پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850282880
شعر/ مادر آن مرکز پرگار عشق
واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: اگر چه سخن گفتن از شخصیت جامع و بی نظیر ودیعه رسول اعظم(ص) حضرت فاطمه زهرا (س) آن گاه که خداوند هستی او را توصیف و ایشان را خیر کثیر معرفی نموده است بسیار سخت و صعب است.
به گزارش تراز ،اما برای اظهار محبت و ابراز مودت و عشق به آستان آسمانیاش، شاعران و نویسندگان فارسی زبان آثار ارزشمند خویش را با نام و یاد و ذکر مناقب و سجایای حضرت فاطمه زهرا مزین نموده و شاهکارهایی آفریدهاند که علاوه بر جنبههای معنوی، دینی و اعتقادی از نظر ادبی نیز حایر اهمیت و جایگاهی به سزا هستند.
وجود مقدس آن بانوی پرهیزگار مجموعهای از عالیترین صفات و ارزشهایی است که کمتر در وجود یک انسان اجتماع میکند. آن بانو آیینه تمام نمای فداکاری، ادب، عصمت، ساده زیستی، نوع دوستی، دین داری، عفت، گذشت، صبر، استقامت، جهاد، صداقت و دفاع از حریف ولایت و ده ها سجایای ممتاز انسانی است.
محبوب ترین بانوان جهان در نگاه سخن سرایان، خاتون آب و آیینه، بانوی عاطفه و ایثار و یگانه یک دانه دردانه ای است که در عظمت ولادت خجسته اش سوره گران قدر کوثر نازل شد و به پیامبر رحمت و قلب محزون او حرارتی مضاعف بخشید و به او نوید آینده ای بزرگ را بخشید.
هیچ کس نمی تواند فاطمه را بستاید و هیچ کس هم نمی تواند فاطمه را نستاید و به راستی قلم و تقریر ما خاکیان چگونه می تواند عظمت و شکوه و هیبت افلاکی او را بستاید یا نستاید و از این رو هرکس این همه فضایل و شکوه و مجد را نادیده انگارد خود را حقیر و کوچک نمایانده است و بس.
علاوه بر تمام فضایل و مناقب مذکور، فاطمه دختر محمد(ص) و خدیجه (س) و همسر علی مرتضی(ع) و مادر حسنین (علیهما السلام) و زینب و ام کلثوم و ام الامه و ام الائمه و ام النساء است و خویشان و سلاله پاک او همه از مجاهدان و شهیدان والامقام. فاطمه ممتازترین بانوی دو گیتی است و در چنین مرتبتی آسمانی هیچ بانویی هم شأن و هم ردیف او نبوده و نخواهد بود.
ایشان شخصیتی بی همتا و «عدیم النظیر و غریب الدهر»اند که هم چون خورشیدی فروزان فراسوی ره پویان طریق هدایت و سعادت و ولایت در آسمان انسانیت پرتوافشانی و نوررسانی می کنند و کالبد ارزش های والای اخلاقی و کمالات و سجایا و ارزش های گران قدر انسانی را روح می بخشند و الگویی تمام معنا از جمیع کمالات و برجستگی هایی که یک انسان الهی در همه ابعاد وجودی خویش می تواند داشته باشد در زندگی اندک و پرعظمت آن در دانه رسول ترسیم شده است.
معنویات، جلوه های ملکوتی، جلوه های الهی و جلوه های جبروتی، ملکی و ناسوتی همه در این شخصیت جمع بود و بی شک شخصیت عظیم و والای عصاره هستی هنوز هم برای ما ناشناخته باقی مانده است.
پیرامون نخستین اشعاری که درباره حضرت فاطمه(س) سروده شده ذکر این نکته ضروری است که تمامی اشعاری که درباره آن بانوی بزرگوار سروده شده به ما نرسیده است و سهواً و یا عمداً از بین رفته و یا به صورت مکتوب ثبت نشده است.
اگرچه در سرآغاز تحمید ودیعه رسول اکرم به اشعار فراوانی از شعرای مشهور و نامی عرب در نخستین قرون هم چون یحیی بن حکم (برادر مروان حکم) ابومحمد عبدالسلام بن رغبان مشهور به دیک الجن (شاعر نامدار عرب در قرن دوم)، دعبل خزاعی، احمد بن محمد بن صنوبری، ابوالحسن مهیار بن مرزویه و شهید اول و ... برمی خوریم اما ادبیات فارسی ما هم که ریشه در تعالیم عالیه اسلام عزیز و عجین با روح و فطرت خداجو و اهل بیت دوست است، در این زمینه غنی و پربار است. ولی آن چه قابل تذکر است این است که گویا در خصوص شخصیت عظیم و الهی حضرت زهرا(س) در آثار ادبی فارسی، ابیات کم واندکی را می توان یافت که دلیل این امر را باید ناشی از ایجاد جو خفقان و وحشت حکما و خلفای اموی و عباسی و فقدان آزادی اندیشه و سخت گیر ی های گاهی مهلک و شکنجه های شاعران مادح اهل بیت خاصه حضرت زهرا(س) جست وجو کرد، اما قطعاً اوضاع خطیر عصر کنونی ایجاب می کند که شاعران و خطیبان و نویسندگان عصر حاضر تلاش مضاعف نمایند تا شکوهمند و عظیم، آن حضرت را به جامعه امروزین ما منتقل کنند، زیرا زهرا(س) ستاره ی منور ازهری است که اگر درست و با دیدی عالی بر او و اندیشه ها و اعمال او نظرافکنیم، راه های پرتلاطم و پرسنگلاخ حیات را بر ما خواهد نمایاند تا به بیراهه نرویم و در فراز و نشیب های آن سقوط هم نکنیم.
قطعاً باید گفت که در میان زنان، هیچ بانویی هم اندازه خیرالنساء جهانیان(س) مورد ستایش و تبجیل قرار نگرفته و نامش در حوزه ادب فارسی ما تکرار نشده است.
خواجوی کرمانی، شاعر عارف کرمانی در مدح فاطمه زهرا (س):
به نور چشم پیمبر که نور ایمان بود
عقیق صفوت یاقوت شرع را کان بود
نبود هیچ به عذر احتیاجش از پی آن
که شمع جمع طهارت از او فروزان بود
از آن به وصلت او زهر شده لآلی
که از شرف قمرش در سراچه دربان بود
نگشت عمر وحی از «حی» فزون ز روی حساب
چرا که زندگی او به حی حنان بود
را می سراید که «حی» به حساب ابجد عدد هجده است که دوران حیات حضرت فاطمه(س) را اشاره می نماید، ضمن این که خواجو در ابیات دیگری، ام الائمه حضرت زهرا(س) را بر بالانشینان و کروبیان حرم قرب و قدس الهی رجحان و برتری می دهد:
منظومه محبت دهر و آل او
بر خاطر کواکب ازهر نوشته اند
دوشیزگان پرده نشین حریم قدس
نام بتول بر سر معجر نوشته اند
از دیگر شاعران برجسته ادب فارسی که نگاهی ویژه و ممتاز به حضرت فاطمه زهرا(س) داشته و در بسیاری از ابیات او در مدح و رثای اهل بیت می توان عشق و ارادت را مشاهده کرد، ناصرخسرو است:
قال اول جز پیمبر کس نگفت
وآنگهی زی آل او آمد مقال
جز که زهرا(س) و علی(ع) و اولادشان
مر رسول مصطفی(ص) را کیست آل؟
ناصرخسرو در ادبیات دیگری حضرت فاطمه زهرا(س) را شفیعه روز جزا می خواند:
رضوان به هشت خلد نیارد سر
صدیقه گر بود به حشر یارش
باکش ز هفت دوزخ سوزان نی
زهرا( س) چو هست یار و مددکارش
آن روز بیایند همه خلق و مکافات
هم ظالم و هم عادل بی هیچ محابا
آن روز در آن هول و فزع بر سر آن جمع
پیش شهدا دست من و دامن زهرا(س)
چون به حب آل زهرا(س) روی شستی روز حشر
نشنود گوشت ز رضوان جز سلام و مرحبا
پس پی آن پسران رو، پس از آن که تو را
پسران علی(ع) و فاطمه ز آتش سپرند
حکیم ناصرخسرو در بیتی دیگر به جریان مباهله و همراهی امام حسن(ع) و امام حسین(ع) و حضرت زهرا(س) در این جریان با پیامبر اکرم(ص) می پردازد و می گوید:
ذوالفقار ایزدی سوی که فرستادم بعد
زن و فرزند که را برد جز زهرا(س) و شبیر
با مطالعه تاریخ سراسر افتخار اسلام عزیز درمی یابیم که فاطمه زهرا شمع حیات معنوی بود و به همان آرامش و وقاری که زنان باید داشته باشند رسالتش را انجام داد و از خانه کوچک علی(ع) حیات بشریت را از حقیقت سیراب کرد اما با عظمت و شکوه غیرقابل توصیفش علی(ع) را انتخاب کرد و علی(ع) هم او را و به راستی که اگر علی(ع) نبود کفو و همسری برای فاطمه(س) نبود.
حکیم قبادیان این مسئله را در قالب بیت زیر توصیف می کند که:
کفوی نداشت حضرت صدیقه(س)
گر می نبود حیدر(ع) کرارش
نگاه عطار نیشابوری هم به فاطمه زهرا(س) و زندگانی و تقوای ایشان ویژه و برجسته است. در الهی نامه و مصیبت نامه، نام حضرت فاطمه زهرا(س) چندین بار به مناسبت در حکایات آمده است مثلاً در الهی نامه عطار از جهاز ناچیز فاطمه زهرا سخن می گوید و این که هنگامی که اسامه جهاز حضرت زهرا(س) را به خانه امام علی(ع) می برد می گرید. پیامبراکرم(ص) سبب را از اسامه می پرسد. او می گوید:
بدو گفتم ز درویشی زهرا(س)
مرا جان و جگر شد خون و خارا
کسی کاو خواجه هر دو جهان است
جهاز دخترش اینک عیان است
عطار در الهی نامه برای حضرت فاطمه زهرا لقب «خاتون جنت» را به کار می برد و می گوید:
همه یاران در آن اندوه و محنت
شدند آخر بر خاتون جنت
سنایی غزنوی نیز توصیف زیبایی از ام الائمه دارد. او سیمای حضرت زهرا(س) را خیرالنساء می داند که زنی هم چون او در این دنیا نیست.
سراسر جمله عالم پر زنان اند
زنی چون فاطمه خیر النساء کو؟
هلالی جغتایی شاعر غزل سرای عهد صفوی در بیتی چهارماه سعادت را چنین معرفی می نماید که:
کیست آن چهار مه به مذهب من
علی(ع) و فاطمه(س)، حسین(ع) و حسن(ع)
اقبال لاهوری شاعر و متفکر پاکستانی در مثنوی نسبتاً طولانی خود، حضرت فاطمه زهرا(س) را اسوه کامل و دل گرمی برای تمام زنان جهان میداند:
نور چشم رحمه للعالمین
آن امام اولین و آخرین
بانوی آن تاجدار هل اتی
مرتضی مشکل گشا شیر خدا
پادشاه و کلبه ایوان او
یک حسام و یک زره سامان او
مادر آن مرکز پرگار عشق
مادر آن کاروان سالار عشق
به جهت پرهیز از اطاله کلام به بیان ابیاتی از دیگر شاعران بلندآوازه ادب فارسی که در حقیقت سندی مستند بر حقانیت و بزرگواری بانوی حقیقت است، اشاره می گردد:
▪ ابن یمین:
که خاتون جنت گذر می کند
ز آب مژه خاک تر می کند
▪ شیخ بهایی:
الهی الهی به صدق خدیجه
الهی الهی به زهرای اطهر
که بر حال زار بهایی نظر کن
به حق امامان معصوم یکسر
▪ محیط قمی:
چشم امید نیست به هیچ آستان مرا
الا به آستانه فرخنده بتول
ام الائمه النقبا بانوی جزا
نور الهدی حبیبه حق بضعه رسول
آن بانویی که دور حریمش گذر نکرد
از دور باش عصمت او و هم بوالفضول
در پایان باید گفت که در ادبیات عرب و فارسی هیچ بانویی تاکنون به این مرتبه مورد توجه و تکریم سخن سرایان قرار نگرفته است. پس از گذشت بیش از ۱۴قرن سیمای ملکوتی حضرت فاطمه زهرا(س) همچنان تابناک و شمار ارادتمندان و شاعران شیفته فضایل و کمالات آن حضرت هم چنان رو به افزایش است.سروده اقبال لاهوری در وصف حضرت زهرا (س)سروده اقبال لاهوری در وصف حضرت زهرا (س) از معروفترین سرودههای این شاعر گرانمایه است که می توان آن را مهمترین اثر شعر فارسی، در وصف دختر پیامبر اسلام(صلی الله) توصیف کرد.اقبال در این سروده حضرت زهرا را که همسر علی مرتضی(علیه السلام) است و فرزندی چون امام حسین (علیه السلام) را پرورانده است، اسوه کامل زنان عالم میداند که باید سرمشق زنان مسلمان باشد.مریم از یک نسبت عیسی عزیزاز سه نسبت حضرت زهرا عزیزنور چشم رحمت للعالمینآن امام اولین و آخرینآن که جان در پیکر گیتی دمیدروزگار تازه آئین آفریدبانوی آن تاجدار هل اتیمرتضی مشکل گشا شیر خداپادشاه و کلبه ئی ایوان اویک حسام و یک زره سامان اومادر آن مرکز پرگار عشقمادر آن کاروان سالار عشقآن یکی شمع شبستان حرمحافظ جمعیت خیر الامموان دگر مولای ابرار جهانقوت بازوی احرا جهاندر نوای زندگی سوز از حسیناهل حق حریت آموز از حسینسیرت فرزندها از امهاتجوهر صدق و صفا از امهاتمزرع تسلیم را حاصل بتولمادران را اسوه کامل بتولبهر محتاجی دلش آنگونه سوختبا یهودی چادر خود را فروختنوری و هم آتشی فرمانبرشگم رضایش در رضای شوهرشآن ادب پروده صبر و رضاآسیا گردان و لب قرآن سراگریههای او زبالین بی نیازگوهر افشاندی بدامان نمازاشگ او بر چید جبریل از زمینهمچو شبنم ریخت بر عرش برینرشته آئین حق زنجیر پاستپاس فرمان جناب مصطفی استورنه گرد تربتش گردیدمیسجدهها بر خاک او پاشیدمی
منبع: هنرآنلاین
چهارشنبه 5 فروردين 1394 ساعت 02:36
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
پروین، مادر شعر فارسی است
پروین شعر در رادیو گفتگو پروین مادر شعر فارسی است خبرگزاری پانا همزمان با 25 اسفند روز بزرگداشت پروین اعتصامی با حضور دکتر فاطمه راکعی شاعر و مدرس دانشگاه و دکتر محمد نجاری مدرس دانشگاه و پژوهشگر ادبیات زنان جایگاه و تاثیر پروین اعتصامی در شعر فارسی در برنامه پروین شعرسمینار شعر زبان فارسی در دانشگاه مادرید برگزار شد
سمینار شعر زبان فارسی در دانشگاه مادرید برگزار شد مادرید- ایرنا- با مشارکت و هماهنگی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اسپانیا سمیناری باعنوان شعر در زبان فارسی در محل دانشکده زبانشناسی دانشگاه کمپلوتنسه در روز چهارشنبه برگزار گردید به گزارش ایرنا دراین سمینار علیرضا اسماعیلبه همت مرکز ترجمه حوزه هنری؛ گزیده شعر و داستان انقلاب ترجمه میشود
به همت مرکز ترجمه حوزه هنری گزیده شعر و داستان انقلاب ترجمه میشودمرکز ترجمه حوزه هنری ترجمه چهار کتاب از گزیدهی شعر و داستان دوران انقلاب اسلامی را در دستور کار قرار داده است به گزارش خبرگزاری فارس سعیده حسینجانی مدیر مرکز ترجمه حوزه هنری با اعلام این خبر گفت «با تصویمدیر واحد شعر و موسیقی صداوسیمای مرکز فارس: ساز ابداعی «سناتور» گامی در راستای تحول و پیشرفت موسیقی
مدیر واحد شعر و موسیقی صداوسیمای مرکز فارس ساز ابداعی سناتور گامی در راستای تحول و پیشرفت موسیقی سنتی ایران استمدیر واحد شعر و موسیقی صداوسیمای مرکز استان فارس گفت آفرینش ساز سناتور و خلق این نوآوری در عرصه هنر نقطه عطفی برای رویش و رشد موسیقی ایرانی قلمداد میشود به گزارش خبربهدنبال یک مورد مرگ مادر باردار در روستای منیوحی صورت گرفت هشدار رئیس مرکز بهداشت آبادان به مادران باردار روس
بهدنبال یک مورد مرگ مادر باردار در روستای منیوحی صورت گرفتهشدار رئیس مرکز بهداشت آبادان به مادران باردار روستائیرئیس مرکز بهداشت آبادان از مادران باردار به ویژه در روستاها خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تغییر سریعا به بیمارستانها و مراکز بهداشتی و درمانی روستایی مراجعه کنند ماز معجزه عشق مادری تا شوخی با حاج قاسم
از معجزه عشق مادری تا شوخی با حاج قاسم نگاهی به اخبار برخی سایت ها و خبرگزاری های داخلی و خارجی در ۲۵ اسفند ۱۳۹۳ هنرنمایی با پوست ماهی قدیمی ترین عنیک دست ساز نوزاد مرده ای که با عشق مادر زنده شد آبکی ترین تانک فروش برگر قورباغه ای دوربین دیواری چتربازی پیرزن صدساله ومعجزه ی عشق مادری +عکس
زنده شدن نوزاد مرده معجزه ی عشق مادری عکس خانواده آگز با عشق الهی خود به نوزاد مرده خود جان دوباره بخشیدند به گزارش سرویس کشکول جام نیوز زمانی که به این پدر مادر گفتند یکی از نوزادان دوقلویتان مرده است پدر و مادر این نوزاد مرده عمل فوق العاده ای انجام دادند درون اتمعجزه عشق مادری/عکس
معجزه عشق مادری عکس خانواده آگز با عشق الهی خود به نوزاد مرده خود جان دوباره بخشیدند آفتاب آفتاب شبکه خبر نوشت زمانی که به این پدر مادر گفتند یکی از نوزادان دوقلویتان مرده است پدر و مادر این نوزاد مرده عمل فوق العاده ای انجام دادند درون اتاق زایمان بود که دکتر به این پدعشق بورزیم تا شادتر زندگی کنیم/ لذت دورهمیهای نوروزی
پیشنهاد نوروزی هنرمندان به مردم عشق بورزیم تا شادتر زندگی کنیم لذت دورهمیهای نوروزی شناسهٔ خبر 2511771 یکشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱ ۲۶ هنر > رادیو و تلویزیون گیتی خامنه از مردم خواست در تعطیلات نوروز به همدیگر عشق بورزند و بیشتر به دیدن دوستان آشنایان و فامیل بروند گیتی خامنشعری جانسوز در رثای حضرت زهرا(س)
ایام فاطمیه شعری جانسوز در رثای حضرت زهرا س یاسر حوتی در رثای حضرت زهرا س شعری را سرودند که تقدیم می شود به گزارش جام نیوز شعر جانسوز یاسر حوتی در رثای حضرت زهرا س تقدیم می شود زبانحال امام علی ع خطاب به حضرت زهرا س زلال آينه ها را به گريه آوردي شكوتمجید بازیگر نقش اول «میم مثل مادر» از یک کارگردان
یادی از بزرگترها تمجید بازیگر نقش اول میم مثل مادر از یک کارگردان بازیگر نوجوان فیلم میم مثل مادر از رسول ملاقلیپور با عنوان یکی از شریفترین افرادی که تاکنون دیده یاد کرد به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز بازیگر نوجوان فیلم «میم مثل مادر» از رسول ملاقلیقشم فقط پاساژ و مرکز خرید نیست
یکشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۱ جزیره قشم تعطیلات نوروزی گذشته حدود 700 هزار مسافر داشت و پیشبینی شده جمعیت مسافران در نوروز 94 بیشتر از این تعداد باشد به همین رای همین قرار است تا آخر سال 8 واحد هتل دیگر به ظرفیت اسکان جزیره اضافه شود حجتالاسلام سیدمهدی موسوی اجاق معاون فرهننامزدهای جایزه کتاب سال شعر«خبرنگاران» معرفی شدند
پس از بررسی مجموعه شعرهای انتشاریافته نامزدهای جایزه کتاب سال شعر خبرنگاران معرفی شدند دبیرخانه جایزه کتاب سال شعر خبرنگاران نامزدهای نهمین دوره خود را معرفی کرد به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز دبیرخانه جایزه کتاب سال شعر «خبرنگاران» نامزدهای نهمین دورهخاطره بازیگر «میم مثل مادر» از ملاقلیپور
رفتن عمو رسول را باور نمیکنم خاطره بازیگر میم مثل مادر از ملاقلیپور تاریخ انتشار یکشنبه 17 اسفند 1393 ساعت 14 02 | شماره خبر 1859026149555609337 تعداد بازدید 0 پ پ بازیگر نوجوان فیلم میم مثل مادر از رسول ملاقلیپور با عنوان یکی از شریفترین افرادی که تاکنون دیده یاد کریيس جديد مركز بسيج سازمان صدا و سيما منصوب شد
ریيس جديد مركز بسيج سازمان صدا و سيما منصوب شد شناسهٔ خبر 2518509 یکشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱ ۲۷ هنر > سینمای ایران محمود عاطفی با حكم ریيس رسانه ملی و رییس سازمان بسيج مستضعفين به سمت رياست مركز بسيج صداوسيما منصوب شد به گزارش خبرگزاری مهر با انتصاب مسئول جدید بسیج صدا و سیمدوره آموزشی شعر جوان انقلاب اسلامی به ایستگاه آخر رسید شب شعر بزرگ آفتابگردانها با تقدیر از عوامل فیلم سینمایی
دوره آموزشی شعر جوان انقلاب اسلامی به ایستگاه آخر رسیدشب شعر بزرگ آفتابگردانها با تقدیر از عوامل فیلم سینمایی شیار 143دوره آموزشی شعر جوان انقلاب اسلامی آفتابگردانها با برگزاری مراسم اختتامبه و تقدیر از عوامل فیلم سینمایی شیار 143 به کار خود پایان خواهد داد به گزارش خبرنگاربا حکم سرافراز و سردار نقدی؛ «محمود عاطفی» رئیس مرکز بسیج صداوسیما شد
با حکم سرافراز و سردار نقدی محمود عاطفی رئیس مرکز بسیج صداوسیما شدبا حکم رئیس رسانه ملی و رئیس سازمان بسیج مستضعفین به سمت ریاست مرکز بسیج صداوسیما منصوب شد مراسم تکریم از خدمات دکتر جعفری و معارفه برادر بسیجی آقای محمود عاطفی رئیس جدید مرکز بسیج صداوسیما با حضور سردار نق-