تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن شوخ و شنگ است و منافق اخمو و عصبانى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869589633




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پروژه هاي عمراني دانشگاه تا پايان سال 94 تمام مي شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۳ اسفند ۱۳۹۳ (۸:۵۵ق.ظ)
محسن هاشمي: پروژه هاي عمراني دانشگاه تا پايان سال 94 تمام مي شود معاون عمراني دانشگاه آزاد اسلامي ضمن اشاره به پروژه هاي سال آينده اظهار کرد: تا پايان سال 94 بالاي 90 درصد پروژه هاي عمراني دانشگاه به اتمام خواهد رسيد.
محسن هاشمي در گفت و گو با موج ضمن اشاره به عملکرد سال گذشته معاونت عمراني دانشگاه آزاد اسلامي گفت: ما سعي کرديم تمامي برنامه هاي اجلاس 68 را در يکسال گذشته عملياتي کنيم. پارسال بحث تکميل پروژه هاي عمراني متوقف شده مطرح شد که خوشبختانه با بخشنامه هاي تعديلي که رئيس دانشگاه آزاد قبول کردند و ابلاغ شد، اکثر پيمانکاران فعال شدند و از 1700 هزار متر مربع نزديک به 700 متر مربع آن تمام شده است و اين عدد تا آخر سال به مرز يک ميليون خواهد رسيد.
وي در ادامه فعاليت هاي دانشگاه در طول يک سال گذشته و سياست ها و برنامه هاي طراحي و تدوين شده در اين مدت گفت: در دوره مديريت جديد، دانشگاه آزاد اسلامي در وضعيتي جديد و تازه قرار گرفت که اين موضوع لزوم تغيير در برنامه هاي عمراني دانشگاه را ضروري ساخت.
وي در خصوص ايجاد پارک هاي فناوري گفت: مسئله ايجاد پارک‌هاي علم و فناوري با اسم «شفا» که شهرک فناوري دانشگاه آزاد است، از مهم ترين موضوعاتي بود که در کميسيون عمراني دانشگاه مطرح شد و زودي عملياتي خواهد شد.
هاشمي با اشاره به ايجاد شهرک خدماتي و صنفي در کنار شهرک فناوري، خاطر نشان کرد: دستور العمل نحوه راه‌اندازي شهرک فناوري و شهرک خدماتي و صنفي آماده شده است و طي يک هفته دستور العمل آن ابلاغ مي شود.
هاشمي همچنين در ارتباط با برنامه هاي آينده معاونت عمراني دانشگاه آزاد به خبرنگار موج گفت: برنامه هاي مشخصي از قبل طبق استاندارد جهاني وجود دارد که هر دانشجو بايد 10 متر مربع ساختمان مسقف محوطه داشته باشد لذا هرجا که اين امکانات کمتر باشد در آنجا با تلاش مداوم به ساخت و ساز مناسب مي پردازيم.
وي به ايجاد دو پارک علم و فناوري در دو منطقه پرديس و گرم دره اشاره کرد و گفت: اين دو محل براي احداث پارک علم و فنآوري در نظر گرفته شده است که اقدامات مقدماتي براي اجراي اين پروژه در حال انجام است.
مهندس هاشمي همچنين به موضوع استفاده بهينه از امکانات آزمايشگاهي و کارگاهي تمامي واحدها اشاره کرد و گفت: تمامي واحدها اطلاعات خود را در زمينه امکانات آزمايشگاهي و کارگاهي به سازمان مرکزي ارسال کنند تا بتوان برنامه ريزي دقيقي با همکاري معاونت پژوهش براي استفاده بهينه از اين امکانات تدوين کنيم.
وي در پايان تاکيد کرد: پروژه هاي بالاي 90 درصد تا آخر سال و پروژه هاي بالاي 30 درصد تا آخر سال 94 به اتمام خواهد رسيد و اين نويد بخش اجرايي شدن بخش قابل توجهي از پروژه هاي عمراني دانشگاه آزاد اسلامي است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن