واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ اسفند ۱۳۹۳ (۱۳:۳۸ب.ظ)
توليد و انتشار علوم و دانش از مولفه هاي اصلي اقتصاد دانش بنيان است معاون پژوهشي واحد علوم و تحقيقات در نشست تخصصي شرکت هاي دانش بنيان اين واحد، ايده هاي بکر را در ايجاد شرکت هاي دانش بنيان موثر دانست و اظهار داشت: با بالا رفتن توان کار گروهي ايده ها مي توانند به مرحله ي عمل در آيند.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر مدرسي معاون پژوهشي اين واحد دانشگاهي بابيان اينکه هدف از برگزاري اين نشست ايجاد رابطهٔ صحيح بين دو گروه داراي ايده و سرمايه در کشور است، گفت: نخبگان جامعه به دو گروه داراي ايدهٔ خوب و عملي که مسير صحيحي پيش رو ندارند و گروهي که باوجود توان اجرايي مناسب ايده کاربردي ندارند تقسيم ميشوند.
وي ادامه داد: در شرکتهاي دانشبنيان، جستجو اطلاعات و مشاوره با خبرگان و مشاوران اصلي در صنايع اهميت دارد.
دکتر مسعود دانشمند دبير کل خانه اقتصاد ايران، در اين نشست گفت: اقتصاد دانشبنيان نظام اقتصادي است که در آن توليد و کاربرد دانش منشأ اصلي توليد ثروت محسوب ميشود و کارآيي نظام اقتصادي مستلزم تعريف سازوکار و شناخت دو عامل مؤثر بر توليد و بهکارگيري دانش است.
وي سه مؤلفهٔ اصلي شرکتهاي دانشبنيان را توليد، کسب، انتشار و کاربرد علم و دانش دانست و تصريح کرد: از مهمترين مشخصههاي اين شرکتها ميتوان به فراواني منابع، تبديل دانش به کالا، اقتصاد بدون وزن، ارزشيابي محصولات و خدمات بر اساس شرايط افراد و ارزشيابي پايدارتر و دائمي اشاره کرد.
مهندس عليصدري، رييس خانه صنعت و معدن جوانان ايران نيز در نشست تخصصي گفت: هدف از برگزاري اين اجلاس امضاي تفاهمنامه بين خانه صنعت و معدن جوانان ايران با دانشگاه آزاد اسلامي، در راستاي احداث واحدي به نام کسبوکار در رشتههاي مهندسي در دانشگاهها باهدف آمادهسازي دانشجويان براي کار در فضاي خارج از دانشگاه است.
وي بابيان اينکه در اروپا بعد از توسعه اقتصادي و صنعتي در کشور فرانسه اساتيد و دانشمندان به اين نتيجه رسيدند سرمايه محور توسعه است، ادامه داد: در قرون اخير، متخصصان دريافتهاند که نيروي انساني محور توسعه ملي است.
رييس خانه صنعت و معدن جوانان ايران افزود: کشور ما بالغبر 8 درصد نيروي جوان دارد و اين فرصت بايد گيش از تبديل آن به يک تهديد جدي و پير شدن جامعه مورد بهرهبرداري احسن قرار گيرد.
دکتر سيد سعيد منجم زاده معاون مديرکل شرکتهاي دانشبنيان دفتر رياست جمهوري در اين نشست گفت: شرکتهاي نوپا که درآمد خاصي ندارند، شرکتهاي توليدکننده کالا و خدمات دانشبنيان و شرکتهاي بزرگ صنعتي با فعاليتهاي بالاي دانشبنيان، تقسيمبندي کلي اين شرکتها را تشکيل ميدهند.
وي از تسهيلات اعطايي به شرکتهاي دانشبنيان ازجمله صندوق وام با نرخ ترجيحي، صدور ضمانتنامه، حمايتهاي مبتني با طرح و معافيتهاي مالياتي و گمرکي يادکرد و ادامه داد: از مهمترين ويژگي اين شرکتها ميتوان به نقش آنها در توليد کالا و خدمات دانشبنيان اشاره کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]