تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر پنج خصلت نبود، همه مردم جزوِ صالحان مى شدند: قانع بودن به نادانى، حرص به دنيا، بخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798976513




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زمينه ورود شرکت‌هاي بزرگ فناوري به صحنه اقتصاد دانش‌بنيان را فراهم مي‌کنيم


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۹ اسفند ۱۳۹۳ (۲۲:۲۴ب.ظ)
معاون علمي و فناوري رييس جمهوري: زمينه ورود شرکت‌هاي بزرگ فناوري به صحنه اقتصاد دانش‌بنيان را فراهم مي‌کنيم معاون علمي و فناوري رييس جمهوري در جمع دانشگاهيان، فناوران، پژوهشگران و صاحبان شرکت هاي دانش بنيان استان آذربايجان غربي، بر لزوم ورود شرکت هاي بزرگ فناوري به صحنه اقتصاد دانش بنيان تاکيد و از آن حمايت کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، سورنا ستاري معاون علمي و فناوري رييس جمهوري امروز 9اسفندماه، با هدف فرهنگ‌سازي، ترويج علم و فناوري، ديدار و گفت‌و‌گو با مسئولان، استعدادهاي برتر و رسيدگي به مسائل و مشکلات آنان به استان آذربايجان غربي سفر کرد و طي آن از مراکز علمي، تحقيقاتي، دانشگاهي و شرکت هاي دانش بنيان و فناور اين استان بازديد کرد و با دانشگاهيان، استعدادهاي برتر، فناوران و صاحبان شرکت هاي دانش بنيان به گفت وگو پرداخت.
وي در بخشي از اين سفر، با بيان اينکه دستيابي به فناوري روز دنيا و ارتقاي اقتصاد کشور، نيازمند حضور شرکت هاي بزرگ فناوري به عرصه اقتصاد دانش بنيان است، ابراز کرد: بر همين اساس معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري حمايت از شرکت هاي دانش بنيان را به شکل جدي در دستور کار خود قرار داده است و با بکارگيري فناوران، استعدادهاي برتر و صاحبان ايده، بسترهاي تحقق اقتصاد دانش بنيان را در کشور ايجاد خواهد کرد.
معاون علمي و فناوري رييس جمهوري با تاکيد بر ضرورت توسعه و ترويج شرکت‌هاي دانش‌بنيان در آذربايجان‌غربي گفت: در حال حاضر 6 شرکت دانش بنيان در اين استان فعاليت مي کند که اين تعداد با توجه به استعداد و پتانسيل هاي موجود، بسيار کم است و لازم است اين فضا، توسعه و ترويج پيدا کند.
تحقق اقتصاد دانش بنيان با محوريت دانشگاه
رييس بنياد ملي نخبگان، همچنين رفع مشکلات موجود، با حرکت به سوي اقتصاد دانش بنيان با محوريت دانشگاه را امکان پذير دانست و ادامه داد: حمايت از ايده‌ها و پژوهش هاي فناوران، صنعتگران و استعدادهاي برتر، لازمه پيشرفت در عرصه اقتصاد دانش بنيان است که در اين راستا، بازنگري در حوزه پژوهش، امري ضروري است. از آنجا که اقتصاد کشور همواره متکي بر درآمدهاي نفتي بوده است، پژوهش هاي ما نيز با رويکرد اقتصاد نفتي صورت مي گرفته که متاسفانه کاربردي نبوده و لازم است به سمت پژوهش هاي غيرنفتي و داراي مشتري حرکت کنيم.
رييس هيئت امناي صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمي در ادامه تاکيد کرد: حتي پژوهش هاي حوزه مرز دانش نيز بايد صاحب مشتري و ارزش افزوده باشند.
حل مشکل تجاري سازي فناوري با ورود بخش خصوصي
ستاري همچنين به اهميت حضور بخش خصوصي در تجاري سازي فناوري و پيشبرد اهداف اقتصاد دانش بنيان تاکيد کرد و گفت: بسياري از ايده هاي جوانان و استعدادهاي ما در خارج از کشور تبديل به محصول توليدي و تجاري مي شوند اما در داخل متاسفانه در تجاري سازي ايده ها مشکل داريم که بايد از طريق ايجاد اکوسيستم تزريق فناوري به بخش خصوصي و رشد و توسعه پارک هاي علم و فناوري در کشور اين معضل را از سر راه برداريم.
وي با اشاره به نياز روزافزون مراکز علمي و تحقيقاتي کشور به تجهيزات آزمايشگاهي افزود: از همين رو با وجود توانمندي فناورانه در شرکت هاي داخلي، بايد شرايط مناسب ايجاد زيرساخت ها و به کارگيري ساز و کارهاي دقيق اجرايي صنعت توليد تجهيزات و مواد آزمايشگاهي در کشور فراهم شود.
معاون علمي و فناوري رييس جمهوري همچنين ابراز کرد: ظرفيت‌هاي استان بايد بر اساس سند آمايش استان احصا و در اين راستا کارهاي پژوهشي انجام شود. از اين رو، سند آمايش براي استان آذربايجان غربي بايد هر چه سريعتر تدوين شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن