه می‌کند.

بد نیست این رسانه که علاقه فراوانی به تقلید جزئیات از شبکه‌های ماهواره ای دارد و نکاتی همچون: دکور، نحوه سلام و علیک مجری، نحوه نشستن مجری و... را در سال‌های اخیر از شبکه‌های ماهواره ای تقلید کرده، در این زمینه ساختار هم اقدام به تقلید از شبکه‌های بیگانه کند و با به کارگیری شیوه‌های آن‌ها اقدامی مؤثر در این زمینه انجام دهد.



دوشنبه, 28 مهر 1393 ساعت 20:30





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن