واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ اسفند ۱۳۹۳ (۱۳:۵۶ب.ظ)
بازديد مديرکل طرح هاي عمراني وزارت علوم از طرح هاي عمراني دانشگاه يزد در بازديد مديرکل نظارت بر طرح هاي عمراني وزارت علوم از دانشگاه يزد و ملاقات وي با مسؤولان و اعضاي هيأت علمي اين دانشگاه، زمينه هاي اجرايي پروژه ملي زمين گرمايي و ساختمان خورشيدي و قنات در اين دانشگاه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاري موج، مهرالله رخشاني مهر، مديرکل نظارت بر طرحهاي عمراني وزارت علوم در نخستين نشست خود با معاون پژوهش و فنآوري دانشگاه يزد گفت: مطالعات اوليه براي اجراي پروژه بايد انجام شود و محاسبات ساختماني آن نيازمند دوره زماني سه تا شش ماه است.
وي افزود: ما بايد اين مباحث را در قالب مطالعات مشاهدهاي در دو بخش اطلاعات اوليه و اجراي آن پي گيري کنيم که بحث توانمندي علمي و بحث اجرايي آن در توان دانشگاه است که يک تيم دانشگاهي ايجاد کند و اين مطلب ميتواند يک موضوع مهم براي پاياننامه دانشجويان باشد.
مديرکل طرحهاي عمراني وزارت علوم در ادامه گفت: در اين سفر در خصوص پروژه زمينگرمايي و مباحث معماري به نتايج خوبي رسيديم.
رخشاني مهر افزود: اعضاي دفتر فني دانشگاه يزد بسيار باانگيزه مسائل را دنبال ميکنند و اين اتفاق که در دانشگاه يزد افتاده است در کمتر دانشگاهي ديدهشده همچنين تعامل بين حوزه معاونت پژوهش و فنآوري و دفتر فني دانشگاه که کارها را به شکل کاملاً هماهنگ پيش ميبرند بسيار خوب است.
وي از معاون پژوهش و فناوري دانشگاه يزد خواست تا تجربيات خود را در زمينههاي فعاليتهاي پژوهشي مشترک با حوزه طرحهاي عمراني بيان کنند که اين خود باعث ميشود دانشگاههاي ديگر هم وارد بحث شوند.
رخشاني مهر با اشاره به اهميت بحث معماري گفت: در حوزه معماري در برخي دانشگاهها بعضي از طرحهاي معماري اجراشده در برخي دانشگاهها در شأن دانشگاه نيست. مشاوراني در بحث طرحهاي عمراني دانشگاهها وارد شدند که عملاً تخصصي در حوزه دانشگاهها ندارند.
دکتر اکبر شعباني کيا مسئول اجرايي ستاد انرژيهاي تجديد پذير وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در ادامه اين نشست گفت: صرفهجويي در انرژي بايد مبتني بر يک مطالعه درست باشد و يزد ميتواند درزمينهٔ استفاده از انرژي خورشيدي الگو باشد.
وي افزود: ما ابتدا بايد در خصوص نيروي خورشيدي و زمينگرمايي تحقيقات را انجام دهيم و درنهايت با انتخاب ساختمان مناسب پروژه موردنظر را اجرايي کنيم.
وي در توضيح همايشي که قرار است در سال آينده برگزار شود گفت: اين همايش اولين همايشي است که بايد پايههاي آن محکم باشد به همين دليل موضوع همايش و دستور کار و زمان آن خيلي مهم است.
دکتر المدرسي، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه يزد نيز در اين نشست با اشاره به اجراي اين پروژه در دانشگاه يزد گفت: اميدواريم اين نشست خروجي خوبي داشته باشد و درنهايت اين پروژه ملي درتعامل با پژوهشگران به مرحله اجرايي برسد.
وي گفت: اين پروژه يک کار پژوهشي است و بخش عمراني آنيک بخش مهم است که بايد تحتالشعاع کار قرار بگيرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]