تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):جز به یکى از سه نفر حاجت مبر: به دیندار، یا صاحب مروت، یا کسى که...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829818668




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تصفيه و گندزدايي آب به روش پلاسماي سرد اتمسفريک


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۴ اسفند ۱۳۹۳ (۱۰:۴۰ق.ظ)
براي نخستين بار در جهان توسط دانشجوي واحد علوم و تحقيقات صورت گرفت: تصفيه و گندزدايي آب به روش پلاسماي سرد اتمسفريک موج - براي نخستين بار، تصفيه و گندزدايي آب به روش پلاسماي سرد اتمسفريک در مرکز تحقيقات فيزيک پلاسما توسط دانشجوي کارشناسي ارشد واحد علوم و تحقيقات، بررسي و صورت گرفت.
به گزارش خبرگزاري موج، زهره رشمئي، دانشجوي کارشناسي ارشد رشته فيزيک گرايش اتمي و مولکولي واحد علوم و تحقيقات، بابيان اينکه امروزه استفاده از پلاسما در علوم و مهندسي موردتوجه ويژه دانشمندان قرارگرفته است، گفت: استفاده از تکنولوژي پلاسما در محيط‌زيست و پزشکي يکي از فن‌آوري‌هاي نوظهور است و کاربرد پلاسما به‌عنوان گندزدا در آب و فاضلاب يکي از اين موارد است.
وي افزود: طبق گزارش‌هاي سازمان بهداشت جهاني کمبود منابع آبي و آلودگي منابع آبي يک بحران براي بهداشت عمومي محسوب مي‌شود و هرساله ميليون‌ها نفر به دليل بيماري‌هاي ناشي از آب آلوده جان خود را از دست مي‌دهند و از بين بردن آلودگي ميکروبي و شيميايي آب‌هاي آلوده هزينه‌هاي بسياري را به همراه دارد.
رشمئي روش مرسوم گندزدايي در آب و فاضلاب را بر پايه استفاده از کلر دانست و ادامه داد: استفاده از کلر جهت ميکروب‌زدايي آب يک روش شيميايي بوده که داراي مضراتي است و دانشمندان همواره به دنبال يافتن روش‌هاي ميکروب‌زدايي جايگزين مي‌باشند.
وي بابيان اينکه استفاده از تکنولوژي پلاسما در گندزدايي آب در کشورهاي محدودي موردمطالعه قرارگرفته است، اظهار داشت: مطالعه‌اي با اين گستردگي که بسياري از پارامترهاي فيزيکي و شيميايي را در آب بررسي کرده باشد براي اولين بار در جهان در مرکز تحقيقات فيزيک پلاسما واحد علوم و تحقيقات انجام‌شده است.
رشمئي بررسي خاصيت ميکروب‌کشي پلاسما در آب، تحقيق در مورد گونه‌هاي فعال پلاسما توليدشده در آب و بررسي اثرات مضر و جانبي پلاسما در آب را اهداف موردبررسي در اين تحقيق دانست و گفت: اين مطالعه با آلوده کردن آب شرب استريل با غلظت بالاي دو باکتري شاخص در آلودگي آب، اشرشيا کولي و انتروکوکوس فکاليس انجام شد.
اين دانشجوي کارشناسي ارشد واحد علوم و تحقيقات بابيان اينکه نتايج اين مطالعه نشان داد که پلاسما در زمان کوتاهي قادر به از بين بردن باکتري‌ها است، گفت: بر اساس اين پژوهش همچنين عامل اصلي گندزدايي توليد مولکول H2O2 و ميدان‌هاي الکتريکي در اثر تابش پلاسما روي سطح آب است.
وي افزود: استفاده از H2O2 به‌عنوان جايگزين مناسبي براي روش‌هاي مرسوم گندزدايي آب در حال مطالعه است که در اثر تابش پلاسما روي سطح آب نيز مولکول H2O2 توليد مي‌شود.
رشمئي با اشاره به اينکه بسياري از پارامترهاي فيزيکي و شيميايي آب براي اولين بار در اين مطالعه اندازه‌گيري شد، اظهار داشت:. نتايج حاکي از آن است پلاسما در پارامترهاي سختي کل، کدورت، سولفات، فسفات، کل جامدات محلول، ازن، هدايت الکتريکي، دما، حجم، اکسيژن محلول و pH تأثيري ندارد.
وي از انجام بررسي‌هاي لازم براي حل مشکل افزايش دو پارامتر نيترات و نيتريت در اثر پلاسما در آب با ايجاد تغييرات جزئي در نوع پلاسما، شرايط تابش و گاز مورداستفاده در مرکز تحقيقات فيزيک پلاسما واحد علوم و تحقيقات خبر داد و گفت: نتايج اين تحقيق نشان داد پلاسما قدرت ميکروب‌کشي بسيار بالايي دارد به‌طوري‌که بعد از چند ثانيه از تابش پلاسما روي سطح آب ميليون‌ها باکتري از بين رفت.
لازم به ذکر است، اين پژوهش در ايران براي اولين بار با همکاري مرکز تحقيقات فيزيک پلاسما به سرپرستي دکتر محمود قرآن نويس و آزمايشگاه تخصصي آب و فاضلاب اداره کل تعمير و نگهداري واحد علوم و تحقيقات که معتمد سازمان محيط‌زيست است انجام شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن