محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832916152
کدام پایه زندگی لرزید که قبح طلاق ریخت؟
واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: کدام پایه زندگی لرزید که قبح طلاق ریخت؟
این روزها آمار مذموم ترین حلال خدا در جامعه هر روز بیشتر می شود و طلاق به آفتی تبدیل شده است که بی صدا پایه های آرامش خانواده ها را می خورد و آنها را در مسیر سقوط قرار می دهد. اما چرا قبح طلاق در جامعه از میان رفته است؟
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از گروه جامعه فارس، «افزایش آمار طلاق»، «روند افزایشی آمار طلاق در میان زندگیهایی با عمر کمتر از 5 سال»، «زنگ خطر طلاق به صدا درآمده است»، «مسئولان هوشیار باشند، روند نگران کننده آمار طلاق در کشور»، «وقتی همه گیری طلاق به روستاها هم میرسد» و ...
تمام این خبرها و گزارش ها از وقوع اتفاقی در کشور حکایت می کند؛ وقتی در یک سال آفتی به جان مزارع کشاورزی و باغ ها میافتد همه هشدار می دهند و راهکار ارائه می دهند. وقتی خطر وقوع سیل در شهرهای حوالی دریاها و دریاچهها و رودخانهها وجود دارد، تمام مسئولان و مردم تلاش میکنند اقداماتی صورت دهند تا خرابیهای و تلفات ناشی از آن را به کمترین حد ممکن برسانند. زمین لرزه در تهران نیز موضوعی است که هر از چند گاهی مسئولان درباره وقوع آن هشدار میدهند و از مردم میخواهند آگاهی خود را درباره آن افزایش دهند و ما مدام این جمله را از مسئولان میشنویم که تهران در منطقه زلزله خیز قرار گرفته و ممکن است در هر زمانی این بلای طبیعی در پایتخت رخ دهد.
چند سالی است که خطر زلزله طلاق در جامعه دچار تحرکاتی شده است که خبر از وقوع اتفاقی ناگوار می دهد؛ اتفاقی که اگر مسئولان و خانوادهها به موقع جلوی پیشروی آن را نگیرند، به بلایی تبدیل می شود که نمیتوان تلفات آن را جبران کرد.
«طلاق» این روزها به آفتی تبدیل شده که به جان خانوادهها افتاده و در حال جویدن ریشه استحکام و دوام بنیان خانواده هاست؛ این آفت به یک پادزهر نیاز دارد و باید از تغذیه آن جلوگیری کرد.
اما نکتهای که نباید از آن غفلت کرد، این است که افزایش آمار طلاق قبح آن را ریخته است و باید دید کدام پایههای زندگی لرزیده است که دیگر مذمومترین حلال خدا در میان مردم قبحی ندارد؟
وقوع 108 هزار و 249 مورد طلاق در 9 ماه
برابر آمار و مستندات سازمان ثبت احوال کشور در 9 ماهه دوم سال 92 از میان ازدواج های صورت گرفته 108 هزار و 249 مورد به طلاق انجامیده است که در این میان 15 هزار و 493 مورد کمتر از یک سال و 53 هزار و 608 مورد کمتر از 5 سال زندگی مشترک داشتهاند.
همچنین در این مدت بیشترین ترکیب طلاق ثبت شده مربوط به ترکیب سنی مردان 25 تا 29 سال با زنان 20 تا 24 ساله بوده که تعداد آن برابر 12 هزار و 53 واقعه است.
در خرداد ماه نیز 12 هزار و 442 مورد طلاق رخ داده است که تهران با 2 هزار و 192 مورد رتبه اول، خراسان رضوی با یکهزار و 535 مورد طلاق رتبه دوم و اصفهان با 833 مورد رتبه سوم را به خود اختصاص دادهاند.
این روزها نباید دیگر به افزایش آمار طلاق در جامعه فقط به عنوان یک معضل اجتماعی نگاه کرد بلکه باید به عنوان یک تهدید جدی به آن نگاه کرد، تهدیدی که نه فقط سلامت روانی افراد را تحت تأثیر قرار میدهد بلکه سلامت اجتماعی را نیز به مرور خدشه دار میکند و تلفاتی را در پی خواهد داشت که نمیتوان با سیاستگذاری و برنامه ریزی آن را مدیریت کرد.
افزایش آمار فرزندان طلاق، افزایش آمار زنان سرپرست خانوار، گسترش بی اعتمادی در میان جوانان و خانوادهها از جمله پیامدهایی است که با گسترش طلاق در جامعه شاهد آنها خواهیم بود.
با این حال اگر بخواهیم ریشه های گسترش طلاق در جامعه را واکاوی کنیم نباید دیگر فقط در مسائل اقتصادی و دخالت خانواده ها به دنبال علل افزایش طلاق در جامعه باشیم. در جامعه کنونی شاهد پدیدههای نوظهوری هستیم که چراغ خاموش در میان خانوادهها نفوذ کرده اند و بی سروصدا زندگیها را در سراشیبی سقوط قرار میدهند که نتیجه آن چیزی جز افزایش آمار طلاق در جامعه نیست.
دخالتهای مادر شوهر و خواهر شوهر دیگر دغدغه زندگی زوج ها نیست
به اعتقاد بسیاری از کارشناسان و جامعه شناسان عدم شناخت صحیح زوج ها از یکدیگر، دوستیهای خارج از عرف، رشد استفاده از نرم افزارهای نوین ارتباطی در میان زوج های جوان و پایبند نبودن زوج ها هم اکنون جزء عوامل اصلی افزایش طلاق در کشور است.
به گفته افسانه نیک راد، مشاور امور خانواده و ازدواج، وایبر و تانگو در جامعه کنونی هووی استحکام و آرامش خانواده ها شده است و میگوید: دیگر در جهان کنونی زوج ها دغدغه مادرشوهر و خواهر شوهر ندارند؛ آنها دیگر مشکل ساز نیستند بلکه این ابزارهای نوین است که سوء ظن و بدبینی را در میان زوج ها گسترش میدهد.
او میگوید: از میان رفتن اعتماد در میان زوج هایی که در سالهای ابتدایی زندگی خود قراردارند به عاملی تبدیل شده است که کم کم به جدایی آنها می انجامد.
تنوع طلبی، محصول ارتباطات خارج از عرف
بهمن بهمنی، مدیرکل دفتر ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان، کم شدن تعهد زوج ها به یکدیگر را عاملی برای گسترش طلاق در جامعه دانسته و میگوید: کم شدن تعهد زوج ها به یکدیگر ازدواجها را به دوستیهای دم دستی تبدیل میکند که از میان رفتن آنها دیگر بدی ندارد.
وی با اشاره به وجود ارتباطات خارج از عرف در میان زوج ها میگوید: هرچند روابط خارج از عرف در جامعه هنوز زیاد نشده است اما حتی اگر یک مورد نیز وجود داشته باشد پسندیده نیست و لازم است جوانان را درباره پیامدهای این ارتباطات هوشیار کرد، چرا که چنین روابطی ارکان رشد جامعه را ضعیف میکند و تنها محصول آن تنوع طلبی است.
20 درصد ازدواجها به طلاق منجر میشود
همچنین طور محمود گلزاری، معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه خانواده در دنیا دچار بحران جدی شده است و صاحبنظران عنوان میکنند در زمانی قرار داریم که فروپاشی خانواده از طرف سنتی در حال اتفاق است، میگوید: در حال حاضر 20 درصد از ازدواجهایی که در کشور صورت میگیرد به طلاق منجر میشود و این آمار در کلانشهرهای کشور به 45 درصد میرسد.
60 درصد ازدواجها در شمیرانات به طلاق منجر میشود
معاون سامان دهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: بر اساس اعلام سامان ثبت احوال کشور در شهرستان شمیرانات 56 تا 60 درصد از ازدواج ها به طلاق می انجامد و این آمار در شهر ری 18 درصد است.
گلزاری با اشاره به اینکه بیشترین طلاقها در یک سال نخست ازدواج رخ می دهد، گفت: برخی جامعهشناسان معتقدند دوران خانواده به سر رسیده است و نیز روان شناسان نظر عکس دارند و اعلام میکنند اگر خانواده خوب تشکیل شود و محل بروز هیجانهای مثبت باشد کارآمدی انسانها افزایش مییابد و خانواده نیز تحکیم خواهد یافت.
وی افزود: مشکل ما این است که جوانان ما نگاه مثبت به خانواده ندارند، زیرا الگوی درستی از خانواده را ارائه نمیکنند و همین موضوع سبب میشود که جوانان از تشکیل خانواده دوری کنند.
گلزاری با اشاره به اینکه مسئله اساسی ما پایداری و حفظ خانواده است، گفت: سالیانه 160 هزار واقعه طلاق در کشور صورت می گیرد و در اثر آن صدها هزار جوان از تشکیل خانواده محروم میشوند.
وی یادآور شد: دخترانی که طلاق میگیرند حدود 14 استرس و مشکل دارند و باید فرهنگ سازی جدی کنیم که مسئله ازدواج با مطلقه ها منعی ندارد بلکه سفارش جدی شده است.
افزایش طلاق، قبح اجتماعی آن را از میان برده است
فریبا حاجی علی، کارشناس امور زنان و خانواده گفت: افزایش میزان طلاق به تدریج قبح اجتماعی و عرفی آن را کاهش داده و اعتماد اجتماعی را که از مولفه های مهم سرمایه اجتماعی است، سلب میکند.
حاجی علی افزود: به نظر میرسد انجام مطالعات بنیادی و میدانی در مورد طلاق و اشکال گوناگون موجود آن در جامعه، بازنگری در قوانین مربوط به طلاق براساس موازین اسلامی و تأکید بر اجرایی شدن قانون حمایت از خانواده به ویژه مواد مربوط به «مراکز مشاوره خانواده» پیش از طلاق از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
جلال یونسی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در این باره معتقد است: متاسفانه میزان طلاق در جامعه ما بالاست. برای طلاق همواره 5 تا 6 عامل را بر می شمارند که یکی از آنها جزئی نگری و ریزبینی و دیگران را با خط کش خود سنجیدن است. نتایج بررسی که سال 90 روی هزار پرونده طلاق در دادگاههای جنوب شرق و شمال غرب تهران صورت گرفته، «فقر مهارت های ارتباطی» علت 40 تا 45 درصد طلاق هاست. دومین علت نامتناسب بودن ویژگی های شخصیتی دختر و پسر است. به طور مثال مرد برون گرا نمی تواند با زن درون گرا زندگی خوبی داشته باشد. سومین علت، اختلاف بالینی افسردگی، اضطراب و وسواس هاست. چهارمین علت مباحث اقتصادی است. مشکلات جنسی هم نقش مهمی در طلاق ها دارد. از سوی دیگر رفتارهای پرخطر مانند اعتیاد و دخالت های والدین از دیگر عوامل طلاق است.
به این ترتیب طلاق را میتوان زلزله خاموش و آفتی دانست که در کمین خانوادههاست و باید تدبیری اندیشید که قبل از وقوع واقعه آن را علاج کرد و به جایی نرسیم که اقدامات صورت گرفته نوشدارویی پس از مرگ آرامش خانوادهها باشد.
سه شنبه ۴ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]
صفحات پیشنهادی
کدام پایه زندگی لرزید؛ قبح طلاق ریخت؟ |اخبار ایران و جهان
کدام پایه زندگی لرزید قبح طلاق ریخت کد خبر ۴۸۵۴۶۹ تاریخ انتشار ۰۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲ ۱۶ - 23 March 2015 این روزها آمار مذمومترین حلال خدا در جامعه هر روز بیشتر میشود و طلاق به آفتی تبدیل شده است که بیصدا پایههای آرامش خانوادهها را میخورد و آنها را در مسیر سقوط قرار میدهجامعه در سالی که گذشت کدام پایه زندگی لرزید؛ قبح طلاق ریخت؟
جامعه در سالی که گذشتکدام پایه زندگی لرزید قبح طلاق ریخت این روزها آمار مذمومترین حلال خدا در جامعه هر روز بیشتر میشود و طلاق به آفتی تبدیل شده است که بیصدا پایههای آرامش خانوادهها را میخورد و آنها را در مسیر سقوط قرار میدهد اما چرا قبح طلاق در جامعه از بین رفته است خبرطلاق در برخی موارد بهتر از ادامه زندگی است
طلاق در برخی موارد بهتر از ادامه زندگی است رئیس مرکز امور مشاوران حقوقی وکلا و کارشناسان قوه قضاییه گفت در مواردی که ادامه زندگی موجب سوء قصد به یکی از طرفین میشود طلاق بهتر از ادامه زندگی زوجین است آفتاب عبدالرضا مومنی در جلسه تبادل سند همکاری مشترک بین معاونت اجتماعی و پی۱ راهنمایی و ۱۸ گام درباره زندگی پس از طلاق
۱ راهنمایی و ۱۸ گام درباره زندگی پس از طلاق روزی که در دفترخانه طلاق جدایی از همسر را ثبت میکنید همه چیز تمام نمیشود از این روز است که جدایی از همسر تازه در شما آغاز می شود هر روز احساسات جدید منفی یا مثبتی را تجربه میکنید که گاهی خودتان هم در رنگ رنگ بودن و متضاد بودنشان مفرو ریختن قبح فساد در نظام اداری تاسف بار است
روزبه فرو ریختن قبح فساد در نظام اداری تاسف بار است شناسهٔ خبر 2514620 دوشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲ ۳۶ استانها > قزوین قزوین- استاندار قزوین گفت فرو ریختن قبح فساد و خودنمایی این پدیده زشت در نظام اداری کشور تاسف بار و نگران کننده است به گزارش خبرنگار مهر مرتضی روزبه پیش ازرئیس دادگستری شاهرود: 60 درصد طلاقها در پنج سال اول زندگی رخ میدهد
رئیس دادگستری شاهرود 60 درصد طلاقها در پنج سال اول زندگی رخ میدهدرئیس دادگستری شاهرود گفت بیش از 60 درصد طلاقها در پنج سال اول زندگی مشترک رخ میدهد به گزارش خبرگزاری فارس از شاهرود به نقل از روابط عمومی دانشگاه پیام نور شاهرود علی اکبریان در همایش حقوق خانواده با محوپوستر و آنونس مستند «جایی برای زندگی» رونمایی شد
پوستر و آنونس مستند جایی برای زندگی رونمایی شدهمزمان باآغاز اکران عمومی فیلم مستند جایی برای زندگی پوستر و آنونس این فیلم مستند رونمایی شد به گزارش خبرگزاری فارس مستند «جایی برای زندگی» به کارگردانی محسن استاد علی در قالب اکران نوروز 94 از23 اسفند 93 در گروه سینمایحمید لولایی و سختترین نقش زندگیاش
روحانی اهل وایبر و واتسآپ حمید لولایی و سختترین نقش زندگیاش حمید لولایی پس از سالها تجربه اندوزی درنقشهای کمدی سختترین نقش زندگیاش را درفیلم سهبیگانه در سرزمین ناشناخته بازی میکند نقشی که میتواند کارنامه بازیگری اورا به دوبخش تقسیم کند مجله زندگی ایده آل حمید لولاییمعرفی هشتمین شهروند خبرنگار حرفهای «یک برش زندگی»
معرفی هشتمین شهروند خبرنگار حرفهای یک برش زندگی شناسهٔ خبر 2515590 سهشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵ ۲۱ هنر > رادیو و تلویزیون هشتمین شهروند خبرنگار حرفهای یک برش زندگی ۲۳ اسفند معرفی میشود به گزارش خبرنگار مهر یک برش زندگی اولین برنامه تلویزیونی شهروند خبرنگار در ایران اسالی که مرگ خوشه چینی کرد / چهره هایی که در سال 93 با زندگی خداحافظی کردند
سالی که مرگ خوشه چینی کرد چهره هایی که در سال 93 با زندگی خداحافظی کردند هنرمندان و ادیبان بسیاری در سال ۹۳ کولهبار سفر بستند بزرگانی که جای خالیشان به راحتی پر نخواهد شد آفتاب وقتی که پای مرگ در میان میآید پیش از هر چیز شاید تصویر خیابان شهریار و تالار وحدت به ذهن متبادهنر ارزشی و ارزش هنری کدام است؟
هنر ارزشی و ارزش هنری کدام است هنر و ارزش دو واژهی مشترک این سؤال است ترکیب متفاوت این دو واژه همانند دیگر واژهها ممکن است معانی متفاوتی را نسبت به یکدیگر افاده کنند اما ترکیب متفاوت در این دو واژه به لحاظی که بیان خواهد شد یک معنا را به ذهن متبادر میسازدبا داستانهای حسنبیگی، صحرایی، آرمین و والایی زندگی اصحاب عاشورایی حسین بن علی در «آینه» نمایان میشود
با داستانهای حسنبیگی صحرایی آرمین و والاییزندگی اصحاب عاشورایی حسین بن علی در آینه نمایان میشودمجموعه داستان آینه که برشی از زندگی اصحاب عاشورایی حضرت اباعبداللهالحسین ع است به قلم جمعی از نویسندگان روانه بازار کتاب میشود به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فا«زندگی و مبارزات شهید آیت الله حسین غفاری» منتشر شد
زندگی و مبارزات شهید آیت الله حسین غفاری منتشر شدکتاب زندگی و مبارزات شهید آیت الله حسین غفاری که شرحی از دوران مبارزاتی این مبارز نستوه است از سوی مؤسسه فرهنگی هنری و انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شد به گزارش خبرگزاری فارس مؤسسه فرهنگی هنری و انتشارات مرکز اسناد انقل-تجربههایی از جنس زندگی واقعی
تجربههایی از جنس زندگی واقعی مصطفی دمیرچی نقاشی است که در اوج شهرت حدود یک دهه قبل درست زمانی که برنده دوسالانه موزه هنرهای معاصر تهران شده بود تصمیم گرفت مثل خیلی از نقاشان خودش را حبس نکند به دیدن جهان برود و زندگیهای مختلف را به تماشا بنشیند او می خواست آدم های محجت الاسلام والمسلمین رشاد در نشست نقد دانشنامه فاطمی/1 ماجرای دیدار با رهبری پیش از نگارش دانشنامه فاطمی/برای
حجت الاسلام والمسلمین رشاد در نشست نقد دانشنامه فاطمی 1ماجرای دیدار با رهبری پیش از نگارش دانشنامه فاطمی برای تبیین سبک زندگی فاطمی تلاش کردیمرئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت پیشنهاد تدوین دانشنامه فاطمی ابتدا از سوی آیتالله جوادی آملی و سپس هم مقام معظم رهبری مطرح شد ومستند «جایی برای زندگی» در اکران نوروزی گروه هنر و تجربه
مستند جایی برای زندگی در اکران نوروزی گروه هنر و تجربهمستند جایی برای زندگی به کارگردانی محسن استادعلی در اکران نوروزی گروه هنرو تجربه اکران میشود به گزارش خبرگزاری فارس این مستندکه توانسته در چند نمایش و جشنواره با استقبال بسیارخوبی روبرو شود در پانسیونی که چنریختهگران در گفتوگو با فارس: «مبانی هنر اسلامی» روانه بازار نشر میشود
ریختهگران در گفتوگو با فارس مبانی هنر اسلامی روانه بازار نشر میشوداستاد فلسفه دانشگاه تهران از نگارش اثری با عنوان مبانی هنر اسلامی و تطبیق آن با نظریه شرق و غرب خبر داد محمدرضا ریختهگران استاد فلسفه دانشگاه تهران ضمن بیان این مطلب و تبریک پیشاپیش نوروز به خبرنگار آیین-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها